Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 1.březen /Karta dne - Slunce, radost.

Máme tady první březnový den a první předpověď tohoto měsíce. Denní karta je radostná, pozitivní. ☀ Obklopujte se dětmi a buďte radostní jako ony. Více v kartě k poslechu na konci příspěvku.

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 1.březen  /Karta dne - Slunce, radost.

„Naši předkové uctívali Slunce, což není tak hloupé.

Má smysl uctívat Slunce a hvězdy, protože jsme jejich děti.“ Carl Sagan

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

Beran

Zanechte za sebou minulost a pochybnosti a vykročte bez velkých plánů a váhání vpřed, tak, jako když jste byli spontánní dítě. Nebojte se zdravého riskování a udělejte něco, na co jste si netroufli a přitom víte, že vás to láká. Tento den vás vyzývá k novým začátkům. Naplánujte si do svého žití nové podmínky, nový domov, nové koníčky a vše, co vám dělá radost. Spoléhejte na svůj instinkt. Někteří vás možná budou považovat tímto nastavením za pošetilce, vy však víte, že chcete žít dle svého a ne pravidel, které určil někdo cizí. 

Afirmace: Je krásné moci znovu začít.

Býk

Je na zvážení si udělat čas pro sebe a na zasloužený odpočinek. Ve vztahu je dost možné, že zažijete pocit, že jste vyřazeni z velké milostné hry nebo se v něm budete cítit unaveni, a proto nenechávejte nevyslovené napětí doutnat pod zemí, předejdete tím destruktivním střetům. Naopak je promeňte v konstruktivní výměnu. Říkáme tomu přechodný ústup.

Afirmace: Otevřeností dospěji k jasu.

Blíženci

Bylo by dobré být na pozoru, možná se setkáte s osobou, která je konfliktní, záludná a dokáže vyvolávat spory. Možná se pročistí vzduch a možná dojdete k uvědomění, že tam, kde panovalo napětí, to způsobila kritika, kterou jste vyvolali i vy na něčí účet. Nebo naopak vy jste byli obětí kritiky. Ne jeden mladý člověk je plný ideálů, který vám ochotně ukáže cestu a řešení. Nechte se jím inspirovat a objevte tyto vlastnosti i u sebe, obrňte se však trpělivostí a dostatkem taktu, jež tito mladí lidé ještě nemají pod kontrolou.

Afirmace: V zájmu osvobození sebe sama se vyplatí riskovat všechno.

Rak

Soustřeďte se na vše, co vám přinese plody v budoucnosti, spoléhejte na svou víru, a to v sebe a i v ve víru duchovní nebo náboženskou. Uctívejte tradice a vše, co je spojené s konvencemi, jako třeba křtiny, zásnuby, svatba. Není dobré porušovat normy a řád. Potřebujete-li pomoci v otázkách zdraví, nabízí se možnost oslovit lidového léčitele. V tento den můžete potkat svého duchovního průvodce a nebo váženého člověka, který se vás zastane. Tím může být i nadřízený v práci.

Afirmace: Tím, že jsem se svým partnerem, odhalím sebe sama.

Lev

Dokážete v sobě udržet harmonii a klid, i když jste vystaveni výzvám a zkouškám? Proto jednejte s klidem a nenechte se ovládnout situací, která vyžaduje rychlý úsudek.Mistrem svého života a dne se stane ten, kdo zůstane v klidu i v okamžiku, kdy se dostane do úzkých. Je příhodný čas pro dlouhodobé plánování a abstinenci.

Afirmace: Počkám na správnou chvíli a pak budu jednat.

Panna

Bylo by dobré udělat rozhodnutí, buď se se svým partnerem rozloučit, nebo dojít k uvědomění, že i při jeho nedostatcích s ním chcete zůstat. Možná budete zvažovat mezi dvěma partnery nebo nebudete mít sílu se nadchnout pro nově přicházejíc vztah. Neříkejte to, co nemyslíte opravdu vážně. V řešení nehledejte logiku, zachovejte rozvahu a klid. Budou přicházet výzvy, zda se už odhodláte udělat změnu a přestanete být v neutrální pozici, přichází výzva, rozhodnout se na jakou stranu se přidáte, ať už to dopadne jakkoliv, ale nebuďte ten, který stojí v koutě.

Afirmace: I v boji zůstává moje srdce otevřeno.

Váhy

Tento den může ohlašovat příchod nového vztahu, Lásky a všeho, co k ní patří. Když budete vnímat partnera v jeho odlišnosti, ucítíte, že jste vrženy zpět k sobě samému, což vám pomůže pochopit vlastní úplnost a překonat vnitřní rozpolcení. Je to symbol nutnosti provést volbu mezi fyzickou stránkou a duševní kvalitou. O správnosti citového rozhodnutí po čase váhání. Řiďte se přáním srdce, nikoliv vedením přání vašich smyslů. Může ohlašovat rozhodnutí v tom smyslu, že někdy Láska i hory přenáší, ale někdy si žádá oběti, v podobě stěhování nebo opuštění nějaké stability, jistoty a nebo rozhodnutí buď a nebo. Ukažte, co dokážete pro Lásku obětovat.

Afirmace: Nechť proudí do mě Láska, prozařující a léčivá síla.

Štír

Vaše upřímnost vám otevře dveře. Dostanete se na místo, které jste si dlouho přáli. Najdete domov ve svém nitru.V zaměstnání si můžete uvědomit, že jste na správné cestě k práci snů ať už v podobě příjemného pracovního kolektivu doma nebo i v cizině. Je povznášející, pokud budete na ostatních hledat a všímat si jejich silných stránek a motivovat i druhé, aby je nepřehlíželi. Říká se, kdo nemá sny, ten nežije. Zkuste co nejvíce plánovat, cestovat. Dnes platí - svět patří vám.

Afirmace: Jsem teď otevřena velikému naplnění.

Střelec

Přistupte s chutí do tohoto dne. Přichází k vám druhá šance, znovuzrození. Jestliže se vám zatoulal mazlíček nebo jste nemohli pohnout s nějakou věcí, dnešní den se tyto skutečnosti jako mávnutím proutku mohou vyřešit za vás. Všímejte si znamení. Řešení vašeho problému je blízko. Máte šanci najít své poslání, je to váš úkol. Máte šanci setkat se s lidmi, které vás posunou dál. Nějaká závislost končí. Vstupujete do nového životního období. Ve vztahu platí - lepší dramatický konec, než další závislost.

Afirmace: Uvolňuji se ze starých pout.

Kozoroh

Nabízí se vám nové začátky, nový směr, otevřenost. Proto se odhodlejte vstoupit na novou cestu. Přijměte ochotu riskovat. Ti, kdo budou spontánní, vytěží z okolností nejvíce. Závazky, které vás svazovaly a nedávají svobodu, zkuste přehodnotit tak, abyste mohli začít jak říká karta od nuly. Energie je nakloněna stěhování. Nejlépe vše vyjadřuje rčení, sbal si svých pět švestek a jdi.

Afirmace: Je krásné moci znovu začít.

Vodnář

Vývoj událostí se zastavil na jednom místě, vaše síly jsou vyčerpány a zdá se, že vám nic nevychází. Snažit se přespříliš postupovat dál by znamenalo vystavovat se lehkomyslně riziku, protože vnější odpor a vaše slabost by mohly způsobit onemocnění. Co v takové situaci potřebujete je klid a dovolenou. A zrovna tam k vám může přijít dlouho očekávaná inspirace a po návratu domů hlava plná nápadů, která v této době potřebuje vypnout. Vaše pochybnosti, zda takto nebudete plýtvat časem jsou absurdní, nutíte-li se v tomto stavu pokračovat dál, vlečete se namáhavou cestou, kterou byste s novými silami zvládli hravě a v kratší době.

Afirmace: Otevřeností dospěji k jasu.

Ryby

Páteční den vám otevře nové příležitosti, vězte, že by to mohly být takové, o kterých jste ani nesnili. Nabízí se vám možnost si rozšířit své znalosti díky studiu, cestování a to hlavně do zahraničí, kde máte možnost poznat nové kultury a tím si rozšířit své obzory a názory na svět. Je potřeba odstranit obavy a představy o své budoucnosti, protože se před vámi možná rýsuje taková, o které nemáte zatím tušení. Buďte sebejistí, věřte sobě a ve své schopnosti. Nebojte se myslet velkoryse a s otevřenou náručí. Vaše okolí bude rádo ve vaší společnosti.

Afirmace: Spočívám v sobě a jsem otevřená.

Karta dne k poslechu - Slunce https://www.youtube.com/watch?v=iGb4Tp5fUx8 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu