Zpět na články

Jaký bude týden od 9. 5. 2022 do 15. 5. 2022 podle kartářky

Střípky z tibetského lidového léčitelství, aneb přečetla jsem za vás: odstraňte ze svého jídelníčku pšenici a zbavíte se převislého břicha, odstraníte problém s vysokým krevním tlakem, cholesterolem

Jaký bude týden od 9. 5. 2022 do 15. 5. 2022 podle kartářky

Střípky z tibetského lidového léčitelství, aneb přečetla jsem za vás:

odstraňte ze svého jídelníčku pšenici a zbavíte se převislého břicha, odstraníte problém s vysokým krevním tlakem, cholesterolem i s mužskými prsy. Vyloučením pšenice z jídelníčku snížíte krevní tlak, zhubnete, zmizí vám dlouholeté vyrážky, příznaky astmatu, noční hlady a dětem zesílí svaly.

Výklad pro tento týden je připraven podle karet Tarot magie druidů.

Berani:

karty: Královna pentaklů, Mág, Král pohárů: máte kolem sebe hodně přátel, lidí, kteří vám věří a svěřují se vám se svými problémy. Každému poradíte, ovšem ne podle příruček, ale řídíte se selským rozumem. Je-li třeba, nabídnete i praktickou pomoc. Hlavně ale nesmíte zapomínat na sebe, rozmazlujte se a plnými doušky si užívejte života. Připravte se na zlepšení finanční situace i majetkových poměrů. Pomalu, ale jistě se blíží úspěch při realizaci projektu nebo kariéry. Důvěřujte si, jděte za svou láskou, nic vám nestojí v cestě.

Býci:

karty: Deset pohárů, Deset holí a Dva pentakly: na první pohled se zdá, že vše kolem vás je láskyplné, spolehlivé a trvalé. Ovšem připravte se na závist a pomluvy lidí ve vašem okolí. Rovněž pozorně sledujte svůj zdravotní stav. Náročnější období nebude trvat dlouho, vše se k dobrému obrátí. Někdo vám nabídne pomoc, radu, možná i půjčí nějaký menší finanční obnos. Budou-li vám chybět peníze, budete se muset poohlédnout po dalším zaměstnání. Vy, kteří máte dva domovy nebo další vztahy, připravte se na změnu životního stylu. Risk a hazard se nevyplatí, vše by brzy vyplavalo na povrch.

Blíženci:

karty: šest pohárů, Věž, Princezna pohárů: často se ve vzpomínkách vracíte do minulosti, dětských let, do období prvních lásek. Je velká pravděpodobnost, že svou bývalou lásku potkáte. Raději se připravte na dramatický otřes. Kdysi jste plakali, dnes zjistíte, že rozchod byl pro vás požehnáním. Na své životní pouti byste rozhodně nebyli pracovně tam, kde jste nyní. A to vás ještě zanedlouho čeká povýšení. Ve vaší rodině vládne pohoda a soulad, očekávejte příchod potomka. Dostanete pozvání na jednání s lidmi ve vysokých politických funkcích, zapojíte se do činností, v nichž uplatníte své odborné znalosti.

Raci:

karty: Princ pentaklů, Pět pohárů, Svět: jste nesmírně skromní a citliví, okolí se na vás vždy může spolehnout. Rodině poskytujete klid, ochranu a bezpečí. V těchto dnech se vůbec nebudete nudit, čeká vás plno nových příležitostí a hodnotných zážitků. Při nákupech ve větších obchodech si dávejte pozor na peníze a platební karty. Velká obezřetnost je na místě při lákavých telefonických nabídkách. V tomto týdnu nepodepisujte žádné důležité smlouvy, jednání na úřadech je rovněž lepší o týden posunout. V zaměstnání se dočkáte ocenění. Plánujte dovolenou na místa, která jste dosud nenavštívili.

Lvi:

karty: Princ mečů, Princezna holí, Spravedlnost: rádi budete pobývat ve společnosti, okolí vám bude naslouchat, protože jste výmluvní, pohotoví, bystří a znáte plno zajímavých věcí. Pro svoje plány dokážete získat přízeň, pomoc a pochopení u své rodiny a u blízkých přátel. Neumíte odpočívat, v současné době máte pocit, že nic nestihnete, a proto se snažíte zvyšovat tempo a být činorodější. Pamatujte si, že se nic nedá uspěchat, všechno má svůj čas. Zpomalte, cestujte, těšte se na pozitivní budoucnost, čeká vás zamilovanost nebo nové zážitky ve vztazích. Pro ty, kteří hledají práci, se objeví zajímavé pracovní příležitosti.

Panny:

karty: Čtyři meče, Čtyři poháry, Devět pentaklů: máte za sebou těžké období, nyní potřebujete čas na odpočinek. Klid a úlevu přinesou meditace a duchovní cvičení, rituální obřady. Nesmíte se nechat nikým a ničím omezovat, vyhýbejte se stereotypu a návratu do starých vyježděných kolejí. V brzké době se na vás usměje štěstí a vyhrajete určitý finanční obnos, díky kterému si můžete dopřát luxusní dovolenou nebo zrenovovat bydlení. Nezadaní potkají svůj vysněný protějšek. Při posezení s přáteli si dávejte větší pozor na to, co řeknete, konzumace vína by vám mohla rozvázat jazyk. A to byste určitě nechtěli.

Váhy:

karty: Dva poháry, šest pentaklů, Královna holí: možná se vám v těchto dnech milenecká láska vyhne, možná potkáte někoho, kdo vám vyloudí na tváři spokojený úsměv. Každopádně ale na vlastní kůži pocítíte léčivou moc lásky - mateřské, rodinné a tvůrčí. Vydržte, vytrvejte, náročné období plné stresu bude trvat jen dva dny. Příčinu stresu hledejte sami v sobě - nevhodné investování, závislost na někom nebo na něčem, nedostatek sebekázně a mravenčí píle. Díky svým nadřízeným, kteří ve vás objeví skryté rezervy, získáte opět sebejistotu a přestanete o sobě pochybovat. Rodinu překvapíte přípravou jídla, které jindy mohou sledovat jen v televizních pořadech.

štíři:

karty: Královna mečů, Vládkyně, Síla: objeví se spor, který budete muset vyřešit ke spokojenosti všech zúčastněných. Při jednání vyplavou na povrch nepříjemné věci. Vy si ale musíte zachovat smysl pro realitu a nutnost jednat přímočaře. Některé čeká stěhování na lepší místo, do přírody, kde je blízko do lesa a okolo domu je nádherná zahrada. Bolet vás ale může žaludek, protože strávit některé pracovní záležitosti bude náročné. Zvyšte příjem koriandru, skořice a lněného semínka. Týden je příznivý pro uzavírání obchodů, pro investice.

Střelci:

karty: Vladař, Královna pohárů, Princ pohárů: přijdete do styku se státními, vládními a oficiálními institucemi, připravte se na náročná a tvrdá vyjednávání. Nesmíte se nechat zatlačit do podřízené pozice. Setkáte se se ženou, která ve vás probouzí lásku a hluboce se dotýká vašich citů. Svým způsobem to bude i vaše léčitelka smutku a trápení, které jsou hluboce usazeny ve vaší duši. Karty ukazují na cestu přes vodu. Pokud máte partnera, připravte se na hádky, příčinou budou jeho zlozvyky, které vás vyprovokují ke zvyšování hlasu. Nezapomínejte na procházky na čerstvém vzduchu, přinesou úlevu vašemu bolavému zádovému svalstvu.

Kozorozi:

karty: Poustevník, Blázen, Luna: na závažná rozhodnutí v těchto dnech zapomeňte. Získejte více informací, ptejte se odborníků, studujte, čtěte, až potom jednejte. Starší lidé, kteří se cítí osamoceni, by měli požádat někoho o pomoc. Jinak hrozí změny nálad a deprese. Mladší ročníky stojí na počátku nové životní fáze a najdou si plno důvodů k tomu, aby se společně radovali a bavili se. Volný čas věnujte kreativním činnostem. Také úsměv sluší všem více než zamračená a nevlídná tvář. Objednejte se co nejdříve u zubaře. A jako první pomoc při bolestech zubů poslouží hřebíček.

Vodnáři:

karty: Hvězda, Smrt, šest holí: vnitřně se cítíte blaženě, uvědomujete si, že lidé kolem vás si váží vašich hodnot a mají vás rádi. Potřebujete ke spokojenosti vodu - pijete ji, ale také rádi trávíte volný čas v blízkosti řeky, potoka, moře. Měli byste si více vážit toho, co máte, protože nic není navěky. Máte velký pracovní záběr, pro své plány dokážete nadchnout okolí. I v rodinném kruhu převládá harmonická spolupráce, i když občas bývá narušena ironickými poznámkami mladších jedinců. Ale vy se nenecháte zahnat do kouta, víte, že jste na správné cestě. A věříte sami sobě.

Ryby:

karty: Tři pentakly, Čtyři pentakly, Tři poháry: máte před sebou hodně pracovních povinností, některé čeká zkouška, konkurz, atestace apod. Za své úsilí budete odměněni finančně i slovně, z pracovních nabídek, které se na vás budou hrnout, si budete obtížně vybírat a dlouho zvažovat všechna pro a proti. Pozor si dávejte, abyste ustáli své pracovní úspěchy. Abyste se nepovyšovali nad své spolupracovníky nebo členy rodiny. Sdílejte vše se svými blízkými, a hlavně se nesmí z vás stát chamtiví lakomci. Nezadaným jedincům chybí láska, po návratu domů mohou zažívat pocit prázdnoty - takže velký pozor, samotu neřešte přejídáním a alkoholem.

Připravila kartářka Jana Fišerová, Frýdek-Místek, kontakt pro váš výklad karet, horoskop, numerologii a další: tel: 603770115, E: fiserovaF-M@post.cz i osobně. Doporučuji i web Věštírna Jednička kód 14.

Ptejte se osobně, e-mailem, telefonem.

Praktické informace najdete na mých webových stránkách kosmetiky a cestovní agentury aktuálně odkaz Novinky ke kafíčku.

Především nemusíte nikam chodit a vše si bez účasti další osoby objednáte rychle, jednoduše a spolehlivě v klidu domova. Stačí kliknout na bannery:

a/ výklad karet (tarot, cikánské, madžong aj.), numerologie, horoskopy

https://kosmetika-frydecko.mistecko.cz/nabidka/vyklad-karet-cenik

b/ izraelská kosmetika Christina, KetoFit, KetoMix - chci mít hezkou postavu, a další značky: www.kosmetika-frydecko.mistecko.cz.

c/ dovolená v ČR i v zahraničí + letenky, chalupy, lázně apod. /dovolenou si můžete objednat přímo z uvedených webových stránek/

www.ca-frydecko.mistecko.cz

d/ www.zverokruh.cz

e/ www.dobrekartarky.cz

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu