Zpět na články

Dnešní horoskop na 18.1. 2024 / Karta dne - Luxus, požitkářství.

A máme tady čtvrteční předpověď pro všechna znamení Zvěrokruhu. Zajímá vás, jak to vidí Tarot pro vaše znamení? Denní karta je pod energií blahobytu, luxusu a rodaosti. Užijte si pohodový den.

Dnešní horoskop  na  18.1. 2024    / Karta dne - Luxus, požitkářství.

„Pokud pláčete, protože slunce odešlo z vašeho života, vaše slzy vám budou bránit ve spatření hvězd.“ Rabíndranáth Thákur

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den.

Beran

Dnešní den by vám měl od časného rána přinášet radost, pokud se budete stýkat a obklopovat rodinou, kde jsou součástí děti nebo tam, kde jsou rodiče společně v zájmových kroužcích se svými ratolestmi. Pokud nikoho takového okolo sebe nemáte, můžete počítat s následujícími dny, a to třeba pozvánkou na svatbu, rodinného výročí, narozenin nebo podobné rodinné oslavy. Tam, kde si v práci nevíte rady a tápete je na místě si říct o radu od zkušeného kolegy nebo z okruhu vašich přátel. Nejedná se však o soutěžení, nýbrž o přátelskou spolupráci.

Afirmace: Vyzařuji Lásku, kterou jsem dostala

Býk

Lidé za vámi budou rádi chodit a svěřovat se se svým tajemstvím. Buďte jim vrbou, avšak mějte na paměti, tajemství bylo určeno vám a u vás by také mělo zůstat, aby nebyla podkopána důvěra toho, kdo za vámi přišel. K tomu vám napomůže intuice, laskavost, emoce, nápady. V tento den máte dveře otevřené na sociálních sítích, v médiích a ve světě umění, zejména v hudbě a to tak, že uvěříte předtuše, snům, vaší touze. Vašemu sebevědomí prospěje návštěva kadeřníka, módní kousek do garderoby a ke všemu na slevě. Přivítejte příjemné změny. 

Afirmace: Světlo a Láska naplňují moje bytí.

Blíženci

Štěstí tohoto dne je pro vás nakloněno ve všech směrech, nejvíce však ve finanční oblasti. Má to však jeden předpoklad, chce to mít oči otevřené a být nakloněn nevšedním nabídkám, zcela jiného rázu, než na jaké jste zvyklí. Mějte oči a majáky nastražené a využijte šanci, která se už nemusí opakovat. Ve vztahu očekávejte větší dynamičnost. Váš temperament a šarm nezůstane bez povšimnutí vašeho okolí, a to nejen v mezilidských vztazích, tam by se mohl přičinit o vzrušující okamžiky. Nebojte se konstruktivní výměny názorů, ohnivá energie vyčistí vzduch. Partneři, jež vyžadují více vášně ve vztahu, zkuste Tantru.  

Afirmace: Sdílím svou ohnivou sílu s partnerem.

Rak

Zanechte za sebou minulost a pochybnosti a vykročte bez velkých plánů a váhání vpřed. Buďte připraveni na něco nového. Získejte pro sebe opět svobodu, nezávislost, buďte spontánní, pak vytěžíte z okolností co nejvíce. Opusťte ty, kteří vám nerozumí a nechtěli ani rozumět a propusťte ze svého života závazky, jež vás svazovaly. Nebojte se zdravě zariskovat a udělat to, na co jste si netroufli a přitom víte, že vás to láká. Pro někoho to mohou být adrenalinové sporty, pro druhého změna zaměstnání. Vztahy navázané tímto dnem berte spíše jako flirt. 

Afirmace: Následuji hlas svého srdce.

Lev

Zdá se, že jste uvízli v komfortní zóně, abyste se pohnuli dál, je tu pár otázek ku prospěchu. Cítíte se v bezpečí? Sužuje vás žárlivost a pocit vlastnit partnera? Máte nutkání mít vše co se kolem vás děje pod kontrolou? Je to ze strachu nebo je opravdu potřeba mít nastražené antény a majáky na blížící se nebezpečí? Kde jste si nastavili vysokou laťku a nechcete slevit ze svých požadavků, i když jsou očividně nesplnitelné?Jaká role je vám ve vztahu bližší? Chcete hrát roli oběti nebo neustále někoho zachraňujete? Pokud jste si již odpověděli na tyto otázky, pak je ještě moudré si uvědomit, že pokud k vám nepřichází to, co jste očekávali, má svůj význam a vy nejste obětí, ale máte být pozorovatelem.

Afirmace: Dávám svou moc do služeb Lásky.

Panna

Denní karta na dnešek je pozitivní, oznamuje, že stojíte na dobrém základě, ukotveni pevně nohama na zemi a vyhlížíte vpřed. Úspěch je nakloněn všem oblastem, zejména v kariéře, Lásce a duševní pohodě za předpokladu, že udržíte rovnováhu mezi plánováním a zdravým riskem. To pro vás znamená opustit jistotu tepla domova a jít štěstí naproti.Třeba si v tento den uvědomíte, že to co jste v minulosti odmítli a přeci jenom to zkusíte a dáte do toho větší odhodlání. Využijte své organizační schopnosti.

Afirmace: Spočívám v sobě a jsem otevřená.

Váhy

Postavte své emoce nad svůj rozum a pak se lépe dokážete nacítit do druhých okolo vás. Vyjádřujte svou obětavost, laskavost. To, co jste dlouho plánovali a opečovávali se ukáže jako správné. V práci zůstaňte v klidu, vyčkejte na příznivý okamžik, je tu možnost, že uslyšíte svůj vnitřní hlas.  Bude vyzařovat osobnost, charisma, optimismus a s ním spojená energie, která se potřebuje projevit. Možná potkáte ženu, která bude mít všechny tyto kladné vlastnosti, které vás oslní nebo motivují k vlastnímu využití. Cítíte-li v sobě nejistotu, odstraňte napětí mezi vámi a vaší matkou. Nastavte si schopnost být sami sebou.

Afirmace: Světlo a Láska naplňují moje bytí.

Štír

Ti, kteří jsou po rozchodu a byli plní obav z dalšího zranění z Lásky mají dnes velké šance potkat spřízněnou duši nebo kamaráda a z pozvolného kamarádství může vzniknout vztah. Máte před sebou srdcový trumf. Nepřehlédněte nabízející se vztah, usmíření nebo Láskyplné spojení. Máte šanci se cítit jako jelen v říji. Nápomocny vám mohou být vaše emoce.

Afirmace: Oddávám se své Lásce.

Střelec

Čeká vás den pod kartou Lásky, kdy můžete prožít pocit nejhlubšího naplnění, jedná se o velmi pozitivní předpověď pro většinu z vás. Tato energie se nabízí, proto mějte oči na stopkách a vnímejte nevšední dary Lásky. Pro každého to znamená jiný vjem a postoj k těmto pocitům. Můžete pocítit Lásku k Bohu, rodičům, Láska k sobě samému, Lásku ve všech podobách. Láska se nevnucuje, pouze nabízí. Proto mějte oči otevřené, můžete zažít pocit splynutí s vesmírem. Dejte péči své kůži, masáží s kokosovým olejem a při tom pomyslete na tuto mantru.  

Afirmace: Vždy budu mít vše, co potřebuji.

Kozoroh

Zažili jste období hádek nebo nějaké nedorozumění? Je tady příležitost k usmíření nebo gesto Lásky či k nějaké zábavě. V oblasti pracovních vztahů můžete dostat pochvalu, dostane se vám přátelská pomoc od kolegy při řešení úkolů. Ve vztahu zdolejte svou žárlivost, nechte padnout pouta připoutanosti k partnerovi a zbytečné manipulace. Získáte více nezávislosti. Důvěřujte svým pocitům a vjemům, jste na správné cestě. Dojděte si na kosmetiku, masáž a za nákupy nějakého topíku.

Afirmace: Čím více miluji sebe, tím více Lásky mohu sdílet s druhými.

Vodnář

Okolnosti vás budou vést k opuštění starých známých cest, aby mohla být přijata cesta nová a s ní i uspořádání nových životních preferencí. Někdy je žádost srdce v rozporu s povinnostmi, ale je potřeba dobrovolně opustit, co vás již nenaplňuje. Uvědomte si, že vše nefunkční je potřeba opustit a prožitý smutek proměnit v nové naděje. Pokud máte pocit vyhoření, nepropadejte smutku. Cesta změny vás inspiruje pro nový životní směr. 

Afirmace: Nacházím cestu zpět k vlastním kořenům.

Ryby

Příležitost tohoto dne vás vyzývá k projevení seberealizace. Talenty, které jste dosud nevyužili nebo je nechali bez povšimnutí a uvedení na odiv světa volají po uskutečnění. Máte-li schováno nějaké eso v rukávu, je tady čas k jeho využití.Věřte svému cíli a za ním si jděte. Pomalu a jistě po malých krůčkách. Důležité je si věřit a rozvíjet se. K někomu z vás se dostane velmi výhodná obchodní nabídka. 

Afirmace: Přizpůsobují se běhu života.

Karta dne k poslechu - 9 pohárů https://www.youtube.com/watch?v=6EQH77tqet8 

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den°

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu