Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení 29. 2. / Karta dne - Všudypřítomná Láska, Láskyplný den 💝

Předpověď z Tarotových karet v poslední únorový den pro všechna znamení. Karta dne je pod nejvyšší kartou Lásky. Pohár Lásky je bezedný, může přetékat a stále bude na rozdávání i přijímání. Užijte si tento den do sytosti.

Dnešní  horoskop pro všechna znamení  29. 2. / Karta dne - Všudypřítomná Láska, Láskyplný den 💝

Kdo miluje, nepřesvědčuje, kdo miluje, neovládá, kdo miluje, nechce měnit,

kdo miluje, jen dává. A tím dáváním dostává. Síla je v tom veliká“.

Monika Vladíková

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

Beran

Už od brzkého rána ukažte svou přizpůsobivost, vyzkoušejte něco nového. Pokud byste byli stále nerozhodní a neustále měnili svá stanoviska, můžete zažít pocit, že jste nuceni se přizpůsobit životním rytmům života. To se může týkat obyčejného každodenního rozhodování, třeba takové abyste vyšli s časem, energií nebo penězi nebo o volbu mezi dvěma domy či bydlišti. Jde o to prokázat svou přizpůsobivost.

Orgán dne - oči, vhodný je obklad ze světlíku lékařského.

Afirmace: Jsem otevřen/a vnitřním i vnějším změnám ve svém partnerství.

Býk

Tento den bude od vás vyžadovat plné nasazení, protože k vám přichází tvůrčí a podnikavá energie. Proto se soustřeďte na to, co chcete a nedávejte pozornost těm věcem, které ve svém dni nechcete. Pak je nad slunce jasné, že budete toužit po uznání, optimismu a viditelných úspěších. Navrácená energie posílí vaše tělo i duši.

Orgán dne - plíce. Doplňte vitamín C a zpívejte si.

Afirmace: Předávám druhým to, co mě naučil život.

Blíženci

Mějte své pudy pod kontrolou. Duše bude tím, kdo překoná vaše ego. To vás přiměje si na nic nehrát, ovládat se. Zaměřte se na rozdíly v touze, pudovosti, vášně a chtíče. Abyste ho správně využili a pochopili, je dobré ho spojit se svým duševním propojením. Tělesnost a duševnost. Něžné vztahy potřebují koření života, vnést jiskru do stereotypu naopak tam, kde vládne sexualita je zapotřebí naslouchat i srdci.

Orgán dne - chodidla. Postupujte ku předu.

Afirmace: Tím, že akceptuji svůj chtíč a vědomě ho vyjádřím, se stanu celou a úplnou.

Rak

Čtvrteční den vás nabádá k tomu říci ne tam, kde byste museli přistoupit na kompromis nebo nesmyslné, nikam nevedoucí domněnky. Pokud si přesto chcete prosadit své plány, je moudré zvážit, zda vám za to tato situace stojí. Mějte na paměti, že rivalita může mít snahu o vaše umlčení nebo zničení něčeho, čeho už jste dosáhli. Nastavte si vysokou míru sebehodnoty, víry v sebe sama a jasné hranice. Vaše vyzařování vás dovede k úspěchu a tím budete v zdánlivě konkurenčním boji ve výhodě. Neobětujte se ve prospěch druhých.

Orgán dne - močový měchýř. Propusťte strach a vztek na partnera.

Afirmace: Tím, že jsem věrná sama sobě, umožňuji partnerovi, aby i on byl věrný sám sobě.

Lev

Buďte otevřeni nějakému novému dobrodružství a myšlence, která vás inspiruje. Motivaci pro tento den můžete dostat od mladého člověka.  V práci vám může být nabídnuta nevšední, potěšující nabídka. Přijali byste práci v cizině? Obchodní cesty jsou předurčeny ke zdárnému vyřízení.

Orgán dne - hlava. Nedovolte druhým manipulaci. 

Čaj k popíjení - rakytník, Ginkgo biloba, řebříček, šištice chmelu.

Afirmace: Oddávám se své Lásce a můj strach se rozplývá.

Panna

Na které straně se cítíte komfortněji? Na straně, kdy obdarováváte nebo dostáváte? Jednou jsme nahoře, jednou dole, na vás bude zda budete dobrovolně druhým dávat. Budete zkoušeni, zda vaše štědrost je motivovaná potřebou získat moc. A že byl zrovna obdařen někdo jiný a vy ne? Je možné setkání s mecenášem nebo člověkem, který vás nasměruje tam, kam byste tak v krátkém čase sami nedošli.

Orgán dne - mozek. Spoléhejte na intuici.

Nepřeceňujte rozumování.

Afirmace: Vděčně užívám daru našeho úspěchu.

Váhy

Žijete v trvalém vztahu a víte o nějakém nedorozumění, sporu? Je tady příznivý okamžik vnést do vztahu nový vítr. V zaměstnání může tento den pro vás znamenat soulad a spolupráci s kolegy, srdečné uvítání na obchodních cestách, při podnikání nebo změnu profese k lepšímu. Někteří uvítají, že jim někdo z okolí vyjde vstříc a bude k vám přistupovat otevřeně. Celkově to znamená přitahování protikladů, vyhledávání společnosti milých lidí. 

Orgán dne - kyčle. Radostně postupujte vpřed. 

Afirmace: Oddávám se své Lásce.

Štír

Před jakou situací zavíráte oči, pro okolí hrajete hru, že je všechno na pohodu, dokážete vyprávět vtipy, aniž by z vás byl cítit smutek a přitom uvnitř sebe vás svírá tíživý pocit? Tato přetvářka už nesnese další odklad, pokud vám někdo chce pomoci, svěřte se. Ulevte své duši a zklidněte příval svých myšlenek.

Orgán dne - záda. Doplňte magnesium. Což takhle dát si špenát?

Afirmace: Sdílím s partnerem svou průzračnost a vnitřní mír.

Střelec

Pár dní zpět jste byli tak ponořeni do práce, že pro pracovní nasazení ani nemáte možnost vnímat varovné signály vašeho těla. To může mít za následek sklíčenost, proto právě dnes si stanovte priority a seznam věcí, které mohou mít pár dnů odklad. Dovolte si malou přestávku a zklidněte příval svých myšlenek. V klidu a odloučení od starostí uděláte pro sebe více, než když se budete přepínat.Tělo a mysl jedno jsou. 

Orgán dne - žaludek. V klidu zažívejte vaše myšlenky.

Zvolte méně tučnou stravu.

Afirmace: Otevřeností dospěju k jasu.

Kozoroh

Ať jste to vy, kdo stmelí kolektiv, urovná spory mezi kolegy, najde řešení tam, kde si ostatní neví rady. Možná právě dnes rozpoznáte, že pravda je i na druhé straně přesvědčení, kterému jste dosud věřili. Je to podobné jako v alchymii, kdy se směs sloučí a pak rozpustí. Protipóly se navzájem propojují. Poslouchejte svůj rozum i srdce a věřte, že vás dovedou k moudrému a uspokojícímu rozhodnutí.

Orgán dne - tlusté střevo. Smějte se a zpívejte si.

Prospěje vám olivový olej.

Afirmace: Počkám na správnou chvíli a pak budu jednat.

Vodnář

Využijte logické uvažování a argumenty podložené rozumem, nebuďte sobečtí, zbytečně se nedohadujte a buďte trpěliví. Pozor na nevěru a žárlivost. Nastolte a zaveďte do svých stravovacích návyků nový řád, odlehčenou stravu a více se věnujte svému zdraví. To se týká jak vnější, tak vnitřní krásy. Masáž obličeje a šíje vám dnes udělá vhod. 

Orgán dne - hlava. Udělejte si šťávu z čerstvých pomerančů a obraťte syndrom nápomoci druhým k péči o sebe sama.

Afirmace: Vypínám a uvoňuji se.

Ryby

Přidělení zcela neobvyklého úkolu vás jistě potěší.Tato práce vás bude bavit a přinese skvělé výsledky. Ti z vás, kteří jste po rozchodu, byste se měli cítit lépe a s chutí se opět zamilovat. Udělejte si čas na kosmetiku, masáž, protřiďte si šatník, pečujte o svůj zevnějšek. Jestli máte nějaké umělecké vlohy, vyneste je na světlo světa. Večer je vhodný k meditování.

Orgán dne - ruce. Straňte se manipulace. 

Olej k masáži - měsíčkový a aloe vera.

Afirmace: Čím více miluji sebe, tím více Lásky mohu sdílet s druhými.

Karta dne k poslechu - Eso pohárů https://www.youtube.com/watch?v=KlRg_-7Zzs8 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu