Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení 8. březen / Karta dne- Rozum až na prvním místě.

Předpověď z Tarotových karet pro všechna znamení. Denní karta je pod energií ženskosti, avšak převážně na rozumové stránce. Nezapomeňte proto i na city. Více doporučení ve videu, odkaz na konci příspěvku.

Dnešní horoskop pro všechna znamení 8. březen / Karta dne- Rozum až na prvním  místě.

„Ostré slovo? Raději mlčím. Říkám si, že moudrý člověk má své myšlenky v hlavě, hlupák na jazyku.“ Jan Tříska

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

Přeji všem ženám příjemné prožití našeho dne. 🌸 🌸 🌸 

Beran

Vaše ego bude tlačeno k vzdání se a uvolnění z pout, do kterých jste se uzamknuli. Vaše sebekontrola je nad míru velká. Počáteční nevůle odezní rychleji, když připustíte, že jsou situace, nad kterými už nemáte vliv a najednou ucítíte úlevu. Tato představa může nastolit pocit, že žít ve volnějších a svobodnějších podmínkách vám dovolí se svobodně rozvíjet. Tím se vám otevřou nové možnosti. To se týká jak ve vztahu, kde přehodnotíte své nároky na partnera nebo v zaměstnání, kdy za menší plat dostanete místo, kde budete mít klid na duši.

Afirmace: Nechávám věci běžet.

Býk

Nepřehlížejte signály vašeho těla, které žádá odpočinek. Tělo a mysl jedno jsou. Pakliže byste odpočinek nezařadili do svých předností, okolnosti vás mohou v podobě menší slabosti pozastavit a donutit do nečinnosti i na pár týdnů. Stojí vám za to tedy zvážit, jestli není lepší včasný odpočinek jen na pár dnů? Stihli jste toho poměrně dost, přestože víte, že je ještě pár věcí, které byste chtěli zařídit. Vaši píli vám nikdo nebere, avšak vaše tělo je váš chrám a to vám vzkazuje, že i vy si zasloužíte odpočinek a potřebujete taktéž nabrat síly. 

Afirmace: Otevřeností dospěju k jasu.

Blíženci

Tak a ohlašuje se nečekané dobrodružství, které může obohatit nejen tento den. Bude se od vás vyžadovat spontánnost a tímto vaším jednáním můžete na okolí působit jako pošetilý blázen. Nedejte se zmást jejich reakcí, pokud toto vše bude vycházet z vašeho vnitřního pobízení, znamená to, že za sebou necháváte minulost a pochybnosti. a vykročte bez velkých plánů a váhání vpřed. Buďte připraveni na něco nového. Nebojte se zdravě riskovat a udělat to, na co jste si netroufli a přitom víte, že vás to tak dlouho láká. 

Afirmace: Je krásné moci znovu začít.

Rak

Páteční den je nakloněn navazování nových kontaktů, společného podnikání. Pak je na místě být otevření a přátelští, aby mohlo vzniknout něco nového. Odkládali jste něco nepříjemného? Dnes to s chutí vyřídíte. Projevte své kouzlo osobnosti, to vám pomůže k úspěchu. V rodinném zázemí můžete prožít radost, pohodu, oslavu. Někteří možná zaregistrují, co pro ně partnerka nebo maminka dělá nad rámec svých možností a tím zanedbává své priority a koníčky. Zaslouží si pochvalu a ocenění. Darujte jim třeba sněženky. 

Afirmace pro tento den: Zbavuji se starého a vítám vše nové.

Lev

Rýsuje se před vámi nová příležitost k uzavření skvělého obchodu nebo nabídka k novému úkolu, získání práce, která je velmi uspokojivě zaplacena. Myšlenky, které zatím zůstaly bez povšimnutí mají šanci se proměnit do reality, pokud přestanete říkat měl bych, někdy to udělám. Udělejte to právě v tomto okamžiku. Mějte své finanční prostředky pod kontrolou, tento den přeje financím, dlouhodobým plánům a pracovní vizi. Určete asi cíl a za tím jděte, pomalu a jistě.

Afirmace: Moje Láska je místem mé síly.

Panna

Nečekejte na nadcházející narozeniny nebo poslední den v roce, abyste mohli zorganizovat oslavu nebo abyste se zúčastnili veřejných radovánek. Přesně takový den je tady dnes, proto využijte této příznivé situace a pusťte se do plánování a přípravy. Užijte si zábavu a odpočinek, den ideální navštívit divadlo, premiéru kina s přáteli, loučení se svobodou, ženský dýchánek nebo narození dítěte, úspěšné složení zkoušek, realizace vlastního projektu. V každém případě by na oslavě měly být tři osoby, jež jsou blízké vašemu srdci a které si vzájemně pomáhají už jen tím, že každá ovládá něco jiného a propojením vzniká něco nadpozemského. 

Afirmace: Vychutnávám přetékající bohatství v našem vztahu.

Váhy

Pokud vás čeká nastoupení do nového zaměstnání, můžete se seznámit s někým, kdo vás přivede k dalšímu místu, novému projektu, ukáže vám nový životní styl. Nebo vy sami můžete někomu pomoci, nasměrovat ho, obdařit ho darem nebo jen radou. Postavte se na stranu slabších, ocení vaše pochopení. Jednou jste nahoře, jednou dole a bude na vás, co z dnešních okolností vytěžíte. A že byl právě obdařen někdo jiný v práci a ne vy? Rozdávejte úsměv a bude vám fajn.

Afirmace: Vděčně užívám daru našeho úspěchu.

Štír

Jestli vás něco tíží, mohlo by se vám ulevit, protože může přijít nečekané ukončení něčeho, co vás dlouho sužovalo. Možná řeknete bez rozmyšlení sbohem a šáteček. Výsledek se dostaví jiný, než v jaký jste doufali, ale to může být zrovna to nejlepší, co by se mohlo stát, protože s tím odejde veškeré napětí. Jak se říká dvakrát měř, jednou řež, proto nebuďte zbrklí, abyste něco neuváženě nehodili přes palubu, což by vás později mohlo mrzet.  V další hektické dny si v zaměstnání neberte tak velkou zodpovědnost, protože vám to bere energii a vzniká vnitřní napětí.

Afirmace: Jsem připravena rozeznat své iluze a nechat je padnout.

Střelec

Život nám občas hází klacky pod nohy, na nás pak je, jak tyto výzvy přijmeme. Zda se necháme zahnat do ústraní nebo to přijmeme jako výzvu, sebereme veškerou odvahu a nenecháme se vyvést z míry. Je to takový malý test bobříka odvahy, zda vás malé překážky nezastaví od vašeho cíle. Cítíte se unavení? Vydržte ještě jeden den, nevzdávejte se. Je na čase vypnout a oprostit se od starostí. Zvyšte svou sebekázeň a tam, kde to bude zapotřebí, nebraňte se vzdorovat. Hoří ve vás oheň, který může vyčistit staré rány tím, že si ho uvědomíte, přijmete a vynesete ho z temnoty na světlo dne.

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí našich společných vnitřních sil.

Kozoroh

Možná u sebe objevíte sklony k sociálnímu cítění, milosrdenství, dobročinnosti. Vaše laskavost a velkorysost je příležitostí, jak pomoci potřebným a v tento den by měla být dvojnásobně zúročena. Nebraňte se však vyjádřit i své potřeby a naslouchejte potřebám jiných. Zkuste se dnes řídit pravidlem, čím víc dávám, tím víc dostávám. Rozhodující je, kolik energie jste ochotni dát a kolik přijmout. Je to zákon přitažlivosti. Říká se, že úspěch si najde toho, kdo postupuje uvážlivě a pomalu, toho, kdo si vše promyslí do detailů. Ve vztahu ukažte porozumění a toleranci.

Afirmace: Vděčně užívám daru našeho úspěchu.

Vodnář

Utřiďte si své myšlenky, aby nebyly v rozporu s vaším vnitřním nastavením a jednejte jen tak, kde jste si opravdu jisti sami sebou. Buďte více otevření ke svému okolí. Přetvářky by vás zavedly do slepé uličky. Výplata se sice blíží, ale i těch pár dní do ní je dobré být spořivější a nerozhazovat. To znamená, stůjte pevně nohama na zemi.

Afirmace: Moje Láska je místem mé síly.

Ryby

Vnímáte, jak vás vede touha po nových informacích, ale i k materiálnímu uspokojení? Plánujte a jestliže se vaše plány neuskuteční, mají alespoň dobrý základ v rozhodnutí, které by mělo zůstat neměnné, založené na promyšlené analýze. Ve vztazích je možné prožít změnu k lepšímu, vášeň, odvahu, vzrušení. Jestliže potřebujete v rodině mluvit o nějakém problému, nastiňte ho právě dnes a to optimistickou cestou a cestou diplomacie, myslete o dva kroky dopředu před ostatními. Nakupování, vzdělávání se, poslech motivačních videí, vedoucí k seberealizaci by vám měly být dnes velmi prospěšné. 

Afirmace: Předávám druhým, co mě naučil život.

Karta dne k poslechu - Královna mečů https://www.youtube.com/watch?v=3xqjDC2jQ4Q 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu