Zpět na články

Dnešní horoskop ♑ pro všechna znamení - 6. 2. 2024 / Karta dne - Magie, kouzla Lásky.

Předpověď denního horoskopu pro všechna znamení. Využijte energie Karty dne Mága. Možná zažijete pocit, že jsou věci mezi nebem a zemí. Čarovat se dá i v kuchyni.

Dnešní horoskop ♑ pro všechna znamení - 6. 2. 2024 / Karta dne - Magie, kouzla Lásky.

„Vše má své kouzlo, ale ne všichni ho vidí.“ Konfucius

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

Beran

Buďte to dnes vy, kdo bude pro ostatní příkladem a to třeba tak, že se zasmějete vlastním omezením a budete hledat vhodnější řešení, pomáhejte sobě i druhým. Ve vztazích se nenechte ovládat, naopak navrhněte otevřené jednání. Kdo umí ovládat magii má dnes šanci ji využít pro správnou věc a dojít k uvědomění, že jsou věci mezi nebem a zemí. Nejmocnější kouzlo na zemi je Láska, je to mocná čarodějka. Zvolte dietnější stravu.

Afirmace: Komunikuji lehce, otevřeně a svobodně.

Býk

Ve vztazích někteří prožijí den plný citů, náklonnosti, porozumění. Měli byste se postavit tváří tvář své sexualitě a vášnivosti. Síla sexuality je základní energie, měla by vám přinést velký potenciál transformace. Nebojte se ji konstruktivně využít. Je dobré druhým naslouchat i být dobrým rádcem, zároveň i svému  svému nitru, kdy možná zjistíte, že někde uvnitř máte ukrytou žárlivost, pocit ohrožení, který pramení právě z této vlastnosti. Dejte druhým svobodu a tím ji dáte především sobě. 

Afirmace: Za vědomého přijetí své sexuality prožiju zkušenost proměny a jednoty.

Blíženci

Tento den vás vyzývá k novým začátkům. Naplánujte si do svého žití nové podmínky, nový domov, nové koníčky a vše, co vám dělá radost. Spoléhejte na svůj instinkt. Někteří vás možná budou považovat tímto nastavením za pošetilce, vy však víte, že chcete žít dle svého jako malé děcko a ne podle pravidel, které určil někdo cizí. Vymaňte se ze závazků, které vám berou svobodu. Myslete hlavně na své pohodlí.

Afirmace: Je krásné moci znovu začít.

Rak

Vašim dětem a rodině buďte autoritou, vyslechněte si jejich moudra a rady a zakončete komunikaci tak, že poslední slovo bude to vaše. Máte dost energie, potřebnou důslednost, abyste uvedli vše do pořádku, vyjasnili si nedorozumění a dokončili rozdělanou práci. Vhodné je se pustit do důkladného úklidu bytu, připravit se na jaro, zaplatit čekající účty. Ženy by neměly hledat v muži perfektního otce, jinak je to bude nutit bojovat se svými energiemi, vedoucí k přesvědčení o nedostatečnosti partnera. Posilněte svou Třetí čakru. 

Afirmace: Vše mám pod kontrolou a dosahuji svého cíle.

Lev

Vzkaz v láhvi od vašeho Já, neignorujte varovné signály vašeho těla a přepněte do modulu odpočinek. Možná právě proto, že jste v minulých dnech přespříliš pracovali a nyní nadešel čas ujasnit si priority, posunout věci, které mohou mít pár dnů odklad. V opačném případě vás mohou okolnosti donutit ke klidu nebo v podobě lehké nemoci pozastavit a vy těch pár chvil odpočinku proměníte na několik dnů, týdnů. Je na zvážení si udělat čas pro sebe a na zasloužený odpočinek. 

Afirmace: Otevřeností dospěji k jasu.

Panna

Zdá se, že jste se v minulých dnech chovali neutrálně, byli jste nerozhodní a nedokázali jste se nadchnout pro své plány. Připravte se na to, že budete potřebovat odvahu na nadcházející změny. Je možné, že budete řešit spor se sousedy nebo v jiných vztazích, zachovejte tedy trpělivost a rozvahu. Neutíkejte před zodpovědností. Ať už to dopadne jakkoliv, ale nebuďte ten, který sedí v koutě. 

Afirmace: I v boji zůstává moje srdce otevřeno.

Váhy

Mějte se na pozoru před manipulací, podvody a zastrašováním. Vítězství z těchto praktik by vás netěšilo více, než pár dní a následná konfrontace by byla o to více neuspokojující. Možná budete čelit pomluvě, závisti nebo pocitu, že spravedlnost k vám otočila zády. Přijmutím skutečnosti, že není šprochu, by nebylo pravdy trochu se můžete poučit a příště se nezaplétat do pomluv. To vás pak připravuje o vaši energii. Dívejte se na situaci z ptačí perspektivy.

Afirmace: Otevřeně ukazuji svému partnerovi a okolí své úzkosti a obavy.

Štír

Neustupujte od svého morálního nastavení ani po malých krůčkách, tím spíše byste si nebyli vědomi následného změkčování vašich zásad. Přichází čas si odpovědět na tyto otázky. Co si nechcete přiznat? Co jste činili proti svému přesvědčení? Láká vás nějaké pokušení? Kde jste pasivně přihlíželi bezpráví? Kdo vás ovládá a negativně ovlivňuje? Dnes nezačínejte nic zásadního a termín odsuňte na jiný den. Dbejte opatrnosti ve finanční sféře. Nesázejte vše na jednu kartu. 

Afirmace: Svou situaci jsem si způsobil/a sama, a proto ji také sám/sama změním.

Střelec

Naslouchejte hlasu svého srdce, to vás nezklame. Dělat to, co vás baví a činí šťastným se dnes rozhodně vyplatí a zúročí. Jakýkoliv projekt by měl mít úspěch, dejte do toho energii a nadšení, převezměte zodpovědnost i povinnosti od svých kolegů, kde víte, že je to ku prospěchu. Pokud se vydáte na cestu, na výlet, zcela určitě vám to rozšíří obzory, avšak je potřeba zbytečně neutrácet. I za malý peníz se dá prožít velké dobrodružství. 

Afirmace: Jsem otevřena životu ve společenství, které mě naplní a obohatí.

Kozoroh

Výzva pro tento den. Změňte destruktivní vzorce chování i myšlení. Ve vztazích může přinést dnešní den zkoušku, kdy vztah nemusí vést k rozchodu, protože právě pod jejím vlivem podstoupíte prověření dalšího trvání a vývoje zároveň. To znamená, že se nejedná o skutečné ztroskotání, leč prověření vašich možností a obav ze ztráty. Vaše nohy žádají zvýšenou péči v podobě koupelí, masáží, odlehčení.

Afirmace: Jsem otevřena a připravena být upřímná k sobě a k svým potřebám.

Vodnář

Chcete nést na svých bedrech starosti celého světa? Překážky nejlépe zdoláte tím, že si konečně dopřejete radovánky, které jste dlouho odkládali. Uvědomte si, že nejste zodpovědní za všechno a za všechny. Vyzkoušejte bobříka mlčení. Pro příště si v zaměstnání neberte tak velkou zodpovědnost, protože vám to odebírá energii a pociťuje vnitřní napětí.To může způsobovat migrénu. Předejít tomu můžete i popíjením Ginkgo biloba, lípy, řebříčku. 

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí mých vnitřních sil.

Ryby

Odměna je na dosah, třeba v podobě pochvaly nebo finanční odměny. Den je nakloněn úspěšnému složení zkoušek, povýšení v práci, skvělé spolupráci s kolegy na společném projektu. Odměnou vám může být to, že si vás někdo všimne a navrhne zvýšení platu. V oblasti partnerských vztahů je vhodná společná meditace a upřímný rozhovor o oblastech, které vás uvnitř tíží. Nenechte denní rutinní záležitosti, aby vás přemohly a nasaďte plně své duchovní, tělesné i duševní síly k překonání těchto výzev.

Afirmace: Pronikám do všech dimenzí našeho vztah, a tím se přibližuji svému partnerovi.

Karta dne k poslechu - Mág

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den.°

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu