Zpět na články

Dnešní horoskop na 31.1.2024 Karta dne - Předčasné spálení mostů, ukončení bolesti.

Máme tady poslední lednový den. Jak na něj nahlíží Tarot? Necháte se inspirovat? Denní karta je pod energií předčasného konce, zvažte tedy, jak se situací, která vás tíží naložíte.

Dnešní horoskop na 31.1.2024 Karta dne - Předčasné spálení mostů, ukončení bolesti.

„Nejtěžší v životě je rozeznat, který most překročit a který spálit.“ David Russell

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den.

Beran

Je možné, že se setkáte se zákeřností a ovzduším protkaným bojovnou náladou, lstí a záludností. Jak v zaměstnání, tak i v partnerském vztahu ze strany partnera.To je pro vás výzva, hledat pravdu, najít smysl života, prosadit si své ideály, postavit se sami za sebe. Soustřeďte své smysly, pak máte větší šanci projít tím vším bez úhony a poučeni do dalších dní.

Býk

Názory ostatních přenechte jim a vy raději poslouchejte sami sebe, své vnitřní Já, buďte sami sebou. Dojdete k poznání, že pravda je ukryta hluboko ve vás, proto je moudré se stáhnout do ústraní a meditovat, číst knížku nebo se naučit něco, na co jste neměli pro samé večírky a povinnosti čas. Po čase zjistíte, jak toto vše vaše okolí ocení. Být ve společnosti lidí je povzbuzující, někdy však vysilující a to v době, kdy uvnitř sebe cítíte, že je čas na dočasné odloučení od všech radovánek a zvolíte se stáhnout do ústraní. 

Blíženci

Potěšující zpráva pro všechny, kteří se potýkali s nemocí, změna k lepšímu je na cestě, pomalá, ale žádoucí. Vyžaduje tudíž ukázněnost, trpělivost. Pokud máte víru v léčitele, dnešní den je nakloněn alternativní medicíně a léčení pomocí přírody a vodních procedur. V mezilidských vztazích dbejte na objektivitu, nebojte se diplomacie a kompromisu. Vedoucí pracovníci by měli využít svých schopností a spojit ty správné kolegy ke společnému úkolu, tam, kde spolupracuje větší počet lidí, zejména na úkolech se sociální specializací.

Rak

Uvolněte se z okovů, do kterých jste se uvěznili. Počáteční averze odezní rychleji, pokud pochopíte, že jsou prostě situace, nad kterými už nemáte žádný vliv a najednou ucítíte úlevu. Toto poznání přinese pocit, že žít ve volnějších a svobodnějších podmínkách vám dovolí se svobodně rozvíjet. Těšte se na vše nové. Až se uvolníte z pout, nové obzory uvidíte jasněji. 

Lev

Zůstaňte v klidu, nedělejte žádná ukvapená rozhodnutí a vyčkejte na příznivý den. Nezaplétejte se do boje, jen byste přilévali olej do ohně. Ve vztazích buďte též obezřetní, abyste nemuseli prožívat hořkost. Je vám blízká myšlenka, opustit partnera dříve, než opustí on vás? Je to útěk před bolestí, a proto ho chcete předběhnout. Pokud zažijete porážku, je dobré ji přijmout a poučit se z ní, protože není nic jiného než neobjevené vítězství.

Panna

Vyhlídky do budoucnosti jsou příjemné. Otevřou se vám tím nové oblasti poznání, bude se to odvíjet od vaší ochoty se přiučit něčemu novému. To platí i ve vztahu, kdy lze najít vlivem nových zkušeností nové cesty, na jejichž konci se před vámi otevřeou a rozvinou dlouhodobé a radostí protkané horizonty. Co se v mládí naučíš, v stáří jako když najdeš. Máte vše, co potřebujete pro naplněný milostný vztah. Tento den vás vyzývá k zahájení nových projektů, úkolů, učení. Chodili jste rádi do školy? To si můžete zopakovat třeba nastoupením do vzdělávacího kurzu nebo autoškoly.

Váhy

Trpělivost přináší růže. Pro vás to znamená, abyste prokázali mravenčí píli, protože vaše kauza se nejspíš nebude vyvíjet na první dojem přívětivě. Úspěch se dostavím jen to nebude hned, chce to postupovat pomalu, krůček po krůčku. Ve vztahu potřebujete získat trochu času, aby se vyřešily překážky a nedorozumění. Možná máte jasný plán, který však není to nejlepší co teď potřebujete a tou zahálkou může potichu přijít jiné východisko, než vidíte právě v tento okamžik.

Štír

Pokud se přistihnete při zasněnosti, nostalgii až melancholii, příčinou mohou být vzpomínky na dětství, kterou se derou na povrch. Mějte se na pozoru, aby se vám nezkreslilo vnímání skutečnosti, protože v dětství jste mohli snít o budoucnosti, jakého byste chtěli potkat partnera a současnost tomu nenasvědčuje. Někomu se může ozvat návštěva z dávného dětství nebo jeho první Láska a tím dojde k uvědomění, že stará Láska nerezaví. A víte, proč je první Láska nejkrásnější? Třeba proto, že byla první a neměla žádného soka k porovnání.

Střelec

Možná neuniknete prověřování ve vztazích. Třeba i mezi kolegy, zda odoláte a zůstanete věrni morálním zásadám a nenecháte se zatáhnout do nekalých intrik. To může znamenat i to, že někdo bude chtít obchodovat s informacemi, obchodním tajemstvím a nebo také uvědomění si, že je v práci na vás vytvářen nepřiměřený nátlak a tím budete vnímat vytříbení morální schopnosti rozlišovat dobro od zla. Den je nakloněn zásnubám a plánování sňatku.

Kozoroh

Dobrovolná oběť a kapitulace něčeho, na čem vám záleží přinese osvícení a skutečné naplnění. Pokud váš vztah ustrnul ve slepé uličce, pak uvízla vzájemná výměna citů. Vaše snaha o znovuoživení Lásky vede k tomu, že tuto realitu prožíváte o to bolestněji. Hluboká zkušenost bezpečí a zakotvení v pevném svazku může vyrůst, když si dokážete v této chvíli připustit svou dočasnou bezmoc. Na místě je tedy trpělivost a vyčkání na příznivější den.

Vodnář

Můžete uspořádat zásnuby a spojit tak dvě rodiny dohromady, znásobit své jmění nebo se vám naskytne příležitost ke koupi domu. Vše může směřovat k zabezpečení rodinného zázemí. Přichází materiální  uspokojení, nová chuť do života, osvícení, zlepšení zdravotního stavu. V osobních vztazích se ukazují lepší časy, možná jste něco v sobě změnili a chcete se usadit, zasnoubit, plánovat rodičovství. Děti ocení, když je jejich rodiče doprovodí do zájmových kroužků nebo je dnes do nich alespoň zapíšou.

Ryby

V tento den můžete být sami sebou, protože jsou tu vaše energie, které je dobré využít pro kreativitu a to hlavně v umělecké činnosti, tanci, hudbě, prostě tam, kde se můžete vyjádřit a projevit svou citlivost. Pokud byste však svou citlivost potlačili, mohla by se proměnit v agresi nebo roli mrzouta, tak zvažte, co s tímto dnem uděláte.

Karta dne k poslechu  - 10 mečů - https://www.youtube.com/watch?v=gfFOAToQ8WE   

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den°*

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu