Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 12. 2. 2024 * Karta dne - Diplomacie, tah na branku.

Je tady začátek nového týdne. Zajímá vás přepověď pro vaše znamení? Karta dne - Diplomacie vyzývá k přemýšlení a konání dvou kroků napřed. jak v jiné dny. Využijte slev a obnovte si šatník. 👗 Více ve videu na konci příspěvku.

Dnešní  horoskop  pro všechna znamení - 12. 2.  2024   * Karta dne - Diplomacie, tah na branku.

„Ženy jsou lepšími diplomaty než muži - pokud se jimi ovšem opravdu nestanou.“ Roger Peyrefitte.

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

Beran

Tento den je pro vás výzvou, abyste splnili váš nejvyšší úkol, a tou je seberealizace. Ta by měla projevit při plnění úkolů, které jsou osudově dány pro každého z vás. Zisk přijde pouze v případě, budete-li ochotni k Láskyplnému dávání. Čím více dáte, tím více dostanete. V zaměstnání se může náhle objevit úspěšný obchod, výhra, které mohou vzbudit senzaci. Ve vztazích máte možnost získat skvělou životní partii. Dnes byste se měli zaměřit na překonání vlastnických nároků, nastavit si otevřené dávání a přijímání propojení Lásky, tvořivosti a duchovní výměny. 

Afirmace: Dělím se o svou Lásku otevřeně a poctivě.Čím víc dávám, tím víc dostávám.

Býk

Je mezi vámi někdo, kdo touží po Lásce? Možná vám dnes nečekaně někdo vstoupí do života a vy se ocitnete, jako byste byli zasažení Amorovým šípem. Zažijete pocit vzplanutí Lásky na první pohled, z kterého může vzniknout flirt, zamilovanost, přátelství, z něhož může časem nenásilně vzniknout i trvalý vztah. Ti, co žijí již v trvalém vztahu mohou napravit bývalé nedorozumění, spor a vnést do vztahu nový vítr. V zaměstnání může tento den pro vás znamenat dobrou spolupráci s kolegy, srdečné uvítání na obchodních cestách, při podnikání nebo změnu profese k lepšímu. 

Afirmace: Oddávám se své Lásce.

Blíženci

Začátek týdne pracuje pro vaši budoucnost. Cokoliv dnes začnete bude mít úspěch v následujících dnech, proto využijte vaše praktické dovednosti, získané znalosti, protože se vám otevírají neobvyklé cesty k úspěchu. Stůjte pevně nohama na zemi a počínejte si tak, abyste dospěli k uspokojivým výsledkům. Proto se nepřetvařujte a buďte hodnověrní. Nabízí se nová příležitost k uzavření skvělého obchodu nebo nabídka k novému úkolu, získání práce, která bude velmi dobře ohodnocena. 

Afirmace: Moje Láska je místem mé síly.

Rak

Zdá se, že pro ráčky nebylo odpočinku dost, a proto je tu opět výzva k pozastavení se. Dovolte si malou přestávku a zklidněte tok svých myšlenek. V tichu a odloučení od povinností, které můžete odložit uděláte pro sebe více, než když se budete přepínat. Nepřehlížejte alarmující signály vašeho těla, které vám vzkazuje, že i vy si zasloužíte odpočinek a potřebujete taktéž nabrat síly. Ten, kdo se přepíná je chtě nechtě zastaven v podobě nemoci. Je tedy na zvážení, jak se rozhodnete. Tělo a mysl jedno jsou.

Afirmace: Otevřeností dospěju k jasu.

Lev

Tento den pro vás neznamená učení a hledání nových informací, naopak využijte své dosavadní zkušenosti a poučení z vlastních chyb. Vaše okolí uvítá vaši pomoc, dobrou radu. Buďte trpěliví, zaměřte se na kreativitu, pozor si však dejte na tvrdohlavé počínání. Prověřte si vaše uložené finance. Nespouštějte z očí svůj dlouhodobý cíl. Shledání se ženou středního věku může být pro vás poučné, pokud zavedete řeč na její úspěchy v oblasti finanční. Nechte se inspirovat a osvojte si její vlastnosti.

Afirmace: Vypínám a uvolňuji se.

Panna

První pracovní den tohoto týdne vám přichystá to, co nejvíce potřebujete a tím i přivede k tomu, abyste prověřili své zažité zvyklosti a začali vytvářet nové hodnoty a nežili jen z tradic. Dejte průchod situacím, aby se vyvinuly samy s tím, že k vám přijde vše samo v pravý čas. Prožijte tento den ve skupinových aktivitách, na výletě s přáteli nebo navštivte společenskou akci. V oblasti citových vztahů by se měly vyřešit dočasné krize, překonání zábran. Co vás čeká je šance pocítit vděk, spokojenost a bohatství v prožívaných vztazích, třeba zrovna s vašimi sousedy.

Afirmace: Vyzařuji Lásku, kterou jsem dostala.

Váhy

Svůj život prožíváme v cyklech a ten dnešní vám oznamuje završení vašich snah, plánů a cílů z minulosti a vyzývá vás, abyste začali pomýšlet, co se svým životem dál. Říká se, kdo nemá sny, ten nežije. Zkuste co nejvíce plánovat, cestovat. Dnes platí- svět patří nám.

Afirmace: Mé místo je zde, plním své poslání.

Štír

Den plný výzev. Naplánovali jste si prohlídku bytu a majitel se neozývá? Čekáte na dopravce a on má nedostupný telefon? To chce klid. Mějte svou zbrklost a netrpělivost pod kontrolou. Vše má svůj čas a vás to má naučit, že ne všichni jsou dynamičtí jako vy. Svou dychtivostí naopak vy můžete postrčit někoho dál.Toho, kdo by se rozmýšlel ještě příští měsíc.

Afirmace: Svou sílu a dynamiku prožívám svobodně.

Střelec

Máte-li strach z přílišné blízkosti k partnerce, je potřeba přemoci a zvládnout obavy a strachy ve vztahu k matce. Ti, kdo touží po zplození potomka, mají dnes velké šance. Rozhodněte se pro uskutečnění velkých věcí ve vašem životě a nechte věci okolo vás růst. U umělců, spisovatelů se dnes může projevit velké množství tvůrčí energie, u návrhářů nové překvapivé nápady, v ostatních odvětvích se může projevit ochota přijímat změny, obnovit růst. Mohou vzniknout nové pracovní podmínky, něco, co vás vytrhne z každodenní rutiny. To se může týkat změny nadřízeného, učitele, nového kolegy nebo pro vás nová oblast pracovních úkolů,

Afirmace: Jsem v souladu se životem, jsem přitažlivá/ý a mé myšlenky mají úspěch.

Kozoroh

Motivace bude z vašich úst prospěšná celému okolí, protože lidé rádi naslouchají těm, kteří se cítí silní, jdou si za svým cílem a nebojí se jít příkladem a převzít na svá bedra ty nejtěžší úkoly. Myslete o dva kroky dopředu. Tak jako mistr šachu. Učinili jste již dost bolestných zkušeností, které vás zavedly zpět k sobě. Doby, kdy kvalitu vašeho vztahu určovala závislost, jsou ty tam.

Afirmace : Předávám druhým to, co mě naučil život.

Vodnář

Co třeba dnes po práci usednout k dlouho odkládanému napsání svého blogu, začít malovat obraz nebo raději navštívíte lekci jógy, popřípadě břišního tance? Jedná se o využití své kreativity, kterou byste dnes měli využít v plné míře, abyste zúročili tuto energii. Dejte druhým svobodu a tím ji dáte především sobě. Tím se podíváte svému strachu do očí a on se náhle rozplyne. Uklidňující hudba bude dnes váš věrný přítel. Je dobré naslouchat druhým a být jim dobrým rádcem. 

Afirmace: Za vědomého přijetí své sexuality prožiju zkušenost proměny a jednoty.

Ryby

Pokud jste zažili špatné zkušenosti, není divu, že zanechaly šrámy na duši. Pak není divu, že se člověk stane nedůvěřivý k situacím, které tutu zkušenost připomínají. Dnešní den je o tom, umět odpustit sobě i druhým, nenechte se zraňovat sebeobviňováním, zkuste si přiznat vinu a neházet předčasně flintu do žita, pokud vás opustí něco, co pro vás hodně znamenalo. Nedělejte ukvapené rozhodnutí a zvažte, co s touto situací uděláte dál. Rozhodně není příhodná doba spálit za sebou mosty. V období dvou měsíců poté uvidíte věci z jiného pohledu a vaše ukvapené rozhodnutí by vás mohlo mrzet.

Afirmace: Jsem připravena/ý rozeznat své iluze a nechat je padnout.

Karta dne k poslechu - Královna holí.

Horoskop na pondělí. Diplomacie. Buďte o 2 kroky dopředu, než v jiné dny. Využijte slevy na 👗 https://www.youtube.com/watch?v=0Fp2hgW-NhU 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den.°

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu