Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 24. 1. 2024 * Karta dne - Diplomacie

Denní horoskop pro všechna znamení. Karta dne je pod energií odhodlání, diplomacie. Využijte ji všude tam, kde potřebujete dosáhnout i dlouhodobého výsledku.

Dnešní horoskop  pro všechna znamení - 24. 1. 2024  *  Karta dne - Diplomacie

 

„Diplomat si nemusí myslet, to co říká, ale musí myslet na to, co říká.“ Klemens von Metternich

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

Beran

„Teorie není ničím jiným než intuicí, která ztratila trpělivost.“

Dobrá rada pro tento den zní, trpělivost přináší růže. Sledujte vývoj událostí do doby, než vnitřně pocítíte, že nadešel ten správný okamžik k jednání. Nechte se vést a spolehněte se na svůj vnitřní hlas, rozum dnes nechte odpočívat. Dejte na své pocity a náladu. Někdo z okolí vám svěří informaci, kterou byste neměli pustit dál. 

Býk

„Odpočinek je koření práce.“

Vzkaz od vašeho Já, neignorujte varovné signály vašeho těla a přepněte do modulu odpočinek. Zřejmě proto, že jste v posledních dnech přespříliš pracovali a nyní nadešel čas posunout věci, které mohou mít pár dnů odklad. Ve vztahu je dosti pravděpodobné, že zažijete pocit, že jste vyřazeni z velké milostné hry nebo se v něm budete cítit unaveni. Nejlepší cesta je cesta nejmenšího odporu v podobě rezignace a neřešení problémů, prostě si dopřát klid.

Blíženci

„To jak nás ostatní vnímají je jen iluze.“

Mějte oči otevřené a nestavte si vzdušné zámky. Špetka zdravé skepse nebude ke škodě, a to nejen v partnerských vztazích. Buďte obezřetní k situacím a k nepoctivému jednání kolem vás. V práci se zaměřte na větší systematičnost. Dívejte se na věci tak, jaké ve skutečnosti jsou, neočekávejte příliš mnoho a zaměřte se jen na dosažitelné. Den, kdy budete spekulovat ano nebo ne.

Rak

„Ženy jsou jako magnety: čím přitažlivěji působí žena na muže, tím víc odpuzují ostatní ženy.“

Čeká vás setkání s úspěšnou ženou, takovou, která na co pomyslí, tam se jí daří, je sebejistá, skvělá obchodnice, na co sáhne promění se ve zlato. Měla by vám dát dobrou radu, které můžete důvěřovat a uposlechnout. A pokud byste jí minuli, vy sami si některou z těchto vlastností můžete osvojit, proto mějte na zřeteli svůj dlouhodobý cíl. Využijte již osvojených zkušeností, buďte trpěliví a poučte se z vlastních chyb.

Lev

„Postavte se čelem k realitě takové, jaká je, ne takové, jaká byla nebo jakou byste si ji přáli.“

Proč si odmítáte přiznat opravdové city jak své, tak i pocity těch okolo vás? Čas běží a vy se snažíte nějak zabavit a rozptýlit. Ve skrytu duše doufáte, že se situace vyřeší jakoby mávnutím proutku sama. Využijte čas se zastavit, usměrnit své myšlenky, aby nebloudily. Jen vy sami víte, že nastává volba mezi rozumem a intuicí, budete se muset rozhodnout, přestože jste ustrnuli v pomyslném klidu. 

Panna

„Naděje je svítání i při nejtemnější noci.“

Každý z nás zažil špatné zkušenosti, které zanechaly šrámy na duši. Pak není divu, že člověk se stane nedůvěřivým k situacím, které tuto zkušenost připomínají. To hlavní ale je uvědomění, že to vše bylo důležité k poznání, které je moudré nyní využít ku prospěchu věcí budoucích a stejné chyby už neopakovat a nebát se jich ještě dříve, než by mohly přijít. 

Výklad pro báječný den vyložila kartářka Ilona.*

Váhy

„Génius je blázen, který má štěstí.“

Buďte opět svobodní, nezávisloslí. Opusťte ty, kteří vám nerozumí a nechtěli ani rozumět. Zanechte za sebou minulost a pochybnosti a vykročte bez velkých plánů a váhání vpřed. Buďte připraveni na něco nového. Nebojte se zdravě zariskovat a udělat to, na co jste si netroufli a přitom víte, že vás to láká. Den nových začátků, vhodný ke stěhování, změně zaměstnání.

 

Štír

„Kdo vítězí nad lidmi, je mocný. Kdo vítězí nad sebou, je nejmocnější.“

Vaše dosavadní snaha se vyplatila, očekávejte proto příznivou zprávu. V osobních vztazích je možné se dočkat dlouho očekávaného telefonního hovoru nebo dostanete zprávu, která vám přinese spokojenost, pocit zadostiučinění, spravedlnosti, ocenění, životní průlom. To by vám mělo dodat energii do dalších dní. Nejdůležitější je, že se dokážete prosadit a vaše organizační schopnosti budou na vzestupu.

Střelec

„Pouze někteří lidé dovedou snést blahobyt - u druhých lidí samozřejmě.“

V práci by vám dnes mělo jít vše od ruky a přinést radost. Budete si chtít užívat dobrého jídla, pohodlí, obklopovat se hezkými věcmi, luxusem. Bude vás provázet touha užít si den do sytosti. Je však dobré si být vědomi toho, že vaše přílišná blaženost nemusí těšit vaše okolí stejně jako vás a ne každý bude na stejné vlně, proto nastavte správnou míru. Starosti pusťte za hlavu a užijte si to, co vám přináší radost. 

Kozoroh

„Raději mít přátel pár… a být sám sebou - než-li mít,, přátel spousty" ale nebýt sám sebou, ale jejich přitakávačem.“

Buďte sami sebou, dejte do práce větší vášeň a odhodlání, vyneste vaše přednosti na světlo světa. Možná zaznamenáte zbystření smyslů pro realitu a budete chtít najít nový směr k uskutečnění vašich představ a nápadů. Někdy je potřeba dát do práce a vztahů více vášně a odhodlání a ten čas je tady. Ten, kdo je spokojený se svým materiálním životem, ho může propojit se svým životem duchovním. Určete si cíl a sledujte, co k vám samo přichází.

Vodnář

„Jediná zbraň, která nerezaví: Láska.“

Na cestě k vám je někdo z vašeho dětství nebo příbuzný, kterého jste dlouho neviděli. Možná se vynoří vzpomínky nebo vztah z minulosti. Stará Láska nerezaví, to se říká, že? Tím se můžete ve vzpomínkách dostat do svého raného věku, dovolte se ponořit do nostalgie a na chvilku se na svět dívat očima dítěte, které dokáže být spontánní, otevřené, autentické. Nezůstávejte však v nostalgii příliš dlouho. Nezapomeňte se dívat do budoucnosti, tu si tvoříme teď a tady.

Ryby

„Je lepší něco tvořit než se něco učit. Tvořivost je podstatou života.“

Měli byste se konfrontovat se svou sexualitou a vášnivostí. Síla sexuality je základní energie a vám by měla přinést velký potenciál transformace. Nebojte se ji konstruktivně využít. Je dobré druhým naslouchat i být dobrým rádcem, kdy vám někteří možná sdělí, že máte dobrý nos na to, abyste se vcítili do problémů druhých. Nebojte se projevit své city a inspirovat druhé silou svých vnitřních obrazů, povzbuďte je fantazií a snem o budoucnosti. Buďte tvořiví.

Karta dne k poslechu - Král holí Horoskop na 24.1. Investice . DIPLOMAT. Diplomacie je umění dovolit někomu udělat to, co chcete.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu