Zpět na články

Valentýnský horoskop pro všechna znamení - 14 . únor 2024 ❤️ Karta dne - Radost a gurmánství.

Valentýnská předpověď z Tarotových karet pro tento sváteční den. ❤️‍🩹 Karta dne je taktéž o zamilovanosti, radosti. Dělejjte to co máte rádi do sytosti. ❤️‍🩹 Dojděte si na kosmetiku, masáž obličeje. ❤️

Valentýnský horoskop pro všechna znamení - 14 . únor 2024 ❤️ Karta dne - Radost a gurmánství.

„Vykašlete se na to, odkud Valentýn přišel, jestli na něm někdo bohatne a podobně; slavte ho se svou drahou polovičkou, neboť tím že se máte ❤️ rádi, bohatnete oba…“

Santiago Dibla

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.* ❤️

Beran

Využijte Láskyplný den k zábavě a odpočinku. Den ideální navštívit se svou ❤️ Láskou divadlo, premiéru kina s přáteli, se kterými oslavu prodloužíte i do pozdních hodin večera a dopřejete si skleničku kvalitního moku nebo ročníkového červeného vína. Jiní mohou oslavit úspěšné složení zkoušek, třeba těch v autoškole nebo se mohou dočkat nové příležitosti. Buďte dnes pozitivní a ti, co rozdávají radost, nezůstane to bez povšimnutí.

Afirmace: Vychutnávám přetékající bohatství v našem vztahu.

Býk

Po mnohých povinnostech nezapomeňte na zábavu, družnost a radost ze života. Zapojit se do společenských událostí, kam můžete jít oslavit Láskyplný den se svou Láskou nebo Lásku ❤️ potkat. Tento den je nakloněn navazování nových kontaktů, společného podnikání, buďte otevření a přátelští, aby mohlo vzniknout něco nového. Pokud jste odkládali něco nepříjemného, dnes to s chutí vyřídíte. V rodinném zázemí můžete prožít radost, pohodu, oslavu. Někteří si možná všimnou, co pro ně partnerka nebo maminka dělá nad rámec svých možností a tím zanedbává své priority a koníčky. Zaslouží si pochvalu a ocenění. Kupte jim třeba tulipány.  

Afirmace pro tento den: Zbavuji se starého a vítám vše nové.

Blíženci

Dopřejte radost tělu i duši. Dojděte si na zdravý zákusek se svou polovičkou a oslavte Láskyplný ❤️ den. Nechte si udělat masáž obličeje, dojděte si do kina na komedii. Nezapomeňte na střídmost nade vše. Ne všichni najdou tu správnou míru a můžou mít sklon k přehánění. Neotáčejte se zády k ostatním. Mohlo by se vám to vymstít, až budete mít horší časy. V práci se dejte do úkolů s radostí a spolupracujte s ostatními.

Afirmace: V otevřené výměně s druhými lidmi nacházím své naplnění.

Rak

Tento den vás může přivést k určitému poznání, vyjasnění problematických otázek a osvobození od starostí, které vás dlouho sužovaly. Problém, který byl hluboce zakořeněn v partnerském vztahu, najde rozuzlení. Svobodní naopak mohou stát na počátku nového vztahu. Využijte přízně dne k seznamování, třeba na Valentýnské párty. ❤️ Celkově se tedy jedná o velmi pozitivní den. V minulosti se oslavovalo vítězství vavřínovým věncem.

Afirmace: Mé vítězství je i vítězstvím mého okolí.

Lev

Zvažujete podnikání? Pak v tento den můžete začít s plánováním, bude vám nakloněn. Je tu jeden předpoklad a tím je čisté jednání. To vše můžete využít při komunikaci, kdy budete na druhé působit přesvědčivě a moudře. Vaše plány, kterým se v minulých dnech nedařilo, mají dnes zelenou. Buďte ostatním příkladem, a to třeba tak, že se zasmějete vlastním omezením a budete hledat jiná, schůdnější řešení. Nabídněte pomoc druhým. Ve vztahu se nenechte ovládat, navrhněte otevřené jednání. Využijte magickou sílu Lásky ❤️ v tento magický den.

Afirmace: Komunikuji lehce, otevřeně a svobodně.

Panna

Přichází chvíle, kdy bude potřeba zaujmout jiný úhel pohledu. Do hry bude potřeba vložit svůj pocit vlastní hodnoty a pak nastane obrat a pochopení. Pokud váš vztah uvízl ve slepé uličce, zastavila se vzájemná výměna citů, pak vaše snaha o znovuoživení Lásky vede k tomu, že tento fakt prožíváte s větší sklíčeností. Nechte vše být, ať se svět točí bez vás, život se sám od sebe vyvine obdivuhodným způsobem bez vašeho přičinění. Užijte si romantický den na pohodu, buďte uvolnění.❤️

Afirmace: Obrat mi opět vrátí sílu, jsem trpělivý/á.

Váhy

❤️ Vaše upřímnost vám otevře dveře. Dostanete se na místo, které jste si dlouho přáli. Najdete domov ve svém nitru.V zaměstnání to znamená, že jste na správné cestě k práci snů ať už v podobě příjemného pracovního kolektivu doma nebo i v cizině. Kritiku odložte na jiný den. Máte- li před sebou cestu do zahraničí, měla by to být vydařená cesta. Říká se, kdo nemá sny, ten nežije. Zkuste co nejvíce plánovat, cestovat. Ve vztahu si otevřeně sdělte, co je vhodné pro jeho posun k vyšším ideálům. 

Afirmace: Mé místo je zde, plním své poslání.

Štír

Možná budete zvažovat mezi dvěma partnery nebo nebudete mít sílu se nadchnout pro nově přicházejíc vztah. Neříkejte to, co nemyslíte vážně, a to i ve vztahu. Dávejte jasně a stručně najevo, co po partnerovi žádáte. Jinak vás nemusí brát vážně. ❤️ Stůjte si za svou pravdou. V řešení nehledejte logiku, zachovejte rozvahu a klid. Přichází výzva udělat změnu a přestat být v neutrální pozici, rozhodnout se na jakou stranu se přidáte, ať už to dopadne jakkoliv, nebuďte ten, který zastává neutrální postoj.

Afirmace: I v boji zůstává moje srdce otevřeno.

Střelec

Na které straně Lásky ❤️ v tento romantický den chcete stát? Na straně má dáti nebo dal? Jednou jste nahoře, jednou dole a bude tedy na vás, co z dnešních okolností vytěžíte. Umíte druhým dobrovolně a nezištně dávat nebo je vaše štědrost motivovaná potřebou získat moc? A že byl právě obdařen někdo jiný v práci a ne vy? Rozdávejte úsměv a bude vám fajn.

Afirmace: Vděčně užívám daru našeho úspěchu.

Kozoroh

Každý vztah ❤️‍🩹 může vzkvétat a být živý jen když jsou partneři otevřeni stálé změně a novým zážitkům a proměně. Dnes byste měli být ve svém vztahu otevřeni něčemu novému. Můžete začít hledat nové bydlení nebo společně cestovat. Pokud jste momentálně bez partnera, buďte připraveni a otevřeni ho potkat. Energie tohoto romantického dne je tomu nakloněna. Vnější změnu hledáme proto, abychom podpořili změnu vnitřní. Obě změny by měly probíhat současně, protože pokud byste hledali změny jen vnější, cítili byste se prázdný uvnitř. 

Afirmace: Jsem otevřena vnitřním i vnějším změnám ve svém partnerství.

Vodnář

Dnes můžete zažít pocit, že ztrácíte půdu pod nohama, svůj majetek, přátelství, existenci. Ztraceny budou jen zdánlivé hodnoty, ne ty skutečné poklady. Ten, kdo dokáže přijmout ztrátu zaměstnání, přátel a osudové otřesy, dosáhne životního průlomu.To vás dovede k uvědomění, že už vámi jen tak něco neotřese. Přijměte proto tyto změny, opusťte obavy, co bude dál? Nežeňte se hlavou proti zdi, přehodnoťte své záměry. Čeká vás změna. A to i k lepšímu. Pro někoho nová Láska.❤️‍🩹

Afirmace: Nyní mohu úplně vše nechat plynout.

Ryby

V tento romantický den se můžete dostat do zasněnosti, nostalgie až melancholie. Příčinou mohou být vzpomínky z dětství, kterou se derou na povrch. Tato energii se dá dobře využít, nasměrujte ji třeba do umělecké tvorby. Mnohá mistrovská díla vznikla právě v zasněnosti, dětinské naivitě, autentičnosti, ve vztahu, zničeném uprostřed svého vývoje. Berte to tedy jako možnost k sebevyjádření. Někomu se může ozvat návštěva z dávného dětství nebo jeho první Láska a tím dojde k uvědomění, že stará Láska nerezaví. A víte, proč je první Láska ❤️‍🩹nejkrásnější? Třeba proto, že byla první a neměla žádného předchůdce k porovnání. Užijte si svého Valentýna na pohodu.

Afirmace: Prožívám svou sexualitu v uvědomění a Lásce.

Karta dne k poslechu - 9.pohárů ❤️‍🩹https://www.youtube.com/watch?v=k-nZ-MghqXI&t=4s 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu