Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 2. březen / Karta dne - Pád ega, změna, uvolnění z pout.

Víkendová předpověď z Tarotových karet. Denní karta je alarmující v tom, že je dobré propustit to, co nás svazuje zvenčí nebo tam, kde jsme se sami zavřeli před světem. Doporučuji k poslechu denní kartu na koci příspěvku.

Dnešní  horoskop pro všechna znamení  - 2. březen /  Karta dne -  Pád ega, změna, uvolnění z pout.

 „Vyvarujte se toho, aby vaše ego bylo tak blízko vaší pozici, že když vaše pozice padne, vaše ego půjde s ní.“ Colin Powell

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

Beran

Čas k zamyšlení. Neomezujete se v práci, postupujete prakticky, abyste dosáhli vytouženého výsledku, abyste se přiblížili k vytouženému cíli? Přehodnoťte své znalosti a sbírejte zkušenosti, pak se přiblížíte k vytouženému cíli mnohem rychleji. Není nic proti ničemu si říct o radu zkušenější kolegovi. Opravdový partnerský vztah není jen o žhavých víkendových radovánkách, ale obsahuje i starosti, nedorozumění, hněv. Ať vás tedy nepřemohou každodenními problémy. Uvědoměle je prozkoumejte a vyjasněte si vaše možnosti.

Afirmace: Pronikám do všech dimenzí našeho vztahu, a tím jsem blíž ke svému partnerovi.

Býk

Je tady den, který vás vyzývá k uvědomění, že okolo vašeho srdce je vystavená zeď a na očích máte pásku, abyste neviděli to, co by bylo rozumné začít řešit. Své emoce jste zabalili do tmavého pláště a odmítáte je nechat promluvit. Možná zažijete pocit, že jste zkoušeni protikladnými silami, zda poslechnout rozum nebo intuici, své tělo nebo ducha. Další odklad není již žádoucí a je nutné se postavit tváří tvář nějakému strachu a přiznat si některé nepříjemné skutečnosti. Uvidíte, že to přinese úlevu. Někteří z okolí by mohli nabýt dojmu, že žijete v přetvářce. 

Afirmace: Sdílím s partnerem svou průzračnost a svůj vnitřní mír.

Blížeci

Ukažte světu vaše odhodlání a podnikavého ducha a dostane se vám zpět více, než byste očekávali. Myslíte si, že máte vznést nárok na povýšení? Určitě ano. Při obchodních schůzkách propojte vaše kontakty, chovejte se jako úspěšný lídr. Je tady den, který je vám nakloněn v diplomacii, velkorysosti a odhodlání dosáhnout nejvyšších cílů. Vaše motivace a inspirace budou nakažlivé a někteří členové rodiny toto nadšení uvítají.

Afirmace: Dívám se očima srdce.

Rak

Mějte na paměti, že pokud se situace vyvíjí tak rychle, jak byste chtěli, že to má svou výhodu. Možná váš plán je jasný, ale ten nemusí být ten nejlepší. Dobré věci se nedají uspěchat. Proto je tu výzva k trpělivosti. Přijměte váš vztah tady a teď takový, jaký je a přestaňte ustavičně myslet na to, co by se mohlo stát. Pochyby a negativní myšlenky jsou jediná nebezpečí, která vám teď hrozí. Tyto myšlenky se dají zastavit i tak, že se probudíte z iluzí a začnete vnímat realitu takovou, jaká opravdu je. Prosvětlete své nitro a duši, jinak vzniká nebezpečí opakování stejných vzorců a zklamání. 

Afirmace: Vždy dostanu to, co potřebuji nejvíce.

Lev

Společná díla všeho druhu slibují velký úspěch, ať už se jedná o vydělávání peněz nebo účast ve skupině duchovního růstu a rozvoje. S partnerem jste proto, abyste se vzájemně podporovali při plném rozvíjení vnějšího i vnitřního bohatství. Vaše touhy a plány jsou na dosah a aby mohly přijít a začít se realizovat, je potřeba je pustit a nechat vše, aby se dělo o vás, bez vás. Některé cesty jak k vám má přijít úspěch nevymyslíte. Všímejte si nevšedních nabídek a nepřijímejte kompromisy. Držte se svého přesvědčení, pak se k vám dostane to nejlepší. 

Afirmace: Ve společenství s partnerem rozvíjím své vnitřní i vnější bohatství.

Panna

Připravte si plán dnešního dne a buďte o krok napřed, pak nebudete muset zaznamenat pocit, že jste pod vlivem Murphyho zákonů. Jestliže chcete cestovat, mějte na paměti, že nejen vy se vydáváte o víkendu na cestu, pak předejdete uvíznutí v zácpě a k tomu mobil vybitý. Mezi kolegy můžete zažít rivalitu. Nenechte se touto energií rozhodit a vemte si z toho ponaučení, že pro příště je dobré si uspořádat den tak, aby vás takové zkoušky nerozhodily. 

Afirmace: S důvěrou ve svou vnitřní sílu jdu vlastní cestou.

Váhy

Sobotní den den, je nakloněn přátelství, z kterého časem může vzniknout bezpodmínečná Láska. Možná zažijete pocit, že i když jste dva, jste vlastně jeden. Jedno tělo, jedna duše, spřízněnost duší. Dojděte si na kosmetiku, masáž, využijte slev a obnovte si šatník. Někteří uvítají, že někdo z okolí vám vyjde vstříc a bude přistupovat otevřeně. Celkově to znamená přitahování protikladů, vyhledávat společnost milých lidí.  

Afirmace: Oddávám se své Lásce.

Štír

I když je tady víkend, ani v tento den nezahálejte a využijte příznivé vyhlídky na obchody, zisky a budování dlouhodobých perspektiv založených na dobrém základě. Využijte své organizační schopnosti a vnitřního klidu. Vztahy, které se vytvoří v tento den mohou přeměnit kamarádský vztah na dlouhodobý a mohou být uzavřeny sňatky z rozumu. na důvěře, jistotě a partnerství, toleranci, ale ne kompromisu. Buďte otevření a upřímní.

Afirmace: Spočívám v sobě a jsem otevřená.

Střelec

Víkend pracuje pro vaši budoucnost, věřte, že to co se dá do pohybu, bude mít úspěch v příštích dnech. Zapojte vaše praktické dovednosti, načerpané znalosti, protože se vám otevírají neobvyklé cesty k úspěchu. Je žádoucí stát pevně nohama na zemi. Proto se nepřetvařujte a buďte sví. Nabízí se nová příležitost k uzavření skvělého obchodu nebo nabídka k novému úkolu, získání práce, která bude velmi dobře zaplacena.

Afirmace: Moje Láska je místem mé síly.

Kozoroh

Co potřebujete nejvíce je odvaha. Postavte se překážkám čelem a chraňte si svůj rajón. Je žádoucí správná míra, jinak by se jednalo o přehnanou soutěživost. Důvěřujte své síle a odvaze a nebojte se prosadit i přes zdánlivou výhodu svých konkurentů. Nastavte si vysokou míru sebehodnoty, víry v sebe sama a hranice. Vaše vyzařování vás dovede k úspěchu a tím budete v zdánlivě konkurenčním boji ve výhodě. Neobětujte se ve prospěch druhých.

Afirmace: Tím, že jsem věrna sama sobě, umožňuji partnerovi, aby i on byl věrný sám sobě.

Vodnář

Možná si v nějaké chvilce vytržení od reality povzdechnete, zda nestojí celý svět proti vám. Voláte dceři a ona má vybitý mobil? Cestou do práce uvíznete v zácpě? Zůstanete bezmocní před vchodovými dveřmi, protože se vám zlomil klíč v zámku? V práci pociťujete rivalitu mezi kolegy? Co vám tyto situace chtějí říct? Zkuste si stanovit priority, denní řád a odstranit okolnosti, které vás vyrušují a zdržují od důležité práce.

Afirmace: S důvěrou ve svou vlastní sílu jdu vlastní cestou.

Ryby

Je možné zaznamenat boj. A to jak vnitřní, sám se sebou, přátelský nebo pracovní. Mějte na paměti, že hádky nic nevyřeší, naopak ani odchod do ústraní. Zkuste si nedělat předsudky a rozhodněte se, že uděláte těmto dohadům konec jednou pro vždy. Co vám k tomu pomůže je upřímná komunikace a odhodlání. Předložte svou inovaci, nápady a ukažte okolí, co ve vás je. Nakonec budete rádi, že jste se pro to odhodlali.

Afirmace: S důvěrou ve svou vnitřní sílu jdu vlastní cestou.

Karta dne k poslechu - Věž https://www.youtube.com/watch?v=swCMJLwCvH8 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu