Zpět na články

Dnešní horoskop na 9. březen 2024 / Karta dne - Překážky a přetížení.

Sobota je před námi a co pro nás připravily Tarotové karty za předpověď? Denní karta oznamuje, abychom více odpočívali a nebrali si starosti celého světa na svá bedra. Užijte si odpočinek.

Dnešní horoskop  na  9. březen 2024 /  Karta dne -  Překážky a přetížení.

„Člověk poznává sám sebe, když zápasí s překážkami.“ Antoine de Saint-Exupéry

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

Beran

Dejte na své pocity a jednejte, pokud vám vstoupí do cesty nová příležitost. Třeba změna zaměstnání, pak chytněte štěstěnu za pačesy. Proto by bylo dobré se chopit příležitostí a nesetrvávat na jednom místě. Nečekejte na vhodnou chvíli, nemuseli byste se jí dočkat. Říká se, že nelitujeme toho, co jsme udělali, ale toho, co jsme si nechali proklouznout mezi prsty.

Afirmace: Štěstí, které prožívám skrze druhé, mě vede k vnitřnímu naplnění.

Klíčové slovo dne - přátelství

Býk

Energii sobotního dne lze využít při stěhování, cestování. Ideální je prohlídka bytů k pronájmu nebo se rozhodnout ke koupi bytu. Něco uvnitř se ve vás změnilo a najednou vás napadá, je tato cesta i mého partnera? Pokud vás partner nějakým způsobem brzdí, vykročte bez něho. Pokud míří stejným směrem, je čas na změny a to nejen vnějších materiálních změn, ale i těch vnitřních, jako například společné meditace, semináře. Jde tedy o vyjasnění současné situace a tím i opuštění starého, známého okolí. Mohlo by to být jen tušení nebo pocit, vedoucí k loučení s dosavadním způsobem života. 

Afirmace: Uspořádávám si život a připravuji se na nový začátek.

Klíčové slovo dne - moře.

Blíženci

Dnes přichází výzva, ovládnout sám sebe a soustředěním nastolit harmonii. Zdá se, že jste se v minulých dnech chovali neutrálně, byli jste nerozhodní a nedokázali jste se nadchnout pro své úkoly. Je možné, že budete řešit spor se sousedy nebo v jiných vztazích, zachovejte tedy trpělivost a rozvahu. Neutíkejte před zodpovědností. Vyvarujte se nedůslednosti a povrchních citů, které jsou polovičaté. Je na vás rozhodnutí, buď se se svým partnerem rozloučit nebo i při jeho nedostatcích s ním zůstat. Neříkejte to, co nemyslíte až tak vážně. 

Afirmace: I v boji zůstává moje srdce otevřeno.

Klíčové slovo dne - dieta.

Rak

Něco je ve vzduchu a vy určitě nemáte zdání, čeho by se novinky mohly týkat, že? Nebo máte tušení? A najednou se objeví potěšující zpráva, událost, něco, co se objeví jako blesk z čistého nebe. V povolání to může oznamovat povýšení, podepsání táhnoucích se obchodů. Nazvěme to proces rozvoje, najednou vás napadnou takové možnosti, o kterých jste neměli zdání a to jste už jste předložili mraky způsobů, jak otevřít trezor. Ve vztahu je velká šance urovnat táhnoucí se spory.

Afirmace: Svou přítomností a otevřeností vnáším do našeho vztahu světlo.

Klíčové slovo dne - hudba.

Lev

Vzkaz od vašeho těla i mysli, neberte na lehkou váhu varovné signály a přepněte do modulu odpočinek. Je na místě si udělat čas pro sebe a na zasloužený odpočinek. Ve vztahu je dosti pravděpodobné, že zažijete pocit, že jste stranou z velké milostné hry nebo se v něm budete cítit unaveni. Říkáme tomu přechodný ústup, přesto nenechávejte nevyslovené napětí doutnat pod zemí, předejdete tím destruktivním střetům. Proměňte je v konstruktivní výměnu.

Afirmace: Otevřeností dospěji k jasu.

Klíčové slovo dne - moře. 

Panna

Dnes bude zapotřebí zvýšená pozornost, abyste zůstali při komunikaci objektivní. Zkoumejte mlčky své okolí, zda ho vnímáte správně a po pečlivém zvážení mluvte o svých potřebách a plánech. Nenechte, aby vás strach z vlastních pocitů při obhajobě zahnal do kouta. Je možné, že i přes veškerou bdělost nebudete ušetřeni a budete vtaženi do konfliktu okolí. Dozvíte se nové informace a ty budoucnost zúročí.

Afirmace: V zájmu osvobození sebe sama se vyplatí riskovat všechno.

Klíčové slovo dne - dovolená. 

Váhy

Víkend vás vyzývá k sebevzdělání. Nebyli byste proti zápisu do vzdělávacího kurzu, autoškoly? Jedná se o vše, co vás může posunout o pracovní stupínek výše. Sledujte svůj cíl a důvěřujte svým schopnostem. Otevřou se vám tím nové oblasti poznání, bude se to odvíjet od vaší ochoty se přiučit něčemu novému. zvídavosti a síly vůle se vším dosud neznámým a novým se obeznámit. Nebuďte netrpěliví na výsledky a postupujte krůček po krůčku jako když žák nastoupí do první třídy.

Afirmace: Uvolňuji, pouštím a důvěřuji.

Klíčové slovo dne - sebeláska.

Štír

Víkendová výzva je o schopnosti využít vlastní síly, a to nejen té fyzické k dosažení vašich cílů. Díky ní zvládnete spoustu úkolů, můžete uvnitř sebe cítit silný motor, který vás bude hnát stále dál a dál. Je však potřeba udržet vášeň a touhu na uzdě, aby se neobrátila proti vám. Chtíč není nic jiného než přechodné stadium. Nedopusťte, aby se stal konečným cílem. Je vhodné se odprostit od pocitů viny, překonat staré představy o morálce, porušit uváženě stará tabu a udělat tak místo něčemu novému. Be vztahu buďte více smyslní.

Afirmace: Tím, že akceptuji svůj chtíč a vědomě ho vyjádřím, se stanu celou a úplnou.

Klíčové slovo dne - moře.

Střelec

Svůj život prožíváme v cyklech, dnešní den oznamuje završení vašich snah, plánů a cílů z minulosti a vyzývá vás, abyste začali pomýšlet, co se svým životem dál. Říká se, kdo nemá sny, ten nežije, proto začněte plánovat, cestovat. Dostanete se na místo, které jste si dlouho přáli, zažijete klid ve svém nitru. Přirozenou komunikací můžete vyniknout v roli poradce v kterékoliv tvůrčí oblasti. Máte- li před sebou cestu do zahraničí, měla by to být vydařená cesta.

Afirmace: Mé místo je zde, plním své poslání.

Klíčové slovo dne - sebeláska.

Kozoroh

Dnes můžete zažít zklamání, rozčarování. Mějte na paměti, že smutek nemusí být dlouhodobý, pokud mu nepodlehnete v jeho začátku. Co se nevyvíjelo tak, jak jste očekávali? Toužili jste po povýšení nebo dokončení projektu? Někdy je to právě očekávání, které nás zavede do slepé uličky. Máte pár dní na to vyvinout větší úsilí a snahu, na místě, kde jste vydali malé úsilí a brát to jako poučení a výzvu, příležitost proměnit se k lepšímu, proto otevřeně vyslovte své přání, aniž byste očekávali naplnění od svého okolí. 

Afirmace: Stojím si za svými potřebami a otevřeně je dávám najevo.

Klíčové slovo dne - bohatství.

Vodnář

Proměňte své plány a vize v realitu, změňte úmysl v čin. To, co jste dlouho plánovali a připravovali má dnes velkou šanci dostat konkrétní podobu. Je na místě projevit své úsilí k dosažení konečného výsledku. Buďte starostlivý rodič, autorita, ke které se může vzhlížet pro dodržení slibu nebo také tím, že se umíte postavit za své ratolesti. Nepotlačujte své city na úkor racionálna. Zaplaťte si účty, pojistku na auto, dejte do pořádku sportovní náčiní a udělejte jarní kontrolu vozidla.  

Barva dne žlutá, zejména v oblasti břicha, solar plexu.

Afirmace: Vše mám pod kontrolou a dosahuji svého cíle.

Klíčové slovo dne - Láska.

Ryby

Máte na to využít své přirozenosti na maximum. Někteří budou muset obhájit to, čeho už bylo dosaženo. Pokud vás zajímá otázka finanční obratnosti, investování, naskýtá se příležitost porozumět těmto principům, proto navštivte studium nebo seminář na toto téma. Využijte dostatek energie, který tento den nabízí a vyřiďte si všechny záležitosti, resty, složitější úkoly, které byste v jiné dny řešily delší čas. Nastavte si v sobě harmonii, chaos nemá šanci vás ovládat. Buďte druhým příkladem. Je vhodné hodně času být na čerstvém vzduchu se svojí rodinou. A večer pak odpočívejte, relaxujte, meditujte na solar.

Afirmace: Vše mám pod kontrolou a dosahuji svého cíle.

Klíčové slovo dne - sport.

Karta dne k poslechu : Deset holí https://www.youtube.com/watch?v=KJGkZRTiQtg 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den. *

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu