Zpět na články

Jaký bude týden od 11. 4. 2022 do 17. 4. 2022 podle kartářky

Jak na bolest slinivky: do jednoho litru vody dejte dvě lžíce nemořeného ovsa. Nechejte přes noc bobtnat, ráno vařte 15 minut. Sceďte a denně pijte. Čínská moudrost – usiluje

Jaký bude týden od 11. 4. 2022 do 17. 4. 2022 podle kartářky

Pro všechna znamení

a/ jak na bolest slinivky: do jednoho litru vody dejte dvě lžíce nemořeného ovsa. Nechejte přes noc bobtnat, ráno vařte 15 minut. Sceďte a denně pijte.

b/ čínská moudrost - usiluješ-li velmi o něco, co se ti neustále vzdaluje, pusť to. Vrátí-li se to, bylo to to pravé.

c/ s přicházejícím jarem vám všem přeji hojnost zdraví, lásky a pohody. Požehnané a radostné svátky velikonoční.

Berani:

během volných dnů, kdy nemusíte jít do práce, si nezapomeňte dát ráno na lačno stopku alkoholu. Rozšíří se vám cévy, povzbudí srdce, desinfikují se střeva a též se aktivuje vaše mysl. Čísla pro tento týden jsou: 8, 9, 12, 13, 46, 47. Vytažená tarotová karta Hvězda je symbolem naděje, udává směr vašemu myšlení. Nic nebude okamžitě, zejména láskyplný vztah se objeví v budoucnosti. Pracovní povinnosti odložte stranou, více se soustřeďte na upevnění vztahů s rodinou. Těšte se na setkání se sousedy a známými, zažijete spoustu zábavy a legrace. Myslete i na sebe - nové oblečení v pestrých jarních barvách, kosmetika, masáž, změna účesu.

Býci:

čísla pro tento týden jsou: 18, 26, 27, 30, 50, 51. Máte pocit, že nejste úplně fit, ale během Velikonoc chcete a musíte fungovat. Uvařte si lipový nebo jiný bylinkový čaj, nejlépe sypaný. Do vany si napusťte horkou vodu a ve vaně čaj vypijte. Na nohy si obujte teplé ponožky a rychle do postele. Na prsa si přiložte horký olej. Dokážete být hodně klidní, ale nikdo nesmí sáhnout na vaši rodinu. Pak dovedete vytasit drápky a rozzlobit se. Okolí vás bere jako nesmírně pracovitého a spolehlivého člověka. Po finanční stránce byste neměli zatím nijak strádat. Někteří budou hledat pracovní místo s vyšším platem. Pokud nové zaměstnání přijmete, počítejte s občasným odloučením od rodiny, případně se stěhováním.

Blíženci:

čísla pro tento týden jsou: 4, 6, 11, 17, 36, 39. Objeví se myšlenka na koupi nemovitosti v cizině. Zatím je to pouze nápad, který se vám vynořil v hlavě. Ovšem stále častěji budete o této možnosti, jak zhodnotit své úspory, přemýšlet. Období měsíce dubna je ve znamení získávání a posílání zpráv, dotazů, dopisů, telefonátů. Vaší ochrannou květinou pro tento týden je maceška, která se vyskytuje v celé řadě barev. Čím tmavší barva, tím lépe vás bude chránit před zlem. Právě maceška tmavě fialové barvy od vás odežene energetické upíry a zlé síly. Naopak bílá a fialová maceška vyléčí vaše zlomené srdce a díky pozitivním myšlenkám se opět začnete usmívat.

Raci:

čísla pro tento týden jsou: 3, 5, 20, 34, 41, 45. Ti, kteří mají problém s ledvinami nebo s močovým měchýřem, by neměli prochladnout. Důležité je teplo, teplé oblečení a potírání ledvin slivovicí. Popíjejte odvar z kmínu a slabých lipových větviček. Jezte více celeru a petržele. Pomáhá i pelyňkový čaj. Postupně docházíte k tomu, že je nutná změna myšlení, a to ve většině oblastí vašeho života. Zaměstnání, studium, sebevzdělání, podnikání. Něco musíte dělat jinak. Pokud si nevíte rady, poproste o pomoc svého anděla strážného - Muriela. Pro někoho změna myšlení bude doprovázena smutkem. Hodně záleží na čistotě vašich přání a tužeb. Pokud jsou vaše záměry čisté, dosáhnete všeho, po čem toužíte.

Lvi:

čísla pro tento týden jsou: 15, 26, 33, 38, 41, 60. Více než kdy jindy se budete zajímat o svůj vzhled. Pokud objevíte vrásky, nic si z nich nedělejte. Patří jen a jen vám. Přistupujte k nim jako k jizvám, které zůstaly po bitvách života. A váš život byl hodně často vyplněn prací a úzkostmi. Co vám za levnější peníz pomůže? Třeba přístrojové ošetření pleti v kosmetickém salonu. Načas se vyhýbejte mléku a mléčným výrobkům, kravské mléko nahraďte mékem sojovým nebo sýrem Tofu. Slaďte medem nebo ovocem. A hlavně se radujte z každodenních maličkostí. Připravte se na romantické chvilky se svým protějškem. Zesílí citové vazby mezi matkou a dcerou, mezi manžely.

Panny:

čísla pro tento týden jsou: 1, 8, 9, 26, 27, 41. Vaše současná barva je vínově červená. Je směsí mocné červené a ochranné černé barvy. Má v sobě šmrnc a hlavně vás ochrání před energetickými upíry, lidmi, kteří si rádi stěžují a tím druhé emocionálně vysávají. Nemusíte samozřejmě hned běžet do města a pořizovat si nový šatník. Stačí, když využijete věci, které máte k dispozici. Kravaty, šátky, svetry, trička. Budete hodně hovořit s různými lidmi a dovíte se plno věcí, možná i klepů, kterým ani nebudete chtít věřit. Hlavně nic nekomentujte a nešiřte dál. Zatím nevíte, co je pravda a co výmysl. Podnikatelské, obchodní a studijní aktivity budou úspěšné.

Váhy:

čísla pro tento týden jsou: 1, 4, 5, 9, 29, 33. Pokud budete chtít přitáhnout pozornost nějakého protějšku, mějte u sebe vždy modré chrpy. Čerstvé chrpové květy, rozdrcené na kaši, naneste na poraněné místo, urychlíte hojení ran. Ať už jste ve svém životě pevně zakotveni, či se teprve hledáte, v žádném případě nesmíte ustrnout na jednom místě. Dotazujte se, přemýšlejte o nových věcech, a hlavně jděte dál. Máte všechny předpoklady k tomu, abyste zářili jako hvězdy. Čekejte velmi pozitivní zprávy, možná to bude výhra, peníze, dědictví, úspěšné studium, konkurz s výborným výsledkem. Ženy, zvláště zadané, by si měly dávat pozor na zájem vlivného, ženatého a nevěrného muže.

štíři:

čísla pro tento týden jsou: 11, 12, 44, 61, 59, 78. Během velikonočních svátků bude vaší prioritou soukromý a rodinný život. Konečně si uvědomíte, jak je spokojená rodina důležitá a bez ní byste nebyli v zaměstnání tak úspěšní. Potřebujete si uklidnit nervy? Ohřejte vodu, přidejte do ní heřmánek a levanduli. Výpary inhalujte a po ukončení inhalace třikrát zopakujte, co vás trápí. Mluvte směrem do nádoby s vodou. Vodu vylijte a hrnec zbavíte negativní energie tím, že v něm převaříte vodu, kterou opět vylijete. Připravte se na setkání se sympatickými lidmi. Vlivný starší muž, dravý a houževnatý, ale dobrého srdce. Starší žena, veselá, vlídná, starostlivá, nesmírně akční. Bude vám s nimi dobře.

Střelci:

čísla pro tento týden jsou: 11, 25, 26, 29, 32, 39. Jste rádi středem pozornosti a opravdu si na nedostatek zájmu ze strany druhého pohlaví nemůžete stěžovat. Možná se kolem některých z vás objeví skupina lidí, kteří vám závidí a začnou kritizovat. Když nebude co, tak si něco vymyslí a pak se omluví, že to bylo myšleno v žertu a že se vás to netýká. Negativní lidi odstraňte ze svého života meditací. Posaďte se na klidné místo, kde vás nikdo neruší. Zcela uvolněte svou mysl i své tělo, všímejte si dechu a úderů srdce. Konečky prstů se dotkněte středu svého čela a představte si, že právě tam je otvor, kterým vychází ven bílé světlo. Světlo nasměrujte na své nepřátele, můžete si vizualizovat i kouli, do níž ty, kteří vám škodí, uzavřete. A kouli jedním imaginárním vykopnutím pošlete do prostoru.

Kozorozi:

čísla pro tento týden jsou: 22, 23, 29, 30, 36, 44. Pozor si dávejte na peníze, nic a nikomu nepůjčujte, nezadlužujte se. Objeví se nabídka další práce, ale přivýdělku se raději vzdejte. Máte jen jedno zdraví a další zaměstnání by bylo velkým náporem na vaši psychiku. Doma je vám dobře, prožíváte láskyplný vztah. Uvažujte o dovolené na jiném kontinentu. Možná budete přemýšlet t o přestěhování, ale zde je na místě obezřetnost. Důvěřivost a naivita by vám připravily fůru bezesnýcgh nocí, Pro ochranu mějte vždy doma tyto kameny. Obsidián, což je vlastně sklo. Je to láva, která vychladla tak rychle, že se krystaly uvnitř nestačily utvořit. Hematit, gagát neboli černý jantar a černý turmalín. Všechny jsou spojeny s vaší planetou Saturnem a mají ochranné a zklidňující účinky.

Vodnáři:

čísla pro tento týden jsou: 1, 21, 24, 28, 33, 45. Hledejte zlatou střední cestu, abyste skloubili pracovní povinnosti se zábavou. Občas jedno převažuje nad druhým. A když si položíte ruku na srdce a upřímně si odpovíte, zjistíte, že práce poněkud pokulhává. Čekají vás větší výdaje, proto zábavu budete muset odsunout na vedlejší kolej. Děti a jejich zvětšující se nároky vám pohnou žlučí. V domácnosti nastavte pevná pravidla a povinnosti pro každého člena. Zřejmě budete muset začít uvažovat o hospodyni, chůvě, zahradníkovi, kuchařce. Někoho doženou hříchy minulosti. Možná se jich zbavíte pomocí naáledujícího kouzla. Vraťte se ve vzpomínkách k oné nešťastné události. Vezměte si trošku olivového oleje a potřete jím černou svíčku. Do svíčky špendlíkem vyryjte datum, kdy nepříjemnost nastala, pak ještě datum, kdy rituál provádíte. Černou svíčku zapalte, nechejte ji dohořet a představujte si, že rozpouštíte veškerou smůlu, která vás v životě od dané události potkala.

Ryby:

čísla pro tento týden jsou: 3, 8, 12, 16, 28, 61. Dokážete jednat takticky a diplomaticky, proto velice často dojdete do cíle. Karty radí, byste nebyli tak pedantští, hlavně v sobě neduste zlost, když máte dojem, že jste nějakou obětí. Slušnou formou vyjádřete své pocity. Když něco nevyjde, svět se přece nezboří, i neúspěch patří k životu. Vaše barvy pro tento týden jsou světle modrá, bílá a fialová. Romantické prostředí si doma vytvoříte zapálením vonných tyčinek a růžových svíček. Za úplňkové noci společně s někým, koho milujete, snězte jedlý kaštan. Noc bude plynout a láska bude přitom stále s vámi. Pokud se zajímáte o věci mezi nebem a zemí, začněte nosit měděné šperky. Udělejte si občas legraci i sami ze sebe, rodina to ocení.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu