Zpět na články

Dnešní horoskop na 13.1. 2024 / Karta dne - Magie, kouzlo Lásky, Tajtrlík

Denní horoskop pro sobotní den. Zajímá vás, co vám připravil dnešní den? Dle karty dne se můžeme těšit na den protkaný neviditelnými kouzly. Nejsilnější kouzlo na Zemi je 😍 Láska. Můžete využít její síly. Tam, kde se nedařilo najít řešení v minulých dnech očekávejte příval inspirace. Vzpomínáte na Tajtrlíka? Možná zažijete pocit, že jsou věci mezi nebem a zemí. ⛧ 🧙‍♀️

Dnešní horoskop na 13.1. 2024 / Karta dne - Magie, kouzlo Lásky, Tajtrlík

„Vše má své kouzlo, ale ne všichni ho vidí.“ Konfucius

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den.

Beran

Jestliže máte pocit, že váš vztah uvíznul ve slepé uličce, ustrnula vzájemná výměna citů, pak vaše snahy o znovuoživení Lásky vedou k tomu, že tuto skutečnost prožíváte o to bolestněji. Začněte tím, že si přiznáte, že jste nyní bezmocní. Nechte situaci být, ať se svět točí bez vás, život se sám od sebe vyvine podivuhodným způsobem bez vašeho vměšování. Hluboká zkušenost bezpečí a zakotvení v pevném svazku může vyrůst, když si dokážete v této chvíli připustit svou dočasnou bezmoc.

Afirmace: Přestávám se vázat a svěřuji sebe a svůj vztah vůli Celku.

Býk

Chcete nést na svých bedrech starosti celého světa? Tyto starosti a překážky nejlépe zdoláte tím, že si konečně dopřejete radovánky, které jste dlouho odkládali. Uvědomte si, že nejste zodpovědní za všechno a za všechny. Znáte bobříka mlčení? Pro příště si v zaměstnání neberte tak velkou zodpovědnost, protože vám to odebírá energii a pociťuje vnitřní napětí.To může způsobovat migrénu. Předejít tomu můžete i popíjením Ginkgo biloba, lípy, řebříčku, rakytníku. 

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí mých vnitřních sil.

Blíženci

Pokud vás čekají nějaké zkoušky, nenechte se ovlivnit trémou. Ve vztahu se nechte inspirovat partnerem a všímejte si rozdílu vaší komunikace. Využijte této ideální příležitosti pro uskutečnění těchto změn, však mějte na zřeteli, že některá rozhodnutí nejdou vzít zpět. Naplánujte si stěhování, rekonstrukci nebo výměnu bytu, odchod za prací snů. Nebo zvažujete se zasnoubit? Čeká vás přestup na nový břeh. Těšte se na nové začátky.

Afirmace: Chápu a jsem chápán.

Rak

Pokud vám vstoupí do života konfliktní osoba, která bude záludná a vyvolávat spory, pak je dobré si připustit i možnost, že toto její jednání pročistí vzduch ve vztazích, tam, kde panovalo napětí, kritika, kterou jste vyjadřovali na něčí účet nebo naopak vy jste byli obětí kritiky. Obchody, které pro vás hrají důležitou roli odložte na jiný den.

Afirmace: V zájmu osvobození sebe sama se vyplatí riskovat všechno.

Lev

Štěstí tohoto dne je pro vás nakloněno ve všech směrech, nejvíce však ve finanční oblasti. Má to však jeden předpoklad, chce to mít oči otevřené a být nakloněn nevšedním nabídkám, zcela jiného rázu, než na jaké jste zvyklí. Proto mějte oči a anténky nastražené a využijte šanci, která se už nemusí opakovat. Ve vztahu očekávejte větší prudkost, aktivitu a živost.

Afirmace: Sdílím svou ohnivou sílu s partnerem.

Panna

Možná vám v tento den vstoupí do cesty rádce, osoba kladných vlastností, která vám může ukázat nové směry, obzory, duchovní a morální zákony. I vy buďte druhým příkladem a zároveň dobrým učitelem. Někteří dojdou k uvědomění, že je v práci na vás vytvářen nepřiměřený nátlak a tím budete vnímat vytříbení morálních schopností. To znamená umění rozlišovat dobro od zla. Pro ty, kteří zvažují o manželství je dnešní den nakloněn tomuto rozhodnutí. Uctívejte tradice a vše, co je spojené s vírou, jako třeba křtiny, zásnuby, svatba.

Afirmace: Tím, že jsem se svým partnerem, odhalím sebe sama.

Váhy

Vaši mysl nejspíš ovládá strach z vlastního selhání nebo zažijete pocit, že nic okolo vás nedává smysl. To vám může natolik zastřít jasnou mysl, že uvěříte v možnou prohru vaší osoby a tím budete tlačeni, udělat nějaké závažné rozhodnutí, tam, kde nejste dlouhodobě spokojeni. Rozhodnete se pro rychlý konec. Tato změna může být dobrovolná nebo naopak nebudete mít žádné tušení a najednou vás opustí něco, co pro vás mnoho znamenalo. Proto nedělejte ukvapené rozhodnutí a zvažte, co s touto situací uděláte dál. Rozhodně není příhodná doba spálit za sebou mosty. 

Afirmace: Jsem připravena rozeznat své iluze a nechat je padnout.

Štír

Rodina i romantické vztahy vzkvétají pod vlivem energie mateřství. Nechte něhu a péči vstoupit do vašeho domova. Dnes máte být pečující matkou, trávit hodně času s rodinou, dětmi i prarodiči, věnujte jim Lásku a prociťte svou ženskou energii. Muži ať se obklopují člověkem, který představuje mateřskost a ženskost, pokud však mají strach z přílišné blízkosti k partnerce, je potřeba se vypořádat s nevyjasněným vztahem k matce. Ti, kdo touží po zplození potomka, mají dnes velké šance.

Afirmace: Rozvíjím své ženské prvky a umožňuji jim své vyjádření.

Střelec

Štěstí se vám bude od rána lepit na paty, pak nejspíš na tento den budete ještě pár dní vzpomínat. V zaměstnání se může náhle objevit úspěšný obchod, nebo výhra, které mohou vzbudit zájem o vás a rozruch. V milostném životě může být tento den předzvěstí udělat dobrou partii, najít životního přítele, setkání, které ve vás zanechá hluboký pocit štěstí. Tomu se říká šťastný úlovek. Připravte se na nějaké příjemné překvapení. Neuškodí, když štěstí trochu pomůžete a půjdete mu v ústrety. Vsaďte si nebo jděte na večírek.

Afirmace: Dělím se o svou Lásku otevřeně a poctivě.Čím víc dávám, tím víc dostávám.

Kozoroh

Tento den je o štěstí, oslavách všeho druhu, pocitu naplnění. Máte šanci získat novou, zajímavou pracovní nabídku, povýšení nebo zvýšení platu. Také je tu příležitost uzavřít velmi zajímavý obchod. Někteří z vás budou obdařeni cenným darem a zažijete pocit vděčnosti.Vztah s partnerem může přinést uvědomění, že máte mnoho společného a že existuje ještě spoustu neobjeveného. K tomuto uvědomění vám může být nápomocen i rozhovor s třetí osobou.

Afirmace: Vychutnávám přetékající bohatství v našem vztahu.

Vodnář

Tento den má velký potenciál, abyste byli šťastni ve všech oblastech vašeho žití. Vaše bohatství by se mělo dotýkat duchovního, citového i fyzického bohatství. Proto nabyté bohatství předávejte dál, energie potřebuje proudit a nebýt zadržována. V zaměstnání se nabízí slibné plány, skvělé příjmy, takže úspěch hmotný, ale i ten duchovní v podobě uvědomění si, že jste na místě, které vám dělá dobře. Projevte své bohatství, které se skrývá uvnitř vás.

Afirmace: Sdílím své vnitřní a vnější bohatství se všemi lidmi , kteří jsou mu otevřeni.

Ryby

Nebojte se být ve střehu a vybojujte si jasnou pozici. Možná váš pocit, že vám někdo závidí a nepřeje není daleko od pravdy. Nastavte správnou míru, v opačném případě by se jednalo o přehnanou soutěživost. Chtěli byste zlepšit váš partnerský vztah? Pak prosazujte více své názory bez kompromisu a stůjte si za svým přesvědčením.. Věřte sobě, pak ve vás uvěří i ostatní a pak se pro ně stanete neodolatelným. Věřte - nevěřte.

Afirmace: Tím, že jsem věrna sama sobě, umožňuji partnerovi, aby i on byl věrný sám sobě.

Karta dne k poslechu - Mág 🧙‍♂️ https://www.youtube.com/watch?v=Sp_pu6jFIRE&t=6s 

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den°

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu