Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 5. 1. 2024 ** Karta dne - Přetvářka. Na povrchu radost, uvnitř bol.

Páteční předpověď pro zájemce, kteří se nechají inspirovat mystikou. Karta dne vás vyzývá, odhoďte přetvářku a přestaňte vyprávět vtipy, když uvnitř vás něco sžírá. Jděte s kůží na trh. Večer pocíte úlevu. 🍀

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 5. 1. 2024 ** Karta dne - Přetvářka. Na povrchu radost, uvnitř bol.

„Protivenství může být i dar, protože nás staví před dvě jednoznačné volby: buď budeme snášet následky stagnace, nebo budeme čelit výzvě, kterou pro nás představuje změna.“ Dan Millma

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

Beran

Získejte pro sebe opět svobodu, nezávislost. Je tady den, kdy se můžete chovat jako blázínek. Opusťte ty, kteří vám nerozumí a nechtěli ani rozumět. Zanechte za sebou minulost a pochybnosti a vykročte bez velkých plánů a váhání vpřed. Naplánujte si stěhování, buďte připraveni na něco nového. Odvažte se zdravě zariskovat a udělat to, na co jste si netroufli a přitom víte, že vás to láká. Vy máte ale dnes následovat volání vnitřní pravdy, volání vlastního srdce.

Afirmace: Následuji hlas svého srdce.

Býk

V klidovém období naslouchejte svému nitru, ponořte se do představivosti duše, to vám dovolí přijít s novými nápady a řešeními. Setkání se ženou středního věku, která vám s radostí a Láskou bude vyprávět o svých úspěších a dá dobrou radu, bude pro vás přínosné, protože to je žena soucitná, tvořivá, plná ideálů. Dnes vás může políbit múza. Pokud u sebe cítíte nejistotu, je zapotřebí odstranit napětí mezi vámi a vaší matkou a ujasnit si schopnost být sami sebou, pak nebudete muset držet na uzdě své touhy z obavy, že byste svou Láskou umačkali toho druhého.

Afirmace: Světlo a Láska naplňují moje bytí.

Blíženci

Dejte si pozor na nedorozumění a faleš v práci a také v partnerských vztazích. Třetí osoba se může pokusit rozbít harmonii nebo i nudu, mezi dvěma lidmi. Bude vás to nutit udělat rozhodnutí učiněné v rozporu s city. Postavte tedy rozum nad své city a osvoboďte se od závislostí a pochybných zvyků silou rozumu, což může být bolestný, ač nutný krok. V oblasti zaměstnání vám může být přidělena nepříjemná práce nebo vás někdo bude chtít urazit. Pozitivní stránkou této situace je sebrat odvahu a i za cenu trpkosti opustit vše, co vám ubírá sílu. 

Afirmace: Tím, že vstřebávám svou žárlivost, nacházím cestu zpět k sobě.

Rak

Ten kdo dokáže trpělivě čekat na sklízení svých plodů, ví, že dobrý obchod se nedá uspěchat. Den je nakloněn řemeslníkům i bankéřům a to ve větším pracovním kolektivu. Hmatatelný výsledek, viditelný skutek vás dnes uspokojí více, nežli plánování a všechny ty řeči okolo toho. Úspěch je zaručen těm, jež budou o krok napřed před ostatními. Ve vztazích můžete pociťovat, že trvalá a dlouhodobá přátelství, spolehlivost a věrnost znamenají více, nežli přelétavost a dočasné opojení v podobě nového kouzla. Avšak tam, kde byste pociťovali ohrožení vaší jistoty, můžete prožít nebezpečnou žárlivost.

Afirmace: Mé tělo je můj chrám.

Lev

Buďte otevřeni nějakému dobrodružství a myšlence, která vás inspiruje. Zamyslete se nad seznamem věcí a aktivit, které byste ještě chtěli vyzkoušet a jděte jim naproti. Některý den je v poklidu a jiný přijmeme novou nabídku na spolupráci, která rozhodně není k zahození, potkáme se s kolegou a zajdeme na pivko, soused nám pohlídá psa, zaplatíme si výhodně dovolenou na first minute. V práci vám může být nabídnuta zajímavá nabídka a třeba i v cizině. Obchodní cesty jsou předurčeny ke zdárnému úspěchu. Propusťte úzkost a ve vztahu buďte více otevřeni změnám.

Afirmace: Oddávám se své Lásce a můj strach se rozplývá.

Panna

Mějte na zřeteli, že konkurenční boj může mít snahu o vaše umlčení nebo zničení něčeho, čeho už jste dosáhli. Přesto máte stále nadějné vyhlídky na váš úspěch, protože máte výhodné postavení oproti závistivcům. Je však nutné postupovat chytře a použít zdravý selský rozum a nepřistoupit na kompromisy. Pokud si chcete prosadit své plány, je moudré zvážit, zda vám za to tato situace stojí. Nastavte si vysokou míru sebehodnoty. Vaše vyzařování vás dovede k úspěchu a tím budete v zdánlivě konkurenčním boji ve výhodě.

Afirmace: Tím, že jsem věrna sama sobě, umožňuji partnerovi, aby i on byl věrný sám sobě.

Váhy

Čeká vás výzva a malý přátelský souboj k poměřování sil. Možná budete postaveni do takových situací, které to budou vyžadovat. Pro někoho to může být sázka nebo úkol, který vyžaduje veškeré dovednosti. Nemějte však obavy, neboť tím můžete získat zkušenosti a uvědomit si vlastní sílu a schopnosti. Proto byste se jim neměli vyhýbat. Ve vztazích lze dnes očekávat intenzivní výměnu názorů a tím řešení problémů. Tato získaná moudrost vám pro příště poslouží k tomu, abyste dokázali takovému vzplanutí předejít. Poučte se a berte to jako zkušenost. 

Afirmace: S důvěrou ve svou vnitřní sílu jdu vlastní cestou.

Štír

Dnes budete prověřování ve vztazích třeba na pracovišti, zda odoláte a nezapletete se se zadaným kolegou, nepodlehnete pokušení si zaflirtovat s bývalou Láskou, zda při obchodních jednáních zůstanete věrni morálním zásadám a nenecháte se zatáhnout do nekalých machinací. To může znamenat i to, že někdo bude chtít obchodovat s informacemi, obchodním tajemstvím. Pro ty, kteří zvažují o manželství je dnešní den ideální k tomuto rozhodnutí. Uctívejte tradice a vše, co je spojené s vírou, jako třeba křtiny, zásnuby, svatba.

Afirmace: Tím, že jsem se svým partnerem, odhalím sebe sama.

Střelec

Buďte sami sebou, dejte do práce větší vášeň a odhodlání, dejte vaše přednosti na světlo světa. Předložte šéfovi dlouho odkládaný projekt, inovaci a vše, co jste si nechávali na lepší časy. Ten den je tady, měli byste se zamyslet, kde máte dveře otevřené k nabytí majetku a postarat se o svoji hojnost. Zaměstnejte se proto tím, co je zrovna v této době aktuální a dejte do toho váš zájem a ambice. To vše padne na úrodnou půdu a pracovní příležitosti se jen pohrnou.

Afirmace: Přizpůsobují se běhu života.

Kozoroh

Pokud vás zajímá otázka finanční obratnosti, umění investování, máte šanci dnes porozumět těmto principům, proto vyhledejte studium nebo seminář na toto téma. Vše, co se dnes započne bude mít zdárnou naději na trvalý úspěch, řád a stabilitu. Neslevujte ze svých požadavků a myslete o krok napřed. Buďte druhým příkladem, svým dětem autoritou. Posilněte svou čakru solar plexu, hudbou nebo žlutou barvou.

Afirmace: Rozvíjím své mužské prvky a dávám jim výraz.

Vodnář

Nebojte se zastat slabších, postavte se na jejich stranu, ocení vaše pochopení. Požádá-li vás někdo o pomoc, zkuste si představit jak je někdy těžké si o pomoc říci a usnadněte mu tento jeho počin byť jen prostým pochopením. Stańte se mecenášem tím, kdo umí rozdávat dary potřebným. Říká se, že úspěch si najde toho, kdo postupuje uvážlivě a pomalu, toho, kdo si vše promyslí do detailů. Plánujte a buďte u toho otevřeni změnám, nečekané události. Bude prověřována velkomyslnost, ochota pomáhat a tolerance obou stran.

Afirmace: Vděčně užívám daru našeho úspěchu.

Ryby

Něco je ve vzduchu a vy zatím nemáte tušení, co by to mohlo být. Může to pro vás doslova znamenat osvícení. A náhle může přijít potěšující zpráva, událost, něco, co vám dokáže zvednout náladu. Budete v centru dění, očekávejte větší příliv zpráv, emailů. Mluvte s druhými na rovinu a dostane se vám uspokojivé odpovědi a uzavření dlouho táhnoucích se obchodů. Ve vztahu je šance oživení a nová energie.

Afirmace: Svou přítomností a otevřeností vnáším do našeho vztahu světlo.

Karta dne k poslechu - 2 meče Horoskop na pátek - postavte se tváří tvář strachu.Neodkládejte na zítřek, co můžete udělat dnes.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu