Zpět na články

Dnešní horoskop na 15.1. 2024 / Karta dne - Rodinné štěstí a bohatství

První předpověď v novém pracovním týdnu z Tarotových karet. Karta dne je nejvyšší kartou pentaklovou, což znamená peníze, zisk, bohatství vnitřní i vnější. Jakému bohatství dáváte přednost? 💵 👪

Dnešní horoskop na 15.1. 2024 / Karta dne - Rodinné štěstí a bohatství

Někdo šetří peníze pro rodinu, někdo na půjčky přátelům.“ LJanka

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den.

Beran

Hlídejte si dnes své myšlenky dvojnásob více, jak v jiné dny, protože negativní očekávání přitahuje negativní situace, proto mějte pod kontrolou kam zaměříte svou pozornost. V kolektivu můžete zažít pocit, že vás druzí omezují nebo narazíte na nějakou lišku podšitou, proto zvyšte svou ostražitost k přiděleným úkolům. Nedejte na sladké řečičky. Buďte upřímní k sobě samotným a uvědomte si, že jsou situace, kde se obelháváte a vyhýbáte se konstruktivní výměně názorů s partnerem, pak možná pocítíte neochotu se jasně vyjádřit a rozhodnout se. Jen vy sami jste strůjcem svých myšlenek a očekávání. 

Afirmace: Vždy dostanu to, co potřebuji nejvíce.

Býk

Je tady možnost, že zažijete pocit, že jste zkoušeni, pak věřte, že život je vrtkavý. Nedá se stavět na jistotě, a proto berte den pružně a lehce. Postavte se k výzvám a proměnlivým událostem s kladným postojem. Jednou jste nahoře, pak dole, je to neustálé dorovnávání protichůdných sil. Prožijte den hravě, ukažte svou přizpůsobivost, vyzkoušejte něco nového, i když se vám to třeba nepodaří hned napoprvé, zkoušejte to tak dlouho, dokud vám to trpělivost dovolí. Jde o to prokázat svou přizpůsobivost. 

Afirmace: Jsem otevřená vnějším i vnitřním změnám ve svém partnerství.

Blíženci

Všimli jste si, že se okolo vás pohybuje více lidí, kteří mají stejné zájmy jako vy a usilují o stejnou věc? Třeba nějaké místo v konkurzu nebo nabídka k přátelství? Mějte se na pozoru před trémou. Rozhodně zůstaňte v klidu protože vy jste ten, kdo bude dnes ve výhodě a o krok před pomyslnou konkurencí. Má to však jedno úskalí. Věřit sobě. Pak z vás vyzařuje vaše sebevědomí a snadněji ve vás uvěří i ostatní a stanete se pro neodolatelným.

Afirmace: Tím, že jsem věrna sama sobě, umožňuji partnerovi, aby i on byl věrný sám sobě.

Rak

Zaměřte se na to, v čem jste si jistí, opakujte zaběhnuté vzorce a úspěchy, využijte instinkt pro dobré obchody, nabytí majetku,. Usilujte o jistotu a hmatatelné hodnoty, vycházející ze smyslu pro realitu a z mužské stránky a tou je element země. Buďte si vědomi toho, že trvalé hodnoty zrají pomalu a jistě. Ten kdo dokáže trpělivě čekat na sklízení svých plodů, ví, že dobrý obchod se nedá uspěchat. Den je nakloněn řemeslníkům i bankéřům a to ve větším pracovním kolektivu. Hmatatelný výsledek, viditelný skutek vás dnes uspokojí více, nežli plánování a všechny ty řeči okolo toho.

Afirmace: Mé tělo je můj chrám.

Lev

Stańte se mecenášem a tím, kdo umí rozdávat dary potřebným. Říká se, že úspěch si najde toho, kdo postupuje uvážlivě a pomalu, toho, kdo si vše promyslí do detailů. Dnes proto plánujte a buďte u toho otevřeni změnám, riziku i nečekané události. Vaše myšlenky nechť ovlivní druhé a vedou i je k inspiraci a efektivní komunikaci. Bude prověřována velkomyslnost, ochota pomáhat a tolerance obou stran. Ve vztahu projevte porozumění a toleranci.

Afirmace: Vděčně užívám daru našeho úspěchu.

Panna

Zaměřte se na rozdíly v touze, pudovosti, vášni a chtíči. Chtíč není nic jiného než přechodné stadium. Pohlídejte, aby se nestal konečným cílem. Abyste ho správně využili a pochopili, je dobré ho spojit se svým duševním propojením. Tělesnost a duševnost. Ovládněte své vnitřní zvíře. Něžné vztahy potřebují koření života, naopak tam, kde vládne sexualita je zapotřebí naslouchat i srdci. Máte na to se odprostit od pocitů viny a překonat staré představy o morálce.

Afirmace: Tím, že akceptuji svůj chtíč a vědomě ho vyjádřím, se stanu celou a úplnou.

Váhy

Naslouchejte svému vnitřnímu nastavení a jděte si za svým cílem. Postavte city nad svůj rozum a tím se dokážete nacítit i do druhých okolo vás. Vyjadřujte svou obětavost a laskavost. To, co jste dlouho plánovali a opečovávali se ukáže jako správné. V práci zůstaňte v klidu, vyčkejte na správný okamžik, je dosti pravděpodobné, že uslyšíte svůj vnitřní hlas, který vás povede ke správným rozhodnutím a zdárnému cíli. Cokoliv vám bude dnes svěřeno, mělo by zůstat jen a jen u vás. 

Afirmace: Světlo a Láska naplňují moje bytí.

Štír

Je něco, co vás zraňuje, kde se cítíte oslabení a nevěříte si? Máte v sobě chaos? Je dobré se zastavit a zjistit, které myšlenky ve vás vyvolaly tyto negativní pocity. Víte, že negativní očekávání přitahuje negativní situace? Odstraňte obavy, nedávejte tak šanci zlodějům, kteří by vás chtěli o něco cenného připravit. Nejezděte na černo. Ve vztahu je taktéž možné, že vaše negativní očekávání vás bude brzdit od jakéhokoliv rozhodnutí. 

Afirmace: Vždy dostanu to, co potřebuji nejvíce.

Střelec

Dnešek prokáže, jak je síla vašich myšlenek nepřemožitelná. Vy jste ten, kdo dokáže přijít problému na kloub, najít jádro pudla a bez servítků a nestranným pohledem sdělit druhým pravdu do očí. Inspirujte druhé pro vaše plány. Pozor však na nepřiměřeně ostrý jazyk, mohl by vést k nedorozumění, a to nejen v partnerských vztazích. Je tady příznivá doba k projevům a realizaci nových myšlenek, propusťte vše, co svazuje vaši mysl i ducha. Respektujte názory ostatních, straňte se vychytralosti a lesti. 

Afirmace: Zbavuji se všeho, co mi brání v přístupu k mé vlastní pravdě.

Kozoroh

Pro vás je tento den o pohybu, cestě vpřed, neodkládat věci na zítřek. Nebojte se říkat pravdu, prosadit se, vytvořit si vlastní názor a tím se řídit. Realizujte své myšlenky o budoucnosti do praxe právě teď, tento den přeje financím, dlouhodobým projektům a pracovním vizím. Dejte do práce a vztahů více vášně a odhodlání. Ke svému okolí buďte štědří, více otevření a činorodí. Zdá se, že si natolik věříte, že nedáte šanci pocitům zvenčí, aby vám narušily vaši sebejistotu.

Afirmace: Moje Láska je místem mé síly.

Vodnář

Je možné, že vás okolnosti přinutí si kousnout do kyselého jablka a podívat se pravdě do očí. Vystřízlivět a přiznat si, že do některých vztahů dáváte víc, než se vám vrací. Někdo mohl vaši důvěru špatně pochopit a zneužít ji. Srdce se možná bude bránit, zato rozum bude dnes dobrým rádcem. To, že usoudíte, že s obchodním partnerem už nemůžete dál podnikat, možná bude v rozporu s vaším srdcem, ale pro tentokrát zkuste uvěřit rozumu, jinak byste se nepohnuli dál. Odhalení falše a následná konfrontace na pracovišti vás možná nemine. Někdo třetí vstoupil mezi vás.

Afirmace: Tím, že vstřebávám svou žárlivost, nacházím cestu zpět k sobě.

Ryby

Dnes budete velmi činorodí, plni odhodlání, převezmete roli vůdce. Budou přicházet originální řešení i myšlenky, přísun energie a radost ze života. Ukažte se světu s tímto odhodláním a dostane se vám zpět více, než byste čekali. Nebojte se vznést nárok na své povýšení. Využijte kontakty, pokud se zúčastníte nějaké společenské události. Ti z vás, kteří dnes budou prosazovat více činů, nežli řečí, mohou zdárně uzavřít několik obchodů, dostat se k hojnosti a být pro své okolí úspěšným obchodníkem a partnerem, s kterým za to stojí uzavírat i nadále smlouvy.

Afirmace: Dívám se očima srdce.

Karta dne k poslechu - Deset pentaklů Horoskop na pondělí. BOHATSTVÍ. Vnitřní i vnější. Zisk, dary, investice. Rodinná porada.

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den°

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu