Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 20. březen * Karta dne - Vítězství, radostná zpráva.

Pro příznivce denního horoskopu je tady předpověď z Tarotových karet. Karta dne Vítězství🏆 v sobě nese radost, pocit zadostiučinění.

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 20. březen  * Karta dne -  Vítězství, radostná zpráva.

 

„Jedním z nejkrásnějších zadostiučinění v životě je, že kdykoli se upřímně snažíme pomoci jinému,

pomáháme i sami sobě.“ 

Ralph Waldo Emerson

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

🎀

Beran

Není každý den posvícení, třeba v tento den zažijete pocit, že nic okolo vás nedává smysl. Takové myšlenky a chmury vám mohou zastřít jasné uvažování. Bylo by na místě najít příčinu těchto strachů, které mohou plynout z obav o finance nebo ze ztráty partnera, ale věřte, že máte dostatek sil tyto skutečnosti rozpoznat a překonat. Můžete se dozvědět o nevěře nebo vás napadá, zda by byl vhodný rozvod? Je to doba k přehodnocení situace, zda zůstat nebo se vydat na sólo cestu, přesto nedělejte ukvapené rozhodnutí a zvažte, co s touto situací uděláte dál. 

Afirmace: Jsem připravena rozeznat své iluze a nechat je padnout.

Býk

Je tady den, kdy bude zapotřebí něco přehodnotit a uspořádat ve vašem životě, třeba se osvobodit od některých názorů a zvolit otevřenou komunikaci. Je tu upozornění, že se chystá změna vašeho pracovního místa, vedoucího k větší samostatnosti. To může přinést trápení ohledně existenčních starostí. Není vše zlé, jak se na první pohled zdá. Zadání tohoto dne si žádá, abyste se chopili vedení a pokud vám něco nevyhovuje, přiložte ruku k dílu a změňte to, co se dá. Chce to klid a nohy v teple.

Afirmace: Jsem otevřena a připravena být upřímná k sobě a k svým potřebám.

Blíženci

Dnes byste měli začít uvažovat o nastavení nových stravovacích návyků. Najděte si recepty na odlehčenou stravu a více se věnujte svému zdraví a vnější a vnitřní kráse. Buďte v souladu s přírodou. Angažujte se o vyčištění parků a okolí vašeho obydlí. Dělejte vše, co vás baví a dejte do toho ambice. Přijměte všechny součásti vaší osobnosti, uzemněte se a hledejte vše, co přináší trvalé hodnoty. 

Afirmace: Vypínám a uvoňuji se.


Rak

Jako malé děti jsme měli rádi překvapení a radostné novinky. Tento pocit nečekaných událostí se nabízí prožít i v tento den právě vám. Pakliže výše zmíněné nastane, chopte se nových příležitostí, avšak jednejte promyšleně, bez unáhlení. Tam, kde situace stagnovala, je celá záležitost předurčena pohybem vpřed. Věřte, že cíl je na dosah. Mezi partnery zavane čerstvý vítr, inspirace, chce to však mluvit na rovinu, aby bylo od počátku jasno.

Afirmace: Svou přítomností a otevřeností vnáším do našeho vztahu světlo.

Lev

Problém, která se uhnízdil hluboko pod kůži pravděpodobně najde rozuzlení. Jak ve vztahu nebo mezi kolegy v práci. Svobodní mohou stát na počátku nového vztahu. Celkově se tedy jedná o velmi příznivý a vítězný den. Vítězstvím můžete nazvat i rozhodnutí ukončit vztah nebo se odhodláte pro změnu zaměstnání. Potěšit vás může i telefonní hovor.

Afirmace: Mé vítězství je i vítězstvím mého okolí.

Panna

Přichází výzva, ovládnout sám sebe a soustředěním nastolit harmonii. To muselo přijít, protože jste se v minulých dnech chovali dosti neutrálně, byli jste nerozhodní a nedokázali jste se nadchnout pro své úkoly. Je možné, že budete řešit spor se sousedy nebo v jiných vztazích, zachovejte tedy trpělivost a rozvahu. Stůjte si za svou pravdou. Vaše myšlenky by se pro vás měly stát ujištěním toho všeho, abyste byli schopni uskutečnit cíle, pro které se budete muset angažovat.

Afirmace: I v boji zůstává moje srdce otevřeno.

Váhy

Změna klepe na dveře bez ohledu na to, zda jste ji plánovali nebo se jí necháte mírně zaskočit. Nové začátky se skvělou perspektivou, která se může projevit v období šesti týdnů poté. Pokud vás čekají nějaké zkoušky, nenechte prostoupit trému. Ve vztahu se nechte vést partnerem a všímejte si rozdílu vaší komunikace a uvažování. Jestliže zvažujete se přestěhovat, pořídit si domácího mazlíka, změnit stávající dosavadní místo, máte na to dostatek síly k jejich zhmotnění.

Afirmace: Chápu a jsem chápán.

Štír

Dalo by se říci, že jste vyhráli v loterii, neboť na  tento den budete nejspíš ještě dlouho vzpomínat. Zisk v partnerství znamená, že dostanete tím více, čím více se o svou Lásku budete dělit s okolím, pro které bude vaše zamilovanost i upřímná Láska nakažlivá. Dělejte něco, čeho jste se zatím neodvažovali, vyzkoušejte něco nového, nebo si aspoň kupte los. Na pracovním poli se naskýtá šance uzavřít úspěšný obchod, vyšplhat se na vyšší místo nebo úspěšně složit zkoušku. Také se může stát, že vám do cesty vstoupí nějaký člověk a toto setkání ve vás navodí pocit šťastného setkání.

Afirmace: Dělím se o svou Lásku otevřeně a poctivě.Čím víc dávám, tím víc dostávám.

Výklad pro báječný den vyložila kartářka Ilona.*

Střelec

Vaše myšlenky volají po změně, a to proměnit sny v činy. Proto je na místě si určit cíl a nesejít z cesty. To znamená nestavět si vzdušné zámky a stát pevně nohama na zemi. Čas pracuje pro vaši budoucnost, cokoliv dnes započnete, bude mít úspěch až v následujících dnech, proto zapojte do snah praktické dovednosti a nabyté znalosti, protože se otevírají neobvyklé cesty k úspěchu.

Afirmace pro tento den: Jsem usmířený s vlastními pocity.

Kozoroh

Někteří budou vyzváni, aby obhájili to, čeho už bylo dosaženo. Zaveďte do nových plánů disciplínu a řád, pokud vám někdo bude chtít poradit, vyslechněte ho, ale poslední slovo v rozhovoru by mělo být to vaše. Zajímáte se o investice a finanční gramotnost? Pak se nabízí šance porozumět těmto principům, a to nejlépe v semináři na toto téma. Nechť jste pro své okolí dobrým příkladem. Své rodině dejte pocit bezpečí, dětem autoritu a disciplínu. Co vám prospěje je být hodně času na čerstvém vzduchu se svojí rodinou.

Afirmace: Vše mám pod kontrolou a dosahuji svého cíle.

Vodnář

Využijte své skvělé komunikační dovednosti, vemte na sebe roli diplomata. Co by vás mělo potěšit, bude náhlý zájem okolí o vás, bude se po vás chtít dobrá rada a mnoho lidí se bude rádo pohybovat ve vaší společnosti. Motivace z vašich úst bude prospěšná víc, než jiný den, jděte si za svým cílem. Nakupování, vzdělávání se, poslech motivačních videí je to, co byste neměli vynechat. Vztahy mají dnes zelenou.

Afirmace: Předávám druhým, co mě naučil život.

Ryby

Dostáváte šanci urovnat spory v rodinných kruzích, a to nejen v oblasti finanční. Každý z vás si je moc dobře vědom toho, kde by napravil to, kde ho tíží svědomí. Jděte pravdě naproti i takovým způsobem, že odložíte svou starou kůži a půjdete věcem až na dřeň. Prožijete okamžik znovuzrození. Nadešel čas se ke starému otočit zády. V oblasti zdraví je potřeba se věnovat pročištění slinivky a nosních dutin, kdy jsou tyto orgány navzájem ovlivňovány. Doporučuji inhalaci z tymiánu, mateřídoušky a popíjení slinivkového čaje nebo čaje z puškvorce.

Afirmace: Všechno je jak má být.

Karta dne k poslechu - 6 holí https://www.youtube.com/watch?v=rlau50bhGrA 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 27. červenec 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bláznivé mládí. Výlet s přáteli. 🎀 „Mládí nekoupíš – stáří neprodáš.“ —  Ruské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu