Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 8. 1. 2024 / Karta dne - Negace. Vzít do zaječích.

Pondělní předpověď z Tarotových karet. Karta dne je pod energií negativního očekávání, proto si dejte pozor na to, kam budete směřovat vaše myšlenky a změňte je na pozitivní. Buďte obezřetní.

Dnešní horoskop  pro všechna znamení - 8. 1. 2024 / Karta dne - Negace. Vzít do zaječích.

„Pokud můžete zůstat pozitivní v negativní situaci, vyhráváte.“ Ralph Smart

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

Beran

Vlídnost, fantazie a touha vás mohou dnes příjemně ovládat a zasahovat do celého dne. Možná také větší příval zpráv od kamarádů s nabídkou ke společnému výletu, kde zažijete pocit, že vás někdo svádí. Nebraňte se vyjádřit své pocity. Někteří se v tento den mohou dočkat pochvaly, přátelské pomoci, nabídky k smíru. Přidělení zcela neobvyklého úkolu vás zcela jistě potěší a tato práce vás bude bavit a přinese skvělé výsledky. Udělejte si čas na kosmetiku, masáž, protřiďte si šatník, pečujte o svůj zevnějšek.

Afirmace: Čím více miluji sebe, tím více Lásky mohu sdílet s druhým

Býk

Chcete-li dnes být šťastni, máte k tomu velký předpoklad. Vaše bohatství by se mělo dotýkat duchovního, citového i fyzického bohatství. Hledejte nový cíl a za ním se vydejte, neměli byste ustrnout na starých zvycích. Poohlédněte se po něčem novém, co by vás v rodině naplňovalo, nové cíle a úkoly, jinak by se mohla objevit nuda. Ve vztahu byste též měli zažít radostné chvíle, třeba jen tím, že si všimnete zdánlivě bezvýznamných gest, které jste předtím neviděli a změníte něco, co ještě není ideální a tím zlepšíte vývoj vašeho vztahu.

Afirmace: Sdílím své vnitřní a vnější bohatství se všemi lidmi, kteří jsou mu otevřeni.

Blíženci

Ujasněte si, čeho chcete mezi kolegy dosáhnout, zda raději vyhovíte povrchním důvodům, které chce vaše okolí nebo raději zvolíte váš odlišný, menšinový postoj. Budete nejspíš tlačeni vpřed udělat změnu a tím přestanete být v neutrální pozici. Váš problém tkví v tom, že nevíte, jak přijít na řešení, abyste dosáhli toho, po čem toužíte. Aby se věci mohly uskutečnit, odložte dlouhodobé plánování, rozhodněte se a začněte jednat. Dlouhodobé váhání vám dnes nebude ku prospěchu. 

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí mých vnitřních sil.

Rak

Zkuste se zamyslet, zda se neomezujete v práci, zda postupujete prakticky, abyste dosáhli vytouženého výsledku. Abyste se přiblížili k vytouženému cíli, bude potřeba sbírat zkušenosti, znalosti a poznatky. Pak se přiblížíte k vytouženému cíli mnohem rychleji. Nebojte si říct o radu zkušenějšímu kolegovi. Hluboký partnerský vztah není jen o žhavých víkendových radovánkách, ale obsahuje i starosti, nedorozumění, proto se nenechte přemoci každodenní rutinou. Vědomě vše prozkoumejte a vyjasněte si možnosti.

Afirmace: Pronikám do všech dimenzí našeho vztahu, a tím jsem blíž ke svému partnerovi.

Lev

Tento den je o štěstí, oslavách všeho druhu, pocitu naplnění. Máte šanci získat novou, zajímavou pracovní nabídku, povýšení nebo zvýšení platu. Také je tu příležitost uzavřít velmi zajímavý obchod. Někteří z vás budou obdařeni cenným darem a zažijete pocit vděčnosti.Vztah s partnerem může přinést uvědomění, že máte hodně společného a že existuje ještě spoustu neobjeveného. K tomuto uvědomění vám může být nápomocen i rozhovor s třetí osobou.

Afirmace: Vychutnávám přetékající bohatství v našem vztahu.

Panna

Hlídejte si dnes své myšlenky dvojnásob více, jak v jiné dny, protože negativní očekávání přitahuje negativní situace, proto mějte pod kontrolou své přicházející myšlenky a nenechte je dlouho působit a ovlivňovat vás. Jen vy sami jste strůjcem svých myšlenek a očekávání. Zdá se, že některé situace nechcete vidět takové, jaké ve skutečnosti jsou. Co si namlouváte, kde obelháváte sebe sama, kde si nevěříte? Zkuste si odpovědět na tyto otázky. Můžete pocítit, že vás mnozí omezují. 

Afirmace: Vždy dostanu to, co potřebuji nejvíce.

Váhy

Učiňte rozhodnutí. Buď se se svým partnerem rozloučit, nebo dojděte k uvědomění, že i při jeho nedostatcích s ním chcete zůstat. Možná budete zvažovat mezi dvěma partnery nebo nebudete mít sílu se nadchnout pro nově přicházejíc vztah. Neříkejte to, co nemyslíte opravdu vážně. Jestliže ve vztahu nebudete jasně a stručně dávat najevo, co po partnerovi žádáte, pak se nedivte, že vás kvůli tomu nebude brát vážně. Stůjte si za svou pravdou. V řešení nehledejte logiku, zachovejte rozvahu a klid, rozhodněte se na jakou stranu se přidáte, ať už to dopadne jakkoliv, ale nebuďte ten, který sedí v koutě.

Afirmace: I v boji zůstává moje srdce otevřeno.

Štír

jste ti, kteří uvítají klidnou, Láskyplnou atmosféru, protkanou dobrou náladou a moudrostí úsměvu? Čekají vás dlouhé chvíle rozjímání, zasněnosti a doba, kdy se člověk zamiluje nežli řekneš švec. Ten, kdo využije tento čas, aby si užíval radostí a krás života především v umění a hudbě, bude jistě na tento den dlouho a rád vzpomínat. Tam, kde vládlo nedorozumění je velká pravděpodobnost k urovnání sporů a nastolení harmonie. Neskrývejte své city a buďte otevřeni svému okolí.

Afirmace: Jsem otevřena životu ve společenství, které mě naplní a obohatí.

Střelec

Tento den je nakloněn k započetí nových projektů, úkolů, učení. Chodili jste rádi do školy? To můžete i dnes. Přihlaste se do vzdělávacího kurzu, autoškoly nebo můžete začít pracovat na novém projektu. Nespěchejte však na výsledky a postupujte krůček po krůčku jako žák, který se učí nové učivo. Čím více se uvolníte a budete důvěřovat tomu, co vás s partnerem spojuje, tím nerušeněji se může rozvinout to, co je základem pro krásu vašeho vztahu. Zacházejte proto s Láskou a s partnerem Láskyplně.

Afirmace: Uvolňuji, pouštím a důvěřuji.

Kozoroh

Kde sloužíte dvěma pánům? Chcete mít výhody ze dvou situací? Není možné dělat dvě činnosti současně s úspěchem. Dlouho jste váhali, ano nebo ne? Dnes udělejte jasný krok. Někdy i krok do neznáma je mnohem lepší, než neustále zvažování. A která cesta a rozhodnutí je správná? Někdy je možné dospět ke správnému rozhodnutí i intuitivním úsudkem. To vás má přivést k uvědomění, že řešení nelze hledat pouze v inteligenci, ale i v intuici. Změna pracovního místa je rozumné rozhodnutí.

Afirmace: Láskyplně a otevřeně sdílím své vjemy se svým partnerem.

Vodnář

Využijte energie, která je nakloněna plánování, rozhodnutí k velké změně. To je pro každého něco jiného. Stěhování, zasnoubení, pořídit si domácího mazlíčka, změna pracovního místa. Je možné, že se s vámi někdo rozloučí nebo to bude vaše rozhodnutí a vy sami uvážíte, že nastal čas změny a tím se odhodláte vstoupit na jiný, dosud neznámý břeh. Toto rozhodnutí se může projevit po šesti týdnech. Proto mějte na paměti, že některá rozhodnutí už nejsou vzít zpět. 

Afirmace: Chápu a jsem chápán.

Ryby

Tento den vás postaví před nejvyšší úkol, a to seberealizaci. Ta by měla být uskutečněna při plnění úkolů, které jsou osudově dány pro každého z vás. Zisk přijde pouze v případě, budete-li ochotni k Láskyplnému dávání. Čím více dáváte, tím více dostáváte. V zaměstnání se může uskutečnit úspěšný obchod nebo výhra, která může vzbudit rozruch. Ve vztahu máte možnost získat dobrou životní partii, “tučný úlovek”. Dnes byste se měli zaměřit na překonání vlastnických nároků, nastavit si otevřené dávání a přijímání propojení Lásky. Využijte příznivý okamžik a vydejte se hledat poklad, udělejte něco, na co jste si netroufli, třeba si kupte los. .

Afirmace: Dělím se o svou Lásku otevřeně a poctivě.Čím víc dávám, tím víc dostávám.

Karta dne k poslechu - Sedmička mečová Horoskop na pondělí. Dejte si pozor na lišku podšitou ve vašem okolí. Změňte negativní očekávání.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu