Zpět na články

Dnešní horoskop na 3.3. 2024 / Karta dne - Kreativita, tvoření.

První březnová neděle je před námi. Jakou si pro vaše znamení přichystal Tarot? Denní karta vybízí ke kreativitě, tvořivosti. Máte rádi malování nebo orientální tanec? Více na konci příspěvku ve videu k poslechu. :-)

Dnešní horoskop na  3.3. 2024  / Karta dne -  Kreativita, tvoření.

„Je lepší něco tvořit než se něco učit.

 Tvořivost je podstatou života.“ Leonardo Da Vinci

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

Beran

Bylo by dobré najít příčinu strachu, který může plynout z obav o finance nebo ze ztráty partnera, ale věřte, že máte dostatek sil tyto skutečnosti rozpoznat a překonat. Je možné, že rozchodu nebo opuštění partnera se prostě nevyhnete. Mějte se rádi a udělejte to nejlepší pro sebe, nez ohledu na to, co si ten druhý myslí. Rozhodně není příhodná doba spálit za sebou mosty. 

Klíčové slovo dne - sport

Afirmace: Jsem připraven/a rozeznat své iluze a nechat je padnout.

Býk

Máte rádi překvapení a nečekané, radostné zprávy, záblesk ducha nebo podnětný nápad? To vše k vám dnes letí rychlostí blesku. Využijte svou duševní čilost. Chopte se proto nových příležitostí, které se vám budou nabízet, avšak jednejte promyšleně, bez unáhlení. To, co se nemohlo dlouhé časy pohnout z místa má velký předpoklad se pohnout pohybem vpřed. Věřte, že se ocitnete před cílem. Ve vztazích jsou velké šance, že zavane čerstvý vítr a váš vztah se vydá novým, rychlým směrem, proto se nebraňte společnému výletu nebo adrenalinovému sportu. Mluvte na rovinu a ne v tajenkách.

Klíčové slovo dne - Láska.

Afirmace: Svou přítomností a otevřeností vnáším do našeho vztahu světlo.

Blíženci

Nezapomeňte na zodpovědnost za vlastní jednání, slušnost, nepodplatitelnost. Tam, kde se budete chovat laskavě a poctivě, bude vaše jednání uznáno a budete doceněni, ale tam, kde by byly použity pochybné prostředky, tam ztroskotáte. Použijte proto otevřené a poctivé jednání a to nejen jako účastníci silniční dopravy. Tam, kde se vám má dostat práva a uznání, tam se objeví. Tudíž se nevyplatí klamat. V opačném případě by se vám mohlo stát, že všichni okolo pojedou nepovolenou rychlostí a kontrola si vybere vás.

Klíčové slovo dne - smích.

Afirmace: Věřím ve vyšší spravedlnost, která vše vyrovnává.

Rak

To, co jste brali do dnešního dne jako jistotu, může náhle dostat jiný směr vývoje a vám se může zhroutit pomyslná obrana jako domeček z karet. Nemůžete být uzavřeni ve své ulitě před okolím do nekonečna. Vaše ego se najednou může cítit jako loďka na rozbouřeném moři bez kompasu a kapitána. I přesto se těšte se na vše nové. Až se uvolníte z želízek, které jste si sami z obav nasadili, uvidíte jasněji, přestože se nejprve vynoří pocit, že ztrácíte půdu pod nohama, svůj majetek, přátelství, existenci. Ztraceny budou jen zdánlivé hodnoty, ne ty opravdové poklady. Ten, kdo dokáže přijmout ztrátu zaměstnání, přátel a osudové otřesy, dosáhne životního průlomu. Nežeňte se hlavou proti zdi.

Klíčové slovo dne - přátelství.

Afirmace: Nyní mohu úplně vše nechat plynout.

Lev

Dnes se můžete dobře zviditelnit na sociálních médiích a ve světě umění, obzvláště v hudbě. Dejte na svou předtuchu, věřte snům, vaší touze. Vyjadřujte bez obav své názory, aniž byste si říkali, co na to ostatní, prožijte nejspíš velmi pohodový den, protože z vás bude vyzařovat osobnost, charisma, optimismus a s ním spojená energie, která se potřebuje projevit. Vaše sebedůvěru znásobí návštěva kadeřníka, nový kousek do garderoby. 

Klíčové slovo dne - zdraví.

Afirmace: Světlo a Láska naplňují moje bytí.

Panna

Vy jste dnes vyvolení, nabízí se vám bezstarostný den, který vybízí k prožití krásných chvil plných smíchu, radosti, zážitků. Prožijte ho bez zatížení starostmi, vnímejte krásy života okolo vás. Můžete se cítit opojeni jako ti, kteří k tomu potřebují chemické povzbuzující látky. Vám může být příjemno při setkání s přáteli a těmi, které máte rádi, ti vám vaši radost podpoří.. Dopřejte radost tělu i duši. Dejte si zdravý zákusek, dopřejte si masáž obličeje, dojděte si do kina na komedii. Nastavte správnou míru, aby se vše nepřeměnilo v požitkářství.

Klíčové slovo dne - hory.

Afirmace: V otevřené výměně s druhými lidmi nacházím své naplnění.

Váhy

Přichází nevšední den a to takový, který nabízí mnoho benefitů. Jak jste na tom byli v minulých dnech se zdravím, cítili jste oslabení a nedostatek energie? Berte tento den jako klíčový k uzdravení a k posunu k lepším zítřkům. Vaše snaha v zaměstnání se může dočkat uznání, ocenění a pocitu seberealizace. Otevírají se jedinečné možnosti k úspěšnému podnikání, k zhmotnění nových, neobvyklých projektů, vašich myšlenek a plánů. Dnes byste měli spojit hmotu a ducha, tělesnost a spiritualitu.

Klíčové slovo dne - dieta.

Afirmace pro tento den: Ve společenství s partnerem rozvíjím své vnitřní i vnější bohatství.

Štír

Ve vztahu přichází výzva k vyrovnání se i se složitějšími stránkami partnera. Nenechte se rozhodit každodenními problémy a pokuste se vše vyjasnit a prozkoumat. Tento den má slibný potenciál na využití vaší vitality, optimismu, srdečnosti. To vše a ještě navíc vaše kouzlo osobnosti vás dovede ke spokojenosti, které lze využít k dosažení moci, vlivu, vážnosti a úcty druhých lidí. Využijte proto veškerý svůj potenciál, který se vám může vrátit v podobě povýšení nebo k navázání vřelých spojení.

Klíčové slovo dne - sebeláska.

Afirmace: Pronikám do všech dimenzí našeho vztahu, a tím jsem blíž ke svému partnerovi

Střelec

Rodinná setkání, oslava, debata o vašich rodinných financích a spousta dalších rodinných zájmů, to jsou atributy pro váš víkend. Možná dospějete k přehodnocení dosavadního nastavení a budete otevřeni změně, abyste nežili jen z toho, co vám doposud fungovalo. Výsledky, které se dostaví vás přesvědčí, že jste pochopili principy, které vedou k prosperitě a bohatství a ty vám přinesou pocit blahobytu. Ten nemusí být jenom materiální, ale můžete se zaměřit i na své vnitřní bohatství, které vám již nikdo nemůže vzít.

Klíčové slovo dne - smích.

Afirmace: Sdílím své vnitřní a vnější bohatství se všemi lidmi, kteří jsou tomu otevřeni. 

Kozoroh

Velké ambice potřebují nastavit správnou míru.  Je moudré si být vědom své síly a postavit se výzvě čelem. Může se dostavit pocit ohrožení a tím vzniknout nedůvěra v okolí. Mějte se na pozoru před rádoby dobrými radami. Místo opozice a stáhnutí se do ústraní, hledejte smír. Hoří ve vás oheň, který může vyčistit staré rány tím, že si ho uvědomíte, přijmete a vynesete ho z temnoty na světlo dne. Mělo by vám to přinést uvědomění si všech zranění.

Klíčové slovo dne - bohatství.

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí našich společných vnitřních sil.

Vodnář

Víkend je tu pro vaše uvědomění vašeho vnitřního omezování svobody, které prožívá vaše duše. To se stane, když zapíráte sebe sama, nasadili jste si masku a snažíte se zavděčit okolí. Je to jako byste padli na samé dno. Tu můžete dojít k uvědomění, že horší to být už nemůže a odtud se už jenom stoupá vzhůru. Pak může pomalu odeznít stres, přetížení a ztráta energie. V dalším týdnu si v zaměstnání neberte tak velkou zodpovědnost, protože vám to odebírá energii a pociťuje vnitřní napětí. Pokud se stanete přirození a autentičtí, můžete pochopit, z čeho pramení překážky.

Klíčové slovo dne - přátelství.

Afirmace: Jsem připravena rozeznat své iluze a nechat je padnout.

Ryby

Hledejte nový cíl a za ním se vydejte, neměli byste ustrnout na starých zvycích a začít plánovat něco nového, co by vás v rodině naplňovalo, jinak by se mohla objevit nuda. Ve vztahu byste měli zažít radostné chvíle, třeba jen tím, že si všimnete zdánlivě bezvýznamných gest, které jste předtím neviděli a změníte něco, co ještě není ideální a tím se zlepší vývoj vašeho vztahu. Vykročte na cestu s přáteli tam, kde jste ještě nebyli a bude to pro vás nové, abyste se nesoustředili jen na sebe a partnera.

Klíčové slovo dne - bohatství.

Afirmace: Sdílím své vnitřní a vnější bohatství se všemi lidmi , kteří jsou mu otevřeni.

Karta dne k poslechu : Král pohárů https://www.youtube.com/watch?v=27QvIhye3y4&t=17s 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den. *

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu