Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 11. 2. * Karta dne - Spravedlnost.

Jak to vidí Tarotové karty v nedělní předpovědi? Necháte se ispirovat? Karta dne nabádá ke spravedlnosti. Jednejte čestně. Pokud si koupíte do svého domova něco nového, toho, co jste víc jak rok nepoužili, se zbavte. Nastavte rovnováhu ve svém životě. Více ke kartě dne na konci příspěvku.

Dnešní horoskop pro všechna znamení -  11.  2.  * Karta dne - Spravedlnost.

Kdo seje vítr, sklidí bouři.“ 

QUI VENTUM SEMINAT, TURBINEM METET. Latinské přísloví

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

Beran

Někdo mohl vaši důvěru špatně pochopit a zneužít ji. Srdce se možná bude bránit, zato rozum bude dnes dobrým rádcem. To, že usoudíte, že s obchodním partnerem už nemůžete dál podnikat, možná bude v rozporu s vaším srdcem, ale pro tentokrát zkuste uvěřit rozumu, jinak byste se neposunuli dál. Odhalení falše a následná konfrontace na pracovišti vás možná nemine. Žárlivost je vlastnost, která za zaměřena na přivlastňování, nenávist, násilí. Když sami sebe budete přijímat a milovat, přestanou platit vzorce, které vás k žárlivosti nutí. Někdo třetí vstoupil mezi vás.

Afirmace: Tím, že vstřebávám svou žárlivost, nacházím cestu zpět k sobě.

Býk

Z čeho máte dnes strach, měli jste sen, který vám nedal spát a myslíte si, že to všechno se vám stane i v realitě? Někdy stojíme před branou a bojíme se vzít za kliku, vždyť je stejně zamčeno. Jenže ty dveře jsou otevřené po celou dobu, kdy chodíte okolo a strach vám nedovolí prostě vejít. Pokud stojíte na rozcestí nebo máte před sebou překážky, zkuste uvěřit vaší intuici, ona je ta, co vás může nasměrovat tím správným směrem. Den je příznivě nakloněn tvůrčí činnosti, obzvlášť v oblasti umění, pusťte se s chutí do toho. 

Afirmace: Každou noc se učím ze svých snů.

Blíženci

Něco je ve vzduchu a vy zatím nemáte tušení, co by to mohlo být. Může to pro vás doslova znamenat osvícení. A náhle může přijít potěšující zpráva, událost, něco, co vám dokáže zvednout náladu. Budete v centru dění, očekávejte větší příliv zpráv, emailů. Mluvte s druhými na rovinu a dostane se vám uspokojivé odpovědi a uzavření dlouho táhnoucích se obchodů. Ve vztahu je šance oživení a nová energie.

Afirmace: Svou přítomností a otevřeností vnáším do našeho vztahu světlo.

Rak

Vaše dosavadní jistota může být náhle zlomena a vám se může zhroutit pomyslná obrana jako domeček z karet. Nemůžete být uzavřeni ve své ulitě před okolím do nekonečna. Vaše ego se najednou může cítit jako loďka na rozbouřeném moři bez kompasu a kapitána. I přesto se těšte se na vše nové. Až se uvolníte z pout, nové obzory uvidíte jasněji. Smiřte se s tím, že jisté věci se dějí a možná budete překvapeni, jaké nové možnosti se vám otevírají.

Afirmace: Nechávám věci běžet.

Lev

Tento den může ohlašovat příchod nového vztahu, Lásky a všeho, co k ní patří. Věnujte dárky a jídlo chystané s Láskou. Řiďte se přáním srdce, nikoliv vedením přání vašich smyslů. Může ohlašovat rozhodnutí v tom smyslu, že někdy Láska i hory přenáší, ale někdy si žádá oběti, v podobě stěhování nebo opuštění nějaké stability, jistoty a nebo rozhodnutí buď a nebo.Takže se ukažte, co dokážete pro Lásku obětovat. Další rozhodování může být týkající se dětí nebo starší generace.  

Afirmace: Láska není problém, který by se měl řešit, je to mystérium, které se musí žít.

Panna

Zacházejte s Láskou a s partnerem Láskyplně. Projevujte si náklonnost v maličkostech všedního dne. Pokud budete k sobě pozorní a ohleduplní, je to zdárný předpoklad pro společný růst. Buďte otevření s vizí, že lze najít vlivem nových zkušeností nové cesty, na jejichž konci se před vámi otevřou a rozvinou dlouhodobé a radostí protkané obzory. Tento den vás vyzývá k započetí nových projektů, úkolů, učení. Chodili jste rádi do školy? To si můžete znovu zopakovat třeba nastoupením do vzdělávacího kurzu, autoškoly nebo můžete začít pracovat na novém projektu.

Afirmace: Uvolňuji, pouštím a důvěřuji.

Váhy

Dnešní den můžete být takový, že dojdete ke k zjištění, že jste se před pár dny uzavřeli před světem ve věži poskytující údajnou jistotu, která se však náhle začíná otřásat. Tato jistota mohla být mylně vnímána jako ochrana před nepříjemnými vlivy minulosti, neporozumění v zaměstnání od kolegů nebo naopak ujišťování sebe sama, že toto místo je pro vás nejlepší, a proto v něm chcete zůstat napořád. Počáteční šok a odpor může odeznít čím dříve přijmete skutečnost, že jsou prostě věci, nad kterými už nemáte vliv a vy budete moci s klidem v srdci říct, že jste pocítili náhlou úlevu. 

Afirmace: Nechávám věci běžet.

Štír

V tento den by se vám mohlo ulevit, protože může přijít nenadálé ukončení něčeho, co vás dlouho tížilo. Možná řeknete bez rozmyšlení sbohem a šáteček. Výsledek může být jiný, než jste doufali, ale to může být zrovna to nejlepší, co by se mohlo stát, protože s tím odejde veškeré napětí. Jak se říká dvakrát měř, jednou řež, proto nebuďte zbrklí, abyste něco neuváženě nehodili přes palubu, což by vás později mohlo mrzet. 

Afirmace: Jsem připravena rozeznat své iluze a nechat je padnout.

Střelec

Dívejte se na situaci tak, jaká ve skutečnosti je. Neočekávejte příliš a zaměřte se jen na dosažitelné. Pozor na nepoctivé jednání kolem vás. V práci se zaměřte na větší systematičnost. Nečiňte na partnera nepřiměřené nároky. Dnes si dejte pozor, abyste určili správnou míru tam, kde se při nedodržení střídmosti dostanete do stavu závislosti. Pomoci může poslech motivačních videí, semináře nebo osoby narozené ve znamení Štíra. 

Afirmace: Očišťuji se od všeho, co ruší můj vztah ke mně samotné a k mému partnerovi.

Kozoroh

Spoléhejte na svůj šestý smysl a nehledejte logiku tam, kde jsou problémy ukryty hluboko pod běžným vnímáním. Ve vztahu se můžete vzájemně podporovat v rozvíjení intuitivních schopností. Můžete druhým poskytnout dobrou radu, ale pouze tehdy, když vás o ní někdo sám požádá. Buďte si vědomi toho, že nevyžádaná rada - žádná rada. Večer využijte k relaxování, meditování a soustředění se na zvýšený příjem pozitivní a obohacující energie.

Afirmace: Důvěřuji svému intuitivnímu vědění a sdílím je s těmi, kteří jsou mu otevřeni.

Vodnář

Nespouštějte z očí svůj dlouhodobý cíl. Využijte již osvojených zkušeností, logické uvažování a argumenty podložené rozumem, nebuďte sobečtí, buďte trpěliví a poučte se z vlastních chyb. Masáž obličeje a šíje vám dnes udělá radost nebo i vy někomu tímto můžete vykouzlit úsměv na duši a ve tváři. Dnes byste měli zavést do svých stravovacích návyků nový řád, odlehčenou stravu a více se věnovat svému zdraví. To se týká jak vnější, tak vnitřní krásy.

Afirmace: Vypínám a uvoňuji se.

Ryby

Jestliže dlouhodobě přemýšlíte o nějakém plánu, vizi, neobvyklém nápadu, je tady den, který je nakloněn nevšedním situacím. Dejte do zmiňovaného náboj, odvahu a mějte oči otevřené, co se k vám dostane rychlostí blesku. Je třeba rozvinout svou ctižádost a sebevědomí. Motivujte sebe i druhé, využijte ohnivé energie, která patří právě vám.

Afirmace: Sdílím svou ohnivou sílu s partnerem.

Karta dne k poslechu - Spravedlnost. Horoskop na neděli. Spravedlnost. Jak se do lesa volá.. Co zašel, to sklidil

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu