Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 19. 2. 2024 / Karta dne - Konec a transformace

Pondělní předpověď pro všechna znamení Zvěrokruhu. Denní karta oznamuje ukončení něčeho nefunkčního. Udělejte něco jinak, třeba skončete s nějakým zlozvykem.

Dnešní horoskop  pro všechna znamení - 19. 2.  2024  /  Karta dne - Konec a transformace

„Na konci všechno dopadne dobře. 

Pokud ne, ještě není konec.“ Fernando Sabino

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

🎀

Beran

Využijte svého nadání a propojte některé z vašich protikladů, a to buď ve svém osobním, nebo profesním životě. Proměňte vaše vize a sny do reality a to třeba tak, že jim zcela uvěříte a dáte do nich svou vůli a odhodlání. Dejte na svůj rozum i srdce a věřte, že vás dovedou k moudrému a správnému rozhodnutí. Spory na pracovišti mají velký předpoklad k urovnání.

Afirmace: Počkám na správnou chvíli a pak budu jednat.

Býk

Prožijte hravě dnešní den, ukažte svou přizpůsobivost, vyzkoušejte něco nového. To se může týkat obyčejného každodenního rozhodování, třeba takové abyste vyšli s časem, energií nebo penězi. V zaměstnání je dobré se zaměřit a prověřit, zda berete situaci vážně nebo více méně lehkomyslně. Na druhou stranu můžete prozřít a zjistit, že jste se osvobodili od zotročujícího způsobu myšlení a s radostí a vnitřní nezávislostí plníte své úkoly. Jde o to prokázat svou přizpůsobivost.

Afirmace: Jsem otevřena vnitřním i vnějším změnám ve svém partnerství.

Blíženci

Jestli zaznamenáte úzkost a klesající hladinu životní energie, nedovolte předsudkům, aby vás zablokovaly a uvedly do stavu blížícímu se stresu. Jedna z možností může být to, že jste zaznamenali na pracovišti konkurenční boj a poměřování sil. Nebo to může znamenat, že se od kolegů jedná jen o neškodné hry, někteří ale nemusí znát správnou míru a může se jednat o skutečný boj, proto buďte ve střehu a nenechte se do těchto mocenských her vtáhnout. Ujasněte si své priority a jděte svou cestou. Naplánujte si vše s předstihem.

Afirmace: S důvěrou ve svou vnitřní sílu jdu vlastní cestou.

Rak

V oblasti zdraví je potřeba dnes věnovat větší péči páteři, ta oznamuje, že je dobré zjistit, jak to máte s úctou sami k sobě. Vše má být v rovnováze, pakliže není rozum a cit, páteř se vychýlí do strany. Rozum posílíte uplatňováním logiky a důvěrou v druhé, cit se posiluje, že se pokusíte vcítit do druhých. Ve vztazích přichází výzva k vyrovnání se i se složitějšími stránkami partnera. Nenechte se rozhodit každodenními problémy a pokuste se vše vyjasnit a prozkoumat. Hluboký partnerský vztah není jen o žhavých víkendových radovánkách, ale zažívá i starosti, nedorozumění, hněv, proto se nenechte přemoci každodenními problémy, spíše je vědomě zkoumejte a vyjasněte si možnosti.

Afirmace: Pronikám do všech dimenzí našeho vztahu, a tím jsem blíž ke svému partnerovi.

Lev

Ti, jež odvedli v minulých dnech dobrou práci se mohou dočkat uznání, cti. Ve vztazích lze očekávat spolehlivá a trvalá spojení, která jsou založena na důvěře a dlouhodobém a pevném základě, jistotě a partnerství, toleranci, ale ne kompromisu. Budete přitahováni opačným pohlavím, proto ti, co jsou zadaní, nedávejte partnerovi příležitost k žárlivým scénám.

Afirmace: Spočívám v sobě a jsem otevřená/ý.

Panna

Váš vztah může vzkvétat a být živý jen když budou oba partneři otevřeni stálé změně a novým zážitkům a proměně. Dnes byste měli být ve svém vztahu otevřeni něčemu novému. Můžete začít hledat nové bydlení nebo společně cestovat. Pokud jste momentálně bez partnera, buďte připraveni a otevřeni ho potkat. Jestliže se budete cítit nerozhodní a budete neustále měnit svá stanoviska, můžete zažít pocit, že jste nuceni se přizpůsobit životním rytmům života.

Afirmace: Jsem otevřená/ý vnitřním i vnějším změnám ve svém partnerství.

Váhy

K někomu může promluvit sen tak, abyste pak uvěřili síle vašeho podvědomí. Celková situace svědčí o nejasnosti vašeho postavení a vnitřní nejistotě, která zároveň varuje před fantazírováním a ponoření se do iluzí. Víte o někom, komu jste neodpustili? Udělejte to právě dnes. Můžete se přistihnout v obavě, zda to, co děláte a říkáte, je správné. Tyto kořeny mohou vycházet z podvědomí, protože strach je nedovolil prožít. Dnes nastal čas je propustit a projít tím temným lesem. Den je příznivě nakloněn tvůrčí činnosti, obzvlášť v oblasti umění, pusťte se s chutí do toho.

Afirmace: Projdu temnotou a dostanu se ke světlu.

Štír

V tento den buďte sami sebou a využijte přicházející tvůrčí energie, které je dobré využít pro kreativitu a to hlavně v umělecké činnosti, tanci, hudbě, prostě tam, kde se můžete vyjádřit a projevit svou citlivost. Buďte druhým vřelým přítelem, který umí naslouchat i dát dobrou radu, která pohladí na duši.  Pokud byste však svou citlivost potlačili, mohla by se proměnit v agresi nebo roli mrzouta, tak zvažte, co s tímto dnem uděláte.

Afirmace: Za vědomého přijetí své sexuality prožiju zkušenost proměny a jednoty.

Střelec

Den, kdy mohou přicházet radostné zprávy, okamžiky. Pokud toužíte po splnění nějakého přání, tento den je tomu nakloněn, proto plánujte, meditujte a sněte o tom, po čem toužíte. Začít můžete tím, že se budete obklopovat radostí, blahobytem, dobrým jídlem, hudbou a přáteli. Máte rádi les, pak jděte do lesa. Dělá vám radost pohyb? Cvičte doma nebo jděte do fitka. Milujete hudbu? Pak si jí dnes dopřejte do sytosti.To vám pomůže se naladit do modulu radosti. Nepřehánějte to však. Všeho moc škodí, nastavte správnou míru. 

Afirmace: V otevřené výměně s druhými lidmi nacházím své naplnění.

Kozoroh

Neupadněte do apatie, přehlédli byste tím gesto k usmíření. Taktéž přemíra péče může vést k tísnivým pocitům obzvlášť v rodinném životě a v partnerských vztazích. Čím uvědoměleji se svými city zacházíte, tím z nich můžete více přijímat a předávat dál. Radujte se ze svého společenství ve dvou, ale neomezujte se jen na ně, váš vztah oživí i společnost s jinými lidmi.

Afirmace: Užívám si našeho společného emocionálního bohatství a svobody.

Vodnář

Dnešek přeje financím, dlouhodobým projektům a pracovním vizím. Realizujte své obchodní myšlenky do praxe právě teď. Nastavte si cíl a za ním jděte, v poklidu, abyste mohli vnímat, co k vám samo přichází. Ujasněte si své myšlenky, aby nebyly v rozporu s vaším vnitřním cítěním a jednejte jen tak, kde jste si opravdu jisti. Buďte štědří ke svému okolí, více otevření a činorodí. Přetvářky vás dnes nikam nedovedou. Šetřete i na další dni.

Afirmace: Moje Láska je místem mé síly.

Ryby

Pokud vám vstoupí do života konfliktní osoba, která bude záludná a vyvolávat spory, pak je dobré si připustit i možnost, že toto její jednání pročistí vzduch ve vztazích, tam, kde panovalo napětí, kritika, kterou jste vyjadřovali na něčí účet nebo naopak vy jste byli obětí kritiky. Pokud budou přicházet zkoušky a otázky, s tímto uvědoměním můžete jasněji využít svoji mysl, odhodit strach z vlastních prožitků a mít oči otevřené, abyste byli schopni komunikovat a zůstali objektivní a prospěšní svému okolí. Obchody, které pro vás hodně znamenají přesuňte na jiný den.

Afirmace: V zájmu osvobození sebe sama se vyplatí riskovat všechno.

Karta dne k poslechu : Smrt Horoskop na pondělí - Změna, transformace, propuštění všeho nefunkčního. ☯️🌅

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den.°

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu