Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 16. březen * Karta dne - Kdo s koho, poměřování sil.

Sobotní předpověď pro všechna znamení Zvěrokruhu. Denní karta je pod energií soutěživosti a poměřování sil. Možná zažijete pocit, že jste pod vlivem Murphyho zákonů.

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 16. březen  * Karta dne -  Kdo s koho, poměřování sil.

„Přehnaně soutěživý postoj je vštěpován do studenta, který je vychováván k uctívání zištného úspěchu jako příprava na jeho budoucí kariéru.

Náš celý vzdělávací systém tímto zlem strádá.“ Albert Einstein

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

Beran

Pokud budete k sobě pozorní a ohleduplní, je to zdárný předpoklad pro společný růst mezi partnery. Buďte otevření s vizí, že lze najít vlivem nových zkušeností nové cesty, na jejichž konci se před vámi otevřou a rozvinou dlouhodobé a radostí protkané obzory. Žádá se po vás, abyste se pustili do něčeho nového, vzdělávali se a vrhli se s chutí do nových projektů, úkolů. Na místě je doporučení postupovat malými krůčky. 

Afirmace: Uvolňuji, pouštím a důvěřuji.

Býk

Svou vytrvalostí, houževnatostí a pílí vytvoříte trvalé hodnoty. V povolání se to může projevit v podobě výnosných obchodů. Buďte prostě sví a věřte si. K někomu z vás se dostane velmi výhodná obchodní nabídka. Nepřehlédněte dobrou radu ve finančních investicích nebo od léčitele, která vás zavede k uzdravení. Situace dnešního dne od vás vyžaduje seberealizaci. Talenty, které jste dosud nevyužili nebo je nechali bez povšimnutí a uvedení na odiv světa volají po uskutečnění.

Afirmace: Přizpůsobují se běhu života.

Blíženci

Kdy jindy, než o víkendu je na místě setkání s rodinnými příslušníky. Tento den však nemusí být jen o stolování, vyžaduje debatu o finanční situaci v rodině, uzavírání smluv, investic do rodinného majetku, umínění se o dědictví. Jenže to má jedno úskalí, chce to mluvit otevřeně a být otevřený změně. Potřebujete-li inspiraci a radu, požádejte někoho z okolí, kdo je narozen ve znamení Panny. 

Afirmace: Sdílím své vnitřní a vnější bohatství se všemi lidmi, kteří jsou tomu otevřeni. 

Rak

Vezměte v potaz, že vaše kritika, sebeodsuzování a destrukce vám mohou způsobit bezesnou noc. Vaše trýznivé myšlenky vám zraňují duši. Během dne se tedy nad nimi pozastavte a přeměňte je na pozitivní. Chybovat je lidské, odpusťte si tam, kde jste si vědomi toho, že jste pochybili a odpusťte i svému okolí. Jestliže vás něco omezovalo a vy jste si vytvořili domněnky, využijte tohoto okamžiku a díky jasnému rozhodnutí se osvoboďte od tohoto pro vás ubíjejícího stavu. Zůstaňte objektivní, abyste se předčasně nenechali vyšachovat ze hry.  

Afirmace: Odpouštím sobě i druhým současné i minulé chyby tím, že je poznávám a chápu.

Lev

Buďte věcní, činorodí. Ti, kteří jsou ve vedoucí funkci by měli motivovat okolí k těm nejlepším výsledkům a přičinit se o to, aby se na pracovišti zlepšily podmínky. Proto a právě proto využijte sílu vašich myšlenek k přesvědčení ostatních o vašich dovednostech, které už jste odsunuli do ůstraní a domnívali, že nejsou ve vašich možnostech. Tím se mohou realizovat vaše sny. Kdo umí ovládat magii a využije ji pro správnou věc, může dojít k pochopení, že existují věci mezi nebem a zemí. Jste pod silnou kartou magie.

Afirmace: Svým pozitivním naladěním mohu ovlivnit i vesmír.

Panna

V životě se nejvíce naučíme přes prožití bolesti a zkušenosti, které prožijeme na vlastní kůži. Buďte tudíž druhým příkladem a směrujte je správným směrem, aby nesešli z cesty. I vy samotní budete pod drobnohledem vyšší síly, proto se nenechte vmanipulovat do nekalých praktik a svodů z vaší cesty,  jak ve vztazích, tak třeba i na pracovišti, zda odoláte a nezapletete se se zadaným kolegou, nepodlehnete pokušení si zaflirtovat s bývalou Láskou. Uctívejte tradice, víru, křtiny, zásnuby. Plánování svatby je více než příhodné.

Afirmace: Soustřeďuji se a pamatuji na své vnitřní hodnoty.

Váhy

Očekává se úspěch, a to po prožití něčeho nového, překvapující události. Tím nabudete nové životní zkušenosti a ty vám zesílí odvahu. Proto je na místě důvěřovat své síle a odvaze. Nebojte se prosadit i přes zdánlivou výhodu svých konkurentů. Mějte na paměti, že konkurenční boj může mít snahu o vaše umlčení nebo zničení něčeho, čeho už jste dosáhli. Je však nutné postupovat chytře a použít zdravý selský rozum a nepřistoupit na kompromisy. Neobětujte se ve prospěch okolí.

Afirmace: Tím, že jsem věrna sama sobě, umožňuji partnerovi, aby i on byl věrný sám sobě.

Štír

Hledejte svatý grál, smysl života, protěžujte své sny a ideály. Prověřte tedy své ideály s konkrétní skutečností, ty v pravý čas přinesou ovoce. Pokud budou druzí okolo vás chybovat, neměli byste být tolik přísní k jejich životním zkouškám. Tady na zemi nepadají žádný učený z nebe. Poznejte sebe sama, nezavrhujte se, neutíkejte před svými city. Propusťte strach a potřebu ochrany. Tím nebudete muset držet násilím hmotu okolo sebe a zbavíte se pár nadbytečných kil. 

Afirmace: Dosahuji svých cílů v harmonii se svým partnerem.

Střelec

Zůstat v ústraní a ve svém středu se čas od času vyplatí. Pak můžete slyšet svůj vnitřní hlas a utišit tak velké množství bloudících myšlenek. Pro některé z vás to naopak může znamenat uvědomění a prozření, že okolí s vámi nekomunikuje jako dříve a vy se stáhnete do samoty. Tento čas je vhodné využít pro čtení motivačních knih a všeho, co vás zajímá a neměli jste na to čas. Nerozhazujte finance, city ani vlastní sílu. Schopnost přijmout omezení je zkouškou, která vás čeká. Tento úkol je jen a jen na vás, tím poznáte sebe sama.

Afirmace: Přijímám omezení a vyrovnávám se s nimi s dobrou vůlí.

Kozoroh

Pokud jste v posledních dnech neměli na růžích ustláno, tak i dnešní překážky malého rázu překonáte snáze, když si řeknete, že už jste zdolali i těžší výzvy. Zdá se, že jste vyčerpaní a potřebujete odpočinek, využijte víkend k nabírání nových sil. K večeru si dopřejte relax a vše, co vám pomůže k revitalizaci. Uvědomte si, že nejste zodpovědní za všechno a za všechny. Zastavte se, zamyslete se, zda nenosíte starosti celého světa na svých bedrech.

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí mých vnitřních sil.

Vodnář

Buďte bdělí, možná vám vstoupí do života konfliktní osoba, která bude záludná a vyvolávat neplechy. Naskýtá se tím možnost, že toto její jednání pročistí vzduch ve vztazích, tam, kde panovalo napětí, kritika. Potřebujete-li analyzovat nějaký plán, udělat kontrolu nebo vyzkoušet něco nového, pak může být nápomocen mladý člověk plný ideálů, který vám ochotně ukáže cestu a řešení. Nechte se jím inspirovat a objevte tyto vlastnosti i u sebe, obrňte se dostatkem taktu, jež tito mladí lidé ještě nemají pod kontrolou.

Afirmace: V zájmu osvobození sebe sama se vyplatí riskovat všechno.

Ryby

Tento den můžete nabýt dojmu, že jste zkoušeni, jak se dokážete přizpůsobit okolnostem a jednat. Ať jste to vy, kdo bude ostatním příkladem a to i třeba jen tím, že se budete umět zasmát vlastním omezením a tím hledat jiná, schůdnější řešení, pomáhejte sobě i druhým. Ve vztazích se nedejte ovládat, hledejte otevřené jednání. Kdo pochopí magii, má šanci ji využít pro správnou věc a dojít k uvědomění, že jsou věci mezi nebem a zemí. 

Afirmace: Komunikuji lehce, otevřeně a svobodně.

Karta dne k poslechu - Pět holí https://www.youtube.com/watch?v=97y855Hh0C8 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu