Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 26 . 1. 2024 / Karta dne - Komfortní zóna.

Páteční předpověď z Tarotových karet. Denní karta upozorňuje na možnost uvíznutí v komfortní zóně. Berte na vědomí, že energie potřebuje proudit. Nelpěte na jistotě.

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 26 . 1. 2024 / Karta dne -  Komfortní zóna.

„Skvělé věci nikdy nepocházely z komfortních zón.“ Ralph Smart

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

Beran

Je možné, že zažijete pocit, že jste pod vlivem Murphyho zákonů, ocitnete se v zácpě, zapomenete si doma nabíječku a mobil vybitý. Nenechte se touto energií rozhodit a vemte si z toho ponaučení, že pro příště je dobré si uspořádat den tak, aby vás takové zkoušky nerozhodily. Naplánujte si vše s předstihem. Ve vztahu je taktéž možné prožít chvíle, kdy si řeknete, kdo z koho?

Afirmace: S důvěrou ve svou vnitřní sílu jdu vlastní cestou.

Býk

Každý sám nejlépe ví, kde by rád napravil, co ho někde uvnitř tíží. Nebojte se odhalit pravdu i takovým způsobem, že odložíte svou starou kůži a půjdete věcem až na dřeň. Pocítíte okamžik znovuzrození. Svého partnera přijměte s jeho klady i zápory. Řekněte mu, jak se ve vztahu cítíte a pročistěte váš vztah a ke starému vnímání se otočte zády. V oblasti zdraví věnujte péči a pročištění slinivky a nosních dutin, kdy jsou tyto orgány propojeni. Vhodná je inhalace tymiánu, mateřídoušky. Z čajů je vhodný slinivkový a z puškvorce.

Afirmace: Všechno je jak má být.

Blíženci

Rozhodněte se, na jaké straně budete stát a čeho chcete v zaměstnání chcete dosáhnout. Vyhovíte raději povrchním argumentům, které zastávají vaši kolegové nebo raději zvolíte váš odlišný, menšinový názor? Čeká vás zkouška, zda se už odhodláte udělat změnu a přestanete být v neutrální pozici. Aby se věci mohly uskutečnit, odložte dlouhodobé plánování, rozhodněte se a začněte jednat. Otálení vám dnes nebude ku prospěchu. . 

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí mých vnitřních sil.

Rak

Vida! Našli jste v sobě klid a mezi vašimi potřebami a touhami se nastolila harmonie a tím máte rovnováhu mezi duševní a citovou stránkou vaší osobnosti. Dejte na svůj rozum i srdce a věřte, že vás dovedou k moudrému a správnému rozhodnutí. Z něho můžete těžit ještě i nastávající dny s uvědoměním, že zlatá střední cesta je základ pro dosažení cílů. Spory na pracovišti mají velký předpoklad k urovnání.

Afirmace: Otevřeností dospěji k jasu.

Lev

Každý z vás má uvnitř sebe schopnost probudit inspiraci, získávat dovednosti a zkušenosti a v neposlední řadě i osvojovat si své vědomosti. Spojením všech těchto tří aspektů je zdárný předpoklad pro vytvoření svého nejlepšího díla. Den je nakloněn úspěšnému složení zkoušek nebo je možné zažít uspokojení v zaměstnání, stát se zaměstnancem dne a ocitnout se na stupínku nejlepšího zaměstnance. Je proto dobré využít svůj organizační talent, manažerské schopnosti, vášeň a nadšení pro práci. 

Afirmace: Pronikám do všech dimenzí našeho vztah, a tím se přibližuji svému partnerovi.

Panna

Žijete-li v trvalém vztahu, pak možná uznáte, že je vám váš partner duševně spřízněný a že si ho vážíte pro jeho trvalé i morální hodnoty. Tyto hodnoty byste měli hledat i u sebe a nepodlehnout pokušení. To se může přihodit v práci při obchodních jednáních. Zůstaňte věrni morálním zásadám, nedejte se zatáhnout do nekalých piklí. Někomu se může ozvat bývalá Láska a pak bude zvažovat příležitost k flirtu.

Afirmace: Tím, že jsem se svým partnerem, odhalím sebe sama.

Váhy

Situace ukazuje, že stojíte nohama pevně na zemi a máte jasno. Pak tedy v zaměstnání právě dnes předložte nadřízenému dlouho odkládaný projekt, inovaci a vše, co jste si nechávali na příhodný okamžik. Ten den je tady, měli byste se zamyslet, kde máte dveře otevřené k nabytí majetku a postarat se o svoji hojnost. Zabývejte se proto tím, co je zrovna v této době aktuální a dejte do toho píli a váš zájem. To vše padne na úrodnou půdu a pracovní nabídky se jen pohrnou.

Afirmace: Přizpůsobují se běhu života.

Výklad pro báječný den vyložila kartářka Ilona.*

Štír

Nepřízeň osudu byla překonána, den je vhodný k početí potomka nebo buďte tam, kde je veselí dětí a jejich přirozenost, energie štěstí. Taktéž je nakloněn k optimismu, který vám může otevřít nový směr. V rodině zažijete stabilitu, radost z příjemného zázemí, pohodlí a klid. V práci můžete zažít finanční ohodnocení, ve vztahu oboustrannou náklonnost s možností plánování a založení rodiny.

Afirmace: V mé otevřenosti a zranitelnosti je síla, která všechno obnovuje.

Střelec

Líbánky jsou dávno pryč, emoce, které vás kdysi vzájemně přitahovaly a představovaly pramen chtíče a rozkoše otupěly a změnily se v přežívání. Je nejvyšší čas si uvědomit, že stojíte na vlastních nohách. Stanovte si hranice a naučte se říkat ne. Neplýtvejte energií do lidí, od kterých se vám nevrací nic zpět. Nebojte se odhodit strach ze samoty.

Afirmace: Nacházím cestu zpět k vlastním kořenům.

Kozoroh

Den plný výzev. Naplánovali jste si prohlídku bytu a majitel se neozývá? Čekáte na dopravce a on má nedostupný telefon? To chce klid. Vše má svůj čas a vás to má naučit, že ne všichni jsou dynamičtí jako vy. Svou dychtivostí naopak vy můžete postrčit někoho dál, protože on by se rozmýšlel ještě příští měsíc.

Afirmace: Svou sílu a dynamiku prožívám svobodně.

Vodnář

Rýsuje se před vámi velmi šťastný den. V zaměstnání je šance využít nevšední nabídky a dosáhnout svého cíle. Může se k vám dostat myšlenka, vnuknutí, které vám pomůže najít řešení tam, kde jste ztráceli naději a víru v uskutečnění svého záměru a v té chvíli byste mohli zvolat Sezame, otevři se a tím najít poklad své duše nebo někde jinde.

Afirmace pro tento den: Ve společenství s partnerem rozvíjím své vnitřní i vnější bohatství.

Ryby

Chcete dnes být šťastni? Je tady k tomu velký předpoklad. Vaše radost by se měla týkat duchovního, citového i fyzického bohatství. Proto nabyté bohatství předávejte dál, energie potřebuje proudit. Ti z vás, kteří žijí ve spokojeném vztahu, uvědomte si, že je na čase občas vyjít i mezi přátele a nezůstávat jenom v páru. Vydejte se s přáteli na výlet. V zaměstnání se nabízí slibné plány, skvělé příjmy, takže úspěch hmotný, ale i ten duchovní v podobě uvědomění si, že jste na místě, kde je vám dobře.

Afirmace: Sdílím své vnitřní a vnější bohatství se všemi lidmi , kteří jsou mu otevřeni.

Karta dne k poslechu - 4. pentakly  https://www.youtube.com/watch?v=wdMQvvhMatc&t=1s

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu