Zpět na články

Jaký bude týden od 1. 1. 2024 do 7. 1. 2024 podle kartářky

Připravila kartářka Jana Fišerová. Leden se nazývá Chladný nebo též Vlčí měsíc. Nastal čas na nové začátky, plánování projektů, početí dítěte, pro stanovení vlastních cílů v osobním životě.

Jaký bude týden od 1. 1. 2024 do 7. 1. 2024 podle kartářky

Berani

Pomoc v nesnázích vám zajistí člověk ve vysokém postavení, společensky známá osobnost, přítel. Podpoří činem vaše přání, projekty, plány, změnu pracovního místa apod. Počítejte s jeho přímluvou a nezištně podanou rukou. Překonáte vše, co vás trápí, a zvítězíte.

Hledáte spřízněnou duši? Pomůže toto kouzlo: při nejbližším novu vezměte do ruky dva růženíny nebo jiné polodrahokamy, ale vždy ve tvaru srdce. Postavte se do středu ložnice, zapalte růžovou svíčku  a žádejte Vesmír, aby vám pomohl najít spřízněnou duši, která vás bude mít ráda a bude vás podporovat ve vašich aktivitách. Přání opakujte sedmkrát. Svíčku zhasněte a celý rituál opakujte tři večery za sebou.

Býci

Někdo, nějaká starší osoba, vám bude chtít zasahovat do života. Pozor si dejte na člověka v uniformě, hlavně s ním nenavazujte blízké osobní vztahy. Bude se jednat o vdanou ženu nebo ženatého muže, hrozil by manželský trojúhelník.

Chcete získat lásku vysněného ideálu. Připravte si růžový váček z libovolného materiálu. Do váčku vložte jeden růženín, kousek modrého papíru, na který napíšete jméno toho, koho milujete. Dále vložte do váčku pár hoblinek ze zastrouhané tužky, ale bez tuhy. Přidejte jeden hřebíček koření, snítku rozmarýny s lístky, zakápněte vše dvěma až třemi kapkami růžového esenciálního oleje. Sáček noste neustále na těle, pouze v noci ho odkládejte pod polštář. A co nejvíce myslete na svou lásku.

Blíženci

Mezi vašimi přáteli je někdo, kdo se sice tváří, že vás má rád, ale ve skutečnosti vám hlavně závidí. Očekávaná zpráva vás zklame. S láskou cizince nebo cizinky souvisí pobyt v zahraničí, pracovně nebo krátkodobě, jako součást dovolené.

Chcete přivábit určitého muže nebo určitou ženu? Z červené látky si ušijte pytlíček, do něho dejte malou lžičku sušené šanty kočičí. Váček noste na krku a brzy zjistíte, že muži či ženy, po vás šílí. A ten váš vysněný se může utrápit žárlivostí.

Raci

Máte dobré srdce, jste starostliví, dobrosrdeční a vřelí. V obchodní činnosti, v zaměstnání, v osobním životě se vše daří. Pokud se objeví drobné potíže, nic se neděje, hlavně nezmatkujte.

Chcete přivábit ženu? Do malého šálku dejte pár kapek santalového esenciálního oleje, pár kapek cedrového oleje a jeden bobkový list. Směs promíchejte a nechejte stát za úplňku venku nebo v bytě na parapetu. V duchu si opakujte, že máte v sobě plno mužské energie a že vám žádná žena neodolá. Bobkový list ráno z hrnku vyndejte a noste u sebe. Večer ho zase do směsi namočte a rituál týden opakujte. Ženy pro přivábení partnera místo bobkového listu mohou použít lístek šalvěje. . 

Lvi

Připravte se na novou a zajímavou pracovní nabídku. Ovšem žádnou pracovní smlouvu nepodepisujte, pokud si neobstaráte více informací. Není všechno zlato, co se třpytí.

Pohádali jste se a nevíte, zda se usmíříte? Sežeňte si dva čerstvé bazalkové lístky. Jeden pojmenujte svým jménem, druhý jménem partnera, partnerky. Oba lístky vhoďte do ohně. Jestli budou jen tak ležet a budou hořet pomalu a tiše, vaše láska je pevná, silná, nic ji neohrozí. Pokud shoří rychle a budou praskat, připravte se na hádky a neshody.

Panny

Zdar v pracovních či hmotných aktivitách, pozitivní zprávy, úspěšné studium, možná výhra, dědictví – máte před sebou samé příznivé zprávy. Přesto stůjte nohama pevně na zemi a zbytečně neutrácejte.

Jmelí ze současných Vánoc opatrujte celý rok, třeba ho uložte do sklepa. A to staré spalte. Jestli loňské jmelí hoří stálým plamenem, je nebo bude váš partner stálý a věrný. Pokud jmelí při hoření prská a praská, má váš partner zlostnou a nestálou povahu. Jestli chcete vědět, kdo bude v budoucnu vaším protějškem, dejte si sušené jmelí pod polštář.

Váhy

V rodině vládne silná citová vazba, jeden na druhého se vždy můžete spolehnout. Před sebou máte romantický zážitek, možná i platonické zamilování. Obchodní jednání skončí zdarem.

Nemůžete se rozhodnout? Tak si do větší mísy nalijte čistou vodu. Do vody vhoďte tři lístky papíru. Na jednom bude napsáno ANO, na druhém NE, třetí lístek zůstane prázdný. Položte hlasitě otázku a čekejte. Lístek, který vyplave jako první, vám odpoví. Pokud vyplave nepopsaný lístek, neměli byste v současné době nic řešit.

Štíři

Děláte pro druhé až příliš, ovšem žádný vděk nečekejte. Spíše se přesvědčte, zda vás někdo nevyužívá. Vyhýbejte se skupinám výrostků, mohlo by dojít k rozepřím, hádkám a bitkám.

Potřebujete se zbavit starostí s penězi? Noste náramek s římskou mincí. Hledáte lásku? Noste náramek se srdíčkem. Hledáte ochranu? Pak na pravém malíčku noste prstýnek z čistého stříbra. Zvýšená ochrana se získá tím, že si do prstýnku necháte vyrýt své znamení. Co nejčastěji prsten přikládejte k srdci a proste Vesmír o požehnání.

Střelci

Musíte v sobě nalézt sílu, abyste se poprali s problémy, které vás v brzké době čekají. Vše, co řešíte, se odráží i na vašem zdraví. Dopřejte si dovolenou a v náručí partnera se nechejte hýčkat jeho něhou.

Náhodou jste potkali někoho a nemůžete na něho nebo na ni zapomenout. Máte jedinou naději, že vás náhoda opět někdy svede dohromady. Zkuste si následujícím kouzlem tuto náhodu přivolat. Vezměte si sošku muže nebo ženy, fotku muže nebo ženy, případně si nakreslete obrázek muže nebo ženy. Záleží na tom, koho chcete znovu potkat. Postavu položte na stolek a kolem ní nasypejte červené nebo růžové okvětní lístky růže, zapalte červenou a růžovou svíčku. Vedle postavy postavte dvě sklenky červeného vína a z jedné sklenky pomalu upíjejte. Požádejte Vesmír o šťastné setkání. S rituálem začněte v pátek a opakujte ho týden. Svíčky vždy nechejte chvilku hořet. Hlavně se snažte chodit doma i ven upraveni.

Kozorozi

V těchto dnech potřebujete hodně klidu a samoty. Věnujte se svým koníčkům, čtěte, poslouchejte vážnou hudbu. Možná by vám prospěla i jednodenní hladovka. Neočekávané novinky vás donutí vyjít z ulity samoty a zavítat opět do společnosti.

Jste unaveni, nevrlí, ospalí? Nutně potřebujete dát životu novou jiskru a změnit jej k lepšímu. Místo prášků zkuste využít kouzelnou moc červených a růžových kamenů – rubín, korál, granát, karneol pod. Noste je při sobě, mějte je na svém pracovním stole. Snaže se, abyste je měli stále nablízku, protože vás nabíjejí energií, pomohou vám nalézt novou motivaci a chuť do života. 

Vodnáři

Začnete si více vážit člověka, který stojí po vašem boku. Přestanete na něm hledat pouze chyby, ale začnete oceňovat jeho pozitivní vlastnosti. Změna myšlení se odrazí i na vašem soužití.

Potřebujete mít více štěstí ve všem, do čeho se pouštíte? Vezměte si zelenou misku a do ní dejte malou lžičku máku, trochu suchého heřmánku a trochu suché bazalky. Představujte si, zatím co směs mícháte, že jste vítězem v každé hře, v kartách, v projektech, v soutěžích. Bylinky si dejte do zeleného sáčku a noste ho stále u sebe. Na noc si ho dávejte pod polštář.   

Ryby

Výrazný obrat v životě – nové štěstí, nové vztahy, těhotenství, dobré kontakty, nabídka dlouhodobé stáže v zahraničí apod. Vyhýbejte se sladkostem, mohly by vás začít bolet zuby. Raději se objednejte co nejdříve na preventivní prohlídku k zubaři.

Musíte brzy vstávat a máte problémy s usínáním? Vyrobte si fialový váček, na materiálu nezáleží, důležitá je barva – fialová. Do něho nasypejte lžíci suchého kozlíku lékařského. Při usínání mějte váček vedle sebe. Během dne ho nechávejte na parapetu nabíjet sluneční energií.

Pro více informací při Vašem zájmu o osobní výklad, numerologii nebo horoskop klikněte na mé jméno na konci článku.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu