Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 1. 2. Karta dne - Intuice, obavy, překonání strachu.

Čtvrteční předpověď z Tarotových karet pro všechna znamení Zvěrokruhu. Karta dne- Intuice, strachy. Tento den je o uvědomění svých omezení, pramenící ze strachu. Projděte tím temným lesem a podívejte se strachu do očí. Uleví se vám.

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 1. 2. Karta dne - Intuice, obavy, překonání strachu.

„Smutek se ohlédne, obava se rozhlédne, víra vzhlédne.“ Ralph Waldo Emerson

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

Beran

Chytit Štěstí za pačesy, ale kdy a jak? Tak zrovna vám může být dnes Fortuna Štěstí nakloněna. Pro každého je obraz Štěstěny vnímán jinak. Štěstí je vrtkavé, pokud budete mít svrbění v rukou, že si máte vsadit, tak to udělejte. Jeli pro vás Štěstí setkání s rodinou, tak za nimi jděte. Takový den se už nemusí brzy opakovat. Důvěřujte vesmíru, že vás pošle tam, kde potřebujete být. 

Afirmace: Štěstí, které prožívám skrze druhé, mě vede k vnitřnímu naplnění.

Býk

V oblasti pracovních vztahů můžete dojít k přesvědčení, že jste na správném místě, oceníte vzájemnou otevřenost mezi kolegy. Je tu velká šance k obdržení daru nebo nečekaná pomoc. Ukončuje se nějaký cyklus a přichází nový, slibný začátek. Nenásilnou komunikací můžete vyniknout v roli poradce v kterékoliv tvůrčí oblasti. Čeká-li vás cesta do zahraničí, měla by to být velmi úspěšná cesta. Někteří mohou zažít překvapení v podobě návštěvy až z daleké Ameriky. V oblasti zdraví věnujte péči fyzickému tělu, cvičením, masážemi, protahováním.

Afirmace:Jsem teď otevřena velikému naplnění.

Blíženci

Vyjadřujte sebevědomě své názory, aniž byste se obávali, co na to ostatní. Otevírá se před vámi pohodový den, bude z vás vyzařovat osobnost, charisma, optimismus a s ním spojená energie, která se potřebuje projevit. Vaše sebevědomí posílí návštěva kadeřníka, obnova garderoby, využijte slevy. Cokoliv vám bude dnes svěřeno, nechť zůstane u vás. Možná potkáte ženu, která bude velmi intuitivní.

Afirmace: Světlo a Láska naplňují moje bytí.

Rak 

Odhodlejte se pro uskutečnění velkých věcí ve vašem životě a nechte věci okolo vás růst. Pomalu, jako když zasadíte semínko a trpělivě čekáte, až se objeví první lístky. Připravte se, že mohou vzniknout nové pracovní podmínky, něco, co vás vytáhne z každodenního stereotypu, kdy je dobré se přizpůsobit změnám. To se může týkat změny nadřízeného, změna učitele, nového kolegy nebo pro vás nová oblast pracovních úkolů, a to i tak, že na novém působišti. Vše má svůj čas, začátek i konec, možná zažijete soulad s přirozenými rytmy života.

Afirmace: Rozvíjím své ženské prvky a umožňuji jim své vyjádření.

Lev

Ve vztazích jsou velké šance, že zavane čerstvý vítr a váš vztah se vydá novým, rychlým směrem, proto se nebraňte společnému výletu nebo adrenalinovému sportu. Mluvte přímo a ne v hádankách, místo toho, abyste řekli, pojďme se dívat na hvězdy, mluvte na rovinu a řekněte, že máte chuť se tělesně sblížit, milovat. Je potřeba zastávat jasné stanovisko. Výsledky vás jistě obšťastní. V oblasti zdraví si dejte pozor na sezónní alergie, potíže s hlasivkami a bolestí v krku. 

Afirmace: Svou přítomností a otevřeností vnáším do našeho vztahu světlo.

Panna

Je dobré druhým naslouchat i být dobrým rádcem, kdy vám někteří možná sdělí, že máte dobrý nos na to, abyste se vcítili do problémů druhých. Naslouchejte svému nitru a možná zjistíte, že někde uvnitř máte ukrytou žárlivost, pocit ohrožení, který pramení právě z této vlastnosti. To se většinou stává, když jeden chce vlastnit druhého. Zkuste si připustit, že nemůžete partnera udržet silou a že se může stát, že vás právě pro tuto vlastnost opustí. Dejte druhým svobodu a tím ji dáte zejména sobě. 

Afirmace: Za vědomého přijetí své sexuality prožiju zkušenost proměny a jednoty.

Váhy

Někdy je žádost srdce v rozporu s povinnostmi, je však potřeba dobrovolně opustit to, co vás již nenaplňuje. Uznat chybu, zamyslet se nad sebou a jít do sebe je důkaz, že se obětovalo nižší ve prospěch vyššího. Uvědomte si, že vše nefunkční je potřeba opustit a prožitý smutek proměnit v nové naděje. Nezůstávejte ve smutku dlouho.

Afirmace: Lásky plně využívám své zkušenosti a přirozeně zacházím se svými myšlenkami

Štír

Buďte radostní po celý den a přitom se zaměřte na vlastní nitro, kde se tato radost po celou dobu nachází. Ta může být nakažlivá i pro vaše okolí. V zaměstnání se dnes můžete přistihnout při zasněnosti, kdy zavzpomínáte na minulá místa, kde se vám možná dařilo lépe, než nyní. Minulost vám dnes může náhle vstoupit do života, a to v podobě dávného přítele nebo nějakého vzkazu, který se týká vzdálené minulosti a vy budete zasněni. To vám může zlepšit náladu a dát naději na do dalších dnů.

Afirmace: Prožívám svou sexualitu v uvědomění a Lásce.

Střelec

Dnešní schůzky s druhými nemusí být takové, na které jste zvyklí. U někoho se může projevit melancholická nálada a tu bude projevovat jízlivými poznámkami na váš účet a bude vás chtít do jeho rozpoložení vtáhnout. Nezaplétejte se do nešvarů, jen byste přilévali olej do ohně. Teď, když víte, o co jde, raději si jděte po svém. Černý Petr padnul na vás, ale vás toto nerozhodí.

Afirmace: Otevřeně ukazuji svému partnerovi a okolí své úzkosti a obavy.

Kozoroh

Možná jste kdysi prožili zklamání, bolest a vystavěli si pomyslnou zeď, která vás měla ochránit před dalším zraněním. Vaše sebekontrola je nad míru velká. Počáteční odpor odezní rychleji, pokud pochopíte, že jsou prostě situace, nad kterými už nemáte žádný vliv a najednou ucítíte úlevu. Toto poznání přinese pocit, že žít ve volnějších a svobodnějších podmínkách vám dovolí se svobodně rozvíjet. Tím se vám otevřou nové možnosti.

Afirmace: Nechávám věci běžet.

Vodnář

Možná budete mít dojem, že věci okolo vás stojí a nic se nehýbe a přitom vy máte tolik nápadů a hlavu plnou inspirace. Věřte ale, že ne vždy je dobré věci uspěchat, vše má svůj čas a dnes je rozhodně doba vhodná k zahálení, aby přinesla plody v ten správný čas. Někdy je méně více a to je moudré si uvědomit a nelámat věci přes koleno. Vše má svůj čas a ani květina nevyroste dříve, než je v souladu s přírodními cykly. Nechte, ať se dějí věci o vás bez vás a věřte, že ten správný okamžik k uskutečnění vašich plánů nepropásnete.

Afirmace: Vždy dostanu to, co potřebuji nejvíce.

Ryby

Prožijte hravě dnešní den, ukažte svou přizpůsobivost, vyzkoušejte něco neobvyklého. Jestliže se budete cítit nerozhodní a budete neustále měnit svá stanoviska, můžete se stát, že budete tlačeni k přizpůsobení rytmu života. To se může týkat obyčejného každodenního rozhodování, třeba vyjít s časem, energií nebo penězi nebo o volbu mezi dvěma domy či bydlišti. V zaměstnání je dobré prozkoumat, zda berete situaci vážně nebo značně lehkomyslně. Na druhou stranu můžete prozřít a zjistit, že jste se osvobodili od zotročujícího způsobu myšlení a s radostí a vnitřní nezávislostí plníte své úkoly. Jde o to prokázat svou přizpůsobivost. 

Afirmace: Jsem otevřena vnitřním i vnějším změnám ve svém partnerství.

Karta dne k poslechu - Měsíc Horoskop na čtvrtek - Luna. 🎑 Intuice, strach, iluze, vzdušné zámky. 🕌

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu