Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 4. 2. * Karta dne - Blaženost, radostný den.

Jak to vidí Tarot při první únorové neděli, necháte se inspirovat předpovědí pro vaše znamení Zvěrokruhu? Denní karta je v rytmu blaženosti, dopřávání si radovánek. Dělejte co vás baví, avšak nastavte správnou míru.

Dnešní horoskop  pro všechna znamení -  4. 2.  * Karta dne -  Blaženost, radostný den.

„Většina věcí je lepší dělat jako koníčka, než se tím živit.“ — František Segrado

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

Beran

Všímejte si znamení. Nějaká závislost končí. Vstupujete do nového životního období. Ti, kteří trpěli bolestí zad mohou dnes pocítit úlevu. Dejte si předsevzetí odpustit sobě a druhým, můžete zažít pocit, jakoby vám někdo odebral břemeno z vašich zad a najednou se před vámi otevřou nové možnosti. Tam, kde máte pocit, že jste pochybili dostanete druhou šanci a můžete změnit to, co se zdálo už konečné, neměnné. Věnujte péči vylučovacím orgánům.

Afirmace: Uvolňuji se ze starých pout.

Býk

Zastavte se, zamyslete se, zda si nesete starosti celého světa na svých bedrech. Znáte sochu Atlase, který si naložil starosti všech a ty ho stahují k zemi? Takto se dnes můžete cítit i vy. Uvědomte si, že nejste zodpovědní za všechno a za všechny. Znáte bobříka mlčení? Pro příště si v zaměstnání neberte tak velkou zodpovědnost, protože vám to odebírá energii a pociťuje vnitřní napětí.To může způsobovat migrénu a té můžete předejít čajem Ginkgo biloba a lípy.

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí mých vnitřních sil.

Blíženci

Je tady den k vyjádření citů. Líbí se vám někdo z okolí a doposud jste váhali s vyjádřením Láskyplného gesta? Pak využijte energii dne, která je tomuto nakloněna. Můžete být v opojení, že jste potkali prince na bílém koni nebo, že jste se ocitli v sedmém nebi. Jakýkoliv projekt by měl mít úspěch, dejte do toho nadšení. Vydejte se na cestu, za dobrodružstvím, určitě vám to rozšíří obzory. Nemusíte ani moc neutrácet. I za malý peníz se dá prožít velké dobrodružství. 

Afirmace: Jsem otevřena životu ve společenství, které mě naplní a obohatí.

Rak

Abyste vytěžili z dnešního dne co nejvíce, bude moudré si uvědomit, že jsou jistá pravidla morálky, která je zapotřebí ctít a dodržovat, pak se vám to vrátí v podobě podnětné rady od nějaké autority, učitele, rádce. Dodržujte tradice, mějte mysl otevřenou pro nové podněty, soustřeďte se na to, co se projeví i do budoucnosti. Pro ty, kteří plánují manželství je dnešní den nakloněn k tomuto rozhodnutí. Uctívejte tradice a vše, co je spojené s vírou, jako třeba křtiny, zásnuby, svatba. Nepodléhejte pokušení a buďte druhým vzorným příkladem.

Afirmace: Soustřeďuji se a pamatuji na své vnitřní hodnoty.

Lev

Je čas na vyjádření myšlenky, že máte plán, že váš nový cyklus začne na vyšší úrovni s vyššími cíli. Vaše upřímnost vám otevře dveře. Dostanete se na místo, které jste si dlouho přáli. Najdete domov ve svém nitru. Máte li před sebou cestu do zahraničí, měla by to být velmi úspěšná cesta. Svět patří vám.

Afirmace: Mé místo je zde, plním své poslání.

Panna

Dnešní setkání se ženou středního věku může být pro vás inspirací. Je tady vždy pro každého, umí naslouchat a dávat ty nejlepší rady. Miluje zvířátka a oni milují jí a to nejen pro pamlsky, které jim dává. Ona totiž umí vytvořit v jakýchkoliv podmínkách teplo domova. Je věrnou ženou a ke svému životu nepotřebuje luxus a pozlátko. Dokáže peníze vydělat, výhodně investovat, ušetřit. Které z těchto vlastností jsou vám blízké a které vás naopak u takových žen iritují? Zamyslete se nad tím, zda vám jsou takové vlastnosti blízké a chcete přijmout za své. Dejte péči sobě a vnímejte potřeby druhých okolo vás.

Afirmace: Vypínám a uvoňuji se.

Váhy

Toužíte a plánujete založení rodiny? Nebo se sejít se svými bližními? Využijte energie k sdružování s rodinou, se svými přáteli, účastněte se společenské události. Věnujte péči i své matce, možná dojdete k uvědomění, kolik toho pro vás dělá, někdy na úkor svého volného času. Kdo věnuje více péče druhým, nežli sobě, může trpět nedostatkem vápníku. Proto ho doplňte mákem a sedmikráskovým čajem.

Afirmace: Uznáním protikladů se stávám úplným.

Štír

Tento den bude přívětivý situacím a projektům s trvalými hodnotami. Slibuje vám prosperitu a zabezpečení. Za muže mluví činy a skutek. Ukázaná platí. Slova omezte na minimum a buďte více praktičtí. Vyplatí se poctivost a být o krok napřed před ostatními. Využijte svých získaných zkušeností a novoty pokud možno nezařazujte do svých plánů a projektů. Držte se prověřené jistoty. Nezapomeňte na Lásku a nenechte se lacině omámit. 

Afirmace: Mé tělo je můj chrám.

Střelec

Přichází den, který nabízí těm, kteří se cítili zdravotně oslabeni a bez energie. Přijměte ho jako klíčový k uzdravení a k posunu k lepším zítřkům. Vaše snaha v zaměstnání se může dočkat uznání, ocenění a pocitu seberealizace. Využijte jedinečné možnosti k úspěšnému podnikání, k uskutečnění nových, neobvyklých projektů. Společné projekty všeho druhu slibují velký úspěch. A to při vydělávání peněz nebo docházení s partnerem do skupiny duchovního rozvoje.

Afirmace pro tento den: Ve společenství s partnerem rozvíjím své vnitřní i vnější bohatství.

Kozoroh

Buďte všímaví, přichází den plný výzev. Možná si budete hrát na dobrodruha s horkou hlavou, šířit náladu plnou podnikavosti, budete mít větší ochotu riskovat. Je to čas, kdy překypujete vitalitou a temperamentem, nadšením a radostí ze života. Mějte svou zbrklost, vznětlivost a netrpělivost pod kontrolou. Čekáte na dopravce a on nedodržel čas určení? Zůstaňte v klidu. Ne každý má dochvilnost jako dar od Boha. Svou vášeň můžete nasměrovat k někomu, kdo by se rozmýšlel ještě příští měsíc a popostrčit ho dál.

Afirmace: Svou sílu a dynamiku prožívám svobodně.

Vodnář

Není každý den posvícení a ten dnešní si vás prověří, zda umíte přijmout i porážku, prohru a strach ze ztroskotání. Možná budete postaveni tváří tvář pomluvám, závisti, pocitu, že spravedlnost se k vám otočila zády. Je na vás, zda dokážete přijmout skutečnost, že není šprochu, by nebylo pravdy trochu, můžete se poučit a příště se vyhnout obloukem pomluvám. Ty vás zbytečně připravují o vaši energii. Přijměte tuto skutečnost s noblesou.

Afirmace: Otevřeně ukazuji svému partnerovi a okolí své úzkosti a obavy.

Ryby

Svou otevřeností ve vztahu dejte šanci projevit se i vašemu partnerovi tam, kde byl před vámi nepřístupný. Obchodní cesty mají zdárný předpoklad k úspěchu. Pro někoho třeba i koupě letního zájezdu na první chvíli. Potřebujete-li inspiraci, motivaci k nápadu, pakpřijměte radu mladého člověka, který vám může náhle vstoupit do cesty, který bude z rukávu tahat jeden nápad za druhým. Na vás pak bude, který přijmete za svůj.

Afirmace: Oddávám se své Lásce a můj strach se rozplývá.

Mějte příjemný den. Ilona.*

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu