Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 9. únor 2024 / Karta dne - Uvíznutí, rozum výše jak srdce. ♥

Páteční předpověď z Tarotových karet všem znamením. Karta dne oznamuje, že tento den může být o uvíznutí mysli. Připusťte si svou dočasnou bezmoc a nechte věci dít o vás, bez vás.

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 9. únor 2024 / Karta dne - Uvíznutí, rozum výše jak srdce. ♥

„Choďte nohama po zemi, srdcem ale buďte stále v nebi.“ — Giovanni Bosco

*Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

Beran

Nechte inspirovat partnerem a pozorujte rozdíly vaší komunikace. Využijte přicházející energii k rozhodnutí o velké změně ve vašem životě. Naplánujte si stěhování, rekonstrukci nebo výměnu bytu, odchod za prací snů. Nebo zvažujete se zasnoubit? Čekají vás zkoušky? Nenechte prostoupit trému, aby vás paralyzovala. 

Afirmace: Chápu a jsem chápán/a.

Býk

Jak jste na tom byli včera? Uzavřeli jste staré nastavení a vstupujete k novému dni s kladným přesvědčením, že se konečně přestěhujete, změníte povolání za to, které jste dlouho odkládali? Věřte, že tento den je pro tato rozhodnutí velmi příhodný a je nakloněn veškerým změnám. Neobávejte se této změny, je vám dána potřebná síla k jejímu naplnění. Tak odplynou některé iluze a tím se uvolní energie pro vznik nového života i vědomí. Je to přechod ze tmy do světla. Udělejte něco nově. Třeba začněte dobrým skutkem nebo přestaňte s nějakým zlozvykem. 

Afirmace: Jsem připravena/ý vnitřně zemřít, abych se znovu transformací narodila.

Blíženci

Dnešní setkání se ženou středního věku vás může inspirovat. Ona totiž umí vytvořit v jakýchkoliv podmínkách teplo domova. Je věrnou ženou a ke svému životu nepotřebuje luxus a pozlátko. Dokáže peníze vydělat, výhodně investovat, ušetřit. Které z těchto vlastností jsou vám blízké a které vás naopak u takových žen iritují? Dnes máte možnost se zamyslet nad tím, zda vám jsou takové vlastnosti blízké a chcete přijmout za své. Dejte péči sobě a vnímejte potřeby druhých okolo vás.

Afirmace: Vypínám a uvoňuji se.

Rak

Být ve svém středu a klidu bez společnosti jiných se občas vyplatí, můžete slyšet svůj vnitřní hlas a utišit tak velké množství myšlenek. Pokud má do vašeho života vstoupit něco nového, je potřeba zpracovat staré stíny. To může vyžadovat dočasné odloučení. Z osamělosti se může zrodit samota, což je zkušenost splynutí s vesmírem. Po této zkušenosti, poznání svého vnitřního prostoru, je člověk připraven na zralý vztah. Nerozhazujte finance, city ani vlastní sílu. Schopnost přijmout omezení je zkouškou, která vás čeká. Tento úkol je jen a jen na vás, tím poznáte sebe sama.

Afirmace: Přijímám omezení a vyrovnávám se s nimi s dobrou vůlí.

Lev

Buďte obeznámeni se skutečností, že se může najít někdo, kdo vám cosi nebude přát a najde si způsob, jak vám škodolibě ublížit. Pokud zažijete porážku, je dobré ji přijmout a poučit se z ní. Porážky nejsou nic jiného než nepoznaná vítězství. Berte to s nadhledem. Můžete svou energii využít i tvůrčím způsobem, místo toho, abyste jí nechali prostoupit do úzkosti, postavte se k životu i k partnerovi tváří tvář. Pak nastane situace, která ukáže, zda byly vaše děsivé vize opodstatněné. 

Afirmace: Otevřeně ukazuji svému partnerovi a okolí své úzkosti a obavy.

Panna

Dnes máte na to se zastat slabších, postavte se na jejich stranu, ocení vaše pochopení. Vaše myšlenky by měly ovlivnit druhé a inspirovat je za účelem dosažení efektivní komunikace. Někteří z vás mohou projevit sklony k sociálnímu cítění, milosrdenství, dobročinnosti, dávání nezištných darů. Vaše laskavost a velkorysost je příležitostí, jak pomoci potřebným a právě v tento den by měla být dvojnásobně zúročena. Pokud toužíte po nějakém projektu, kde nemáte potřebnou finanční základnu, mějte oči otevřené, nabízí se vám šance najít sponzora pro vaše záměry z výhodného setkání.

Afirmace: Vděčně užívám daru našeho úspěchu.

Váhy

Možná budete mít dojem, že věci okolo vás stojí a nic nehýbe. A přitom vy máte tolik nápadů a hlavu plnou inspirace. Věřte ale, že ne vždy je dobré věci uspěchat, vše má svůj čas a je zde doba vhodná k zahálení, aby přinesla plody v ten správný čas. Někdy je méně více. Dojděte k tomuto uvědomění a nelámejte věci přes koleno. Zkuste nechat věci, ať se dějí o vás bez vás a věřte, že ten správný okamžik k uskutečnění vašich plánů nepropásnete.

Afirmace: Vždy dostanu to, co potřebuju nejvíce.

Štír

Sen, který se vám bude zdát nebude jen tak nahodilý, možná trochu prorocký.  Dobrá rada pro tento den zní, trpělivost přináší růže. Sledujte vývoj událostí do doby, než vnitřně usoudíte, že nadešel ten správný okamžik k jednání. Nechte se vést a spolehněte se na svůj vnitřní hlas, pocity a náladu. Rozum dnes nechte odpočívat. Vaše vlastní rozhodnutí vám přinesou pokrok. Někdo z okolí vám svěří informaci, kterou byste neměli pustit dál. 

Afirmace: Otvírám se a připravuji se na novou cestu.

Střelec

City dnes odložte stranou, budete muset dojít k rozhodnutí, přestože jste ustrnuli v pomyslném klidu. Je načase se postavit tváří tvář nějakému strachu a přiznat si některé nepříjemné skutečnosti. To se může týkat jak vztahu, kdy zvažujete, co dál nebo i v zaměstnání. A pokud se vám to nepodaří, nezoufejte a vyčkejte, až do hry vstoupí nějaký nový faktor. Rozhodně nestrkejte hlavu do písku jako pštros. Ulevte své duši a zklidněte tok svých myšlenek.

Afirmace: Sdílím s partnerem svou průzračnost a vnitřní mír.

Kozoroh

Kdo nemá rád překvapení a radostné novinky, záblesk ducha nebo podnětný nápad? To vše k vám dnes letí rychlostí blesku. Ve vztahu je šance, že zavane čerstvý vítr a váš vztah se vydá novým, rychlým směrem, proto se nebraňte společnému výletu nebo adrenalinovému sportu. Mluvte na rovinu a ne v hádankách. Neříkejte pojďme společně sledovat hvězdy, mluvte na rovinu a vyjádřite, že máte chuť se tělesně sblížit, milovat. Je potřeba zastávat jasné stanovisko. Výsledky vás jistě obšťastní. V oblasti zdraví předejděte potížím s hlasivkami a bolestí v krku.

Afirmace: Svou přítomností a otevřeností vnáším do našeho vztahu světlo.

Vodnář

Něco se chystá a vy o tom nemáte ponětí. A náhle přijde potěšující zpráva jako blesk z čistého nebe. Pro někoho to může být povýšení nebo uzavření dlouho táhnoucích se obchodů, urovnání partnerských sporů. Je to proces rozvoje, najednou vás napadne tolik možností, které jste v minulých dnech neměli šanci vymyslet a to jste nad nimi strávili desítky, možná stovky hodin. Zapomněli jste PIN? Může se vám zablesknout.  

Afirmace na vztahy: Svou přímostí a otevřeností vnáším do našeho vztahu světlo.

Ryby

Dnešní den by vám měl od časného rána přinášet radost, pokud navštívíte svou rodinu, děti nebo místa, kde jsou rodiče společně v zájmových kroužcích se svými ratolestmi. Pokud nikoho takového okolo sebe nemáte, můžete počítat s následujícími dny, a to třeba pozvánkou na svatbu, rodinného výročí, narozenin nebo podobné rodinné oslavy. Tam, kde si v práci nevíte rady a tápete je na místě si říct o radu od zkušeného kolegy nebo z okruhu vašich přátel. Neberte to jako soutěžení, nýbrž jako přátelskou spolupráci.

Afirmace: Vyzařuji Lásku, kterou jsem dostala.

Karta dne k poslechu - Viselec https://www.youtube.com/watch?v=1ohBJPaud6g 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu