Zpět na články

Dnešní horoskop ♑ pro všechna znamení - 2.2.2024 - Karta dne - Světlonoš, sebevzdělávání.

Páteční výklad z Tarotových karet pro zájemce mystiky. Jak vidí Tarot poslední pracovní den tohoto týdne? Denní karta vybízí k odpočinku už dnes. Kniha váš nejlepší přítel. 📙

Dnešní horoskop ♑ pro všechna znamení - 2.2.2024 - Karta dne - Světlonoš, sebevzdělávání.

„Formální vzdělání vám dá živobytí; sebevzdělávání vám dá bohatství.“ Jim Rohn

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

Beran

Možná dnes pocítíte vnitřní omezování svobody, které prožívá vaše duše. To se stává, když v nějaké situace zapíráte sebe sama, nasadili jste si masku a snažíte se zalíbit okolí. Pokud se opět vrátíte do své přirozenosti, pak máte možnost pochopit, z čeho pramení překážky v posunu a vnitřní útlak. Pak může pomalu odeznít stres, přetížení a ztráta energie. Pro příště si v zaměstnání neberte tak velkou zodpovědnost, protože vám to odebírá energii a pociťuje vnitřní napětí.

Afirmace: Jsem připravena rozeznat své iluze a nechat je padnout.

Býk

Proměňte své beznaděje v naději, jestliže v partnerských vztazích, stereotyp ukazuje něco jiného. Prožijte tento den na pohodu. Nepropadejte smutku, pokud vás opustí něco, v co jste věřili, brzy zjistíte, že změna je k vašemu prospěchu. Zavane nový vítr naděje a před vámi se otevřou nové obzory. Po čase ucítíte úlevu. Je tady doba k nasbírání nové tvůrčí energie a vydat se novým směrem. Odhodlejte se říkat ne. 

Afirmace: Nacházím cestu zpět k vlastním kořenům.

Blíženci

Dnešek je ideální pro samostudium, vzdělávání se, hledání nových obzorů, poznávání sebe sama a zjištění, že i samota může být pro nás více, než hlučný dav. Být ve svém středu a klidu se občas vyplatí, můžete slyšet svůj vnitřní hlas a utišit tak velké množství myšlenek. Může přijít pochopení, že naplnění, které hledáme u někoho jiného, můžeme nalézt jen a jen v sobě samotném. Traduje se, že kniha je nejlepší přítel a tím by se vám dnes měla stát.

Afirmace: V samotě prožívám splynutí s vesmírem.

Rak

Je tady den, kdy dostáváte ještě jednu příležitost tam, kde víte, že byste mohli udělat více nebo napravit něco, kde vás tíží svědomí. Má to jistý předpoklad, už nepřistoupit na žádné polovičatosti. Nechte se vést svým vnitřním hlasem. S ním může přijít úleva nebo uspokojivé řešení. Propusťte to co vás tíží tím, že se podíváte pravdě do očí, možná poté zažijete odlehčení v bederní oblasti.

Afirmace: Všechno je jak má být.

Lev

Vaše laskavost a velkorysost je příležitostí, jak pomoci potřebným a v tento den by měla být dvojnásobně odměněna. Vyjádřete i své potřeby a naslouchejte potřebám druhých. Na které straně se cítíte výhodněji, na straně má dáti nebo dal? Jestliže toužíte po nějakém projektu, kde nemáte potřebnou finanční základnu, mějte oči otevřené, nabízí se vám šance najít sponzora pro vaše záměry a vstřícná pomoc z výhodného setkání.

Afirmace: Vděčně užívám daru našeho úspěchu.

Panna

V oblasti osobních vztahů se vyhněte chladu a střízlivostí citů, což by mohlo vést k falešným nadějím a způsobit odloučení partnerů. Výhodné bude vyslovit pravdy, které jsou pro partnera tvrdé i bolestivé. Láskyplnou upřímností můžete vám oběma otevřít cestu k žití ve větší vědomosti. Dnes bude v popředí rozum, naslouchejte mu, nese v sobě sílu, ostrovtip podniknout a analyzovat nějaký problém a neztratit přitom ze zřetele celek, který by se mohl přílišným polemizováním rozplynout.

Afirmace: Láskyplně a otevřeně sdílím své vjemy se svým partnerem.

Váhy

K někomu se dnes může dostat projev uznání, přátelská pomoc, nabídka k příměří. Přidělení zcela neobvyklého úkolu vás zcela jistě potěší a tato práce vás bude bavit a přinese skvělé výsledky. Ti z vás, kteří jste po rozchodu, byste se měli cítit lépe a s chutí se opět zaláskovat. Udělejte si čas na kosmetiku, masáž, protřiďte si šatník, pečujte o svůj zevnějšek. Jestli máte nějaké umělecké vlohy, vyneste je na světlo světa. Večer je vhodný zakončit meditací.

Afirmace: Čím více miluji sebe, tím více Lásky mohu sdílet s druhými.

Štír

Dnes můžou přicházet životní zkoušky, neopakovatelné šance, příznivý zvrat situací, které nás učí rozeznávat koloběh života a že všechny naše proměny jsou pro naše dobro a obohacují nás. Chytit štěstí za pačesy? Ano, dnes k tomu budete mít šanci. Pokud budete mít svrbění v rukou, že máte vsadit, tak to udělejte. Jestliže je pro vás štěstí setkání s rodinou, rovněž neváhejte. Takový den, jako dnešní, už se dlouho nemusí opakovat. Využijte příznivý okamžik, který se nabízí.

Afirmace: Štěstí, které prožívám skrze druhé, mě vede k vnitřnímu naplnění.

Střelec

Páteční den vás může přivést k určitému poznání, vyjasnění obtížných otázek a osvobození od starostí, které vám způsobovaly noční můry. Ti, kdo si mysleli, že jsou poraženi, budou na vzestupu. Umělci dnes zazáří. Třeba zrovna vám je předurčeno povýšení nebo získání pracovního místa snů všech kolegů. Celkově se tedy jedná o velmi pozitivní den. Vítězství může být i takové, že se rozhodnete ukončit vztah nebo se rozhodnete pro změnu zaměstnání, zrovna tak, že zvítězíte sami nad sebou a přijmete a ovládnete své slabé stránky osobnosti. 

Afirmace: Mé vítězství je i vítězstvím mého okolí.

Kozoroh

Čekají vás zkoušky? Nenechte se ovlivnit trémou. Ve vztahu se nechte inspirovat partnerem a všímejte si rozdílu vaší komunikace. Jestliže zvažujete se přestěhovat, pořídit si domácího chlupáčka, změnit svůj dosavadní job, to vše může mít skvělý předpoklad k jejich uskutečnění. Berte však na vědomí, že nemusí být cesty zpět. Dvakrát měř, jednou řež.

Afirmace: Chápu a jsem chápán.

Vodnář

Váš pocit, že dění okolo vás je špatné může být jen pohled z jedné strany mince, kdy děláte z komára velblouda. Podívejte se na situaci i z druhé strany. Žádná kaše se nejí tak horká, jak se uvaří. Dnes máte na to, abyste změnili destruktivní vzorce chování i myšlení. Pak možná zakopnete o moudrou radu, jak se dostat z této nepříjemné situace. Necítíte slabost v dolních končetinách? Můžete jim pomoci večer odlehčením, dejte si nožky výše, než je vaše srdce nebo si dejte do lavoru magnéziovou nebo Rochovu sůl.

Afirmace: Jsem otevřena a připravena být upřímná k sobě a k svým potřebám.

Ryby

Dnes byste měli udělat něco opravdového. Ať je třeba udělat cokoli, i co už třeba delší dobu odkládáte, rozhodně se do toho pusťte právě dnes. Nenechte se odradit od vašeho nastavení životního stylu, profesního postupu a řádu. Svým dětem a rodině buďte autoritou, vyslechněte si rady, ale poslední slovo nechť je to vaše. Máte dost energie, potřebnou důslednost, abyste uvedli věci do pořádku, vyjasnili si nedorozumění a dodělali rozdělanou práci. Vhodné je se pustit do důkladného úklidu bytu a garáže, zaplatit čekající účty. Revitalizujte svou Třetí čakru, nápomocna je žlutá barva nejen v oblečení. 

Afirmace: Vše mám pod kontrolou a dosahuji svého cíle.

Karta dne k poslechu - Světlonoš Horoskop na pátek. Vzdělávání se. Kniha váš dnešní nejlepší přítel. 📚

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den.°

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu