Zpět na články

Jaký bude týden od 26. 2. 2024 do 3. 3. 2024 podle kartářky

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle Karmických karet. První zapršení nebo sněžení v březnu je léčivé a umývání se touto vodou zkrášluje naši pleť i vlasy. Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Jaký bude týden od 26. 2. 2024 do 3. 3. 2024  podle kartářky

Berani

Život vám nepřipadá pořád krásný, ale vždy víte, jak řešit problémy, které se právě vyskytnou. I nadále významnou roli bude hrát rodina. Vaším hlavním cílem by měl být soukromý život. Zdokonalte ho. Najděte si více volného času a zabývejte se tím, co vás baví. Ale směřujte stále výš, snažte se přijít s novými nápady. Příznivými dny jsou v tomto týdnu úterý, pátek, neděle, nepříznivým dnem je pondělí.  Na zahradu zasaďte černý bez, ochráníte svůj dům před zlými čarodějnicemi. Nikdy nekácejte hloh, pokud vám někde poblíž překáží. Vy i vaše rodina byste mohli ztratit domov.                                      

Býci

Jste málo odvážní, zkuste občas zariskovat. Mladší ročníky by se měly konečně postavit na vlastní nohy. Patříte k šarmantním lidem a díky tomu dokážete profitovat i z bouřlivých životních situací. V tomto týdnu budete muset párkrát prokázat ochotu a vstřícnost k lidem, kteří vám nejsou až tak sympatičtí. Nezbývá nic jiného, než zatnout zuby a usmívat se. Oblékejte se pestřeji, tmavší oblečení si nechejte na návštěvu společenských akcí. Harmonický pracovní vztah lze očekávat se zrozencem v Rybách.

Blíženci

V poslední době jste zanedbávali postavu i zdraví. I ke svému okolí jste se chovali dosti lhostejně. Takže máte se nad čím zamýšlet. Někteří zrozenci se sklonem ke kleptomani by si měli dát opravdu velký pozor, aby neskončili v poutech nebo ve finančních potížích. Častěji pobývejte v přírodě, v lese, začněte, pokud můžete, pracovat na zahradě. Blízcí rodinní příslušníci nebo vaši potomci vás požádají o větší částku peněz. Protože se bude jednat o peníze na školní akci nebo na vzdělání, samozřejmě je nenecháte ve štychu a pomůžete jim.

Raci

Chraňte si žaludek, střeva a psychiku. Vyhýbejte se pesimistickým informacím. Začněte dělat něco, co vás posune dál. Pište básně, skládejte hudbu, něco manuálně tvořte. Nové zaměstnání hledejte v hudebním průmyslu nebo ve výzkumné činnosti. Zbavte se veteše ve skříních i ve sklepě, přestaňte ze setrvačnosti udržovat dávno vyhořelé vztahy. Na chodnících si dávejte pozor na vyviklanou dlažbu, mohli byste si zranit kotník. Jste celí ztuhlí od dlouhého sezení, potřebujete se pořádně rozhýbat.

Lvi

Máte výbornou intuici a umíte vycházet s lidmi. Najděte si více času na svůj soukromý život. Žijte dneškem  a nelámejte si hlavu tím, co by bylo kdyby…Hlavně překonejte pocity strachu z něčeho, co není. Krizovým dnem v zaměstnání bude pondělí. Budete rádi, až vám skončí pracovní doba, i když na některé z vás čeká práce navíc -  a po pracovní době. Někdo si od vás bude chtít půjčit peníze. Doporučte mu, aby si potřebnou částku vypůjčil od někoho jiného, nebo se obrátil na banku.

Panny

Smiřte se s tím, že součástí života jsou i neúspěchy. Zvažte, jaké jsou vaše silné a slabé stránky a co byste mohli dělat lépe. Nepřepínejte svou psychiku a raději vzpomínejte na vše pěkné, co jste zažili. Nelpěte tolik na starých dobrých časech, snažte se být pružnější v přijímání nápadů svých kolegů. Při hledání nového zaměstnání vám bude nabízena i méně kvalifikovaná práce. Důkladně zvažte všechna pro a proti, protože časem se můžete dostat na výhodnější místo, které vám bude více vyhovovat.

Váhy

Výrazně vás ovlivňuje život a kultura 19. století a vzdělání považujete za nutnost. Svému životu dokážete dát řád a systematičnost. Vaším tajným snem je navštívit co nejdříve Austrálii. Zadaní by si měli udělat více času na svou druhou polovičku a rodinu posunout na první místo v žebříčku hodnot. Ke stmelení rodiny využijte i své herecké nadání. Pokud máte nějaké osobní přání, nezanedbávejte je a snažte se je splnit. Příznivé dny pro tento týden jsou středa a pátek, nepříznivým dnem je pondělí.

Štíři

Své organizátorské schopnosti využijete v tomto týdnu nejednou. Zbytečně se nerozčilujte, ani se nepouštějte do nepříjemných rozhovorů. Vyhněte se cigaretám, alkoholu, drogám. Uvědomte si, že soukromý život je pro vás důležitý, bez něj byste v zaměstnání neuspěli. Proto se snažte skloubit pracovní povinnosti s péčí o své nejbližší. Při hledání zaměstnání se zaměřte na zdravotnictví a charitu. Na krku nebo v kapse noste jako amulet malý plátěný nebo upletený váček s hluchavkou a se třemi jaspisy.

Střelci

Taktická povaha vám pomáhá zvládnout hromadící se problémy. I nadále musíte zůstat abstinenty, vyhýbat se též pobytu v prašném prostředí. Začněte se více zajímat o Japonsko a v naší kultuře věnujte pozornost 16. století. Využijte svou bujnou fantazii i řečnický talent a svými znalostmi a vědomostmi zpříjemněte život všem, kteří mají zájem se dále rozvíjet. Přednášejte, pište, cestujte. Možná objevíte něco nového, ohlásíte nějaký technický patent. Z kritiků a závistivců si nedělejte těžkou hlavu.

Kozorozi

Dbejte na své zdraví, stále noste u sebe amulet – malý váček s třezalkou a s třemi jantary. Proč si zbytečně komplikujete život a stále si připomínáte neúspěchy z minulosti? Vy jste na ničem špatném vinu neměli, svědomí máte čisté, tak se hlavně dívejte dopředu. Nenechávejte se rozptylovat nepodstatnými záležitostmi, svému okolí byste šli na nervy nebo byli pro smích. Zkuste nějakou loterii a vsadit čísla: 2, 9, 22, 27, 40. Pokud vás potká štěstí, je třeba ho pevně chytit a nepustit.

Vodnáři

Jste příliš napjatí, zbytečně sebekritičtí, uvolněte se. Máte smysl pro humor, rádi pobýváte a i nadále se budete často pohybovat ve společnosti. Sezení doma u televize vás ani trochu nebaví. Nezadané během tří měsíců čeká vztah, o jakém vždy snili. Zjistěte si, o co se vaše nová známost nejvíce zajímá a co nesnáší. Možná byste měli zajít ke zpovědi a postupně se zbavovat starých zvyklostí. U výměny názorů nemusíte mít poslední slovo. A rifle uložte do skříně co nejvíce dozadu.

Ryby

Osud vám stále otevírá všechny dveře dokořán. Hlavně si nestěžujte a nepijte alkohol. Mohlo by se stát, že byste své myšlenky a činy nemuseli mít pod kontrolou. Vyhýbejte se problémovým lidem, vysávají z vás pozitivní energii, jsou to ve skutečnosti energetičtí upíři, kteří by rádi šplhali výš po vašich zádech, případně čekají na příležitost, aby vám mohli ublížit. Jak je poznáte? Po setkání s nimi jste unaveni, bez nálady, vaše sebevědomí klesá, nedokážete se soustředit, jste plačtiví a ospalí.  

Pro více informací při Vašem zájmu o osobní výklad, numerologii nebo horoskop klikněte na mé jméno na konci článku.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu