Zpět na články

Dnešní horoskop - 26. 12. 2023 / Karta dne - Poker face.

Je tady druhý svátek vánoční. Předpověď z Tarotových karet pro všechna znamení Zvěrokruhu. 🔮 Denní karta nabádá k většímu odhodlání a využití rozumu.

Dnešní  horoskop  - 26. 12. 2023  / Karta dne  -  Poker face.

„Čím jsme starší, tím je náš vánoční seznam kratší. Postupem času totiž pochopíme, že ty nejkrásnější a nejdůležitější věci se koupit nedají.“

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

Beran

Uctívejte tradice a vše, co je spojené s vírou, jako třeba křtiny, zásnuby, svatba. Nápomocen při otázkách zdraví může být i lidový léčitel. V tento den můžete potkat svého duchovního průvodce, rádce, osobu kladných vlastností, která vám může ukázat nové směry, obzory, duchovní a morální zákony. I vy buďte druhým příkladem a zároveň dobrým učitelem. Pro ty, kteří zvažují o manželství je dnešní den nakloněn tomuto rozhodnutí.

Býk

Den plný výzev. Možná si budete hrát na dobrodruha s horkou hlavou, šířit náladu plnou podnikavosti, budete mít větší ochotu riskovat. Je to čas, kdy překypujete vitalitou a temperamentem, nadšením a radostí ze života. Mějte však svou zbrklost a netrpělivost pod kontrolou, pokud potřebujete vypustit páru, nebojte se nechat se strhnout energií. Mějte na paměti, že ne všichni budou dynamičtí jako vy. 

Blíženci

Nepřízeň osudu byla překonána, den je vhodný k početí potomka nebo se obklopovat dětmi a jejich přirozeností a energií štěstí. Taktéž je nakloněn k optimismu, ten vás může inspirovat k novým plánům. Přináší tedy slávu a věhlas, vítězství a uznání vašich schopností. Využijte svých komunikačních schopností, uměleckého nadání, máte velkou šanci zazářit ve společnosti. Radujte se z maličkostí, z každého úspěchu a pokud pocítíte, že jste na správné cestě. 

Rak

Dnes se vám rozhodně nebude lepit smůla na paty, naopak se můžete cítit jako vítěz, který si přišel pro zasloužené vítězství a odměnu v podobě vavřínového věnce, který v dávných časech čekal na věhlasné vítěze. Znamená to přechod na stranu vítězů, kdy jste osobně vítěz sám nad sebou, nad vašemi vlastními chybami a nedorozuměními. Můžete je změnit a nasměrovat tak, jak je vám příjemno. V partnerském vztahu je šance se dočkat dlouho očekávaného telefonního hovoru nebo dostanete zprávu, která vám vykouzlí úsměv ve tváři nebo pocit zadostiučinění. Umělci mohou být dnes na vzestupu.

Lev

Ve vztazích je možné zaznamenat změnu k lepšímu, vášeň, odvahu, vzrušení. Otevřenost, důvěra a kvetoucí Láska jsou kvality srdce, vnímejte svého partnera očima srdce. Srdce nesoudí ani neposuzuje. Vyjadřujte své potřeby otevřeně a svobodně. Dnes je den, kdy je možné se chopit úkolů, které by jiné dny neměly šanci na realizaci. Komunikace s dětmi by měla být přínosná a potěšující, protože vám dokáží naslouchat a uvěřit a to by mělo být pro vás největší odměnou.

Panna

V partnerském vztahu očekávejte dynamičnost, vášeň. Vaše podvědomá touha být přitažliví a středem pozornosti se může snadno uskutečnit, proto se nebojte projevit své charisma. K tomu může být nápomocen nový účes, módní doplněk, šperk. S partnerem nejste proto, že byste měli něčeho nedostatek, ale proto, že vaše Láska došla do bodu zralosti, má sílu získanou zkouškami. Učinili jste již dostatek bolestných zkušeností, které vás zavedly zpět k sobě. Doby, kdy kvalitu vašeho vztahu určovala závislost, jsou ty tam. Najděte si dlouhodobý cíl. Lidé rádi naslouchají těm, kteří se cítí silní, jdou si za svým cílem a nebojí se jít příkladem.

Váhy

Co vám přináší v životě největší radost? Pak zrovna toho si dopřejte do sytosti. Užijte si luxusu, udělejte pro sebe to nejlepší. Udělejte radost tělu i duši. Ta může nakazit druhé a vaše okolí. Dopřejte si masáž obličeje, dojděte si do kina na komedii. Nezapomeňte, že i zde platí, střídmost nade vše. Ne všichni najdou tu správnou míru a můžou mít sklon k přehánění. Neotáčejte se zády k ostatním. Mohlo by se vám to vymstít, až budete mít horší časy. 

Štír

Pokud vás sužovaly starosti a problematické otázky a vy jste si mysleli, že už jste poraženi, můžete dnešní den brát jako klíčový. Máte skvělé důvody vsadit na vítězství, protože tento den je váš úspěšný den. Svým úspěchem jste vzbudili zájem okolí. Vaše dosavadní snaha se vyplatila, očekávejte proto příznivou zprávu. Znamená to přechod na stranu vítězů. To by vám mělo dodat energii do dalších dní. Tento úspěch pocítíte i uvnitř vašeho nitra. 

Střelec

Ve vztazích byste dnes měli dojít k uvědomění, že vztah si nelze pojistit uzavřením manželstvím nebo smlouvou. Láska je dítětem svobody. Tento den vám bude přes nějaké situace ukazovat, že spravedlnost je pro někoho nakloněna a druhému se může zdát, že osud stojí proti němu. Můžete pocítit, že vás život zkouší životní zkouškou v podobě učení se z vlastních chyb, kdo je pochopí,dostane se mu osvícení, pochopení, co po vás život žádá a jak funguje karma. Věnujte dnes péči svému obydlí, pokud jste dostali do domu něco nového, nějakou výzdobu, nezapomeňte na rovnováhu a něčeho zbytečného, co jste již více jak rok nepoužili, toho se zbavte.

Kozoroh

V tento sváteční den je moudré více činit než mluvit. Lidé z okolí vás vnímají tak, že jste podnikaví a přemýšlíte o krok dopředu. Rozdávejte rady, moudrost, inspirujte druhé. Nezapomeňte však i na Lásku vycházející ze srdce. Aby se neprojevila jen skrze materiální dárky.

 

Vodnář

Zanechte za sebou shon, minulost a pochybnosti a vykročte bez velkých plánů a váhání vpřed tak jako spontánní děcko. Buďte připraveni na něco nového. Nebojte se zdravě zariskovat a udělat to, na co jste si netroufli a přitom víte, že vás to láká. Pokud byste potkali někoho nového, s kým byste rádi navázali trvalý vztah, nejdříve buďte pozorovatelem, protože dotyčná osoba může seznámení brát pouze jako dočasný flirt, takže ve vztazích se očekává změna a menší riskování. 

Ryby

Diplomacie je vám dnes nakloněna. Co by vás mělo potěšit je to, že pocítíte náhlý příval zájmu okolí ve vás, bude po vás chtít dát dobrou radu a mnoho lidí bude rádo ve vaší společnosti. Motivace z vašich úst bude prospěšná víc, než jiný den, jděte si za svým cílem. Vzdělávání se, poslech motivačních videí, vedoucí k seberealizaci by vám měly být v tento sváteční den velmi prospěšné. Vztahy mají dnes na růžích ustláno.

Karta dne k poslechu - 2 meče Dnešní horoskop -26.12. Tvář Poker face. Nestrkejte hlavu před problémy do písku jako pštros.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* 

Přeji všem báječný vánoční čas.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu