Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 30 . 1. 2024 ** Karta dne - Autorita, stabilita, otec.

Dnešní horoskop ♑ a předpověď pro všechna znamení. Karta dne je pod silnou mužskou energií, která v sobě nese autoritu, stabilitu, řád. Potřebujete-li dnes něco vyřídit, máte k tomu velké předpoklady oproti jiným dnům.

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 30 . 1. 2024 ** Karta dne - Autorita, stabilita, otec.

„Naše mládež miluje přepych, má špatné mravy, opovrhuje autoritou, nerespektuje starší.“ 

Isokratés starověký řecký řečník -436 až -338 př. n. l.

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

Beran

Nepřízeň osudu byla překonána, den je vhodný k početí potomka nebo buďte tam, kde je veselí dětí a jejich přirozenost, energie štěstí. Rovněž je nakloněn k optimismu, který vám může otevřít nový životní směr. V rodině zažijete stabilitu, radost z příjemného zázemí, pohodlí a klid. V práci můžete zažít finanční ohodnocení, ve vztahu oboustrannou náklonnost s možností plánování a založení rodiny.

Afirmace: V mé otevřenosti a zranitelnosti je síla, která všechno obnovuje.

Býk

Zůstaňte nezávislí, masku, kterou jste si nasadili k obraně už dnes sejměte a buďte svobodní, nečiňte žádné ukvapené kroky, které by vás mohly posunout o krok dozadu.Komunikace vám dnes půjde jako po másle, ale pozor na ostrý jazyk. Jednejte cílevědomě, uvážlivě a spravedlivě. Buďte bezúhonným pracovníkem, který se umí prosadit. Potřebujete-li něco vyřídit na úřadě, dnešní den je tomu příznivě nakloněn. 

Afirmace: Tím, že jsem věrná sama sobě, pomáhám partnerovi najít sebe sama.

Blíženci

Den je nakloněn úspěšnému složení zkoušek, přijetí do nového zaměstnání nebo zažije pocit, že vás naplňuje vaše práce, kde se můžete dočkat prestiže, uznání, stát se zaměstnancem dne a ocitnout se na stupínku nejlepšího zaměstnance. Jiní zase mohou zažít Lásku k životu. Je proto dobré využít svůj organizační talent, manažerské schopnosti. Odměnou vám může být to, že si vás někdo povšimne a navrhne povýšení nebo zvýšení platu. Ve vztazích přichází výzva k vyrovnání se i se složitějšími stránkami partnera. 

Afirmace: Pronikám do všech dimenzí našeho vztahu, a tím jsem blíž ke svému partnerovi

Rak

Pokud se dnes vynoří vzpomínky na špatné zkušenosti z minulosti, je dobré se mít na pozoru, abyste se neuzavřeli před světem a neprožívali den s obavami z dávných dnů. Hoří ve vás oheň, který může vyčistit staré rány tím, že si ho uvědomíte, přijmete a prosvětlíte, vynesete ho z temnoty na světlo dne. Mělo by vám to přinést uvědomění si všech zranění. Může vás navštívit neoblíbená návštěva a nebo vám někdo sdělí, že slíbenou půjčku vám ještě delší čas nevrátí. 

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí našich společných vnitřních sil.

Lev

Cítíte na sobě únavu a ustrnutí na mrtvém bodě? Nepřehlížejte pro tento dočasný stav nové příležitosti, které už se vám nabízejí. Je na místě se pohnout z místa, jenže vy nejspíš čekáte, až se něco stane. Vaši obvyklou chuť něco podniknout zahalila nuda a pak vaše odklady způsobují, že máte málo energie. Prověřte tedy okolnosti, podívejte se situaci na kloub, než abyste ji prostě jen tak přijali. Vydejte se jiným směrem, než obvykle.

Afirmace: Užívám si našeho společného emocionálního bohatství a svobody.

Panna

Využijte sílu svých myšlenek, díky nim máte šanci přesvědčit ostatní o dovednostech, o kterých jste se domnívali, že nejsou ve vašich možnostech. Kdo umí správným a nenásilným způsobem využít magii, ten má tento den šanci pochopit, že existují věci mezi nebem a zemí. Každý král měl svého šaška, který uměl nejen bavit, ale i najít řešení tam, kde jiní selhali. Vzpomínáte na Tajtrlíka? Já ráda. V magii bylo nejsilnější kouzlo Láska, máte šanci ho využít. 

Afirmace: Komunikuji lehce, otevřeně a svobodně.

Váhy

Nepřehlížejte varovné signály vašeho těla. Tělo a mysl jedno jsou. Zařaďte do svých priorit odpočinek, aby vás okolnosti v podobě náhlé nemoci nemusely pozastavit a donutit do nečinnosti i na pár týdnů. Stojí vám za to tedy zvážit včasný odpočinek jen na pár dnů. Stihli jste toho poměrně dost, přestože víte, že je ještě pár věcí, které byste chtěli zařídit. Vaši píli vám nikdo nebere. Avšak vaše tělo vám vzkazuje, že i vy si zasloužíte odpočinek a potřebujete taktéž nabrat síly. Ten, kdo se přepíná je chtě nechtě zastaven v podobě nemoci. Je tedy na zvážení, jak se rozhodnete.

Afirmace: Otevřeností dospěju k jasu.

Štír

Dokážete se přizpůsobit okolnostem, jednat, využít dosavadních znalostí, a to jak na vědomé úrovni, tak i umět naslouchat podvědomí a vše propojit v celek? Všechny čtyři živly. Buďte činorodí, věcní a motivujte druhé, k těm nejlepším výsledkům. Vedoucí pracovníci nechť usilují o zlepšení pracovních podmínek. Ať jste to vy, kdo bude ostatním příkladem a to i třeba jen tím, že se budete umět zasmát vlastním omezením a tím hledat jiná, přijatelnější řešení.

Afirmace: Komunikuji lehce, otevřeně a svobodně.

Střelec

Využijte energii motivace a nových plánů bez ohledu na to, jak dlouho jste uvažovali o změně. Pro někoho to může být menší rekonstrukce bytu, změna profese, výměna bytu za větší. Pokud vás čekají nějaké zkoušky, nenechte se ovlivnit trémou. Je možné, že se s vámi někdo rozloučí nebo to bude vaše rozhodnutí a vy sami uvážíte, že nastal čas změny a vy pojmete úmysl vstoupit na jiný, opačný směr. Toto rozhodnutí se může projevit po šesti týdnech. Proto mějte na paměti, že některá rozhodnutí už nejdou vzít zpět. 

Afirmace: Chápu a jsem chápán.

Kozoroh

Kdo umí správným a nenásilným způsobem využít magii, ten má tento den šanci pochopit a prožít, že existují věci mezi nebem a zemí. Každý král měl svého šaška, který uměl nejen bavit, ale i najít řešení tam, kde si jiní nevěděli rady. Vzpomínáte na Tajtrlíka? Já ráda. V magii je nejsilnější kouzlo Láska, máte příležitost ho využít. 

Afirmace: Komunikuji lehce, otevřeně a svobodně.

Vodnář

Říká se, že bez umírání nelze žít, zkuste přijmout toto poznání.Chcete-li rozkvétat, potřebujete změnu, ať už v názorech, myšlení, přijetí nových přesvědčení. To vše mohly být vzorce, které byly převzaty od rodičů, učitelů. Nepodléhejte smutku, lhostejnosti a neuzavírejte se do sebe. V zaměstnání jste ustrnuli v zajetých kolejích, pokud chcete znovu prožívat hojnost, je potřeba dát nový vítr do plachet. Nastavte nový životní a také stravovací styl. 

Afirmace: Jsem připravena vnitřně zemřít, abych se znovu transformací narodila.

Ryby

Pokud jste ještě doposud váhali mezi dvěma cestami, tak věřte, že tento den už nesnese odklad. Je na čase udělat jasné stanovisko, abyste se posunuli o krok vpřed a nezůstávali dlouho stát na místě, kvůli přílišnému a zdlouhavému plánování. Dejte do svého chování více odhodlání, vypořádejte se s minulostí. Odstraňte povrchní city. Ať už bude rozhodnutí jakékoliv, hlavně už se rozhodněte pro jednu z cest. V oblasti vztahů se varujte před chladem a střízlivostí citů, což by mohlo vést k falešným nadějím a způsobit odloučení partnerů.

Afirmace: Láskyplně a otevřeně sdílím své vjemy se svým partnerem.

Karta dne k poslechu - Císař. https://www.youtube.com/watch?v=EqXCQoR-W-U

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu