Zpět na články

Jaký bude týden od 29. 1. 2024 do 4. 2. 2024 podle kartářky

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle karet Doreen Virtue Smysl života. Začátkem února končí vánoční čas, zima ztrácí na síle, blíží se masopust a my už se těšíme na jaro. Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Jaký bude týden od 29. 1. 2024 do 4. 2. 2024  podle kartářky

Berani

Psaní, Cestování, Květiny

Už víte, že nejlepším lékem na každé vaše trápení je tvořivost, kreativita. Tu můžete projevit formou tance, malování, hudby, ale i mluveným slovem. Bavíte druhé a současně léčíte sami sebe. Každá tvůrčí činnost vyžaduje určitou sebekázeň, další studium a jasné uvažování. Publikujte, pište třeba i filmové scénáře, ale hlavně dejte o sobě svému okolí vědět. Rovněž začněte ve svém životním stereotypu něco měnit, třeba zkuste více cestovat. Získáte nové zkušenosti, někteří možná i pracovní místo ve vzdáleném zahraničí. Nápady pro své další aktivity naleznete prostřednictvím květin, které budete v cizině obdivovat. A jestli máte hlouběji do kapsy a cestovat nemůžete, navštivte veřejnou knihovnu a čtěte cestopisnou literaturu.

Býci

Vnímavost, Řečník, Podpora

Vaše záliby se v poslední době mění. To, co vás dříve zajímalo, už vás nepřitahuje. Začínáte být také vnímavější k lidem, s nimiž se stýkáte. Některým se raději vyhnete, protože pro vnitřní pohodu potřebujete laskavé pracovní prostředí. V případě, že se v kolektivu přestáváte cítit dobře, začněte uvažovat o změně i za cenu ztráty materiálních výhod. Zaměřte se na výcvik řečových dovedností, po konzultaci s odborníkem – logopedem, se zbavte výslovnostních nedostatků. A naplno se věnujte vystupování na veřejnosti. Přibližte se lidem prostřednictvím řečnického pultu nebo jeviště. Takže uplatnění hledejte v politice nebo na divadelních prknech.

Blíženci

Důvěra, Čas rozhodnutí, Duchovní učitel

Nejste-li spokojeni s nějakou situací, věnujte více pozornosti svým pocitům, své intuici. Najděte si chvilku klidu a pokládejte sami sobě otázky. Vnímejte psychické i fyzické pocity, které vám přijdou jako odpověď. Upřímně prozkoumejte, jaké jsou vaše možnosti, a jednejte. Vezměte život do svých rukou. Vzhledem k tomu, že umíte naslouchat jiným lidem, počítejte s tím, že se k vám budou chodit radit ti, kteří ztratili jistotu pracovního místa. Určitě byste si mohli vydělávat jako zprostředkovatel pracovních příležitostí. Rozšiřte okruh svých známých, kteří se zabývají podnikáním, a pomáhejte těm, kteří hledají práci.

Raci

Práce s tělem, Vůdcovství, Poradenství

V následujících dnech i týdnech byste měli přijímat různé formy fyzické péče o tělo. Možná byste měli navštěvovat i fyzioterapeutické kurzy a přednášky. V zaměstnání se připravte na situaci, kdy bude třeba řešit spory mezi zaměstnanci. Budete vybráni do čela skupiny, která by měla vztahy urovnat. Máte v sobě přirozenou schopnost poskytnout moudrou radu i laskavou pomoc. V případě, že byste nevěděli kudy kam, vyložte si karty. Nebude to zadarmo, za poradenskou činnost dostanete zaplaceno v naturáliích – vajíčka z domácího chovu, pozornost ze zabíjačky.

Lvi

Zvířata, Stavitel, Děti

Milujete zvířata a ona milují vás. Rozumíte jim, cítíte a slyšíte, co vám tito živí tvorečkové sdělují. Doma budete přemýšlet o zvelebení bydlení. Sami jste přirozeně zvídaví a do rekonstrukce promítnete svá přání. Pustíte se též do manuální práce – malování, řezání, natírání, a budete překvapení, jak vám jde řemeslná činnost od ruky. Hodně volného času budete věnovat svým dětem, případně vnoučatům. Při psaní domácích úkolů aspoň oprášíte své školní znalosti a zjistíte, kolik věcí jste už zapomněli. 

Panny

Možnosti, Knihy, Umění

Možná máte pocit, že při výkonu svého povolání se musíte držet při zemi. Zkuste se na sebe a na práci, kterou vykonáváte, podívat z jiného úhlu. Poslouchejte pozorně, o čem si vaši kolegové povídají, třeba se i vraťte do školy, abyste získali nové znalosti v oboru, který vás baví. Projděte si knihkupectví, veřejné knihovny, odborné časopisy. Právě v knihách najdete odpovědi na otázku, jakým směrem by se měla ubírat vaše další životní dráha. Vaše kroky budou mít pozitivní dopad nejen na současnou profesi, ale i na ostatní oblasti vašeho života.

Váhy

Síla, Jste na správné cestě, Nechat být

V povaze řady lidí je vyhýbání se úkolům, které jsou obtížnějšího rázu, nebo které s sebou přinášejí obavy z neúspěchu. Vy jste však vnitřně velmi silní a překážky berete spíše jako výzvu. A ani vás nenapadne, že byste se mohli setkat s nezdarem. Díky své odvaze se krok za krokem blížíte ke splnění svých snů. Važte si toho, že máte nějakou vizi, protože ta dodává vašemu životu nadšení a hlubší smysl. Nezapomínejte na správnou životosprávu a pravidelná protahovací cvičení, protože pozvednou kvalitu vašeho života. Zbavíte se nadbytečných kil a ustoupí bolesti zad.

Štíři

Škola, Kreativita, Svoboda

Některým z vás se dosud nesplnilo přání věnovat se vysněnému oboru. Přestaňte naříkat a učiňte určitou životní změnu. Vraťte se do školy, doplňte si vzdělání, získejte nové dovednosti, které souvisí s vaší vysněnou profesí. Zabývejte se uměním, řemeslnou činností, pracujte se světlem, barvou, aranžujte květiny, vytvářejte šperky. Důležité je neváhat a pustit se do díla. Hned. Okamžitě. Můžete dělat cokoliv, pro co se rozhodnete. Hlavně nečekejte, až vám někdo dovolí vzít osud do vlastních rukou.

Střelci

Toužebná přání, Rodina, Učitelství

Nacházíte se v období, kdy musíte učinit závažné rozhodnutí ohledně přihlášky k dalšímu studiu nebo ke změně zaměstnání. Připravte se na překážky, nic nepůjde hladce a jednoduše. V žádném případě ale nesmíte polevit, protože dveře, do nichž chcete vstoupit, se vám po určitých peripetiích otevřou. Oporu vám poskytne nejbližší rodina. Nezapomeňte jim poděkovat a pomodlit se za jejich zdraví a štěstí. Zkuste najít též cestu k mladým lidem a předávat jim své znalosti z oblasti sportu, hudby, ale i prostřednictvím charity.

Kozorozi

Léčení energií, Ekolog, Spravedlnost

Dříve jste měli rádi nějaké změny, nyní už se změnám bráníte a jste nejspokojenější, když den plyne klidně. Rádi budete pobývat v přírodě, nevadí vám mráz, Pokud jdete na procházku s někým známým, budete mu předávat své znalosti o přírodě a o zvířatech. Třeba mu připomenete, že do 20. ledna, do sv. Šebestiána, se musí míza dostat do stromů a po tomto datu se už stromy nesmějí kácet. Pokud vás třeba rozčiluje znečištěné prostředí a pomyslíte si, že někdo by s tím měl něco udělat, tak si uvědomte, že ten někdo můžete být právě vy. Vždy jste ctili spravedlnost a ochranu těm, kteří vaši pomoc potřebovali. Tak začněte jednat.

Vodnáři

Změna povolání, Umění, Praxe

Současná profesní dráha mnohé z vás unavuje. Potýkáte se s nejistotou, zda máte učinit změnu. Důvodem obavy je finanční stránka. Zatím to podle karet nevypadá, že by vám změna přinesla radost a hojnost, po níž toužíte. Volný čas věnujte uměleckým aktivitám, aspoň na chvíli zapomenete na starosti. Ve své kreativní činnosti se zaměřte na barevné tvary a objekty. Všímejte si, jak se při pravidelné činnosti zlepšujete, radujte se z inspirativních podnětů. A často se chvalte.

Ryby

Květiny, Hudba, Pod ochranou

Máte výjimečný vztah ke květinám, jejich vůně, barva a krása vás vždy vyléčí z deprese nebo špatné nálady. Při návštěvě květinářství si všímejte, jaká barva květů vás přitahuje. A v té barvě si pak kupte nebo nechejte ušít šaty. A jestli cítíte, že vás květina nějakým způsobem přitahuje, kupte si ji a vezměte k sobě domů. Květina vám bude předávat svoji sílu a moudrost. Pomůže vám s rozhodnutím, jakou hudbu si právě poslechnout. Vaše profesní dráha je jasně dána – pomáhat lidem jakéhokoliv věku a pohlaví.

Pro více informací při Vašem zájmu o osobní výklad, numerologii nebo horoskop klikněte na mé jméno na konci článku.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu