Zpět na články

Dnešní horoskop - 19. březen. / Karta dne - Otec, autorita, řád.

Horoskop pro všechna znamení Zvěrokruhu pro úterní den. Karta dne je pod mužskou energií, která ovládá autoritu, stabilitu, řád, otcovské rady.

Dnešní horoskop  - 19. březen. / Karta dne -  Otec, autorita, řád.

 

„Každý otec je hrdý, pokud syn kráčí v jeho šlépějích a nakonec ho i schopnostmi převýší.“ 

Josef Kšica

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

🎀

Beran

Vzkaz od vašeho těla i mysli, neignorujte varovné signály a přepněte do modulu odpočinek. Pravděpodobně proto, že jste v posledních dnech přespříliš pracovali. V opačném případě vás mohou okolnosti pozastavit, donutit do klidu nebo v podobě lehké nemoci. Proto se nebraňte zpomalení, odpočinku, možná i krátké dovolené. Nastal den, kdy je potřeba převzít zodpovědnost za sebe a své tělo.

Afirmace: Otevřeností dospěji k jasu.

Býk

V zaměstnání jste nejspíš ustrnuli v zajetých kolejích, a proto je žádoucí přicházející změna. Chcete-li znovu prožívat hojnost, je potřeba dát nový vítr do plachet. V oblasti zdraví přestaňte věnovat pozornost zdravotnímu problému, změňte pohled na nemoc a věnujte péči sobě sama. Nastavte nový životní a také stravovací styl, změna se týká i této oblasti, buďte spontánní a zanechte za sebou vše, co vás svazovalo a drželo o krok zpět. Udělejte něco nově, jinak než doposud, přestaňte s nějakým zlozvykem, závislostí a jděte do práce jinou cestou, než obvykle.

Orgán dne- močový měchýř.

Afirmace: Přijímám změnu a nové začátky.

 

Blíženci

Ne vše, co má nálepku pravda, musí pravdou být. Na vás je, abyste sbírali informace a až poté vyneste jasný soud. Nejlépe podobnou situaci vystihuje zkušební doba v novém zaměstnání, dejte si i vy čas na zhodnocení vývoje situace, klidně i sedm dní. Pozor na nepoctivé jednání kolem vás. V osobních vztazích posuzujte situaci s rozumem a jistou dávkou zdravé skepse. Nečiňte na partnera nepřiměřené nároky. Zlepšete své stravovací návyky a doplńte spánkový deficit. Víte o nějaké závislosti, která vám zasahuje do života? Kofein, cukr, partner?

Afirmace: Očišťuji se od všeho, co ruší můj vztah ke mně samotné a k mému partnerovi.

Rak

Dnes vás může políbit múza. Pokud u sebe cítíte nejistotu, je zapotřebí odstranit napětí mezi vámi a vaší matkou a ujasnit si schopnost být sami sebou, pak nebudete muset zkrotit své touhy z obavy, že byste svou Láskou svírali toho druhého. Naslouchejte více svému nitru, ponořte se do představivosti duše, to vám dovolí přijít s novými nápady, intuice vám bude nápomocna. Setkání se ženou středního věku, která vám a bude vyprávět o svých plánech, vám možná dá dobrou radu. Máte-li čas, navštivte svou matku.

Afirmace: Světlo a Láska naplňují moje bytí.

Lev

Přichází k vám nová energie a chuť se setkat s rodinnými příslušníky. Nabízí se materiální uspokojení, osvícení, zlepšení zdravotního stavu. Mezi partnery se blýská lepší časy, možná jste něco v sobě změnili a chcete se usadit, zasnoubit, plánovat rodičovství. Děti ocení, když je jejich rodiče doprovodí do zájmových kroužků nebo je dnes do nich alespoň zapíšou. Také zápis na letní tábor se jeví jako dobrý nápad. 

Afirmace: Vyzařuji Lásku, kterou jsem dostala.

Panna

Je žádoucí zavést do svých stravovacích návyků nový řád, odlehčenou stravu a více se věnovat svému zdraví. To se týká jak vnější, tak vnitřní krásy. Masáž obličeje a šíje vám dnes udělá radost nebo i vy někomu tímto můžete vykouzlit úsměv na duši a ve tváři. Mějte pod kontrolou svou nevěru a žárlivost a ve vztahu pozorujte, které chyby opakujete stále dokola a nedovolí se vám pohnout vpřed. Den vhodný pro dlouhodé investování.

Afirmace: Vypínám a uvoňuji se.

Výklad pro báječný den vyložila kartářka Ilona.*

Váhy

Láska má mnoho podob a při dnešku můžete zažít i její odvrácenou tvář a nepříjemné prozření, že jste nejspíš důvěřovali někomu, kdo zneužil vaši důvěru a nasměroval ji proti vám. Tou příčinou může být třetí osoba, která narušuje trvalé vztahy nebo se dokonce účastní milostného trojúhelníku. Připravte se na možnost odhalení přetvářky, falše a konfrontaci, jak ve vztazích, tak v zaměstnání. Vedoucí zaměstnance čeká nelehký úkol, pokárat oblíbeného kolegu.

Afirmace: Tím, že vstřebávám svou žárlivost, nacházím cestu zpět k sobě.

Štír

Vy budete tím, kdo převezme roli vůdce. Nenechte se však využívat od ostatních lidí. Vaše odhodlání a motivace bude nakažlivá. Ve vztahu dojdete k uvědomění, že vaše Láska došla do bodu zralosti, má sílu získanou zkouškami, které vás zavedly zpět k sobě samotné. Někteří se potkají se ženou. která bude přemýšlet o dva kroky dopředu před vámi a pomůže vám se dostat dál. I vy sami budete popoháněni energií a budete druhým nápomocni, příkladem a středem pozornosti.

Afirmace: Předávám druhým, co mě naučil život.

Střelec

Možná budete zvažovat mezi dvěma partnery nebo nebudete mít sílu se nadchnout pro nově přicházejíc vztah. Neříkejte to, co nemyslíte opravdu vážně. Mluvte na rovinu bez vytáček. V řešení nehledejte logiku, zachovejte rozvahu a klid. Budou přicházet výzvy, zda se už odhodláte udělat změnu a přestanete být v neutrální pozici, je tady nutnost se rozhodnout na jakou stranu se přidáte, ať už to dopadne jakkoliv, ale nebuďte ten, který stojí v koutě. 

Afirmace: I v boji zůstává moje srdce otevřeno.

Kozoroh

Sepište si seznam věcí a aktivit, které byste ještě chtěli vyzkoušet a jděte jim naproti. Některý den je v poklidu a jiný přijmeme novou nabídku na spolupráci, která rozhodně není k zahození, potkáme se s kolegou a zajdeme na pivo, soused nám pohlídá psa, zaplatíme si výhodně dovolenou na last minute. V práci vám může být nabídnuta lákavá nabídka. Přijali byste ji i v daleké cizině? Ten, kdo se vydá na obchodní cestu bude večer sklízet ovace z úspěchu.

Afirmace: Oddávám se své Lásce a můj strach se rozplývá.

Vodnář

Dnes to padlo na vás a je žádoucí být ostatním příkladem a to tím, že se budete umět zasmát vlastním omezením a tím hledat jiná, schůdnější řešení, pomáhejte sobě i okolí. Nenechte se ovládat vaším partnerem a hledejte spolu otevřené jednání. Kdo umí ovládat magii pro správnou věc, může uvěřit, že jsou věci mezi nebem a zemí. A nejsilnější kouzlo na zemi je Láska. 

Afirmace: Komunikuji lehce, otevřeně a svobodně.

Ryby

Dnes vás bude ovládat ženská energie, diplomacie podnikavý duch. Zvažujete-li změnu zaměstnání, hledejte něco, co vás vnitřně uspokojí, kde budete mít větší zodpovědnost. Cesta je cíl, i když se někdy pomalá. Je to tím, že je potřeba vše promyslet do detailů a být o dva kroky dopředu před ostatními z okolí. Je vhodný čas pro investování na burze. Pro ty, kteří chtějí něco udělat pro své zdraví je vhodné navštívit léčitele nebo se poohlédnout po alternativní léčbě. 

Afirmace: Předávám druhým, co mě naučil život.

Karta dne k poslechu - Císař. https://www.youtube.com/watch?v=tw1WVHrN9wM 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu