Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 16 . 1. 2024 / Karta dne - Oslava, dožínky

Jaký bude úterní den dle předpovědi u Tarotových karet? Denní karta je opravdu pozitivní. Vyzývá k oslavě, večírku, setkání s přáteli a pokud budete tři, krásně se budete doplňovat.

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 16 . 1. 2024 / Karta dne - Oslava, dožínky

„A mám rád velké večírky. Jsou tak intimní. Na malých oslavách není soukromí.“ Francis Scott Fitzgerald

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

Beran

Čeho se v posledních dnech obáváte, kde váháte a zvažujete mezi vícero možnostmi? Hledáte východisko a víte, že kompromis není na místě. Vaše nerozhodnost narušuje váš vnitřní klid. Jak z toho ven? Začněte třeba tím, že přehodnotíte dosavadní situaci a vpusťte do svého života slunce, víru a naději v život. Bolest, která vás uvěznila v sobě samotném už je přežitá a nyní je čas se opět radovat a věřit.

Afirmace: Uvolňuji se a nacházím svůj jas.

Býk

Být ve společnosti lidí je povzbuzující, někdy však vysilující a to v době, kdy uvnitř sebe cítíte, že je čas na dočasné odloučení od všech radovánek a zvolíte se stáhnout do ústraní. V samotě tedy naslouchejte svému nitru, svým myšlenkách bez komentářů a názorů druhých. Zvažte, co je vaší osobě bližší a zamyslete se, k čemu využije volný čas. Třeba k samostudiu nebo získávání nových moudrostí. 

Afirmace: V samotě prožívám splynutí s vesmírem.

Blíženci

Ujasněte si priority a nastavte si svůj denní řád. Jestliže zaznamenáte úzkost a klesající hladinu životní energie, nedovolte předsudkům, aby vás zablokovaly a uvedly do stavu blížícímu se stresu. Může to být tím, že jste zaznamenali konkurenční boj a poměřování sil. Sledujte, zda se od kolegů nejedná jen o neškodné hry. Někteří ale nemusí znát míru a může se jednat o skutečný boj, proto buďte ve střehu a nenechte se do těchto mocenských her vtáhnout.

Afirmace: S důvěrou ve svou vlastní sílu jdu vlastní cestou.

Rak

Buďte sami sebou, dejte do práce větší vášeň a odhodlání, vyneste vaše přednosti na světlo světa. Možná zaznamenáte zbystření smyslů pro realitu a budete chtít najít nový směr k uskutečnění vašich představ a nápadů. Zdá se, že stojíte nohama pevně na zemi a máte jasno, proto v zaměstnání právě dnes předložte šéfovi dlouho odkládaný projekt, inovaci a vše, co jste si nechávali na lepší časy. Ten den je tady, měli byste se zamyslet, kde máte dveře otevřené k nabytí majetku a postarat se o svoji hojnost.

Afirmace: Přizpůsobují se běhu života.

Lev

Zdá se, že některé situace nechcete vidět takové, jaké ve skutečnosti jsou. Co si namlouváte, kde obelháváte sebe sama, kde si nevěříte? Zkuste si odpovědět na tyto otázky. Můžete pocítit, že vás mnozí omezují. Nedejte na sladké řečičky a plané naděje. Buďte poctiví a nepodvádějte tam, kde si myslíte, že vás nikdo nevidí. Ve vztazích možná pocítíte neochotu se jasně vyjádřit a rozhodnout se. To může být snaha vyhnout se konfliktním střetům s partnerem. Je dobré se omezit v přejídání a začít s lehkým půstem nebo dietou.

Afirmace: Vždy dostanu to, co potřebuji nejvíce.

Panna

Dnes můžete odhalit nějakou přetvářku nebo faleš a zjistit, že jste byli vtaženi do jistého trojúhelníku nebo že je tady třetí osoba, která narušuje váš vztah. Mějte proto oči otevřené a pokud odhalíte a ucítíte křivdu, nedovolte jí, aby se vám usadila kdekoliv na těle. Láska má mnoho podob a při dnešku můžete zažít i její odvrácenou tvář a nepříjemné poznání, že jste důvěřovali někomu, kde nyní přijde prozření. Někdo nejspíš tuto vaši důvěru mohl zneužít a nasměrovat proti vám. Na to se hodí rčení “ kousnout si do kyselého jablka”.

Afirmace: Tím, že vstřebávám svou žárlivost, nacházím cestu zpět k sobě.

Váhy

Čas pracuje pro vaši budoucnost, cokoliv dnes začnete bude mít úspěch v následujících dnech, proto využijte vaše praktické dovednosti a nabyté znalosti, protože se vám otevírají nevšední cesty k úspěchu. Stůjte pevně nohama na zemi a počínejte si tak, abyste dospěli k uspokojivým výsledkům. Přetvářka ani přílišné rozhazování vás nikam nevedou.

Afirmace: Moje Láska je místem mé síly.

Štír

V oblasti pracovních vztahů můžete dostat pochvalu, která vám zalichotí nebo nějakou přátelskou nabídku v kolektivu, zasloužený kompliment nebo přijde příjemná změna na pracovním poli. To může být pozvání ke společnému podniku v kruhu kolegů, což je projev větší důvěrnosti nebo dobrá rada v řešení dlouhodobých projektů. V osobních vztazích můžete překonat svou žárlivost, posílit sebedůvěru, zažít spontánní náklonnost k partnerovi, kdy padnou pouta připoutanosti a manipulace. Dojděte si na kosmetiku, masáž a obnovte si šatník.

Afirmace: Čím více miluji sebe, tím více Lásky mohu sdílet s druhými.

Střelec

Neomezujte se. Vaše myšlenky způsobují, že jste se ocitli v začarovaném kruhu. Přemýšlíte, zda by vám nebylo lépe s Honzou od vedle nebo jste měli zůstat s Petrem? Takové myšlenky se mohou proměnit v trápení a mohou narušit váš současný vztah. Právě teď není vhodný čas na změnu partnera. Je dosti pravděpodobné, že se za čas objeví nové aspekty, se kterými doposud nepočítáte. Nedělejte žádné rozhodnutí, jediné, co se po vás nyní chce je nalézt svůj vnitřní klid a vřelé srdce. V práci nenechte druhé, aby vám mluvili do vaší práce. 

Afirmace: Uvolňuji se a nacházím svůj jas.

Kozoroh

Měli byste obdržet moudrou radu, která vás posune vpřed, a to buď od duchovního průvodce, nebo vás shoda okolností k někomu takovému přivede. Hledejte nové poznatky při léčbě, nápomocen může být i lidový léčitel. Buďte druhým příkladem a zároveň dobrým učitelem. Možná, si všimnete u svého partnera morálních hodnot a osobních ctností, které se stanou rozhodující pro zvážení k partnerskému vztahu vedoucí k uzavření sňatku. 

Afirmace: Tím, že jsem se svým partnerem, odhalím sebe sama.

Vodnář

Pokud jste včera uzavřeli vše staré a vstupujete k novému dni s kladným přesvědčením, že se konečně přestěhujete, změníte povolání za to, které jste dlouho odkládali, tak věřte, že tento den je pro tato rozhodnutí velmi příhodný a je nakloněn změnám. Nebojte se této změny, je vám dána potřebná síla k jejímu naplnění. Tak odplynou některé iluze a tím se uvolní energie pro vznik nového života. Je to přechod ze tmy do světla. Proto zkuste dnes udělat něco jinak. Začněte nějakým dobrým skutkem nebo přestaňte s nějakým zlozvykem. 

Afirmace: Jsem připravena vnitřně zemřít, abych se znovu transformací narodila.

Ryby

Jestliže je okolo vás nepříznivá situace a vy máte pocit, že se musíte obhájit, seberte svou odvahu a postavte se překážkám čelem. Nastavte správnou míru, v opačném případě by se jednalo o přehnanou soutěživost. Přesto mějte na paměti, že je moudřejší říci ne tam, kde byste museli přistoupit na kompromis nebo nesmyslné, nikam nevedoucí dohady. Chcete-li si v tento den prosadit své plány, je moudré zvážit, zda vám za to tato situace stojí. Jedna moudrá rada tu přeci je. Nastavte si vysokou míru sebehodnoty, víry v sebe sama. Vaše vyzařování vás dovede k úspěchu a tím budete v zdánlivě konkurenčním boji ve výhodě.

Afirmace: Tím, že jsem věrna sama sobě, umožňuji partnerovi, aby i on byl věrný sám sobě.

Karta dne k poslechu - Trojka pohárů Horoskop na úterý. Oslava, dožínky, radost, složení zkoušky, křtiny. Premiéra kina nebo divadla.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu