Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 7. 1. 2024 / Karta dne - Štěstí, kolo osudu.

Nedělní předpověď pro všechna znamení Zvěrokruhu. Čeká nás šťastný den, Kolo osudu. Užijte si štěstí do sytosti, každý sám ví, co je pro něho štěstí. Pro někoho rodina, někdo si může vsadit.

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 7. 1. 2024 / Karta dne - Štěstí, kolo osudu.

„O štěstí nejsou romány. Štěstí se nevypravuje, štěstí se žije. Štěstí je nenápadné jako dobrý vzduch nebo zdraví.“ Marie Pujmanová

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

Beran

Prosperita

Tento den je nakloněn situacím a projektům s trvalými hodnotami. Slibuje vám prosperitu a zabezpečení. Za muže mluví činy a skutek. Ukázaná platí. Slova omezte na minimum a tím pádem buďte praktičtí, poctiví a o krok napřed před ostatními. Využijte svých dosavadních zkušeností a novinky pokud možno nevpouštějte do svých plánů a projektů. Držte se prověřené jistoty. Ve vztahu se straňte žárlivosti a majetnických sklonů a neomezujte se jen na uspokojování v tělesné smyslnosti. Rozdávejte i Lásku a nenechte se lacině omámit. 

Afirmace: Mé tělo je můj chrám.

Býk

Učení

Těšili jste se do školy? Učíte se rádi novým věcem a získáváte podnětné informace? Máte šanci se sebevzdělávat, třeba se přihlásit do vzdělávacího kurzu, autoškoly nebo začít pracovat na novém projektu. Jedná se o vše, co vás může posunout o pracovní stupínek výše. Sledujte svůj cíl a důvěřujte svým schopnostem, nepřeceňujte se, nebojte se zeptat a nechat si poradit. Otevřou se vám nové oblasti poznání, bude to však odvislé od vaší ochoty se přiučit něčemu novému. S partnerem si projevujte náklonnost v maličkostech všedního dne.

Afirmace: Uvolňuji, pouštím a důvěřuji.

Blíženci

Druhá šance

S chutí do dnešního dne, dostáváte druhou šanci, tam, kde jste vydali poloviční úsilí, pochybili jste, můžete změnit to, co se zdálo nekonečné a nemělo řešení. Nesmíte však přistoupit na žádné polovičatosti. Jestliže se vám zatoulal mazlíček nebo jste nemohli pohnout s nějakou věcí, dnešní den se tyto skutečnosti jako mávnutím proutku mohou vyřešit za vás. Ti, kteří trpěli bolestí zad mohou dnes pocítit úlevu. Pokud dokážete dnes odpustit sobě a druhým, můžete zažít pocit, jakoby vám někdo odebral břemeno z vašich zad a najednou se před vámi otevřou nové možnosti. 

Afirmace: Všechno je jak má být.

Rak

Diplomacie

Konec týdne od vás bude očekávat seberealizaci, a to v podobě vyjádření sebe sama přes vaše největší talenty. Využijte své komunikační schopnosti, buďte diplomat a před ostatními o krok dopředu. Co by vás mělo potěšit je to, že pocítíte náhlý příval zájmu okolí ve vás, bude chtít od vás poradit a mnoho lidí bude rádo ve vaší společnosti. Nakupování, vzdělávání se, poslech motivačních videí, investování na burze bude pro vás prospěšné. Nebo návštěva léčitele, alternativní léčba. Je dobré dělat nějakou činnost z radosti a naplnění bez ohledu na finanční ohodnocení. Vztahy dnes pokvetou.

Afirmace: Předávám druhým, co mě naučil život.

Lev

Výřečnost 

Dnes vás bude nejspíš ovládat ženská stránka vzdušného elementu, která představuje chytrost, jasné a analytické myšlení, přístupnost k inteligentním řešením, silný charakter, protkaný bystrým rozumem. Komunikace vám tudíž půjde jako po másle, pozor však na ostrý jazyk. Zároveň ale taková osoba může působit na své okolí chladně a odtažitě. Nastavte tudíž tu správnou míru, jinak byste byli chladní a udržovali si odstup. Setkání se ženou středního věku by mohlo být pro vás přínosné, pokud vám poradí, jak se posunout v práci. Můžete se jí i svěřit a obdržet rozumnou radu. 

Afirmace: Tím, že jsem věrná sama sobě, pomáhám partnerovi najít sebe sama.

Panna

Stabilita

Vše, co se dnes započne bude mít zdárnou naději na trvalý úspěch, řád, prosperitu a stabilitu. Neslevujte ze svých požadavků a myslete o krok dopředu. Nenechávejte za sebou rozdělanou práci. Buďte druhým příkladem, ochraňujte svoji rodinu, buďte svým dětem autoritou. Pokud dnes navštívíte svého otce, můžete si všimnout některých z těchto vlastností a ty, které u něho neshledáte, nad nimi je dobré se zamyslet a vědomě je posílit u sebe.

Afirmace: Rozvíjím své mužské prvky a dávám jim výraz.

Váhy

Spolupráce 

Vášeň a nadšení, vaše schopnosti a profesní znalosti jsou jádrem k úspěchu a k profesionálnímu růstu. Odměnou vám může být to, že si vás někdo všimne a navrhne povýšení nebo zvýšení platu. Ve vztazích přichází výzva k vyrovnání se i se složitějšími stránkami partnera. Nenechte se rozhodit každodenními problémy a pokuste se vše vyjasnit. Máte slibný potenciál na využití vaší vitality, optimismu, srdečnosti. To vše a vaše kouzlo osobnosti vás dovede ke spokojenosti, které lze využít k dosažení moci, vlivu, vážnosti a úcty druhých lidí. Využijte svůj potenciál, který se vám může vrátit v podobě povýšení nebo k navázání vřelých spojení.

Afirmace: Pronikám do všech dimenzí našeho vztahu, a tím jsem blíž ke svému partnerovi.

Štír

Komfortní zóna

Jste velmi opatrní a nechcete nic riskovat a to vám způsobuje neobratné počínání. Nelpěte tolik na majetku a na finanční jistotě. Pokud se na nějakou věc upíná a drží se křečovitě, může se dosáhnout pravého opaku, protože energie potřebuje proudit. Jak se zdá, uvíznuli jste v komfortní zóně. Chcete hrát roli oběti nebo neustále někoho zachraňujete? Idealizujete si své vztahy, hrajete romantické hry? Třeba takto. Odpovím až zítra, ať si zas tak moc o sobě nemyslí. Nebo je vám bližší oddat se na úkor svých plánů, koníčků, kamarádům?

Afirmace: Dávám svou moc do služeb Lásky.

Střelec

Nabídka 

Do vašeho dne vstoupí něco nového, připravte se na pozitivní změny. Projevte své praktické talenty, píli a nastavte si nové cíle, ukažte se svému okolí ve vašem pravém já. Duch se propojí s hmotou. Přeměňte své myšlenky v činy a ty se poté snadněji uskuteční. Čas pracuje pro vaši budoucnost. Stůjte pevně nohama na zemi a počínejte si tak, abyste dospěli k uspokojivým výsledkům.

Afirmace pro tento den: Jsem usmířený s vlastními pocity.

Kozoroh

Trvalé hodnoty 

Dnes byste se měli zaměřit na nabytí majetku, usilovat o jistotu a hmatatelné hodnoty, vycházející ze smyslu pro realitu a z mužské stránky a tou je element země. Zaměřte se na to, v čem jste si jistí, opakujte zaběhnuté vzorce a úspěchy, využijte instinkt pro dobré obchody. Buďte si vědomi toho, že trvalé hodnoty zrají pomalu a jistě. Ten kdo dokáže trpělivě čekat na sklízení svých plodů, ví, že dobrý obchod se nedá uspěchat. 

Afirmace: Mé tělo je můj chrám.

Vodnář

Lpění 

Jak se zdá, že vaše dočasná bezmoc nad kontrolou okolností vás vede k přesvědčení, že by bylo dobré mít moc i k ovládání druhých. A to hlavně přes majetek, kdy rádi druhým dáváte jasně najevo, co je vaše a co je jejich. Jste velmi opatrní a nechcete nic riskovat a to vám způsobuje neobratné počínání. Nelpěte tolik na majetku a na finanční jistotě. Uvolněte se novým možnostem. Někdy méně je více.

Afirmace: Dávám svou moc do služeb Lásky.

Ryby

Změna  

V tento den můžete mít pocit, že se uzavírá něco nefunkčního, co už vám neslouží a oznamuje příchod něčeho nového. Říká se, že bez umírání nelze žít, zkuste toto poznání přijmout za své. Máte-li rozkvétat, potřebujete změnu, ať už v názorech, myšlení, přijetí nových přesvědčení, která byla převzata od rodičů, učitelů. V oblasti zdraví je na čase nevěnovat pozornost zdravotnímu problému, změňte pohled na nemoc a věnujte péči sobě sama. Nastavte nový životní a také stravovací styl. Udělejte něco jinak. Třeba začněte s dobrým skutkem nebo přestaňte s nějakým zlozvykem. 

Afirmace: Jsem připravena vnitřně zemřít, abych se znovu transformací narodila.

Karta dne k poslechu - Kolo osudu https://www.youtube.com/watch?v=Vx6WZXeK9bg 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu