Zpět na články

Jaký bude týden od 22. 1. 2024 do 28. 1. 2024 podle kartářky

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle Francouzských karet. Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku. Citát (Buddha): „Nevěřte ničemu, ani když to říkám já. Nezáleží na tom, kdo co řekl, ani kde je to napsáno. Nesouzní-li to s vaším nitrem a rozumem, nevěřte tomu.“

Jaký bude týden od 22. 1. 2024 do 28. 1.  2024  podle kartářky

Berani

Srdcové eso, Kárová desítka, Srdcový král

Žijete ve spokojených rodinných vztazích. Některé zrozence čeká nový a úžasný romantický vztah, jiné nový druh podnikání, a to tvůrčí nebo umělecké. Po finanční stránce se rýsuje možnost přivýdělku. Budete váhat mezi současným zaměstnáním a novou kariérou, případně se budete muset pustit do dalšího studia. Veškeré nově získané informace ohledně nových nabídek si nechávejte pro sebe a nemluvte o nich před nikým. Pomoc vám nabídne muž, který je k vám citově vázán. Je sice okouzlující a atraktivní, ale lichotník, a v lásce se mu moc věřit nedá.

Býci

Devítka srdcová, Piková trojka, Kárová dáma

Vaše přání se brzy splní. Romantický vztah, úspěšné podnikání, uzdravení – vše se bude odvíjet k vaší spokojenosti. Jestli plánujte stěhování, pak v novém domově budete šťastni. V zaměstnání bude ale situace zcela jiná. Budete řešit složité spory, počítejte s tím, že se na vás snese vlna kritiky. Do sporů vstoupí žena, která si libuje v intrikách. Je výbornou hráčkou na poli konkurence, nevzdává se a každý problém bere jako výzvu, neboť ráda vyhrává, touží po pochvale a materiálním zabezpečení.

Blíženci

Piková trojka, Křížová trojka, Eso pikové

Čelíte velmi obtížné situaci. Někdo vás zklamal, zradil, hluboce se vás dotkl. Můžete mít ale též před sebou operaci nebo delší léčení a máte z toho velký strach. Ovšem důkladné lékařské vyšetření bude mít pro vás nesmírně příznivou zprávu. Informace vám umožní pokračovat v rozjeté obchodní činnosti nebo v podnikání. Po pracovní stránce jste v dobré pozici a bude se vám dařit skvěle. Hodně budete komunikovat s osobou pevného charakteru, tmavovlasou, výřečnou. Každé své rozhodnutí budete muset pečlivě zvážit.

Raci

Křížový král, Dvojka srdcová, Piková osmička

Jste prakticky založeni, spolehliví, a tak se kdokoliv, když je v nějaké osobní krizi, může na vás obrátit. I nadále šetrně zacházíte s penězi a přitom rodině vždy poskytnete pohodlný životní standard. Brzy podepíšete nějakou smlouvu nebo dohodu. Může se jednat o finanční záležitost, ale i o uzavření manželství. Ať je povaha této dohody jakákoliv, přinese vám štěstí a spokojenost. Jestli se bojíte ztráty citů a lásky, postavte se problému čelem. Nebojte se, řešení je blíž, než si myslíte.

Lvi

Křížová trojka, Kárová šestka, Kárový král

Máte kolem sebe plno báječných přátel. Vše, do čeho se pustíte, jde výborně, s konečným výsledkem můžete být spokojeni. Jednání obchodního rázu nebo na úřadech probíhá příznivě, můžete se radovat z úspěchu. Na cestě je rovněž příznivá finanční zpráva. Někdo vám splatí dluh, potěší vás dárkovým poukazem na kosmetiku, dovolenou apod. Seznámíte se s mužem, vtipným společníkem, který na první pohled bere život s lehkostí, ale za jeho chováním se skrývají velké osobní ambice.

Panny

Kárová osmička, Piková pětka, Piková devítka

Máte mnoho schopností. Pokud myslíte na to, že je na čase změnit dráhu své kariéry, zvažte, zda se některou ze svých schopností uživíte. Rozhodně se neporovnávejte s jinými lidmi. Vy sami jste jedineční, originální. Vykročte ze situace, která vám vadí, v níž nemůžete zvítězit. Možná zpočátku něco ztratíte, ale pocit svobody, nezávislosti a klidu se nedá ničím zaplatit. V novém prostředí se budete cítit vyrovnaně a spokojeně. Konečně se zbavíte imaginárních obav a bezesných nocí.

Váhy

Srdcové eso, Srdcová osmička, Srdcová sedmička

Rýsuje se před vámi nový romantický vztah, případně v současném vztahu zažijete hodně radosti a štěstí. U některých zrozenců se objeví hlubší zájem o umělecké podnikání. Pokud budete řešit nějaké dilema, zeptejte se moudrých a nezaujatých lidí, kteří vám pomohou udělat správnou volbu. Zúčastníte se oslav a večírků, ale dávejte si dobrý pozor na své chování, partner nebo partnerka by mohli vyvolat žárlivou scénu. Objeví se totiž někdo z minulosti a bude o vás projevovat velký zájem.

Štíři

Devítka křížová, Pikový král, Kárový kluk

Střádejte energii a nepouštějte se do rizikových plánů, vyčkejte na vhodnější dobu k postupu vpřed. Více přemýšlejte sami o sobě, o své kreativitě i o taktikách, které zvolíte, abyste dosáhli toho, po čem vaše nitro touží. Občas se budete chovat jako intrikán a budete klamat lidi kolem sebe důvtipem a sladkými slovy. Tato strategie bude přinášet plody zejména lidem, kteří dělají kariéru v politice, soudnictví, medicíně. Čeká vás mnoho pohybu spojeného s krátkými zahraničními pracovními cestami.

Střelci

Osmička křížová, Křížová dáma, Srdcová trojka

Máte před sebou zlom, životní změnu. Neznáte nudu a máte pocit, že všechno probíhá ve zrychleném čase. Musíte činit rychlá rozhodnutí, příležitosti vám totiž padají z nebe a vy máte plné ruce práce. Pracovní povinnosti jsou úzce spojeny s cestováním a společenským životem. Právě ve společnosti poznáte pracovitou a sympatickou ženu, která umí výborně zacházet se slovy. Oceňovat na ní budete vlastnosti, které se za peníze nedají koupit. Možná je na obzoru zasnoubení nebo svatba.

Kozorozi

Srdcová dáma, Křížová dvojka, Křížová desítka

Máte velmi pěkný vztah s manželkou, přítelkyní, matkou, otcem, s dětmi. V mileneckém vztahu byste mohli narazit na někoho, kdo jedná bez skrupulí a nevadí mu, že ohrozí váš pohodový rodinný život. V případě mileneckých potíží nezmatkujte a okamžitě hledejte řešení přijatelné především pro vaši prekérní situaci. V prvé řadě se musíte vyhnout nesnázím doma. V zaměstnání si budete muset lépe zorganizovat čas, případně zůstávat v práci déle. S větší výplatou nepočítejte, hodiny navíc vám nikdo neproplatí.

Vodnáři

Kárový král, Piková osmička, Srdcová čtyřka

Neohlížíte se na druhé, rádi jdete svou vlastní cestou, i když tím občas utrpí vaše osobní vztahy. Z každé situace chcete za každou cenu něco vytěžit, vaším hodnotovým měřítkem je majetek a zisk. Pak se nedivte, že vás lidé za zády pomlouvají a kritizují. Občas máte dojem, že jste obklíčeni problémy, z nichž neexistuje cesta ven. Asi bude nejlepší hodit starosti za hlavu a soustředit se na přítomnost. Nebojte se, brzy se dostaví příležitost k nastavení nové životní kapitoly.

Ryby

Piková dáma, Srdcový král, Kárová pětka

Dáváte si velký pozor na lidi, kterým dovolíte proniknout do vaší blízkosti. Život k vám občas není příliš laskavý, proto se uzavíráte do sebe. Vzhledem k tomu, že máte jasné názory a schopnost stručně a výstižně prezentovat své pracovní výsledky a budoucí plány, počítejte s růstem kariéry i s novým platovým výměrem. Ve vaší blízkosti se objeví vzhledově atraktivní muž, společensky obratný, který vám poskytne citové zázemí. Načte se více odpočívat, nepracujte ve dne v noci, nedostatek spánku by se mohl projevit na všem zdraví.

Pro více informací při Vašem zájmu o osobní výklad, numerologii nebo horoskop klikněte na mé jméno na konci článku.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu