Zpět na články

Jaký bude týden od 11. 3. 2024 do 17. 3. 2024 podle kartářky

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle karet Andělé světla. Tyto karty  vám poskytnou lepší porozumění situacím ve vašem osobním životě. Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Jaký bude týden od 11. 3. 2024 do 17. 3. 2024  podle kartářky

Berani

Machidiel, anděl doteku. Je to anděl míru, odvahy a harmonie. Radí vám, abyste si častěji našli čas pro sebe, zastavili se a naučili se dělat pouze to, co vám přináší radost a uspokojení. V osobním i pracovním životě stále pokračuje navazování nových vztahů. Rodinné vztahy se nadále posilují a utužují. Čekají vás velké výdaje a cestou, jak vyženete bídu z domu, je následující rituál, který se provádí při úplňku. Do poloviny sklenice nalijte bublinkovou vodu a vhoďte do ní co nejvíce mincí, které doma najdete. Sklenici zavíčkujte, postavte na okno, na které dopadá svit Měsíce. Občas sklenici uchopte do obou rukou a přemýšlejte, jak co nejlépe využít ušetřené peníze. Rituál opakujte za každého úplňku asi půl roku.

Býci

Asmodel, anděl srdce. Je to anděl empatie, vstřícnosti k druhým, anděl síly. Radí vám, abyste více otevřeli své srdce a začali se zajímat o to, co trápí vaše nejbližší. Všímejte si kladných vlastností lidí, s nimiž se setkáváte, a podporujte je, aby se ve vaší společnosti cítili dobře a uvolněně. Zapracujte na své imunitě, nepodceňujte nachlazení a déletrvající kašel. Potřebujete více komunikovat s okolím. Mluvte pozitivně, naslouchejte druhým se zájmem a s otevřeností. S vlastním projektem byste měli seznámit širší veřejnost. Jedná se o záležitost, která přinese radost a zlepšení životního stylu řadě lidí. I nadále se nespokojujte s průměrností a stanovte si cíle, které vynikají nad průměr.

Blíženci

Ambriel, anděl myšlení. Je to anděl radosti, naděje, pravdy. Naučte se rozlišovat mezi dobrým a špatným, důvěřujte svému úsudku a jednejte podle něj. V zaměstnání nezkazíte žádnou zábavu, legračními komentáři přispějete k dobré pracovní náladě. Doma budete muset dohánět pracovní povinnosti, hlavně papírování a přípravu na veřejná vystoupení. Rodinu požádejte, aby vám na pár dní poskytovala veškerý servis, a hlavně klidné prostředí. Pozor si dávejte na flirtování a románky v zaměstnání. Nepříznivě by se to mohlo odrazit ve vaší kariéře. Hledejte důvod, abyste mohli s přáteli a se sousedy slavit a hlavně se smát. Podívejte se na stav vašeho auta, navštivte autoservis, případně uvažujte o koupi nového modelu. Rovněž šatník potřebuje s přicházejícím jarem pořádnou obměnu.

Raci

Muriel, anděl citu a odpuštění. Je to anděl úspěchu, trpělivosti a míru. Uvědomte si svou vlastní hodnotu, nepodceňujte se. Nedovolte druhým, aby vámi manipulovali. Vaše sebevědomí je v těchto dnech na bodu nula, proto je třeba si najít nějakou činnost, v níž zazáříte a vyniknete. Vydržíte se hodiny naplno soustředit, máte perfektní logické myšlení, preciznost je vám vlastní, tak se připravte na to, že budete v brzké době stoupat v zaměstnání výš a výše, až se ocitnete na profesním vrcholu. A i nadále nebudete odpočívat na vavřínech, nespokojíte se s průměrností, ale zvýšíte si laťku. Vaše houževnatost a pracovitost může být trnem v oku některým méně schopným kolegům. Z řečí a poznámek si nic nedělejte, nezabývejte se jimi.

Lvi

Verchiel, anděl vůle. Je to anděl meditace, upřímnosti a světla. Udělejte si čas na veselou zábavu. I ty nejobtížnější situace mohou být snazší, když se na ně dokážete podívat z té humornější stránky. S někým, kdo je vám blízký, se vydejte ruku v ruce na předjarní procházku. Vaše tělo ocení i návštěvu sauny a zdravotní masáž. Váš život bude plný pozitivních změn a příjemných překvapení. Budete se cítit zdraví a silní, proto změnami projdete hladce a snadno. V zaměstnání budete nuceni zastupovat na nějakou dobu svého nadřízeného. V nové funkci budete ale setrvávat i nadále, neboť nadřízený se po svém návratu do práce posune někam výš. Sice vám přibydou povinnosti, ale i více peněz na účtu.

Panny

Hamaliel, anděl analýzy. Je to anděl odpuštění, pořádku, krásy. Přišli jste na Zem s určitým posláním a splnit své karmické úkoly můžete pouze prostřednictvím sebekázně. Chcete-li shodit přebytečná kila, začněte co nejdříve s jednodenním půstem a s dělenou stravou. Peníze nikomu nepůjčujte, ani je neinvestujte do pochybných akcí. Dobrou náladu podpořte setkáním s milými přáteli a návštěvou rodiny. Nespavost zkuste zažehnat sladkým jablkem. Spřízněnou duši nehledejte na seznamkách, pořádně se rozhlédněte, protože už se někdo zajímavý blíží k vašim dveřím. Vaše romantická duše bude ve svém živlu. Budete si připadat jako v ráji.

Váhy

Uriel, anděl nadání a talentu. Je to anděl pravé vůle, hojnosti a vytrvalosti. Obklopuje vás láska, těšte se ze všeho, co máte, naučte se poděkovat a dostanete ještě víc. I v tomto týdnu budete v pohodě, v klidu, nic vás nevyvede z míry, nikomu se nepodaří vás rozčilit. Díky této vaší vyrovnanosti budete k sobě jako magnet přitahovat respekt. Kolegové se vám začnou svěřovat se svými potížemi. Vy si ale dávejte pozor, abyste sami sebe nezatěžovali cizími problémy. Přílišná angažovanost by vám ublížila. Raději se více obklopujte lidmi s krásnými vibracemi, protože to, co se nachází ve vašem okolí, vás ovlivňuje.

Štíři

Barbiel, anděl přání. Je to anděl mírnosti, znovuzrození a moudrosti. Vyhýbejte se mocenským bojům, konfliktům a soupeření. Spojujte lidi dohromady a hledejte způsoby, jak si vzájemně pomáhat. Přestaňte se tolik litovat, podívejte se kolem sebe, řada lidí se má hůř, než se máte vy. V zaměstnání budou na vás kladeny vysoké nároky. Zejména lidé, kteří byli delší dobu doma a nyní nastoupí na nové pracoviště, budou muset často zatínat zuby, aby zátěžové situace ustáli. Na druhé straně očekávaný výdělek není zanedbatelný a stojí za to omezit na nějakou dobu volnočasové aktivity a začít chodit brzy spát.

Střelci

Adnachiel, anděl ducha a vidění. Je to anděl jasnosti, spirituality, tolerance. Prozkoumejte svůj tvůrčí potenciál. Nechejte plynout svoji představivost a hledejte nové myšlenky, inspiraci, uměleckou vizi, nový projekt. Řada zrozenců je připravena otevřít své srdce nové lásce. Pokud najdete tu pravou, bude tak mocná, že rozpustí vaše vnitřní zranění, hněv, osamělost. Udělejte všechno pro to, aby láska proudila do vašeho srdce, protože se příznivé vibrace dotknou nejen vás, ale i těch, na kterých vám hodně záleží. Budete silnější, pocítíte vřelost a vnitřní mír. Při sportovních činnostech buďte opatrní, zejména si dávejte pozor na horách.

Kozorozi

Hanael, anděl touhy. Je to anděl poznání, práce, řešení. Neustále se vám otevírají nové příležitosti, nabízí se něco nového, a je na vás, abyste to maximálně využili. Zaklepejte na dostatečné množství dveří, určitě se některé před vámi otevřou. Se svým partnerem nebo partnerkou se skvěle doplňujete, jste si navzájem velkou oporou. Připravte se na návštěvu svých ratolestí, a pokud děti nemáte, čeká vás setkání s příbuznými, kteří děti mají. Někteří zrozenci budou požádáni o pomoc při hlídání někoho, kdo potřebuje trvalejší péči. Snažte se příliš neprotestovat. Po námaze hledejte úlevu v přírodě nebo ve fitcentru.

Vodnáři

Gabriel, anděl poznání a míru. Je to anděl seberealizace, řeči, hudby. Je načase zbavit se starých vzpomínek, hluboko zakořeněných návyků a vzorců myšlení. Začněte se dívat na život zvídavýma očima dítěte a objevíte nekonečný zdroj štěstí a vzrušení. Někdo vás překvapí pozváním na zajímavou dovolenou, spojenou se vzrušujícími zážitky a s odvahou. Na cestách budete chráněni svým strážným andělem. Hodně se usmívejte, zbavíte se strachu, budete šťastnější, uvolněnější. Volný čas vyžijte k tvořivé činnosti. Budete mít důvod, ale i povinnost něco nového nastudovat, něčemu novému se naučit.

Ryby

Barchiel, anděl rovnováhy a víry. Je to anděl nevinnosti, soucitu a schopnosti rozlišovat zrno od plev. V jisté oblasti vašeho života brzy vyjde slunce a vy budete mít na dosah vše, po čem jste toužili. Do vašeho života je jako magnet vtahováno vše skvělé a krásné. Připravte se na změny nálad, zřejmě v souvislosti s těhotenstvím nebo s nadbytkem volného času. Chvíli euforie, chvíli smutek, pláč. Požádejte svého strážného anděla, aby vás naplnil větším množstvím světla. Slunce, jas, pěkné počasí – to vše způsobí, že si ujasníte spoustu věcí a zjistíte, že vaše melancholie přebývá jen ve vaší hlavě, ve vašich myšlenkách, že se vám přece nic špatného neděje.

Pro více informací při Vašem zájmu o osobní výklad, numerologii nebo horoskop klikněte na mé jméno na konci článku.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu