Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 18. 2. 2024 / Karta dne - Spolupráce, dávání a přijímání.

Víkendová předpověď pro zájemce o mystiku. Necháte se inspirovat výkladem pro vaše znamení? Dle karty dne se jedná o prověření vašich možností. Na které straně se cítíte komfortněji? Na straně má dáti? Nebo dal?

Dnešní horoskop  pro všechna znamení - 18. 2.  2024  /  Karta dne - Spolupráce, dávání a přijímání.

„Laskavost ve slovech vytváří důvěru.

Laskavost v myšlení vytváří hloubku.

Laskavost v dávání vytváří lásku.“ Lao-c'

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

Beran

Tento den je nakloněn situacím a projektům s trvalými hodnotami. Slibuje vám prosperitu a zabezpečení. Za muže mluví činy a skutek. Ukázaná platí. Slova omezte na minimum a buďte praktičtí, poctiví a o krok napřed před ostatními. Využijte svých dosavadních zkušeností a novinky pokud možno nevpouštějte do svých plánů a projektů. Držte se prověřené jistoty. Ve vztahu se straňte žárlivosti a majetnických sklonů a neomezujte se jen na uspokojování v tělesné smyslnosti. Rozdávejte i Lásku a nenechte se lacině omámit. 

Afirmace: Mé tělo je můj chrám.

Býk

Otevírá se před vámi velmi šťastný den. V zaměstnání je šance využít nevšední nabídky a dosáhnout svého cíle. Může se k vám dostat myšlenka, vnuknutí, které vám pomůže najít řešení tam, kde jste ztráceli naději a víru v uskutečnění svého záměru a v té chvíli byste mohli zvolat Sezame, otevři se a tím najít poklad své duše nebo někde jinde.

Afirmace pro tento den: Ve společenství s partnerem rozvíjím své vnitřní i vnější bohatství.

Blíženci

Myslíte si , že se okolo vás pohybuje více lidí, kteří mají stejné zájmy jako vy a usilují o stejnou věc? Třeba nějaké místo v konkurzu nebo nabídka ke vztahu? Rozhodně zůstaňte v klidu protože vy jste ten , kdo bude dnes ve výhodě a o krok před pomyslnou konkurencí. Má to však jeden předpoklad. Věřte sobě, pak ve vás uvěří i ostatní a pak se pro ně stanete neodolatelnými. Můžete uvěřit, nemusíte.

Afirmace: Tím, že jsem věrná sama sobě, umožňuji partnerovi, aby i on byl věrný sám sobě.

Rak

Kdy jindy, než v den, který je protkaný romantickým sněním s nasazenými růžovými brýlemi máte možnost se zabývat svými sny a pohádkami? Právě dnes. Tam, kde se dlouhodobě nedařilo urovnat spory, prožívat přátelskou atmosféru, jsou velké šance na usmíření. Nebojte se být vy tím, kdo přijde s Láskyplným gestem. Neskrývejte proto své city a buďte otevřeni svému okolí. Tyto pocity se dají prožít jak v srdci, tak i na rozumovém cítění. 

Afirmace: Jsem otevřena životu ve společenství, které mě naplní a obohatí.

Lev

Vaše sebevědomí posílí návštěva kadeřníka, nový kousek do garderoby a ke všemu na slevě. Očekávejte příjemné změny. Možná zažijete touhu být v jednotě s okolím, budete Lásku rozdávat, ale i přijímat. Vaše rozhodnutí by měla být správná, protože budou nejspíš vycházet přímo ze srdce. Cokoliv vám bude dnes svěřeno, mělo by zůstat jen a jen u vás. Možná potkáte ženu, která bude mít všechny tyto kladné vlastnosti, které vás oslní nebo inspirují k vlastnímu využití.

Afirmace: Světlo a Láska naplňují moje bytí.

Panna

Tento den je pro vás příznivě nakloněn. Nabízí se možnost zažít dualitu ve vztazích, to znamená Lásku rozdávat i dostat. Možná dost často budete zažívat pocit zamilovanosti, srdečnosti, oboustranné vstřícnosti, uzavírání míru, usmiřování se. využijte příznivý čas pro navazování nových známostí. Kdy jindy, než v tento den, který je nakloněn přátelství, z kterého časem může vzniknout bezpodmínečná Láska. Dojděte si na kosmetiku, masáž, využijte slev a obnovte si šatník. 

Afirmace: Oddávám se své Lásce.

Váhy

Vytyčte si cíl, neměňte své stanovisko a věřte, že i když cesta k úspěchu je klikatá a protkaná zkouškami, čeká vás na konci cesty poklad. Pocítíte touhu po nových zážitcích, proto využijte svou odvahu a odhodlání, dnes budete velmi činorodí. Ukažte se světu s tímto odhodláním a dostane se vám zpět více, než byste čekali. Propojte kontakty, pokud se zúčastníte nějaké společenské události. Nenechte se využívat od ostatních lidí. Vaše odhodlání bude nakažlivé a někteří členové rodiny toto nadšení uvítají.

Afirmace: Dívám se očima srdce. 

Štír

Dnes byste měli zavést do svých stravovacích návyků nový řád, odlehčenou stravu a více se věnovat svému zdraví. To se týká jak vnější, tak vnitřní krásy. Masáž obličeje a šíje vám dnes udělá radost nebo i vy někomu tímto můžete vykouzlit úsměv na duši a ve tváři. Podnikání v oboru v oblasti masáží a kosmetických salonů má dnes na růžích ustláno. Je možné setkání se ženou středního věku, která je skvělá obchodnice a dá vám dobrou radu, které můžete důvěřovat a uposlechnout.  

Afirmace: Vypínám a uvoňuji se.

Střelec

Projevte své nadšení pro nové projekty a nebojte se ukázat okolí ve vaší přirozenosti. Pokud jste byli s někým ve sporu, máte šanci být vítězem nad svými nepřáteli. Utřiďte si své myšlenky, aby nebyly v rozporu s vaším vnitřním cítěním a jednejte jen tak, kde jste si opravdu jisti. Buďte štědří, otevření ke svému okolí. Rozvoj vlastní osobnosti a vašich schopností nejlépe podpoříte v podobě vašich největších talentů z dětství. Přetvářky vás dnes nikam nedovedou. Šetřete i na další dni.

Afirmace: Moje Láska je místem mé síly.

Kozoroh

Přiznat si chybu, zamyslet se nad sebou a jít do sebe je důkaz, že se obětovalo nižší ve prospěch vyššího. Líbánky jsou dávno pryč, emoce, které vás kdysi vzájemně přitahovaly a představovaly pramen chtíče a rozkoše otupěly a změnily se v přežívání. Je nejvyšší čas si uvědomit, že stojíte na vlastních nohách. Stanovte si hranice a naučte se říkat ne. Neplýtvejte energií do lidí, od kterých se vám nevrací nic zpět. Nebojte se odhodit strach ze samoty.

Afirmace: Nacházím cestu zpět k vlastním kořenům.

Vodnář

Osvobození od úzkosti je předzvěstí nového období ve stávajícím nebo i novém vztahu. Svou otevřeností ve vztahu dáváte šanci projevit se i vašemu partnerovi tam, kde se před vámi uzavíral a nebyl sám sebou. Obchodní cesty jsou předurčeny ke zdárnému úspěchu, stejně jako koupě letního zájezdu na první chvíli. Toužíte po inspiraci, motivaci, nápadu? Mějte oči otevřené, můžete se setkat s mladým člověkem plného elánu, který bude tahat z rukávu jeden nápad za druhým. Na vás pak bude, který přijmete za svůj.

Afirmace: Oddávám se své Lásce a můj strach se rozplývá.

Ryby

Dnešní den vám může přinést osvícení. Hledali jste dlouho odpovědi na nějaké otázky a nevíte, co si o daném problému myslet? Buďte připraveni, že vás může zasáhnout prozření, blesk z čistého nebe a náhle vám bude vše jasné a dávat smysl. Možná vám pomůže i uvědomění, co jste kdysi řekli a jak jste to odprezentovali. Ve vztahu se vyjadřujte jasně a stručně, nikoliv v hádankách.

 Afirmace: Svou přítomností a otevřeností vnáším do našeho vztahu světlo.

Karta dne k poslechu : Horoskop na neděli. Spolupráce. Máte šanci potkat mecenáše nebo obdarovat druhé, vřelým úsměvem. 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den.°

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu