Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 17. 1. 2024 / Karta dne - Radost a štěstí v rodině.

A máme tady středu, polovinu týdne. Co je pro nás nachystané v Tarotové předpovědi? Necháte se dnes inspirovat? Karta dne je z oblasti citové, emocionální, pod energií šťastné rodiny, domova. Užijte si své blízké.

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 17. 1. 2024 / Karta dne - Radost a štěstí v rodině.

„Radost je nejlepší make-up.“ Anne Lamott

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

Beran

Ti, kdo chtějí počít potomka, mají dnes velké šance. Rozhodněte se pro uskutečnění velkých věcí ve vašem životě a nechte věci okolo vás růst. Pomalu, jako když zasadíte semínko a trpělivě čekáte, až se objeví první lístky, také nejsou z po čátku vidět. U umělců, spisovatelů se dnes může uvolnit velké množství tvůrčí energie, u návrhářů nové překvapivé nápady, v ostatních odvětvích se může projevit ochota přijímat změny. Mohou vzniknout nové pracovní podmínky, něco, co vás vytrhne z každodenní rutiny, kdy je dobré dát najevo ochotu umět se přizpůsobit změnám. 

Afirmace: Rozvíjím své ženské prvky a umožňuji jim své vyjádření.

Býk

Pokud žijete v trvalém vztahu, pak možná uznáte, že je vám váš partner duševně spřízněný a že si ho vážíte pro jeho trvalé i morální hodnoty. Tyto hodnoty byste měli hledat i u sebe a nepodlehnout pokušení. To se může přihodit v práci při obchodních jednáních a vy zůstanete věrni morálním zásadám a nenecháte se zatáhnout do nekalých machinací. Nebo se vám může ozvat vaše bývalá Láska a vy budete zvažovat využít příležitost k flirtu.

Afirmace: Tím, že jsem se svým partnerem, odhalím sebe sama.

Blíženci

Zasněnost vás může dovést k vysněnému cíli. Možná toužíte po obnovení vztahu nebo potkat novou Lásku, pak vaše denní karta radí, abyste se ponořili do nostalgie, zasnili se a vzpomněli si na dobu, kdy jste byli spontánní jako malé děti, plni odhodlání, elánu a upřímnosti. Toto vše ve vás dokáže vytvořit emoce, které přitáhnou to, po čem toužíte. Může vás navštívit někdo z vašeho dětství nebo příbuzný, kterého jste dlouho neviděli.

Afirmace: Prožívám svou sexualitu v uvědomění a Lásce.

Rak

Byli jste v minulých dnech na vážkách a nemohli rozhodnout? Přemýšlíte, jak dál? Tak pod dnešní kartou hvězdy máte velké šance uskutečnit změny a zbavit se omezujících přesvědčení. Budete chápat druhé a porozumíte i sobě. Je však potřeba se neobklopovat toxickými lidmi. Co je vhodné pro tento den je zahájit rekonvalescenci, nastavit lehčí stravování, navštívit lázně nebo saunu. Je tu příznivá doba k uzdravení těla i duše. Den je nakloněn projektům, kde spolupracuje větší počet lidí v sociální oblasti. 

Afirmace: Společně uskutečňujme svá kosmická vnuknutí.

Lev

Možná se budou drát na povrch vzpomínky na špatné zkušenosti z minulosti. Pak je dobré se mít na pozoru, abyste se neuzavřeli před světem a neprožívali den s obavami z dávných dnů. Hoří ve vás oheň, který může vyčistit staré rány tím, že si ho uvědomíte, přijmete a prosvětlíte, vynesete ho z temnoty na světlo dne. Může se k vám ohlásit nepříjemná návštěva a nebo vám někdo sdělí, že nemáte očekávat vrácení dluhu. I přes to všechno si nenechejte zkazit den.

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí našich společných vnitřních sil.

Panna

Buďte v kontaktu s těmi, kteří vás umějí rozveselit a užívejte si koníčků, které vám přinesou pocit naplnění a blaženosti, den je nakloněn luxusu, požitkářství, radosti, dopřávání si dobrého jídla, budete se chtít obklopovat hezkými věcmi. Ale je dobré mít se na pozoru, ne každý bude na stejné vlně jako vy a pro někoho váš úsměv a lebedění může mít opačný efekt, protože ne každý má dnes svůj den a vy ho tím můžete rozhodit. 

Afirmace: V otevřené výměně s druhými lidmi nacházím své naplnění.

Váhy

Bylo by potřeba dát do práce a vztahů více vášně a odhodlání. Rozvoj vlastní osobnosti a vašich schopností zúročíte v podobě vašich největších talentů. Co jste nejraději dělali jako děcko a co byl váš koníček? Dnešek přeje financím, dlouhodobým projektům a pracovním vizím. Proto si vytyčte dlouhodobý cíl a kráčejte k němu malými krůčky v ústrety. Třeba získáváním nových informací a prohlubování svých znalostí.

Afirmace: Moje Láska je místem mé síly.

Štír

Při dnešním dni se můžete přistihnout, že jste ve víru okolností, které vás zavedou k zamyšlení, jestli to co máte tak rádi už není závislost, pokušení a omezení vaší svobody. Jen vy máte nad sebou moc a můžete kdykoliv změnit svou situaci. Čert nikdy nespí, proto byste neměli ani vy. Buďte obezřetní u podepisování smluv, věnujte pozornost u dodatků a odstavců s malými písmeny, protože tam mohou být použité nekalé praktiky pro získání peněz protihráče. Ve středu pozornosti budou struktury závislosti, karmická spojení.

Afirmace: Jsem si vědoma své svobody a rozhoduji se pro život ve světle.

Střelec

Nejdůležitější duchovní vztah je k vašemu vyššímu Já, k vnitřnímu vůdci, měli byste zjistit, jaké máte možnosti se o něm dozvědět více. Čeká vás uvědomění, že důležitější, než sexuální vztah mezi mužem a ženou je vědomí duševní spřízněnosti, které je nezávislé na pomíjivých náhodných milostných dobrodružství. V tento den můžete potkat svého duchovního průvodce a nebo váženého člověka, který se vás zastane. Tím může být i nadřízený v práci.

Afirmace: Tím, že jsem se svým partnerem, odhalím sebe sama.

Kozoroh

Snění, fantazie a touhy vás mohou příjemně ovládat po celý den. Zrovna tak jako větší příval zpráv a telefonátů. Někteří se v tento den mohou dočkat pochvaly, přátelské pomoci, setkání s kamarádem z dětství, který je nakloněn přátelství, z kterého časem může vzniknout bezpodmínečná Láska. Dojděte si na kosmetiku, masáž, udělejte si dobře v obchodě s módou. Období smutku po rozchodu by mělo jít do ztracena.

Afirmace: Oddávám se své Lásce.

Vodnář

Tarotový list Milenci je taktéž o nutnosti provést volbu mezi fyzickou stránkou a duševní kvalitou. O správnosti citového rozhodnutí po čase váhání. Řiďte se přáním srdce, nikoliv vedením přání vašich smyslů. Může ohlašovat rozhodnutí v tom smyslu, že někdy Láska i hory přenáší, ale někdy si žádá oběti, v podobě stěhování nebo opuštění nějaké stability, jistoty a nebo rozhodnutí buď a nebo.Takže se ukažte, co dokážete pro Lásku obětovat. Další rozhodování může být týkající se dětí nebo starší generace.  

Afirmace: Láska není problém, který by se měl řešit, je to mystérium, které se musí žít.

Ryby

Dobrovolná oběť a vzdání se něčeho, na čem vám záleží přinese osvícení a skutečné naplnění. Nejprve je dobré si přiznat, že jste nyní bezmocní. Hluboká zkušenost bezpečí a zakotvení v pevném svazku může vyrůst, když si dokážete v této chvíli připustit svou dočasnou bezmoc. Nechte vše být, ať se svět točí bez vás, život se sám od sebe vyvine podivuhodným způsobem bez vašeho vměšování. Pokud váš vztah uvízl ve slepé uličce, pak ustrnula vzájemná výměna citů a vaše snahy o znovuoživení Lásky vedou k tomu, že tuto skutečnost prožíváte o to bolestněji. Na místě je tedy trpělivost a vyčkání na příznivější den.

Afirmace: Přestávám se vázat a svěřuji sebe a svůj vztah vůli Celku.

Karta dne k poslechu - 10 pohárů Denní horoskop na středu. Pohoda v rodině. Rodiče nechť doprovodí děti do zájmových kroužků.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu