Zpět na články

Jaký bude týden od 8. 1. 2024 do 14. 1. 2024 podle kartářky

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle Tarotu. Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Jaký bude týden od 8. 1. 2024 do 14. 1.  2024  podle kartářky

Berani

Král holí, Šestka mincí, Devítka pohárů

Vesmír vás vyzývá k tomu, abyste tvořili život podle svých představ, s využitím všeho, co máte po ruce a na dosah. Okolí od vás očekává, že ho budete motivovat k činům. Jednejte co nejdříve a přijměte vůdcovskou roli. Pokud si něco hodně přejete, očekávejte brzy šťastné konce. Nadále vylepšujte svůj vzhled i za cenu, že budete nuceni sáhnout do úspor. Do života se vám v jarních měsících vrátí někdo, na koho hodně myslíte. Nepodceňujte zimní počasí a teple se oblékejte. I nadále budete hraví, veselí a samotné vás překvapí, jak umíte kouzlit slovy.

Býci

Sedmička holí, Císař, Sedmička mincí.

V zaměstnání budete muset nějaká svá rozhodnutí obhajovat. Zaujměte pevný postoj a odvážně stůjte za svým přesvědčením. Narazit byste mohli v případě, že papouškujete přání někoho jiného a o správnosti toho, co prohlašujete, nejste vnitřně přesvědčeni. Pak bude lepší z obhajoby něčeho, čemu sami zcela nevěříte, vycouvat. Připravte se na kontrolu svých finančních záležitostí. Možná budete muset utáhnout sobě i rodině opasek a přehodnotit své současné projekty, případně je odložit na pozdější dobu.

Blíženci

Velekněžka, Pětka mečů, Čtyřka mincí

Někdo něco před vámi skrývá, ale tajemství zanedlouho vyjde najevo. Všímejte si reakce okolí, gest, mimiky, ironických poznámek apod. A začne být veselo. Pamatujte si, že nemusíte přijmout každou výzvu k hádce. Pokud to zvládnete, do sporů se nenechejte zatáhnout. Snažte se vše vyřešit v klidu. Podaná ruka je lepší než tasený meč. Nepůjčujte nikomu peníze, sami se zdržte větších nákupů. Raději hledejte legální způsob, jak zvýšit konečné kladné číslo na bankovních výpisech.

Raci

Osmička mincí, Páže holí, Trojka pohárů

Učte se novým věcem a nabyté schopnosti využívejte v praxi. Neustále něco zkoumejte a objevujte. Přihlaste se do kurzu, vyučte se řemeslu. Nehledejte výmluvy, že to nejde a začněte jednat. Některým z vás bude vyhovovat umělecká činnost. Naučit se hrát na hudební nástroj, zpívat, založit kapelu, malovat. Váš život bude radostnější a veselejší. Ozvěte se starým přátelům, lidem, které jste dlouho neviděli. Oslovte je telefonem, e-mailem, napište jim, případně je zkuste hledat přes sociální sítě.

Lvi

Čtyřka pohárů, Císařovna, Blázen

Život vám nabízí plno radostných událostí a nových příležitostí. Pořádně se rozhlédněte kolem sebe a nebojte se vykročit do neznáma. Nastal čas, abyste se postavili čelem k novým věcem. Budete se muset sice naučit rozumět pojmům, o nichž jste toho dosud moc nevěděli. Nesmíte se nechat omezovat obavami a pěstovat v sobě pocit méněcennosti. Odrazte se ode dna, vzlétněte a na konci cesty na vás čekají samé radosti. Výborně placené místo, byt, nový partner, dovolená.

Panny

Eso mincí, Trojka holí, Šestka pohárů

Máte na dosah množství pracovních nabídek, tak rozesílejte svůj životopis. Uplatnit se můžete i v charitativní činnosti. Neztrácejte čas čekáním na odpověď, vybrané pracoviště, které vás nejvíce zaujalo, navštivte osobně. Vyhledá vás někdo, kdo vám připomene, že jste stále důležitou součástí jeho života, Jestli potřebujete zhubnout, jeden den v týdnu držte hladovku a pijte pouze vodu, neslazenou minerálku, neslazený čaj. A z autobusu vystupujte o zastávku dřív, nejezděte výtahem, ale choďte po schodech.

Váhy

Páže pohárů, Síla, Hvězda

Zachumlejte se do teplé deky, nad skleničkou kvalitního vína se oddávejte romantickému snění. A třeba i zavolejte někomu a řekněte mu, jak moc pro vás znamená. Odpočívejte, nemusíte stihnout hned všechno, co jste si naplánovali. Nenuťte se do něčeho, do čeho se vám ani trochu nechce. Věnujte se v těchto dnech pouze tomu, o čem si myslíte, že vám prospívá. Přemýšlejte o svých životních plánech a své cíle vyneste výš, než jste si třeba ještě před týdnem dokázali představit.

Štíři

Královna holí, Sedmička mečů, Vůz

Buďte obezřetní k osobám, které by se rády přiživily na vašich nápadech a zásluhách. Někdy je lepší nechávat si své myšlenky i své plány pouze pro sebe. Mediálně známá osoba by se měla na veřejnosti více maskovat – slunečními brýlemi, čepicí nebo šátkem. Těch, kteří čekají na nějaké její uklouznutí, má kolem sebe opravdu hodně. Nespoléhejte na druhé, ale pouze na sebe. Termín dovolené, přestože si ho naplánujete a řádně v zaměstnání oznámíte, budete muset na poslední chvíli změnit.

Střelci

Páže mečů, Rytíř holí, Král pohárů

Nápad, který vám někdo z vašeho okolí předloží, budete považovat za bláznivý, dokud se s ním blíže neseznámíte. Budete ho muset domyslet, použít rozum a logiku, a najednou zjistíte, že předložená výzva je geniální. Pokud se s plným nasazením do realizace nového projektu pustíte, bude to jen k vašemu prospěchu. V citových záležitostech kromě srdce používejte i rozum. Budete žádáni o radu nebo pomoc v odborných diskuzích. O tom, co se dovíte, musíte mlčet, zachovávat tajemství bude pro vás někdy obtížné.

Kozorozi

Soud, Královna pohárů, Spravedlnost

Věnujte se studiu uměleckých děl, obrazů, čtěte životopisy hudebních géniů. Ponořte se do jejich životních radostí i strastí. Dejte rovněž průchod tomu, co vás trápí. Všechny vaše činy i myšlenky jsou založeny na soucitu k těm, kteří se mají hůř než vy. Ovšem současný život si nesmíte nechat protéci jen tak, bez jakékoliv aktivity. Podle karet mám dojem, že byste měli více chodit mezi lidi, více s nimi komunikovat. A hlavně se stýkat s lidmi různého zaměření. Zapálená debata, třeba i trochu vyostřená, je to, co právě potřebujete.

Vodnáři

Královna mečů, Slunce, Trojka mincí

Rychle se rozhodujete v jakékoliv situaci. I ve složitých podmínkách dokážete okamžitě najít řešení, které vyhovuje všem zúčastněným. Nečekanou radost vám přináší někdo z nejbližší rodiny. Rozpřáhněte ruce, obejměte dotyčnou osobu a usmívejte se. Zdravotní problémy, které vám kazily pocit pohody a klidu, jsou méně závažné, než jste očekávali. Opět se naplno pusťte do práce, doba dlouhého vyspávání, nočního ponocování a zaslouženého odpočinku skončila. Nastala vhodná doba vrátit se k pozastaveným projektům.

Ryby

Čtyřka holí, Eso pohárů, Kolo štěstí

Není kam spěchat. Vychutnávejte si ocenění práce vašeho týmu. Pogratulujte sobě i svým spolupracovníkům za výborně odvedenou práci. Celkově je tento týden nabitý emocemi. Přetékáte láskou, někdo blízký vám upřímně řekl, co k vám cítí, že vás má rád. Připravte se na změnu bydlení. Hlídejte si stravování zvířecích mazlíčků, abyste nemuseli utrácet vydělané peníze u veterináře. Začněte doma více vařit, vyhýbejte se polotovarům a hotovkám. Zkontrolujte si podrážky u zimních bot, více než parády si všímejte praktičnosti.

Pro více informací při Vašem zájmu o osobní výklad, numerologii nebo horoskop klikněte na mé jméno na konci článku.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu