Zpět na články

Dnešní horoskop na 9.1. 2024 * Karta dne - Komfortní zóna

Jaký bude dnešní den podle Tarotových karet pro jednotlivá znamení Zvěrokruhu? Necháte se inspirovat a nahlédnete pod pokličku tajemna? Karta dne vybízí k prověření vaší komfortní zóny. Kde si trváte na svém a ustrnuli jste na místě? Energie potřebuje proudit.

Dnešní horoskop  na  9.1. 2024  *  Karta dne - Komfortní zóna

„Život začíná tam, kde končí vaše komfortní zóna.“ Neale Donald Walsch

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den.

Beran

Dnešní setkání s nějakou mladou osobou, která je plná ideálů a inspirace, může být pro vás velmi motivující, kdy je šance zažít den plný dobrodružství. Buďte tedy přístupní nějakému novému dobrodružství a myšlence, která ve vás vzbudí touhu jít do příležitostí, které jste odkládali. Obchodní cesty a cestování jsou předurčeny k úspěchu. Ve vztahu buďte otevření, mluvte na rovinu a umožněte partnerovi se projevit tam, kde se dosud před vámi uzavíral.

Afirmace: Oddávám se své Lásce a můj strach se rozplývá.

Býk

Setkání s rodinou a s těmi, s kterými máte co do činění co se týče rodinného majetku nebo dědictví má dnes zelenou. Je to možná i proto, že je na čase změnit minulost a začít se dívat po nových možnostech. Nelze žít jen z toho, co doteď fungovalo, ale je potřeba nechat projevit váš skrytý potenciál. Objevte bohatství jak hmotné, tak i to vnitřní. Zajímejte se o finanční gramotnost a investice do rodiny.

Afirmace: Sdílím své vnitřní a vnější bohatství se všemi lidmi, kteří jsou tomu otevřeni. 

Blíženci

Štěstí tohoto dne je pro vás nakloněno ve všech směrech, nejvíce však ve finanční oblasti. Má to však jeden předpoklad, chce to mít oči otevřené a být nakloněn nevšedním nabídkám, zcela jiného rázu, než na jaké jste zvyklí. Proto mějte oči a majáky nastražené a využijte šanci, která se už nemusí opakovat. Ve vztahu očekávejte větší dynamičnost.

Afirmace: Sdílím svou ohnivou sílu s partnerem.

Rak

Přestaňte dokola zkoumat nějaký problém a vymýšlet katastrofické scénáře. Váš pocit, že vše okolo vás je špatné může být jen pohled z jedné strany mince, kdy děláte z komára velblouda. Podívejte se na situaci i z druhé strany. Zachovejte si odstup od přicházejících událostí, podívejte se na ni z ptačí perspektivy a potom teprve jednejte. To proto, že se nejedná o skutečné ztroskotání, leč prověření vašich možností a obav ze ztráty. Večer si dejte nožky výše, než je vaše srdce nebo si koupel s magneziovou či Rochovou solí.

Afirmace: Jsem otevřena a připravena být upřímná k sobě a k svým potřebám.

Lev

Ten, kdo využije svůj čas, aby si užíval radostí a krás života především v umění a hudbě, bude jistě na tento den dlouho a rád vzpomínat. Kdy jindy, než v den, který je pod závojem romantického snění, viděn přes růžové brýle máte možnost se zabývat svými fantaziemi a pohádkami? Právě dnes. Práce vám též půjde od ruky. Tam, kde trvalo dlouhodobě období sporů, máte příležitost prožívat přátelskou atmosféru, jsou velké šance na usmíření. Buďte vy tím, kdo přijde s Láskyplným gestem. 

Afirmace: Jsem otevřena životu ve společenství, které mě naplní a obohatí.

Panna

Situace dnešního dne od vás vyžaduje seberealizaci. Talenty, které jste dosud nevyužili nebo je nechali bez povšimnutí a uvedení na odiv světa volají po uskutečnění. Věřte svému cíli a za ním si jděte po malých krůčkách. Důležité je si věřit a rozvíjet se. K někomu z vás se dostane velmi výhodná obchodní nabídka. 

Afirmace: Přizpůsobují se běhu života.

Váhy

Energie, která vás bude tento den provázet bude doslova volat po činech, nikoli zahálce. Pokud vám tedy hned po ránu nevkročí aktivity samy do cesty, pak uskutečněte to, co jste dosud odkládali. Ujasněte si před tím, zda budete více využívat hlas srdce nebo našeptávání rozumu. Mluvte jen tak, co je vám blízké, kde se cítíte silní a bez přetvářky. Buďte kočím svého vozu a řiďte si svou cestu tak, abyste nemuseli kličkovat.

Afirmace: Uspořádávám si život a připravuji se na nový začátek.

Štír

Je tady den, kdy se konečně nabízí příležitost k usmíření nebo gesto Lásky. Taktéž k nějaké zábavě, nabídce smíru po období rozepří. Využijte soucit, kterým jste obdařeni po období krize. Ve vztahu překonejte svou žárlivost, a tím posílíte sebedůvěru a náklonnost k partnerovi. Uvítáte více nezávislosti. Důvěřujte svým pocitům a vjemům. Dojděte si na kosmetiku, masáž a obnovte si šatník. Večer je vhodný zakončit meditací.

Afirmace: Čím více miluji sebe, tím více Lásky mohu sdílet s druhými.

Střelec

Stabilita, autorita, moudrost, řád, trvalé hodnoty vás budou provázet po celý den. Využijte je na maximum, protože se po vás bude chtít, abyste druhým uměli poradit, nasměrovat je správným směrem, byli druhým příkladem. Chraňte své zájmy i své rodiny, pak vás ostatní budou uctívat jako autoritu. Neslevujte ze svých požadavků a myslete o krok dopředu. Nenechávejte za sebou rozdělanou práci.

Afirmace: Rozvíjím své mužské prvky a dávám jim výraz.

Kozoroh

Využijte svůj veškerý vnitřní potenciál vašeho talentu a proměňte ho v hmatatelný a viditelný finanční úspěch. Výsledky, které se dostaví vás ujistí, že jste přijali a pochopili principy, které vedou k prosperitě a bohatství a ty vám přinesou pocit blahobytu. Pokud zatím nevíte, co by to mohlo být, požádejte někoho z okolí, kdo je narozen ve znamení Panny. Vydejte s přáteli na výlet kde jste ještě nebyli a bude tam po poprvé.

Afirmace: Sdílím své vnitřní a vnější bohatství se všemi lidmi , kteří jsou mu otevřeni.

Vodnář

Podívejte se věcem na kloub a nakoukněte problémům pod pokličku. Tím se naskytne příležitost se pohnout z místa jak v zaměstnání, tak ve vztahu. Přestaňte čekat, až se něco stane. To vám pomůže zjistit, co je potřeba změnit, abyste se dostali do centra dění. Neupadněte do apatie, přehlédli byste tím gesto k usmíření. Taktéž přemíra péče může vést k tísnivým pocitům v rodině a v partnerských vztazích. Vaši obvyklou chuť do práce prostoupila nuda a možná, že vaše odklady způsobují, že máte málo energie. Radujte se ze svého společenství ve dvou, ale neomezujte se jen na ně, váš vztah oživí i společnost s jinými lidmi.

Afirmace: Užívám si našeho společného emocionálního bohatství a svobody.

Ryby

Denní karta pro dnešek je věru pozitivní. Oznamuje, že stojíte na dobrém základě, ukotveni pevně nohama na zemi a vyhlížíte vpřed. Tak, jako se na jaře probouzí příroda, tak i někde uvnitř vás se probouzejí silné duševní podněty, které váš vývoj kupředu kladně popohánějí vpřed. Ti, co odvedli v minulých dnech dobrou práci, mohou očekávat uznání, čest. Proto ani dnes nezahálejte, využijte příznivé vyhlídky na obchody a zisky založených na dobrém základě. Využijte své organizační schopnosti a vnitřního souladu. 

Afirmace: Spočívám v sobě a jsem otevřená.

Karta dne k poslechu - 4 pentakly https://www.youtube.com/watch?v=U2v_gVX3znY&t=6s 

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den°°  

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu