Zpět na články

Jaký bude týden od 18. 4. 2022 do 24. 4. 2022 podle kartářky

Uvedená kouzla jsou vhodná pro každého. Potřebujete rychle zhubnout? Svařte ve dvou litrech vody tři hrsti kopřivy a tři hrsti přesličky. Odvar vlijte do koupele.

Jaký bude týden od 18. 4. 2022 do 24. 4. 2022 podle kartářky

Pro všechna znamení:

a/ uvedená kouzla jsou vhodná pro každého

b/ potřebujete rychle zhubnout? Svařte ve dvou litrech vody tři hrsti kopřivy a tři hrsti přesličky. Odvar vlijte do koupele. Po čtyřech koupelích byste měli shodit asi jeden kg váhy.

Berani:

čísla pro tento týden: 1, 3, 7, 9, 11, 12. Pro řadu lidí se stáváte autoritou a vzorem. Někdo vám nabídne novou pracovní pozici, protože stojíte nohama pevně na zemi, umíte bojovat, ale hlavně se nebojíte převzít odpovědnost. Změna nenastane hned v tomto týdnu, takže strach z nového a neznámého je zbytečný. Následující kouzlo vám možná pomůže správně se rozhodnout. Na talíř položte 25 jehel. Do talíře nalejte tolik vody, aby jehly plavaly. Pokud se jehly zkříží, nabídku neberte. Pokud se nezkříží žádná, jedná se o práci snů. Stejně můžete postupovat, pokud řešíte vztahové záležitosti. Pozor na přemíru masitých jídel, vyvolávají pach nohou.

Býci:

čísla pro tento týden: 31, 40, 42, 48, 60, 61. Máte dojem, že stále přešlapujete na jednom místě, zejména v oblasti vztahové. Nic vám samo od sebe nespadne do klína, je třeba jednat. Probuďte v sobě sebedůvěru. Možná vám pomůže kouzlo s jablkem. Jablko totiž obsahuje energii, která je schopna lásku přivolávat. Obklopte se rostlinami, vezměte do ruky jablko. Svěřte se mu s tím, co vás trápí a požádejte ho o pomoc. Svá osobní přání a představy si vizualizujte, představte si i konkrétní osobní vlastnosti daného člověka. V klidu a o samotě relaxujte, případně požádejte o pomoc svého anděla strážného Asmodela.

Blíženci:

čísla pro tento týden: 4, 5, 13, 16, 39, 40. Zbavte se všeho, co vás trápí. Jak? Na kus papíru si napište, co způsobilo vaši bolest a smutek. Přečtěte si, co jste napsali, pak papír zmuchlejte, zapalte a popel rozprašte venku. Uvědomte si, že bolest a zátěž jsou pryč, myslete na pěkné věci a věnujte se tomu, co vás baví. V následujících dnech se nebudete ani chvilku nudit. Čeká vás hodně pracovních povinností, proto je důležité udělat si hlavně pořádek v prioritách. Věnujte se kontrole svých podřízených nebo svých spolupracovníků. Zaměřte se hlavně na ty, kteří rádi mluví, předvádějí se, umějí věrohodně vysvětlit neplnění úkolů.

Raci:

čísla pro tento týden: 4, 7, 8, 10, 21, 27. Máte před sebou obchodní a podnikatelská jednání, přípravu na zkoušky, honbu za kariérou apod. Při jízdě autem se můžete setkat s policejní kontrolou. Pozor si dávejte při přecházení komunikace na červenou. Určitě by vás neminula tučná pokuta. Noste u sebe hvězdičku badyánu, aby vám přinesla štěstí během hledání životní lásky. Ta kvete v každém věku a kouzlo skutečně funguje, ať je vám patnáct nebo devadesát. Nastražte uši, otevřete oči, někdo, komu se líbíte, je blízko. Na veřejném místě se setkáte s příbuznými, s nimiž jste se neviděli řadu let.

Lvi:

čísla pro tento týden: 16, 19, 22, 24, 36, 44. Máte vedle sebe někoho, kdo vyžaduje velkou pozornost z vaší strany. Občas si připadáte jako malé dítě, které je nutno neustále hlídat a pečovat o ně. Zvýšený zájem vás hodně unavuje, ale pro klid v rodině neříkáte nic. Začněte si chystat kufr na prodloužený víkend nebo na kratší dovolenou. Některé čeká poukaz do lázní. V raném těhotenství nikdy nepijte odvar z petržele, mohlo by dojít k nechtěnému potratu. Výbornou ochranou proti zlu je představit si bílý kruh světla, kterým k nám nic temného a negativního nemůže proniknout.

Panny:

čísla pro tento týden: 3, 7, 9, 13, 16, 21. Víte, co je sykomancie? To je věštění z listů. Původně se věštilo z listů fíkovníku, vám stačí jakýkoliv větší list, který najdete venku pod stromem. Doma fixem napište na list svou otázku, pak list uložte na bezpečné místo. Pokud list brzy uschne, nebo se nějak zkroutí, vaše vyhlídky nejsou právě růžové. Jestli schne list pomalu, vaše přání se splní. Máte před sebou rodinné oslavy, setkání s přáteli, hodně klidu a pohody. Zahoďte za hlavu výčitky, které se týkají jarního úklidu, volný čas věnujte procházkám v přírodě, případně se zabavte prací na zahradě. Domácí povinnosti vám určitě nikam neutečou.

Váhy:

čísla pro tento týden: 6, 8, 9, 18, 19, 39. Zkuste kouzlo, které má svůj původ v Řecku a nazývá se fylorhodomancie. Do dlaně levé ruky si vložíte čerstvý okvětní lístek růže. Dlaň jemně sevřete. Pokud uslyšíte hlasitý zvuk, je odpověď ano. Je li zvuk velmi tichý, je odpověď ne. Spíte dostatečně, stravujete se správně, sportujete? Jestli na některou otázku odpovíte ne, měli byste se zamyslet nad svým životním stylem a něco ihned změnit. Při cestování ve veřejné dopravě si dávejte pozor na peníze a platební karty. Nestresujte se tím, co by se mohlo stát, kdyby... Problémy řešte, až skutečně nastanou. Třeba se nestane nic, tak proč byste si měli přidělávat zbytečné starosti.

štíři:

čísla pro tento týden: 13, 15, 17, 30, 34, 35. Jestli rádi čtete, využijte na přivolání lásky následující kouzlo. Mezi dvě růžové svíčky je třeba umístit jednu růži. V literatuře si najděte nebo i vymyslete nějakou zamilovanou báseň, která vystihuje vaše touhy a přání. Svíčky zapalte, báseň několikrát hlasitě zarecitujte. Růže, případně křišťál nebo jiný ochranný krystal, umístěný na okenním parapetu, zesílí účinek vašeho přání. Nikdy ovšem nechtějte, aby vaše přání plnil někdo jiný za vás. Zkontrolujte si, zda jste zaplatili všechny složenky, zda nemáte dluhy. Pokud ano, vracejte peníze co nejrychleji, splátky v žádném případě neodkládejte.

Střelci:

čísla pro tento týden: 6, 7, 12, 15, 33, 44. Chcete být přitažliví pro druhé pohlaví? Vezměte si hrušku, oloupejte ji a slupku usušte. Až se bude lámat, roztlučte ji v hmoždíři na prach. Než se vydáte mezi lidi, do společnosti, do práce, na úřady, posypte si tímto práškem ruce a budete přitažliví pro všechny, komu podáte ruku nebo komu pohlédnete do očí. Cítíte se vyčerpaně, protože se s něčím nebo s někým, kdo neodchází rád, musíte rozloučit. Pochopení a klid najdete v kruhu rodiny. Někteří se budou muset kvůli zdravotním problémům uchýlit načas do samoty. Vynucený odpočinek bude nakonec pro vás záchrana a otevře se vám cesta k novému životnímu startu.

Kozorozi:

čísla pro tento týden: 18, 25, 27, 29, 41, 50. Zůstali jste po rozchodu s někým, komu jste věnovali svoje srdce, sami? Co udělat, abyste bolest rychle překonali? Snězte hroznové víno, zrníčka schovejte a nechejte je venku jeden den schnout. Pak je dejte do pytlíčku, přidejte tam tyčinku skořice, pár zrnek kukuřice a růženín. Pytlíček uzavřete, noste ho při sobě a kdykoliv si vzpomenete na minulost, opakujte si slova: minulost je pryč, přede mnou je jasná budoucnost a plno lásky. Nová harmonická láska, pokud budete aktivní, na sebe nenechá dlouho čekat. Usmívejte se, stýkejte se s lidmi, kteří mají zájem o turistiku, plavání, běh, fotografování. Některé překvapí zpráva o brzkém těhotenství.

Vodnáři:

čísla pro tento týden: 36, 39, 41, 47, 56, 63. Ctitelů máte hodně, je třeba se rozhodnout, který je ten pravý. S někým se musíte rozejít, abyste mohli jít dál. Ve středu, až budete mít klid, zapalte bílou svíčku a na kousek pergamenu napište: Hledám štěstí, vím, že nejsem dokonalá, dokonalý, ale chci jít dál s někým jiným. Děkuji ti za všechno, co jsi pro mě udělal, udělala. Odpusť mi, jestli jsem ti ublížil, ublížila. Papír podepište, do pergamenu zabalte nějakou bílou květinu, papír i s květinou spalte a popel zakopejte do země daleko do domova. Máte v úmyslu vylepšit své bydlení, možná uvažujete o stavbě domku. Nyní máte hvězdy na své straně, jednejte.

Ryby:

čísla pro tento týden: 8, 14, 15, 36, 42, 50. Naplánujte si výpravu do hor s lidmi, kteří jsou naladěni na podobnou strunu jako vy. Dočkáte se slovní omluvy od lidí, kteří vám v minulosti často házeli klacky pod nohy. Nyní je dostihla karma nebo boží mlýny a své dřívější chyby chtějí napravit aspoň omluvou. Pokud chcete, aby vám okolí ještě více vycházelo vstříc, napište na papír, jakou změnu chování od toho kterého člověka čekáte. Např. - přeji si, abys byl ke mně uctivější apod. Papír srolujte, převažte ho červenou stužku a noste ho u sebe. Papíru se dotkněte vždy, když člověka, jehož chování vůči vám chcete změnit, potkáte. Do půl roku máte vztahy upraveny k vaší spokojenosti.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu