Zpět na články

Dnešní horoskop - 17. březen 2024 * Karta dne - Šach mat.

Víkendový horoskop pro všechna znamení Zvěrokruhu. Denní karta vybízí k zachování klidu a sledování situací s nadhledem. Může to být patrová situace.

Dnešní horoskop  - 17.  březen 2024  * Karta dne - Šach mat.

Hra v šachy nás učí, abychom nikdy neztráceli odvahu jen proto,

že naše současné postavení vypadá tak špatně.“ Benjamin Franklin.

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

Beran

Přichází den plný výzev a energie. To vás dovede k roli dobrodruha s horkou hlavou, který dokáže šířit náladu plnou podnikavosti, budete mít větší ochotu riskovat. Ve vší podstatě je to vaše přirozená energie. Čekáte balíček a dosud není dodržen čas určení? Zůstaňte v klidu, ne každý má dochvilnost jako přirozenou vlastnost. 

Afirmace: Svou sílu a dynamiku prožívám svobodně.

Klíčové slovo dne - motivace.

Býk

Využijte den volna pro sebe a na zasloužený odpočinek. Vaše oslabení žádá v klidu načerpání nových sil. Ve vztahu je dosti pravděpodobné, že zažijete pocit, že jste mimo veškerého dění a i v něm se budete cítit unaveni. To oznamuje přechodný ústup. Nejlepší řešení je cesta nejmenšího odporu v podobě rezignace a neřešení problémů, prostě si dopřát klid, převzít zodpovědnost za sebe. Za své činy, odstup a zvážení, co chcete od života dál.

Afirmace: Otevřeností dospěji k jasu.

Klíčové slovo dne - pes- přítel.

Blíženci

Ocitli jste se na rozcestí a tápete, jaký směr je pro vás ta nejlepší volba? Čas plyne a vy se snažíte nějak se zabavit a rozptýlit. Ve skrytu duše doufáte, že se situace vyřeší jakoby mávnutím proutku sama. Před odpovědností a rozhodnutím už není útěku, bude nutné se postavit tváří tvář nějakému strachu a promluvit si o tom, co vás uvnitř tíží, i když na venek děláte, já nic, já muzikant.  

Afirmace: Sdílím s partnerem svou průzračnost a vnitřní mír.

Klíčové slovo dne - příroda.

Rak

Toužíte a plánujete založení rodiny? Nebo se sejít se svými bližními? Využijte energie k sdružování s rodinou, se svými přáteli, účastněte se společenského dění. Věnujte pozornost i své matce, možná dojdete k uvědomění, kolik toho pro vás dělá, někdy na úkor svého volného času. Kdo věnuje více péče druhým, nežli sobě, může trpět nedostatkem vápníku. Proto ho doplňte mákem a sedmikráskovým čajem. Už rostou.

Afirmace: Uznáním protikladů se stávám úplným.

Klíčové slovo dne - hudba. 

Lev

Tak jako se příroda probouzí, tak i vás čeká probuzení vašich přirozených sil. Je tady energie vašeho znamení. Pokud máte nějaký cíl, ideál, bojujte za prosazení vaší věci. Nasměrujte svou vnitřní sílu pro motivaci, radost a odvahu. Taktéž je vhodné být více tolerantní jak k chybám vlastním, tak i k chybám těch okolo vás. Projevte svou náruživost. 

Afirmace: Jsem přitahována/ý velkými energiemi a cítím jejich sílu.

Klíčové slovo dne - bohatství. 

Panna

Není čas si stavět vzdušné zámky, berte situace takové, jaké opravdu jsou a neočekávejte příliš mnoho. Věnujte pozornost jen tomu, co se zdá být dosažitelné. Pokud budete stát před volbou, vsaďte na realitu nežli byste se lacině nechali omámit kočičím zlatem. Ne vše, co se hlásí k pravdě, musí pravdou být. Proto shromažďujte informace a sledujte okolnosti, než vynesete jasný soud. Zlepšete své stravovací zvyky a doplńte spánkový deficit.

Afirmace: Očišťuji se od všeho, co ruší můj vztah ke mně samotné a k mému partnerovi.

Klíčové slovo dne - hudba. 

Váhy

Někdy jsou ambice nepřiměřené a člověk se snaží dostat příliš vysoko. Pak může nastat osudový zvrat a nečekané změny. Nepřikládejte tedy velký význam pomíjivým věcem, situacím a událostem, které byste získali jakýmikoliv prostředky, tím se myslí za každou cenu. Něco, čeho jste kdysi dosáhli může být zničeno a znovu být obnoveno na základě získaných zkušeností. Těšte se na vše nové, až se uvolníte z pout, nové obzory uvidíte jasně.

Afirmace: Nechávám věci běžet.

Klíčové slovo dne - dieta.

Štír

Přichází změna, transformace, a to jak vnitřní, tak i vnější. Každý konec s sebou nese nový počátek. Tak odplynou některé iluze a tím se uvolní energie pro vznik nového života i vědomí. Aby mohlo přijít něco nového, je potřeba udělat tomu novému prostor a nechat odejít nefunkční a přežité vzorce. Čím déle byste se této změně bránili, tím více vás mohou okolnosti uvádět do rozpaků a neklidu. Je tedy moudré situaci přehodnotit a přicházející změnu přivítat. 

Afirmace: Přijímám změnu a nové začátky.

Klíčové slovo dne - zdraví.

Střelec

Něco se ve vás změnilo a je tu výzva opět využít vnitřní síly. To se netýká té fyzické. Je potřeba udržet vášeň a touhu na uzdě, aby se nestala kontraproduktivní. Chtíč by měl být jen přechodným stadiem a ne konečným cílem. Můžete se vymanit z pocitů viny, překonat staré představy o morálce, porušit promyšleně stará tabu a udělat tak místo něčemu novému. 

Afirmace: Tím, že akceptuji svůj chtíč a vědomě ho vyjádřím, se stanu celou a úplnou.

Klíčové slovo dne - radost.

Kozoroh

Držte se svých záměrů a neustupujte od nich, jednejte s diplomacií a tak, jako hráč v šachové hře. Dva kroky dopředu před svým spoluhráčem. Lidé z vašeho okolí si bez studu řeknou o radu a budou se rádi zdržovat ve vaší společnosti. Vy jste ten, kdo zvládá skvěle roli vůdce, tak se do ní dnes vžijte a buďte příkladem pro ostatní. Nenechávejte se využívat od ostatních lidí. Vaše odhodlání bude nakažlivé i pro některé členy z rodiny.

Afirmace: Předávám druhým, co mě naučil život.

Klíčové slovo dne - dieta.

Vodnář

Nebraňte se malé přestávce a zklidněte množství svých myšlenek. V tichu a odloučení od povinností, které můžete odložit uděláte pro sebe více, než když se budete přepínat. Vaši horlivost vám nikdo nebere, avšak vaše tělo už předem vysílá, že i vy si zasloužíte odpočinek a nabrat síly. Ten, kdo se přepíná je chtě nechtě zastaven v podobě nemoci. Je tedy na zvážení, jak s tímto vzkazem naložíte.

Afirmace: Otevřeností dospěju k jasu.

Klíčové slovo dne - příroda.

Ryby

Další přehlížení stávající situace již není žádoucí. Je nutné se postavit tváří tvář nějaké obavě a přiznat si, kde zavíráte oči. Uvidíte, že to přinese úlevu. Říkejte jen důležitá fakta a zachovejte v sobě klid. Někteří z okolí by mohli nabýt dojmu, že žijete v přetvářce. Vyprávíte vtipy, říkáte, mám se skvěle a přitom možná uvnitř sebe prožíváte něco jiného.

Afirmace: Sdílím s partnerem svou průzračnost a svůj vnitřní mír.

Klíčové slovo dne - smích.

Karta dne k poslechu - Pětka mečová https://www.youtube.com/watch?v=zYBGzQ9YJO4 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den. *

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu