Zpět na články

Jaký bude týden od 18. 3. 2024 do 24. 3. 2024 podle kartářky

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová. Karty  vám poskytnou lepší porozumění situacím ve vašem osobním životě. Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Jaký bude týden od 18. 3. 2024 do 24. 3. 2024  podle kartářky

Berani

Patříte k příjemným, věrným a společenským lidem, kteří vždy vypadají svěže, harmonicky vyrovnaně a mají svůj osobitý styl oblékání. V zaměstnání se povinnosti na vás jen sypou. Máte dvě možnosti. Odejít pryč a hledat si něco jiného. Nebo zůstat a chtít vyšší plat. Pokud ani tady cesta nevede, pak se spokojte s průměrností a hledejte si přivýdělek, kde využijete svoje znalosti. Je zbytečné, abyste se snažili být stále dokonalí, když nejste řádně oceněni. Přece nepotřebujete, aby se po vašich zádech šplhal někdo nahoru. Peníze jsou od toho, aby se utrácely. Tak plánujte dovolenou.

Býci

Jste stále dobře naladěni, pracujete svým stálým, pomalým tempem, žádné připomínky vás nevyvedou z míry. Milujete klid, proto i nadále se budete hodně zdržovat doma, na zahradě, ale hlavně se budete těšit na dobré jídlo a pití. Vaše heslo – pospíchej pomalu, je stále aktuální. Někdo v zaměstnání vám nabídne spolupráci v novém projektu. Odmítnete, protože dotyčné osobě až tolik nevěříte, s její pilností a pracovitostí to není úplně v pořádku. Volný čas věnujte tvůrčí a řemeslné činnosti.

Blíženci

Tvrdohlavě zastáváte svoje názory, pokud neustoupíte, připravte se na konflikt. Dejte si pozor, aby se hromadění majetku a vydělávání peněz nestalo posedlostí. Vaše zdraví je na prvním místě. Nevzpomínejte stále na minulost, raději se dívejte do budoucnosti. Braňte se smutku a melancholickým myšlenkám, zůstávejte optimisty a na všem hledejte jen to pozitivní. Rozlučte se se starou veteší, půda i garáž čekají na vaše pracovité ruce. Pro druhé pohlaví budete neodolatelní díky tomu, že se budete tvářit tajemně a nevyzpytatelně.

Raci

Máte velmi proměnlivou náladu. Mávnutím proutku se dokážete okamžitě proměnit z laskavého člověka na někoho, kdo dává okolí najevo svůj nezájem. V období nejistoty a smutku budete hledat úkryt v samotě. Když se stáhnete do své ulity, nebudete reagovat na domovní zvonek ani na telefon. Stanovte se jednodušší a méně náročné cíle, protože v současné době by se vysoké nároky negativně odrazily na vašem zdravotním stavu. Pracovní uplatnění hledejte ve zdravotnictví, v potravinářství, v bankách. Zajděte si do divadla, na koncert. Žijte.

Lvi

V zaměstnání budete hýřit nápady, kterými můžete svým nadřízeným zamotat hlavu. I nadále budete kolem sebe šířit ovzduší tepla, veselosti, pohody. Přesně víte, jak by měl váš život vypadat, a ačkoliv se vy věkem měníte, stále se své dřívější představy snažíte zrealizovat. Organizujte, plánujte, budujte, ale nezapomínejte odpočívat. I nadále si pěstujte svůj vztah ke knihám, hudbě, divadlu. Jestli hledáte práci, nestyďte se, a každému známému se svěřte s tím, že byste opět rádi pracovali. Určitě budete překvapeni, jak široký okruh přátel a známých máte a jak se vám budou snažit pomoci. Na novou práci nebudete čekat dlouho.

Panny

Bojujete se strachem, stále máte z něčeho obavy, představujete si často nepříjemné s00ituace, které stejně nenastanou. Zbytečně se stresujete, co má být, to se stane. Nelpěte na svých názorech a postojích, k okolí se snažte být tolerantnější. Máte před sebou úkoly, které budete muset co nejdříve splnit, otálení není na místě. V zaměstnání budete muset jednat s ne příliš sympatickými lidmi. Jednejte profesionálně, slušně, nenechejte se vyprovokovat. Příznivé dny budou pro vás pondělí, úterý, čtvrtek, nepříjemná jednání si nenechávejte na pátek. Vyhýbejte se i nadměrné fyzické zátěži.

Váhy

Máte pocit, že od vás štěstí uteklo? Nebojte se, ono se určitě vrátí. Trochu jste zpohodlněli, místo pěší chůze jezdíte raději autem. S jarními dny zkuste změnit svůj zaběhaný denní režim. V zaměstnání se chystají změny. Nebojte se jich. Přinesou vám nové životní příležitosti i nové přátele. Váš šarm a vaše vlastnosti vám otevírají cestu k úspěchu. Zaměstnání ale, pokud nemusíte, neměňte. Utekla by vám nabídka kariérního postupu. V partnerském vztahu nezapomínejte na sebe a na svoje potřeby. Mějte rádi sami sebe.

Štíři

Jste šarmantní, máte osobní kouzlo, rádi působíte radost svým blízkým. Sice v řešení problémů upřednostňujete jednoduchost, ale přesto si život dokážete pořádně zkomplikovat. Na vině je vaše radost z flirtování a touha po něčem novém a neznámém. Jsou chvíle, kdy se přestáváte ovládat a podlehnete svému temperamentu a svým emocím. A jestli jsou city opravdu silné, dokážete být velmi 0žárliví. Právě v těchto dnech hrozí, že by mohlo dojít k souboji mezi vaším vnitřním já a okolním světem. A neuvážená řešení by vám mohla přinést utrpení.

 

Střelci

Máte rentgenové oči, na první pohled dokážete odhalit charakter člověka, s nímž jednáte. Rádi hledíte stále vpřed a nenecháte se nikým a ničím omezovat. Máte v sobě spoustu vitality a nadšení, energie na rozdávání. Je třeba zpomalit, protože v pracovním zápalu slíbíte cokoliv, ale sliby nedodržíte. Na horší časy, které bezpochyby přijdou, si ukládejte větší sumu peněz. Začněte více chodit pěšky a pravidelně cvičte. Při hledání zaměstnání zúročte své komunikativní dovednosti. Pozor na nepromyšlená a ukvapená rozhodnutí.

Kozorozi

Většinou spoříte peníze pro své blízké, na sebe spíše zapomínáte. Pokud jste momentálně v tíživé finanční situaci, moc se tím netrpte, protože bude líp. Telefonní čísla vytáčejte jen v nejnutnějších případech, radikálně zkraťte svoje telefonní hovory. Mějte mnohostranné zájmy, protože jen tak překonáte okamžiky, kdy jste přecitlivělí a pesimističtí. Stále se učte něčemu novému, nevymlouvejte se na věk, je to jenom číslo. Při hledání zaměstnání nebuďte zbytečně skromní, nebojte se požádat o více peněz, než je vaše skutečná představa výdělku.

Vodnáři

Je-li třeba, dokážete být tvrdí nejen k sobě, ale i k jiným. Umíte číst mezi řádky, máte silně vyvinutou intuici, dokážete předvídat problémy i to, jak se události budou dále vyvíjet.  Své blízké občas obdarujte praktickými dárky, může to být kabelka, souprava psacích potřeb, diář nebo peněženka v kožené vazbě, rukavice apod. Zbavte se špatné nálady a berte život takový, jaký je. Rozhodně si neplánujte dalekou budoucnost. Nevšímejte si lidí, kterým se budete zdát podivní, svérázní, výstřední. Uvolněte se a názorům okolí nevěnujte žádnou pozornost.

Ryby

Řada zrozenců je vybavena velkou obrazotvorností, fantazií, žije ve svém iluzorním a vymyšleném světě. Dejte si pozor, abyste to nebyli právě vy, kdo nedovede rozeznat pravdu od lži, protože se na svět díváte růžovými brýlemi. V milostných vztazích máte tendenci přitahovat partnery, kteří více berou, než dávají. V zaměstnání se nesnažte být za každou cenu dříči, pak by vás okolí využívalo. Naučte se častěji říkat NE. V současnosti se nesnažte s nikým soupeřit, ani se zúčastňovat konkurzů na vyšší post. Vaše šance jsou mizivé. Vyčkejte. Asi za půl roku budete mít v tomto směru více šancí na úspěch. 

Pro více informací při Vašem zájmu o osobní výklad, numerologii nebo horoskop klikněte na mé jméno na konci článku.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 22. 7. 2024 do 28. 7. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady, které se nemusejí brát vážně – je to jen horoskop.  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu