Zpět na články

Jaký bude týden od 4. 3. 2024 do 10. 3. 2024 podle kartářky

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle karet Symbolon.         K jednotlivým znamením jsem připsala informace, které jsem získala z knih ruské léčitelky Anastasie Semjonové. Její rady samozřejmě platí pro každého z nás.      Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Jaký bude týden od 4. 3. 2024 do 10. 3. 2024  podle kartářky

Berani

Zázraky v probouzející se přírodě jsou úzce spjaty se zázraky, které se postupně začnou realizovat ve vašem osobním životě. Určitě v hloubi duše cítíte, že vás čeká něco milého, příjemného, možná splnění tajného přání. Vaše intuice vás neklame. Umíte rozdávat lásku a pro ostatní jste Sluncem. Pokaždé, když si koupíte pokojovou květinu v květináči, hlínu hned doma vyměňte. Nikdy nevíte, odkud hlína pochází. Jestli máte dojem, že potřebujete napravit energetickou strukturu domova, vezměte čerstvé vajíčko od venkovské slepice a poválejte ho v místech s negativní energií. Pak vajíčko musíte samozřejmě vyhodit nebo zakopat co nejdále od vašeho domova.

Býci

Jste nesmírně obětaví a úspěšně zvládáte své povinnosti. V zaměstnání není na místě přílišná skromnost. Jste-li ve vztahu, může dojít k hlasitější výměně názorů. Vy jako první se musíte odhodlat situaci řešit. Vaše finanční situace se mírně zhoršila, nákupy odložte na pozdější dobu. Jste-li často unaveni a potřebujete-li si občas během dne zdřímnout, postavte do blízkosti postele kaktus. Ten vysaje v okolí veškerou negativní energii a zaslouží se o váš zdravý a nerušený spánek. Kaktus má totiž tu výhodu, že negativní energii nejen nasává, ale dokáže ji proměnit v energii pozitivní a v této podobě ji odevzdává lidem.

Blíženci

Máte velké ego, neprosazujte jen sami sebe a naučte se svým blízkým dávat najevo více lásky. Připravte se na možnost, že v zaměstnání budete muset řešit aroganci a násilné chování. Vlastní pocity bude třeba utlumit, zachovat kamenný obličej a jednat profesionálně. Mějte doma hodně muškátů. Výborně pomáhají při bolestech uší. Dokáží rovněž odsávat veškerý energetický odpad, vyčistit jej a předávat dobrou energii zpět. V pokoji, v němž roste muškát, je vždycky čistý vzduch a příjemná vůně. Nejvhodnější jsou muškáty, které kvetou červeně.

Raci

Máte křídla, lehký krok, oporu planety Blíženců a Merkura, proto není třeba zoufat a trápit se něčím, s čím se dokážete snadno vyrovnat. Hledejte moudrost a jistotu sami v sobě. Nezapomínejte na půst. Ze všech typů půstu si zvolte ten, který vám nejvíce vyhovuje. Raději nemějte doma ani na zahradě cypřiše a túje. Oba stromy vnášejí do domácnosti těžkou energii, proto v žádném případě je nesmíte dávat do ložnice nebo do obývacího pokoje. Pokud se s těmito rostlinami nemůžete rozloučit, dávejte je do místností, v nichž netrávíte tolik času. Navíc túje je jedovatý strom a určitě nechcete, aby bobule skončily v ústech malého, nic netušícího dítěte.

Lvi

Potřebujete se uchýlit do samoty, užít si klidu, mít čas na vlastní záliby. Zatím se s tímto přáním musíte rozloučit, protože v zaměstnání se určitě ani chvilku nebudete nudit. Možná by pomohlo, kdybyste se mohli vypovídat – příteli, přítelkyni, faráři, terapeutovi. Je celkem jedno, jaké pokojové rostliny máte v bytě, ale nikdy je nestavte do těsné blízkosti míst, kde spíte. Všechny rostliny v noci pohlcují kyslík, vylučují kysličník uhličitý a zbavují se negativní energie. Rozhodně se ale zbavte sice krásné, ale velmi nebezpečné rostliny, která se nazývá monstera. Mnozí její pěstitelé se totiž dostali na hranici klinické smrti – otrava kysličníkem uhličitým, úpadek sil, oslabení srdečního svalu.

Panny

Važte si toho, co máte. Ponořte se do vzpomínek a myslete jen na to pěkné, co jste prožili. Na to špatné zapomeňte, obrazně všechno, co vás trápilo, hoďte do jarní vody. Ve čtvrtek vás čeká velké překvapení. Láska, kterou jste považovali za ztracenou, se náhle objeví před vámi. Rostlinám byly odedávna připisovány různé magické vlastnosti. Jedna z pověr říká, že pokud těhotná žena překročí hyacint, dojde u ní k samovolnému potratu. Naopak fíkus je velký pomocník při pěstování dobrých rodinných vztahů, podporuje početí a rození dětí. Pomáhá vytvářet stabilní atmosféru v domácnosti, zklidňuje rozčilení a nervozitu.

Váhy

Máte se velice dobře, i nadále si věřte a děkujte Bohu za vše, co máte. Někteří zrozenci by si měli dát pozor na své chování, aby se nedostali do hledáčku bulváru. V těchto dnech budete více nároční nejen na sebe, ale i na své kolegy v práci. Máte rádi pořádek, dodržování termínů. Proto se připravte na to, že někteří se na vás občas škaredě podívají, když jim připomenete, že mají v práci více zabrat. Jedině v přívětivé a laskavé atmosféře domova může existovat a vyrůst zdravé dítě. Pokud si stěžuje, že ho bolí uši, dává tím najevo, že nechce a nemůže poslouchat, co se kolem něho děje. Stejně tak autistické dítě potřebuje klidný domov, kde nejsou hádky, scény. Domov, který se neproměnil v soudní síň.

Štíři

Občas máte velké ego, prosazujete se ne vždy čistými prostředky: sváděním, flirtováním, atraktivností, chlubivostí majetkem. Začněte být k okolí přátelštější, jednejte s lidmi s úctou – a uvidíte, jak se změní váš osobní život k lepšímu. Važte si drobných radostí, více se usmívejte. V zaměstnání nezkazíte žádnou legraci. Věci, které někde venku najdete, si nenoste domů. Cizí věc je silně zatížena energií svého předchozího majitele, případně více majitelů, což je pro váš domov i pro vás mnohonásobně vyšší negativní energetická zátěž. Nikdy nevíte, co zlého vám tato věc může přinést.

Střelci

Máte kolem sebe plno známých, ale ve skutečnosti nikoho, komu byste se mohli vyplakat na rameni, když je vám ouvej. Stále musíte nejvíce spoléhat sami na sebe. I když si dáváte pozor na vyřčená slova, hrozí v tomto týdnu nebezpečí, že někoho neúmyslně zraníte. Oblíbená pohovka u televize, na níž se vždy cítíte uvolněně a pohodově, je místem, v němž se nahromadí vaše pozitivní emoce. Budete-li na této pohovce relaxovat, vždy rychle a snadno obnovíte své síly po vyčerpávající práci. A pokud onemocníte, pak v tomto vašem vlastním energetickém ostrůvku budou mít nemoci lehčí průběh.

Kozorozi

Cítíte se unaveně, máte málo energie, nejraději byste se povalovali na gauči a spali. Přestaňte s nicneděláním a začněte bojovat sami se sebou, to znamená – žít naplno. Prorazte bublinu, kterou jste se obklopili, změňte směr myšlení. Cvičte mozek, luštěte křížovky, sudoku, studujte. Lidé se sklony ke klaustrofobii nemohou žít v místnosti se stropem, který je vymalován jinou, než bílou barvou. Ostatní barvy totiž prostor opticky zmenšují. Pokud na stropě bílou barvu nechcete mít, vytapetujte strop stejnou tapetou, jakou máte na stěnách, případně tapetou velmi podobnou nebo ve stejných odstínech.

Vodnáři

Do všeho se ženete po hlavě, prosazujete vlastní názory a zapomínáte brát v úvahu názory okolí. Občas byste si měli uvědomit, že řada lidí je lepších, než jste vy. A není na škodu udělat si z nich spojence. Důvodem vašeho chování je pocit méněcennosti, protože se stále s někým srovnáváte. Je třeba, abyste si více věřili. Velkou službu při prověřování domácnosti vám poskytne kočka. Tam, kde je všechno v pořádku, vchází zvířátko klidně, s důvěrou a lehá si do pozitivních zákoutí. Na místo, které si oblíbila kočka, můžete bez obav postavit postel. Javor, ořech, střemcha, jeřáb a jalovec umějí přetvářet negativní energii na energii pozitivní.

Ryby

Patříte k moudrým lidem, snažíte se mít svůj život pod kontrolou. Připravte se na to, že budete muset v brzké době učinit závažné rozhodnutí, jehož následky se projeví v budoucnu. Z některých pracovních úkolů máte strach, ovšem je zbytečné obavy v sobě dusit, stejně vás řešení nemine. V domácnosti s pozitivní energií vysychá rozlitá voda pomaleji, květiny ve váze nevadnou příliš rychle, kovové předměty jsou na omak příjemně chladivé a dřevěné naopak maličko teplé. Do míst, kde je negativní energie, položte kousek osikového, březového, jedlového nebo dubového dřeva – má totiž schopnost absorbovat velkou část negativních vlivů.

Pro více informací při Vašem zájmu o osobní výklad, numerologii nebo horoskop klikněte na mé jméno na konci článku.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu