Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 20. únor / Karta dne - Štěstěna, kolo osudu.

Dnešní předpověď pro všechna znamení Zvěrokruhu. Denní karta - Štěstí, štěstěna. 🍀 Chyťte štěstí za pačesy.

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 20. únor  / Karta dne - Štěstěna, kolo osudu.

„Kdykoli nás postihne neštěstí, nechává štěstěna pootevřená dvířka pro lepší časy.“ Miguel de Cervantes

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

Beran

Možná bude žádoucí přinést nějakou oběť, vzdát se světských hodnot a tím se ponořit do vlastního nitra. Je to taková zkouška, kdy jste prověřování bezvýchodný situacemi, závislostmi na čemkoliv, zkoumání vašeho svědomí. Pokud váš vztah uvíznul ve slepé uličce, pak ustrnula vzájemná výměna citů a vaše snahy o znovuoživení Lásky vedou k tomu, že tuto skutečnost prožíváte o to bolestněji. Hluboká zkušenost bezpečí a zakotvení v pevném svazku může vyrůst, když si dokážete v této chvíli připustit svou dočasnou bezmoc. Chce to tedy trpělivost a vyčkání na příznivější den.

Afirmace: Přestávám se vázat a svěřuji sebe a svůj vztah vůli Celku.

Býk

Využijte vlastní síly k dosažení vašich cílů. Ukažte okolí, co je váš přirozený talent a dejte najevo svou neprojevenou sílu a odvahu. Vyjádřete svůj názor a za ním se nebojte stát. K fyzické síle se pojí vášeň a moc a zneužívání druhých. Zkuste svou vnitřní sílu využít pro motivaci, radost a odvahu. Buďte více smyslní. 

Afirmace: Jsem přitahována/ý velkými energiemi a cítím jejich sílu.

Blíženci

Může se vám stát, že se najde někdo, kdo vám cosi nebude přát a najde si způsob, jak vám škodolibě uškodit. Nezoufejte však, je tu dobrá rada. Čím méně se do těchto nekalých praktik necháte vtáhnout, tím více získáte a vy se pak dostanete ze zdánlivé pozice poražených na stupínek vítězů. Pokud zažijete porážku, je dobré ji přijmout a poučit se z ní. Berte to s nadhledem. Můžete svou energii využít i tvůrčím způsobem, místo toho, abyste jí nechali prostoupit do úzkosti, postavte se k životu i k partnerovi tváří tvář. 

Afirmace: Otevřeně ukazuji svému partnerovi a okolí své úzkosti a obavy.

Rak

V partnerských vztazích lze očekávat dynamičnost, vášeň a potřebu být středem pozornosti. Vaše podvědomá touha být přitažlivým a středem pozornosti se může snadno uskutečnit, proto se nebojte projevit své charisma. K tomu může být nápomocen nový účes, módní doplněk, šperk. S partnerem nejste proto, že byste měli něčeho nedostatek, ale proto, že vaše Láska došla do bodu zralosti, má sílu získanou zkouškami. Učinili jste již dostatek bolestných zkušeností, které vás zavedly zpět k sobě. Doby, kdy kvalitu vašeho vztahu určovala závislost, jsou ty tam. Lidé rádi naslouchají těm, kteří se cítí silní, jdou si za svým cílem a nebojí se jít příkladem a převzít na svá bedra ty nejtěžší úkoly, a to jsou dnes vaše atributy, využijte jich do sytosti. 

Afirmace: Předávám druhým to, co mě naučil život.

Lev

Pokud jste se cítili unaveni a bez energie, už tomu tak nemusí být. Nabízí se materiální uspokojení, nová chuť do života, osvícení, zlepšení zdravotního stavu. V osobních vztazích se ukazují lepší časy, možná jste něco v sobě změnili a chcete se usadit, zasnoubit, plánovat rodičovství. Děti ocení, když je jejich rodiče doprovodí do zájmových kroužků nebo je dnes do nich alespoň zapíšou. Tomu všemu je dnešní den nakloněn. Přinese to všem zúčastněným úlevu a vy se můžete poučit z vlastních chyb. 

Afirmace: Vyzařuji Lásku, kterou jsem dostala.

Panna 

Pozor na dramatické situace a nepřiměřené scény. Ti, kdo dokáží adrenalinovou energii dnešního dne využít a spojit síly, mohou proměnit soupeření a ze soupeřů se stát dobří partneři. Naopak ti, co se dlouho nemohli rozhodnout, zda požádat o ruku svou vyvolenou nebo si říct o zvýšení platu, mohou této energie využít, pokud si to předem strategicky promyslí. Vaše odvaha a ochota bude zúročena, pokud budete mít pod kontrolou výbušné jednání a budete podporovat sebe sama, abyste došli za svým cílem.

Afirmace: Svou sílu a dynamiku prožívám svobodně.

Váhy

Při dnešním dni se můžete přistihnout, že jste ve víru okolností, které vás zavedou k zamyšlení, jestli to co máte tak rádi už není závislost, pokušení a omezení vaší svobody. Jen vy máte nad sebou moc a můžete kdykoliv změnit svou situaci. Čert nikdy nespí, proto byste neměli ani vy. Buďte obezřetní u podepisování smluv, věnujte pozornost u dodatků a odstavců s malými písmeny, protože tam mohou být použité nekalé praktiky pro získání peněz protihráče. Ve středu pozornosti budou struktury závislosti, karmická spojení, materiální a sexuální poroba. 

Afirmace: Jsem si vědoma své svobody a rozhoduji se pro život ve světle.

Štír

Využijte své přirozenosti na maximum. Buďte starostlivý rodič, autorita, ke které se může vzhlížet pro dodržení slibu nebo také tím, že se umíte postavit za své ratolesti. Nepotlačujte své city na úkor racionálna.  Zaplaťte si účty, dejte do pořádku sportovní náčiní a udělejte kontrolu vozidla. Pokud vás zajímá otázka finanční obratnosti, umění investování, máte šanci dnes porozumět těmto principům, proto vyhledejte studium nebo seminář na toto téma. Pobývejte hodně času na čerstvém vzduchu se svojí rodinou a večer odpočívejte, relaxujte, meditujte na solar.  Barva dne žlutá, zejména v oblasti břicha, solar plexu. Orgán dne- žíly. Doplňujte přírodní cestou rutin. Ideální je po ránu pohankový čaj, který prokrví lymfatický systém.

Afirmace: Rozvíjím své mužské prvky a dávám jim výraz.

Střelec

Váš pocit, že vše okolo vás je špatné může být jen pohled z jedné strany mince, kdy děláte z komára velblouda. Zkuste se podívat na situaci i z druhé strany. Žádná kaše se nejí tak horká, jak se uvaří. Dnes máte na to, abyste změnili destruktivní vzorce chování i myšlení. Ve vztazích může přinést tento den zkoušku, kdy vztah nemusí vést ke ztrátě, jen podstoupíte prověření dalšího trvání a vývoje. To znamená, že se nejedná o skutečné ztroskotání, leč prověření vašich možností a obav ze ztráty. Večer dejte péči a koupel nohám.

Afirmace: Jsem otevřena a připravena být upřímná k sobě a k svým potřebám.

Kozoroh

Někteří budou muset obhájit to, čeho už bylo dosaženo. Zaveďte do nových plánů disciplínu a řád, pokud vám někdo bude chtít poradit, vyslechněte ho, ale poslední slovo by mělo být to vaše. Cokoliv dnes budete chtít vytvořit, mělo by mít dlouhodobé trvání a rady, které druhým poskytnete vám otevřou dveře k novým přátelstvím a dlouhodobým vztahům, protože vy budete ten, kdo ochraňuje život. Nenechávejte za sebou žádné resty. Neslevujte ze svých požadavků a myslete o krok dopředu. 

Afirmace: Vše mám pod kontrolou a dosahuji svého cíle.

Vodnář

Bylo by na místě posoudit, které chyby jdou ještě napravit a kde už vzdycháte nad minulostí, která nejde změnit. Nepřipomíná vám to situaci, kdy pláčete nad rozlitým mlékem? Má to však i pozitivní stránku a tou je fakt, že nezdar můžete proměnit v hybnou sílu, vedoucí k vnitřní proměně. To platí nejen v práci, ale i ve vztazích. Rozhodněte se, přijměte zklamání jako výzvu a příležitost proměnit se k lepšímu a k posunu, otevřeně vyslovujte svá přání, aniž byste očekávali naplnění od svého okolí.

Afirmace: Stojím si za svými potřebami a otevřeně je dávám najevo.

Ryby

Je něco, co vám v životě chybí? Finanční jistota? Kde se cítíte dočasně chudí? Ve hmotě nebo na duši? Nebo vás trápí slabost v dolních končetinách? Kdy jste jim věnovali pozornost v podobě odlehčení nebo v koupeli se solí? Někdy to také může být tím, že jste se citově i tělesně zanedbávali nebo se dobrovolně vžili do role oběti. Přestaňte neustále zkoumat nějaký problém a vymýšlet katastrofické scénáře. Dnes máte na to, abyste změnili destruktivní vzorce chování i myšlení.

Afirmace: Jsem otevřena a připravena být upřímná k sobě a k svým potřebám.

Karta dne k poslechu - Kolo osudu Horoskop na úterý - Štěstí, šťastný den. Chytit štěstí za pačesy. Štěstí je muška zlatá. 🐝

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu