Zpět na články

Dnešní horoskop na 27. 12. 2023 / Karta dne - Srdcový král, kreativita.

Vánoční svátky jsou za námi. Jak vidí Tarot ve své předpovědi první pracovní den po svátcích? Necháte se inspirovat a nahlédnete do předpovědi? Karta dne oznamuje, že nás čeká Láskyplný den, který nás bude vyzývat k přátelské atmosféře, omezení žárlivosti a naopak k většímu využití kreativity.

Dnešní horoskop na  27. 12. 2023  / Karta dne - Srdcový král, kreativita.

 

„Naše hlava je kulatá, aby myšlení mohlo měnit směr.

 Kreativita znamená vidět to, co vidí ostatní, ale něco jiného si u toho myslet.“ Francis Picabia 

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

Beran

Kdo by si nepřál i po svátcích klidnou, Láskyplnou atmosféru, protkanou dobrou náladou a hřejícím úsměvem? Čekají vás dlouhé chvíle rozjímání, zasněnosti a doba, kdy se člověk zamiluje nežli jeden napočítá do pěti. Využije tento čas všude tam, kde vám to bude činit radost, především v umění a hudbě. Váš emocionální zážitek ve vás jistě zanechá pocit, který zůstane v srdci nejen tento den. Práce vám též půjde od ruky, budete cítit, že jste na správném místě. Některým z vás se dnes může stát, že se bude cítit jako v sedmém nebi.

Býk

Kdo by to řekl, ale i po svátcích vás čeká slavnostní a radostný den, uspořádejte setkání s přáteli, jak je vidět, je vám přáno v hodování i v tento den. Navštivte tedy třeba kino nebo divadlo. Můžete dostat pozvánku na rozlučku se svobodou, ženský dýchánek nebo narození dítěte. V každém případě by na oslavě měly být tři osoby, jež jsou blízké vašemu srdci a které si vzájemně pomáhají už jen tím, že každá ovládá něco jiného a propojením vzniká něco nadpozemského. Vaše nálada je skvělá, máte radost ze všeho, čeho jste dosáhli.

Blíženci

Dnes to budete nejspíš vy, kdo bude v zaměstnání určovat tón, bude z vás vyzařovat suverenita, přesvědčivost, umění vést tým. Jak je vidět, prodloužený víkend a doba sváteční vám byly ku prospěchu. Vaše motivace bude prospěšná celému okolí, protože lidé rádi naslouchají těm, kteří se cítí silní, jdou si za svým cílem a nebojí se jít příkladem. Úspěch ve financích je dnes nakloněn právě vám. V partnerských vztazích očekávejte dynamičnost, vášeň. Vaše touha být přitažlivým pro své okolí a středem pozornosti se může snadno uskutečnit, proto projevte své charisma. Tomu může napomoci nový účes, módní doplněk, nová brož. Využijte slev.

Rak

Pokud jste měli na dnešní den sen, který vám způsobil neklidný spánek, je dobré se mít na pozoru, abyste svůj strach nepřenesli i do běžného dne. Mohlo by vám to způsobit destruktivní smýšlení o vás samotných. Možná se derou na povrch nějaké špatné vzpomínky, které je dobré pochopit a propustit. Někdy také pomůže si přiznat, že chyby jsou zde proto, aby jsme je pochopili a posunuly nás o krok vpřed. Nápomocna může být meditace nebo rodinné konstelace. 

Lev

Někteří z vás třeba zjistí, že se pomocí analyzování vymanili z určité závislosti. Využijte dnes energii, která vám pomůže rozpoznat, kde jste byli předpojatí a to vám zastřelo nadhled učinit jednoznačné rozhodnutí. Zůstaňte nezávislí, masku, kterou jste si nasadili k obraně už dnes sejměte a buďte svobodní. Nedělejte ukvapené kroky, které by vás mohly posunout o krok zpět. Slova už se nedají vzít zpět. Setkání se ženou středního věku by mohlo být pro vás užitečné dobrou radou, jak se posunout v práci. 

Panna 

Svou vytrvalostí, houževnatostí a pílí vytvoříte trvalé hodnoty. V práci se to může projevit v podobě prospěšných a výnosných obchodů. Objevíte nové cesty, bude oceněna vaše výdrž a vaše nápady, které jste dlouho ukrývali před světem, neváhejte se je prodat tam, kde přinesou zisk. Buďte prostě sví a věřte si. Nepřehlédněte dobrou radu ve finančních investicích nebo od léčitele, která povede k uzdravení. 

Váhy

Buďte dnes ten, kdo hledá pravdu, smysl života. Je tady vhodná doba na prosazení svých ideálů. Je možné, že se setkáte se zákeřností a ovzduším, kde vládne bojovná nálada a záludnost. Jindy spolehlivé základy obchodních i jiných plánů mohou dnes snadno ztroskotat. Ne každý bude po svátcích dobře naladěn. Poznejte sebe sama, neutíkejte před svými city. Propusťte strach a potřebu ochrany. Tím nebudete muset držet násilím hmotu a můžete shodit pár nadbytečných kil.

Štír

Chtěli byste se pohnout z místa dál a mít zase zpět svou energii? Vypadá to, že jste ustrnuli na místě. Propusťte svou žárlivost, vztek a nepřehlížejte druhé okolo sebe, pak snadněji přehlédnete další příležitosti, které se vám už nabízely. Jenže když jsou oči otevřené jen pro jednu nabídku, pro jednu osobu, přehlédnete i jiné výhodnější partie. Zkuste se dnes vydat jiným směrem, než obvykle. I taková přemíra péče může vést k tísnivým pocitům. Zejména v rodinném životě a v partnerském vztahu.

Výklad pro báječný den vyložila kartářka Ilona.*

Střelec

Mějte na paměti, že pokud se situace nevyvíjí tak rychle, jak byste chtěli, má to svou výhodu. Možná váš plán je jasný, ale ten nemusí být ten nejlepší. Na plody své práce si budete muset ještě nějakou dobu počkat. Tomu se říká mravenčí píle a výzva k trpělivosti. Dobré věci se nedají uspěchat. Přijměte váš vztah tady a teď takový, jaký je a přestaňte ustavičně myslet na to, co by se mohlo stát. Prosvětlete své nitro a duši, jinak vzniká nebezpečí opakování stejných vzorců a zklamání.

Kozoroh

Dovolte svým emocím, aby vyšly na povrch, nebojte se projevit svůj hněv. Vypusťte páru, dejte tak šanci k opuštění nahromaděnému tlaku. Ocení to vaše duše i tělo. Pokud budou druzí okolo vás chybovat, neměli byste být tolik přísní k jejich životním zkouškám. Žádný učený z nebe nespadl. Ti, kteří jsou ve střehu a připraveni, mají větší šanci projít dnem protkaným výbušnou energií bez úhony. Je dobré si svou očistu ohlídat, aby se neproměnila v agresivitu.

Vodnář

Svátky jsou za vámi a u vás může radost a veselí pokračovat v případě, že nepřehlédnete nevšední nabídky, jako třeba tu na nové bydlení. Nebo by vás potěšila nová pracovní nabídka? Některé ženy mohou počít vytouženého potomka. Ti, kteří jsou po rozchodu mají možnost osudového setkání a citového vzplanutí. Dávejte Lásku, třeba i vřelým úsměvem, pak se vám bude vracet, ale tam, kde dáváte víc, tam je potřeba být v harmonii v přijímání a dávání.

Ryby

Určitě jste po svátcích odpočatí, využijte proto sílu svých myšlenek. Díky nim máte šanci přesvědčit ostatní o dovednostech, o kterých jste se domnívali, že nejsou ve vašich možnostech. Kdo umí správným a nenásilným způsobem využít magii, ten má tento den šanci pochopit, že existují věci mezi nebem a zemí. V magii je nejsilnější kouzlo Láska, máte šanci ho využít. Každý král měl svého šaška, který uměl nejen bavit, ale i najít řešení tam, kde jiní selhali. Vzpomínáte na Tajtrlíka? 

Karta dne k poslechu - Král pohárů Horoskop na středu - ❤️ Srdcový král. Kreativita, tanec, malování. 🖼️

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu