Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 3. únor. 2024 / Karta dne - Přátelství, z kterého vzniká Láska.

Sobotní náhled do světa Tarotu. Karta dne oznamuje Láskyplné přátelství. Z kamarádství časem může vzniknout Láska, proto buďte otevřeni seznamování, prohlubování přátelství. Dojděte si na masáž, kosmetiku.

Dnešní  horoskop pro všechna znamení - 3. únor. 2024 / Karta dne - Přátelství, z kterého vzniká Láska.

„Přátelství může a často se rozvine v lásku, ale z lásky se nikdy nerozvine přátelství.“

George Gordon Byron

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

Beran

Při hledání smyslu života se nespokojte s prázdnými formulemi a nevýstižnými frázemi. Buďte objektivní a důvěřujte své vnitřní pravdě, moudrosti. Ovládejte své city a dostane se vám rady, božského vnuknutí, silné ochrany na úseku vzdělanosti, zasvěcení. Možná neuniknete prověřování mezi kolegy, zda odoláte a zůstanete věrni morálním zásadám a nenecháte se zatáhnout do nekalých machinací. Den podporuje rozhodnutí k zásnubám a plánování sňatku. Důležitější, než sexuální vztah mezi mužem a ženou je vědomí duševní spřízněnosti, která je nezávislá na pomíjivých náhodných milostných dobrodružstvích. 

Afirmace: Soustřeďuji se a pamatuji na své vnitřní hodnoty.

Býk

Odpočinek se dá prožít i tak, že usednete k dlouho odkládanému napsání svého blogu, namalování obrazu, navštívíte lekci jógy nebo orientálního tance. V každém případě se jedná o využití své tvořivosti a představivosti, nápomocna může být uklidňující hudba. Ve vztahu někteří prožijí den plný citů, náklonnosti, porozumění. Je dobré druhým naslouchat i být dobrým rádcem. V opačném případě se z vás může stát mrzout a tím vy jistě nechcete být.

Afirmace: Za vědomého přijetí své sexuality prožiju zkušenost proměny a jednoty.

Blíženci

Cítíte únavu a ustrnutí na jednom bodě? Pro tento dočasný stav možná přehlížíte nové příležitosti, které už se vám nabízejí. Bylo by dobré se pohnout z místa, jenže vy nejspíš čekáte, až se něco stane. Vaši obvyklou chuť něco podniknout zahalila nuda a tím vaše odklady způsobují, že máte málo energie. Prozkoumejte tedy okolnosti, podívejte se situaci na kloub, než abyste ji prostě jen tak přijali.

Afirmace: Užívám si našeho společného emocionálního bohatství a svobody.

Rak

Straňte se manipulace, podvodů a zastrašování. Vítězství z těchto pletich by vás netěšilo více, než pár dní a následná konfrontace by byla o to více neuspokojující. Čas ukáže, co vám dnešní situace měla objasnit a vy si uvědomíte, že je někdy potřeba zpytovat svědomí. V partnerských vztazích buďte obezřetní, i slovo je nebezpečná zbraň, předejdete tak prožívání hořkosti. Pokud dokážete přijmout skutečnost, že není šprochu, by nebylo pravdy trochu, můžete se poučit a příště se nemíchejte do pomluv, tyto praktiky vás zbytečně připravují o vaši energii. Berte to s nadhledem.

Afirmace: Otevřeně ukazuji svému partnerovi a okolí své úzkosti a obavy.

Lev

Mohou se připravovat nové pracovní podmínky, něco, co vás vytrhne z každodenní rutiny, kdy je dobré dát najevo ochotu umět se přizpůsobit změnám. To se může týkat změny nadřízeného, změna učitele, nového kolegy nebo pro vás nová oblast pracovních úkolů, a to i tak, že na novém působišti. Vše má svůj čas, začátek i konec, možná zažijete soulad s přirozenými rytmy života. Vaše silná vůle čeká, až ji vložíte do něčeho nového. 

Afirmace: Jsem v souladu se životem, jsem přitažlivá/ý a mé myšlenky mají úspěch.

Panna

Odkládáte-li už dlouho něco nepříjemného, třeba nějaký telefonický hovor, je zde velká šance k úspěšnému vyřízení. Projevte své kouzlo osobnosti, to vám pomůže k vítězství, spokojenosti, radosti. Čeká vás harmonické setkání s přáteli, to vše a ještě víc vás může potěšit. Můžete navázat výhodné vztahy a známosti, zúčastnit se společenských akcí se sklenkou dobrého vínka, kde můžete uzavřít plodné pracovní projekty. V oblasti zdraví je vhodné doplnit vápník a ten je nejvíce obsažen v sedmikráskách, ještě rostou. Nemusíte si vařit čaj, můžete si je přidat do polévky. 

Afirmace: Uznáním protikladů se stávám úplným.

Váhy

Protipóly se navzájem propojují. Zdá se, že jste v sobě našli klid a mezi vašimi potřebami a touhami se nastolila harmonie a tím máte rovnováhu mezi duševní a citovou stránkou vaší osobnosti. Dejte na svůj rozum i srdce a věřte, že vás dovedou k moudrému a správnému rozhodnutí. Z něho můžete těžit ještě i nastávající dny s uvědoměním, že zlatá střední cesta je základ pro dosažení cílů. Spory na pracovišti mají velký předpoklad k urovnání.

Afirmace: Počkám na správnou chvíli a pak budu jednat.

Štír

Kde klamete sebe a kde druhé? Kde utíkáte před problémem a nepřiznáte si to? Je na čase vypnout a odpočívat, oprostit se od starostí. Zvyšte svou sebekázeň a tam, kde to bude zapotřebí, nebojte se vzdorovat. Velké ambice však potřebují nastavit správnou míru. V každém případě to znamená, nevzdávat se a vydržet až do konce. Mělo by vám to přinést uvědomění si všech zranění. Toto vše by vám nemělo narušit den s uvědoměním, že není každý den posvícení. Patent na rozum nebyl nikomu dán shůry.

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí našich společných vnitřních sil.

Střelec

Něco je ve vzduchu a vy zatím nemáte vůbec ponětí, co se k vám blíží za události. A najednou je tu potěšující zpráva, událost, něco, co se objeví jako blesk z čistého nebe. V povolání to může oznamovat povýšení, uzavření dlouho táhnoucích se obchodů. Je to proces rozvoje, najednou vás napadnou takové možnosti, o kterých jste neměli zdání a to jste už vymysleli sto nefungujících způsobů, jak otevřít trezor, když jste zapomněli kombinaci čísel. I v osobních vztazích je velká šance urovnat dlouhodobé spory.

Afirmace: Svou přítomností a otevřeností vnáším do našeho vztahu světlo.

Kozoroh

Tento den vám bude přes situace ukazovat, že spravedlnost je pro někoho nakloněna a druhému se může zdát, že osud stojí proti němu. Miska vah musí být v rovnováze. Můžete pocítit, že vás život zkouší zkouškou v podobě učení z vlastních chyb, kdo je pochopí, dostane se mu osvícení, pochopení, co po vás život žádá a jak funguje karma. Věřte, že ponesete odpovědnost za vlastní jednání a nic se nedostaví zadarmo. Využijte právní předpisy. Ve vztahu byste dnes měli dojít k uvědomění, že vztah si nelze pojistit uzavřením manželstvím nebo smlouvou. 

Afirmace: Věřím ve vyšší spravedlnost, která vše vyrovnává.

Vodnář

Někdy stojíme před branou a bojíme se vzít za kliku, vždyť je stejně zamčeno. Jenže ty dveře jsou otevřené po celou dobu, kdy chodíte okolo a strach vám nedovolí prostě vejít. Pokud stojíte na rozcestí nebo máte před sebou překážky, zkuste uvěřit vaší intuici, ona je tou, co vás může nasměrovat tím správným směrem. Den je příznivě nakloněn tvůrčí činnosti, obzvlášť v oblasti umění, pusťte se s chutí do toho. Vhodná je meditace na rozpuštění strachu.

Afirmace: Každou noc se učím ze svých snů.

Ryby

Buďte si vědomi toho, že trvalé hodnoty zrají pomalu a jistě. Ten kdo dokáže trpělivě čekat na sklízení svých plodů, ví, že dobrý obchod se nedá uspěchat. Hmatatelný výsledek, viditelný skutek vás dnes uspokojí více, nežli plánování a všechny ty řeči okolo toho. Úspěch je nakloněn těm, jež budou o krok napřed před ostatními. Ve vztahu můžete zažít, že trvalá a dlouhodobá přátelství, spolehlivost a věrnost znamenají více, nežli přelétavost a změna v opojení nového kouzla. Ale tam, kde byste pociťovali ohrožení vaší jistoty, můžete zaznamenat nebezpečnou žárlivost.

Afirmace: Mé tělo je můj chrám.

Karta dne k poslechu - 2.poháry Horoskop na sobotu. Kamarádství, Láska, usmíření. Z kamarádství může vzniknout bezpodmínečná Láska.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu