Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 24. únor - Karta dne - Porovnávání sil, výzva.

Sobotní předpověď pro všechna znamení Zvěrokruhu. Denní karta je pod energií soutěživosti, porovnávání sil, mocenských her. Možná zažijete pocit, že jste ve spárech Murphyho zákonů.

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 24. únor - Karta dne - Porovnávání  sil, výzva.

„Není důležité vyhrát, ale bojovat čestně a ze všech sil.“

Pierre de Coubertin

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

Beran

Dnes můžete zažít zklamání, hořkost. Co se nevyvíjelo tak, jak jste očekávali? Někdy nás nejvíce může zklamat právě naše očekávání. Buďte obezřetní, abyste se dostali do stavu sklíčenosti a do stavu, kdy vás tyto energie stále drží o krok zpět. Můžete oplakat to, co jste ztratili a těšit se, že se uvolnilo místo pro něco nového. Je to proces sebezdokonalování. Máte pár dní na to vyvinout větší úsilí a snahu. Postavte se čelem k odhalené skutečnosti, neboť zde každé zklamání má původ v závažném sebeklamu, nuda nebo nadměrná pýcha. 

Afirmace: Stojím si za svými potřebami a otevřeně je dávám najevo.

Býk

Projděte tím obávaným temným lesem a vykročte změnám naproti. Věřte, že vás posunou dál a posílí. Kdo se bojí, nesmí do lesa. Vy naopak jděte strachu naproti, možná vás překvapí, jak se náhle rozplyne. Intuice k vám bude promlouvat tichým našeptáváním. Pak možná budete chtít odstranit nějaké bloky, které se ukrývají v podvědomí. Ve vztahu je dobré procitnout a nestavět na vzdušných zámcích. Vaše nejistota varuje před klamem a ponoření se do iluzí. Přestaňte klamat sebe nejen v práci, kde vás strach paralyzuje a vy pak nejste schopni rozhodnutí, zda zůstat nebo odejít.  

Afirmace: Každou noc se učím ze svých snů.

Blíženci

Vše okolo vás může být v pohybu, najednou zaznamenáte, že to, co dlouhý čas stálo je najednou v akci. Vydejte se na cestu, naplánujte si přestěhování. Pokud máte na výběr ze dvou termínů na pohovor, pak ten dnešní je ideální. Zapomeňte však na přetvářku a buďte sví, vyplatí se používat praktiky, které jsou vám vlastní. Zaměřte se na své silné stránky a držte pevně otěže svého života ve svých rukách, tam rozhodně nepatří přetvářka, pochlebování a jiné nečestné jednání. Je možné setkání s někým, s kým nemáte vyjasněno spoustu nevyřčených otázek a odpovědí.

Afirmace: Uspořádávám si život a připravuji se na nový začátek.

Rak

Čas pracuje pro vaši budoucnost, cokoliv bude započato v tento den, má zdárný předpoklad k úspěchu i v následujících dnech, proto využijte vaše praktické dovednosti získané znalosti, protože se vám otevírají neobvyklé cesty k úspěchu. Stůjte pevně nohama na zemi a počínejte si tak, abyste dospěli k uspokojivým výsledkům. Proto se nepřetvařujte a buďte hodnověrní. Nabízí se nová příležitost k uzavření skvělého obchodu nebo nabídka k novému úkolu, získání práce, která bude velmi dobře ohodnocena. Myšlenky, které zatím nebyly přeměněny v činy mají šanci se proměnit do reality, pokud přestanete říkat měl bych, někdy to možná udělám. Udělejte to právě teď.

Afirmace: Moje Láska je místem mé síly.

Lev

Aby jste prožili dnešní den na pohodu, bude moudré si uvědomit, že jsou jistá pravidla morálky, které je potřeba dodržovat, pak se vám to vrátí v podobě podnětné rady od nějaké autority, učitele. Dodržujte tradice, mějte mysl otevřenou pro nové podněty. Buďte připraveni, že můžete být prověřování jak ve vztazích, tak třeba i na pracovišti, zda odoláte a nezapletete se se zadaným kolegou, nepodlehnete pokušení si zaflirtovat s bývalou Láskou, zda při obchodních jednáních zůstanete věrni morálním zásadám a nenecháte se zatáhnout do nekalých machinací. Možná vám v tento den vstoupí do cesty rádce, osoba kladných vlastností, která vám může ukázat nové směry, obzory, duchovní a morální zákony. 

Afirmace: Tím, že jsem se svým partnerem, odhalím sebe sama.

Panna

K někomu může promluvit sen tak, abyste pak uvěřili síle vašeho podvědomí. Celková situace svědčí o nejasnosti vašeho postavení a vnitřní nejistotě, která zároveň varuje před fantazírováním a ponoření se do iluzí. Víte o někom, komu jste neodpustili? Udělejte to právě dnes. Můžete se přistihnout v obavách, zda to, co děláte a říkáte, je správné.. Den je příznivě nakloněn tvůrčí činnosti, obzvlášť v oblasti umění, pusťte se s chutí do toho.

Afirmace: Projdu temnotou a dostanu se ke světlu.

Váhy

Říká se na co myslíme a čeho se bojíme, to přitahujeme, proto si dnes dejte pozor na sílu svých myšlenek, protože je dosti pravděpodobné, že těch negativních přijde na mysl více, a tím byste si zbytečně do života přitáhnuli negace a nedorozumění. V kolektivu můžete zažít pocit, že vás druzí omezují nebo narazíte na nějakou lišku podšitou, proto zvyšte svou ostražitost k přiděleným úkolům. Nedejte na sladké řečičky a plané naděje. Buďte poctiví a nepodvádějte tam, kde si myslíte, že vás nikdo nevidí. Dodržujte pravidla a smlouvy. Pozor na krádeže v MHD.

Afirmace: Vždy dostanu to, co potřebuji nejvíce.

Štír

Buďte věcní, činorodí, motivujte druhé k nejlepším výsledkům, pokud jste ve vedoucí funkci. Zlepšete na pracovišti pracovní podmínky. Využijte sílu vašich myšlenek k přesvědčení ostatních o vašich dovednostech, o kterých jste se mylně domnívali, že nejsou ve vašich možnostech. Tím se mohou realizovat vaše sny. Kdo umí ovládat magii a využije ji pro správnou věc, může dojít k pochopení, že existují věci mezi nebem a zemí.

Afirmace: Komunikuji lehce, otevřeně a svobodně.

Střelec

Je možné, že zažijete pocit, že jste pod vlivem Murphyho zákonů, ocitnete se v zácpě, zapomenete si doma nabíječku a mobil vybitý. Nenechte se touto energií rozhodit a vemte si z toho ponaučení, že pro příště je dobré si uspořádat den tak, aby vás takové zkoušky nerozhodily. Naplánujte si vše s předstihem.

Afirmace: S důvěrou ve svou vnitřní sílu jdu vlastní cestou.

Kozoroh

Dnešní setkání s druhými nemusí být takové, na které jste zvyklí. U někoho se může projevit melancholická nálada a tu budou projevovat jízlivými poznámkami na váš účet a budou vás chtít do jejich rozpoložení vtáhnout. Nezaplétejte se do jejich nešvarů, jen byste přilévali olej do ohně. Teď, když víte, o co jim jde si raději jděte po svém, zůstaňte v klidu, nedělejte žádná unáhlená rozhodnutí.

Afirmace: Otevřeně ukazuji svému partnerovi a okolí své úzkosti a obavy.

Vodnář

Autorita, stabilita a řád a upevňování vztahů by měly být vaší dnešní nejvyšší předností. Měli byste vytvořit klid a teplo domova a ochraňovat svůj majetek a být ochránce pro všechny z vašeho okolí. Dnes nedělejte žádné kompromisy, tam, kde víte, že byste šli proti svému svědomí. Máte totiž dostatek energie a důslednost, vycházející z vaší vůle, abyste uvedli věci do pořádku a dokončili rozjednanou práci. Osvoboďte se od starých představ o mužství a otcovství. Nepotlačujte své city na úkor racionálna. Vy jste ten, kdo bude ve vztahu vládnout.

Afirmace: Rozvíjím své mužské prvky a dávám jim výraz.

Ryby

Tento den vás může prověřovat, zda se dokážete přizpůsobit okolnostem a jednat, využít dosavadních znalostí, a to jak na vědomé úrovni, tak i umět naslouchat podvědomí a vše propojit v celek. Všechny čtyři živly. Ať jste to vy, kdo bude ostatním příkladem a to i třeba jen tím, že se budete umět zasmát vlastním omezením a tím hledat jiná, schůdnější řešení, pomáhejte sobě i druhým. Ve vztazích se nenechte ovládat, naopak navrhněte otevřené jednání. Den je vhodný pro odlehčení stravy, zavést nové stravovací a hygienické návyky.

Afirmace: Komunikuji lehce, otevřeně a svobodně.

Karta dne k poslechu - 5.holí https://www.youtube.com/watch?v=cqr6nFZ_ZH8 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu