Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 23. 1. 2024 / Karta dne - Císařovna, mateřství

Předpověď pro všechna znamení Zvěrokruhu na úterní den. Karta dne mateřství je nakolněna setkání v rodině, plánování rodičovstí. Zasazení semínko nového projektu.

Dnešní horoskop  pro všechna znamení - 23. 1. 2024   / Karta dne - Císařovna, mateřství

„Bůh nemůže být všude, proto stvořil matky.“ Židovské přísloví

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

Beran

Bylo by dobré posoudit, které chyby jdou ještě napravit a kde už vzdycháte nad minulostí, která nejde vrátit. Nepřipomíná vám to situaci, kdy pláčete nad rozlitým mlékem? Má to však i pozitivní stránku a tou je fakt, že nezdar můžete proměnit v hybnou sílu, vedoucí k vnitřní proměně. To platí nejen v práci, ale i ve vztazích. V opačném případě vás to má naučit podobnou chybu příště neopakovat. Přijměte zklamání jako výzvu a příležitost proměnit se k lepšímu a k posunu, otevřeně vyslovujte svá přání, aniž byste očekávali naplnění od svého okolí.

Afirmace: Stojím si za svými potřebami a otevřeně je dávám najevo.

Býk

Vyhýbali jste se delší čas něčemu nepříjemnému, třeba nějakému telefonickému hovoru? Pak využijte přízně osudu k úspěšnému vyřízení. Projevte své kouzlo osobnosti, to vám pomůže k vítězství, spokojenosti, radosti. Čeká vás harmonické setkání s přáteli, to vše a ještě víc vás může potěšit. Můžete narazit na nové, skvělé zaměstnání, vyhrát v konkurzu. Tomu se říká několikanásobné štěstí. Vychutnejte si ho do sytosti a nezapomeňte se o svoji radost podělit s ostatními. 

Afirmace: Uznáním protikladů se stávám úplným.

Blíženci

Zůstaňte v klidu, nedělejte žádná unáhlená rozhodnutí a vyčkejte na příznivý den. Pokud budou lidé okolo vás jízliví, nepřistupujte na jejich hru, jen byste přilévali olej do ohně. Ve vztazích buďte též obezřetní, abyste nemuseli prožívat hořkost. Je vám blízká myšlenka, opustit partnera dříve, než opustí on vás? Je to útěk před bolestí, a proto ho chcete předběhnout. Pokud zažijete porážku, je dobré ji přijmout a poučit se z ní. Porážky nejsou nic jiného než nepoznaná vítězství.

Afirmace: Otevřeně ukazuji svému partnerovi a okolí své úzkosti a obavy.

Rak

Vaše výzva pro tento den je umět si počkat na příznivý okamžik a být ve správnou chvíli na správném místě. Vyčkejte a věřte, že je žádoucí pomalý a trvalý růst, kterému předchází klid, aby mohla nastat doba zrání. Na plody své práce si budete muset ještě nějakou dobu počkat. Tomu se říká mravenčí píle a výzva k trpělivosti. A pak přijde chvíle, kdy se věci samy dají do pohybu a vy nebudete muset vynaložit takové úsilí, jako kdybyste nyní bojovali s větrnými mlýny. Trpělivost přináší růže. 

Afirmace pro tento den : Spočívám v pravdě.

Lev

Kde na sebe kladete příliš velké požadavky? Chcete nést na svých bedrech starosti celého světa? Tyto překážky nejlépe zdoláte tím, že si konečně dopřejete radovánky, které jste dlouho odkládali. Uvědomte si, že nejste zodpovědní za všechno a za všechny. Znáte bobříka mlčení? Pro příště si v zaměstnání neberte tak velkou zodpovědnost, protože vám to odebírá energii a pociťuje vnitřní napětí.To může způsobovat migrénu. Předejít tomu můžete i popíjením Ginkgo biloba, lípy, rakytníku. 

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí mých vnitřních sil.

Panna

Dívejte se na situace tak, jaké ve skutečnosti jsou, neočekávejte příliš mnoho a zaměřte se jen na dosažitelné. Pozor na nepoctivé jednání kolem vás. V práci se zaměřte na větší systematičnost. V osobních vztazích posuzujte situaci s rozumem a jistou dávkou zdravé skepse. Nečiňte na partnera nepřiměřené nároky. Dnes si dejte pozor, abyste určili správnou míru tam, kde se při nedodržení střídmosti dostanete do stavu závislosti. Pomoci může poslech motivačních videí, semináře.

Afirmace: Očišťuji se od všeho, co ruší můj vztah ke mně samotné a k mému partnerovi.

Váhy

Nepropadejte v tento den závislostem, pokud se budete cítit oslabení a unavení, už samotné uvědomění může přinést úlevu a možnost zapracovat na jejich zmírnění nebo odstranění. Je dobré postupovat malými krůčky. Mějte oči otevřené a nestavte si vzdušné zámky. Kapka zdravé skepse přijde dnes vhod a to nejen v partnerských vztazích. Pozor na nepoctivce kolem vás. Den, kdy budete zvažovat pro a proti. 

Afirmace: Očišťuji se od všeho, co ruší můj vztah ke mně samotné a k mému partnerovi.

Štír

Není každý den posvícení. Připravte se i na takovou skutečnost, že bude potřeba přijmout i porážku nebo strach ze ztráty. Možná nastane situace, kdy budete čelit pomluvám, závisti, pocitu, že spravedlnost se k vám otočila zády. Dokážete přijmout skutečnost, že není šprochu, by nebylo pravdy trochu? Tím se můžete poučit a příště se nezaplétat do pomluv, tyto praktiky vás zbytečně připravují o vaši energii. Berte to s nadhledem, čas ukáže ještě to, co v této chvíli nevidíte.

Afirmace: Otevřeně ukazuji svému partnerovi a okolí své úzkosti a obavy.

Střelec

Od časného rána byste měli zažívat radost, a to pokud se budete stýkat a obklopovat rodinou, kde jsou součástí děti nebo tam, kde jsou rodiče společně v zájmových kroužcích se svými ratolestmi. Pokud nikoho takového okolo sebe nemáte, můžete počítat s následujícími dny, a to třeba pozvánkou na svatbu, rodinného výročí, narozenin nebo podobné rodinné oslavy. Tam, kde si v práci nevíte rady a tápete je na místě si říct o radu od zkušeného kolegy nebo z okruhu vašich přátel. Nejedná se však o soutěžení, ale o přátelskou spolupráci.

Afirmace: Vyzařuji Lásku, kterou jsem dostala.

Kozoroh

Ten, kdo nastaví správnou míru, bude mít skvělou vyřídilku. Pozor na dramatické situace a nepřiměřené scény. Využijte energie síly a proměňte soupeření ve spolupráci, pak se ze soupeřů mohou stát dobří partneři. Naopak ti, co se dlouho nemohli rozhodnout, zda požádat o ruku svou vyvolenou nebo si říct o zvýšení platu, mohou této energie využít. Je však dobré si to naplánovat a nemít zbrklé jednání.

Afirmace: Svou sílu a dynamiku prožívám svobodně.

Vodnář

Všímejte si vnuknutí a věřte, že změny, které uděláte díky vnitřnímu vedení povedou k vyššímu dobru. Možná tím poznáte i temné hlubiny své duše, které není dobré potlačovat, ani jim dávat velký význam. Ve vztahu je dobré procitnout a nestavět na vzdušných zámcích. Vaše nejistota varuje před klamem a ponoření se do iluzí. Přestaňte klamat sebe v práci, kde vás strach paralyzuje a vy pak nejste schopni rozhodnutí, zda zůstat nebo odejít. Racionální myšlení odložte a naslouchejte své intuici a snům, mohou k vám promlouvat řečí iracionálna a varovat před omyly a z nich plynoucí zklamání.

Afirmace: Projdu temnotou a dostanu se ke světlu.

Ryby

Dejte si pozor na nebezpečí plynoucí z netrpělivosti, zákeřnost a na atmosféru protkanou bojovnou náladou, lstí a záludností. V zaměstnání se můžete stát obětí jízlivé kritiky, tak i v partnerském vztahu ze strany partnera. Jindy spolehlivé základy obchodních i jiných plánů mohou dnes snadno ztroskotat. Ale pokud budete ve střehu a připraveni, máte větší šanci projít tím vším bez úhony, poučeni a obohaceni do dalších dní. Poznejte sebe sama, nezavrhujte se, neutíkejte před svými city. Dovolte bližnímu, aby byl sám sebou.

Afirmace: Dosahuji svých cílů v harmonii s partnerem.

Karta dne k poslechu - Císařovna

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu